40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Mivel Arena tournament volt ezért a mage volt a legerősebb pick, de Reynad, Massan és Hafu-n kívül másnak nem dobott mage-et a gép, Hafu meg nem is azt választotta. -
Rájöttem egyébként a mage paklim gyengeségére, Tele vagyok spell el és kis szintű lényekkel, próbálok a játék elején előnyt szerezni azzal, hogy tisztítom a táblát, viszont mivel ez elég mana igényes nem marad mana lényekre, így hiába vezetek 4-5 körben utána lerak egy akkora lényt amivel már nem tudok elbánni és végem van, illetve el tudnék de ahhoz vagy fireball vagy polly kéne de az is csak 4 lény összesen. Szóval nem túl kifizetődő ez így. -
mert arenaban a mage a legjobb, by far -
Kripparrian nagyon allat volt, szerintem ha lesz ilyen kb csak miatta fogom nezni :D -
Jó lenne ebből élni :D Bár a Poker még ennél is jobban fizet. De sajnso egyikben sem vagyok olyan jó, hogy ebből élhessek :/
Viszont érdekes hogy MAGE el mennek, kíváncsi lennék miért pont mage. -
hawkie22 #3016 Hafu egész ügyes volt a control sámánnal, de aztán elvérzett Trump control druidja ellen, Amaz is druiddal volt (bár ebben nem vagyok biztos), Tidesra meg nem is emlékszem. :) Trump Massan ellen esett ki, pont a pénz elött, 3. lett, Amazt meg Reynad verte. Massan 1000 dollárt nyert a 2. hellyel, Reynad meg 2000 dollárt kapott a gyözelemért. -
hawkie22 #3015 Massan ellen játszott, Mage versus Mage. De Massan-nál nem volt se Flamestrike, se Pyro, se Fireball az egész pakliban, Reynad-nál mind3 volt. Szóval elöre lehetett borítékolni a gyözelmet. A végére 11 HP-ja maradt neki, viszonylag kiegyenlített meccs volt a paklik eltérösége ellenére is. -
Mivel nyert? Én nem néztem. :/ -
hawkie22 #3013 Nem volt rossz, volt 1-2 jó meccs, viszont elég összeesküvéselmélet-gyanús, hogy Reynad nyerte. :) Akit a Tempostorm.com is szponzorál és persze náluk volt megtartva a Tournament. :) -
Ma hatkor kezdődik a Lord of the Arena, az első aréna tournament: Hafu, Massan , Trump, Tides, Amaz, Reynad részvételével.
Itt lesz közvetítve elvileg. -
Ja, én azt csak paklinak hívom. -
Belkar #3010 Szerintem a kártyákat egyszer lehet majd csak megszerezni így maximum az xp+gold farmolás lesz.
Az viszont lehetséges hogy a craftolást majd korlátozzák valamilyen módon. -
Az hogy egyszer végig mész rajta és megadja a kártyákat az nem jelenti azt hogy akárhányszor végig mész meg fogja adni, ez egy küldetés lánc lesz ahol lesznek nyeremények. Ha végeztél újra csinálhatod a küldetéseket de a jutalmat nem kapod meg többször. -
Ha craftolni lehet oket, akkor szetszedni is(szerintem). Ha nincs limitalva, hogy hanyszor mehetsz egy resze, akkor 24/7 bottal farmolod majd a pve contentet es vegtelen dustod lesz. Szoval tuti lesz vmi korlatozas, hogy hanyszor mehetsz 1 reszre, vagy nem szedheted oket szet. -
Ahogy én gondolom:
Arénában választhatsz Naxx kártyákat.
Pack ben nyithatsz naxx kártyát.
Craftolni viszont csak akkor lehet ha végig vitted mondjuk az 1 es szárnyat .
Anno Might&Magic DoC ban úgy volt, hogy csak akkor craftolhattad le az új kieg kártyáit ha már rendelkeztél az adott kiegből mondjuk 100 kártyával.
Csak mondtam egy számot, nem tudom pontosan mennyi kártya kellet.
De jelenleg inkább próbálom megszerezni azokat a kártyákat amikre szükségem lehet. -
Belkar #3006 Booster pack = Kártya csomag amit veszel a boltban
Egyébként biztos hogy arénában és random csomagokban is elérhetőek lesznek a Naxxos lapok (persze valószínűleg majd csak akkor ha lement mind az 5 szárny). -
Milyen boost? Le vagyok maradva. -
2000 goldból 20 boosterből már meglesz a dust amire szükség lesz.
Kabel-nek igaza van h lehessen lecraftolni is őket. Kérdés h soulbondosok lesznek e, amik csak a Naxx végigvitelével kapod, vagy benne lesznek boosterekben is vajon? -
Már ha volna 2000 dustom, de mivel nem arénázok ezért csak 200 van :) -
Engem nem érdekelnek a lapok, engem a játék érdekel, na jó azért a lapok is, de mit veszítek azzal ha meg lesz az 5e arany? Ha mégis kevesebb kell akkor is lehet majd paklit nyitni a maradékból. -
Arra senki sem gondol hogy Craftolhatóak is lesznek a lapok? 
Most be raktározol 5k goldot, mikor kijön kiderül hogy csak 2 lap kell amit le tudsz craftolni 2000dust ért. -
RazeN #3000 Én jelenleg rank 7 vagyok miracle rougeval, viszont csak nemrég raktam össze ezt a paklit, ennek ellenére úgyérzem sokat kell gyakorolnom, mivel túl könnyen lehet hibázni ezzel a paklival, és az már ténylegesen eldöntheti az egész meccset. Ami azt illeti én is olyan 2500 goldra tippelek, bár én nem gyűjtögetek. Ha nyáron jön, akkor minden bizonnyal érkezni fog egy bejelentés pár héttel a megjelenés előtt, hogy közeledik, és akkor már hamar össze lehet gyűjteni ha nem is 2500, de elég nagy mennyiségű goldot. -
Belkar #2999 Biztos hogy nem kerül majd 5000 goldba. Az a kép amire ez volt írva teljes egészében fake volt. Már csak azért is mert az utolsó szárnyra 2000 goldot írt közben meg a Blizzard megmondta hogy az utolsó szárny ingyenesen feloldódik amint valaki végigviszi az előző 4-et. Arról nem is beszélve hogy 90$ (azaz 20000 forintot!) írt mind az 5 szárny feloldására ami enyhén szólva nevetséges.
Szerintem 2000-2500 gold sokkal reálisabbnak tűnik. -
Ha nem adnak jobb lapokat, mint amiket meg lehet most szerezni, minek koltsek ra 5k goldot? :D -
Én már 5-ig nem állok meg, de ahogy számolom nyár vége lesz mire elérem. -
hawkie22 #2996 Nem szeretek arénázni, a megjelenéskor játszottam párat, de annyira nem jött be. -
Inkább arénát kellet volna játszanod szerintem. -
hawkie22 #2994 Én abbahagytam a gyüjtögetést, a "nyár" az egy olyan tág fogalom, hogy nem éri meg sztem. Majd játék közben összejön a következö szárnyra a gold, legalább nem 5 hét alatt végzek majd Naxx-al, hanem a saját tempómban. :)
Most játok 190 goldnál, igaz, most vettem kb. 12 paklit goldból. -
A kiegeszitore, ami elvileg 5ezer goldba fog kerulni (ha minden reszt meg akarsz vasarolni) -
TottiHUN #2992 mire gyűjtesz ilyen sok goldot? :D -
En most jarok 2500 goldnal, lehet 3000ig megyek csak, majd meg eldontom :) -
hawkie22 #2990 Én tegnap disenchantoltam pár kártyát, majd legyártottam egy Edwin van Cleef-et a rugó paklimhoz. Majd másnap vettem goldból egy paklit, na mit nyitottam? Természetesen Edwin-t. :) -
Axan #2989 Eddig én is egy epic kártyát bontottam a kb. 20 csomagból. :) vagyis :( :(
-
Az is valami, én legendaryról álmodozom, de egy darabig a gyűjtés miatt nem is igen lesz, abból kell varázsolni ami van :) -
csoszi87 #2987 Mit kaptál?
Legalább használható? -
Én ma nyitottam az első epic kártyát! ^^ -
Na megvan 2000 arany, már csak 3e kell :) -
Nekem hasonló élményem akkor volt, amikor priestként kimásoltam egy marék démont a lock paklijából. Miután kijátszottam őket sorra zabálta fel mindet hpért. :( -
csoszi87 #2983 ÁÁÁ
Előbb milyen jót röhögtem.
MurLock paklival voltam Pirest ellen.
6 murloc lent az oldalamon, közülük 2 Murloc Tidecaller.
Kijátszotta a Mindgames lapot, erre kimásolta a paklimól a Grimsale Oracle-t.

Minden murlocokomnak +1 attack + Tidecallereknek még 1-1.
Kár, hogy itt nincs automatikus save replay funkció. -
Azért ezt így nem lehet kijelenteni, tegnap találkoztam Murlock al is :D
De ha mindenki zoo-t tolna akkor ha valaki csinál ellene egy paklit simán felmegy legend ig. Bár lényegében most is fel tud menni szinte bárki.
Mondjuk engem most jobban érdekel, hogy össze szedjem az összes lapot :D