40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #3061 Na, megvan az 5K gold, most már felőlem jöhet a kieg. Nem hiszek benne, hogy annyiba fog kerülni, de ha mégis, én készen állok. :) -
Arénához egy kis tipp:
Hiába nézed azt hogy melyik cast hoz milyen kártyák az ütősek. Felesleges, előre nem fogod tudni, hogy mit fog dobni a gép az elkövetkező választásnál. Érdemes szép fokozatosan haladni. Persze vannak olyan kártyák amiket ki kell szedni ha adja, Mage Pyro, Polly, FireBall. Ezeket kötelező. És megvan a többi hero nál is amik nagyon nagyon jó kártyák. De előre semmire nem alapozhatsz, hogy majd az elkövetkező 20 húzásban csak meg lesz az a kártya is. Figyelni kell a megfelelő mana költségre is. Hiába húzol ki 10db 6 manás lényt ha nem fogod tudni kijátszani őket, mert kezdő kézbe rögtön kapsz 4 et, és nem tudsz csinálni semmit az első 2-3 körben. Érdemes inkább az univerzális lapokra hajtani amiket minden helyzetben jól lehet majd használni. De persze az egyensúlyra is érdemes figyelni. Folyamatosan figyelni a mana sávot és megpróbálni jól kialakítani azt. A területre ható sebzéseket általában érdemes kiszedni és kisebb lényeket 2-3 mana költségűeket is. De ügyelve arra hogy azért legyen 4-5-6 manás lényünk i, mivel hiába pakolom én le 3 kis lényt ha ő mondjuk a 4. körben lerak egy senjin-t, ahhoz hogy azt leszedd be kell áldoznod 2-3 lényt, és ő csak nagyobb lapokat fog lerakni és a végén ott tartasz majd, hogy nem tudsz mit kezdeni a lényeivel. Szóval az egésznek az egyensúly a lényege, valamint, hogy az ellenfél annyira nem ismeri a te paklidat mint te az övét. Ranked meccsen az első 2-3 körben 80-90% meg tudod állapítani az ellenfél pakli össze tételét, mert mindenki azzal tolja szinte. Arénában ha találkozol egy mage el lehet hogy van nála 2 FrameStrike de az is lehet hogy 1 sincs. Ugyan ez lehetséges minden más cast al. De ezekre rá lehet érzeni, csak sokat kell játszani, gyakorolni, menni rankedet megismerni az ellenfél kombinak mana költségét. Figyelni, hogy hogy játszik. -
Arénához szerintem irtózatosan nagy mázli is kell, mert egyrészt kell ahhoz, hogy értelmes lapokat dobjon be és ne csupa hulladékot amivel semmit nem tudsz igazán kezdeni, aztán meg ahhoz is, hogy mikor meg jó lapokat ad akkor ne legyen mind a 3 olyan, hogy ha megbolondulsz sem tudod eldönteni melyik lenne az igazán jó és végül ,hogy az ellenfeleknek (akikkel összekerülsz) még rosszabb lapokból alkothassanak és akkor még nem is beszéltünk a pakli keveréséről :) -
Amiből három van és lehet törni azokat töröm én is csak, úgyis csak kettő lehet bármiből egy pakliban, de craftolni még nem craftoltam semmit, pedig lenne pár tippem mivel lehetne hasítani, csak nem tudok dönteni, hogy druid vagy pala vagy mage vagy menjek rá az easymodepapra. -
BlackWolf #3057 Igaz a vesztes arénáknál csak egy dolog okoz nagyobb fájdalmat :D A szerencsétlen használhatatlan boosterek. Már minden lap megvan azokhoz a kasztokhoz kb ( kasztspecifikus legendarykat kivéve ) amikkel nem szeretek játszani . Viszont amivel szívesen tolnám semmi ... Szétszedni nem fogok mert makacs vagyok gyűjtögetek ilyen 1000-2000 dustokról meg így álmodni sem merek . -
BlackWolf #3056 Ezen a téren én is elégé elkeseredett vagyok :D kb 1.5 hónapja kezdtem el játszani ( ipad rajt után 1-1.5 héttel ) első pár arénában általában 2-3 lett a vége . Utána mikor kicsit ráéreztem sikerült felkúszni 4-5-6-ra egyszer összejött a 7 is . Aztán gondoltam kicsit beleolvasok a témábautánanézek stb . Néztem rengetek aréna videót , olvastam-olvastam arenvalue ajánlásával rakom össze a paklikat . Végignéztem a Lord of the arena bajnokságot megpróbáltam meríteni belőle , hogy játszanak a nagyok. Azóta fixen 2-3 nál többet nem tudok nyerni . Mikor azthiszem összeraktam életem pakliját akkor is valamiért a végére letopdeckelnek :/ Az olyan kellemetlen dolgokról már nem is beszélek mint , hogy mage polyfireballflamestrike nélkül, druid swipestarfall nélkül :... Ők meg dobálják rám a TirionVelenLegendary kombókat . Próbálom a randomra fogni , de ez csak könnyű vigasz .
Rá kell érezni , jó lapjárás kell , mégjobb draft és egy kis szerencse .
( Én most pihentetem pár napig a gamet lehet elfáradtam kicst , kis szünet után lehet jobban fog menni . ) -
cactuarjumbo #3055 Sziasztok! Tanácsokat kérnék arénázáshoz, mert valamiért nem boldogulok, max 2-3 győzelemig tudok csak eljutni, egyszer sikerült csak 7 győzelem.
Már próbálkoztam ez alapján is: http://hearthstone.icy-veins.com/arena-card-rankings-spreadsheets az itt tanácsolt lapok alapján álltottam össze az aréna decket, de sehogy sem jó.
Ha tudtok valami jó oldalt mondani, vagy bármi tanáccsal szolgálni, hálás lennék. :)
Másik kérdés: mi alapján dönti el,h hány legendary és epic kártyát ad be a deckbe? Mert másoknál rendre látom a legendarykat, nekem meg még soha nem adott be, még epicet is max 1 db-t deck-enként. :/
Köszi a válaszokat előre is! :)
-
Neked sikerult. Mindenki masnak mukodik. -
hawkie22 #3053 Hogy lehet ezt elbaszni?
Bementem Practicebe, választottam egy gépi ellenfelet és megnyertem. Utána viszont nem adta be. -
Akkor csak siman elbasztad, 7 wint akarhol be lehet farmolni. -
hawkie22 #3051 Practice módban csak "élö" ellenfél ellen lehet megcsinálni. Legalábbis nekem nem adta be gép elleni gyözelem esetén. -
Szerintem szerencséje van. Tőlem szoktak frostbolt ot húzni meg mirror image-t. Sőt múltkor PAP vs PAP volt ő másolta a coin omat én meg vissza. Így 2 coin volt a kezemben. Képet is csináltam itt van valahol 1-2 hete raktam fel :D -
Ha esetleg vannak itt más LoL játékosk, ő biztos értékelni fogják
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #3048 Miért van az, hogy a pap a mágusomtól csak és kizárólag a flamstrikeot, és a tűzlabdát húzza? Soha semmi mást..... -
Na megvolt a mai aréna is. 10-3 lett a vége. Sajnos a végén kifogtam 2 rogue ót így 10-1 nél még bizakodtam de sajnos nem ment tovább.
Egész jó kis sámit sikerült össze rakni, bár BL és területi sebzések hiányában azért korlátoltak voltak a lehetőségek, 1db Forked Lighning om volt. Azt is max 2 szer láttam, mondjuk 1x jól kihozott a csávából rogue ellen. Sikerült vele egy Patient Assasint-t lekapni. :)
Nyeremények 65+170 arany, 1 pakli +1 Golden Flame IMP -
Picit finomítottam a druid paklimon, kezd ez összeállni. :) -
csoszi87 #3045 De poén pakli.
Megcsináltam.
2 kör, 30-0 volt mind2 a kettő. 6 mannánál jártunk. -
Sőt, ha van ismerősöd online, és egymás után 7x feladja a közös partitokat, akkor is kész lesz a quest
-
1Darton1 #3043 A 7 win questet meg lehet practice mode-ban is csinálni. -
csoszi87 #3042 Lv 13-on minden 2. körben ilyen Rush paladinokkal találkozok. -
BlackWolf #3041
Ilyennel is összefutottam ma :D Egyre extrémebb fajtái vannak a win farmolásnak -
BlackWolf #3040 Én is megnéztem tegnap az arena tournamentet . Nem volt rossz , Amazt kicsit sajnáltam Reynard paklija meg magasan a legjobb volt :D
Ma viszont csőstül jön a baj meg a mage. 7 win bármivel napi quest , ha huntert választok 100% kontroll warrit kapok amivel nem tudok mit kezdeni lemegyünk 4-5 lapig, aztán bemákol valami nagyobb miniont amivel lecsap. A hero powerek meg ugye itt pont kiegyenlítik egymást.Amint előveszem a maget akkor mage jön :D ( fantasztikus matchmaking ) Hunterral ment vagy 2 win a maradék 5 mageből lett meg , de ott mindet nyertem kb . -
csoszi87 #3039 Én már annak is örülnék ha azt támogatná, hogy replayeket lehessen készíteni. 
Vagy a hangokat lehessen modolni. -
Pio #3038 Igen, itt azért hézagos a rendszer, mert ha legendaryt ad be, akkor mindhárom választható lap legendary, ugyanis a rarity mindig ugyan az mindhárom lap esetében.
Adhat be többször is legendaryt, én láttam már 3 tyrionos aréna decket is (nem az enyém volt :D ).
Illetve felmerül az az eset is, amit mindha valaki említett is volna: mi van, ha 3 olyan lapot ajánl fel, amikből már 2-2-2 van a deckben.
Könnyen .ehet, hogy erre is voltak szabályok alkotva amúgy.
A legjobb persze az lenne, ha a játék támogatán az efféle ingame tournamentek szervezését... -
csoszi87 #3037 Vannak szemét Priest paklik.
Én sokszor szenvedek ellenük.
9 mannánál jártunk, természetesen 30 hp-ja volt.
Kiraktam Alexet, maradt 15-je.
És nem tudom már mit csinált, de a végén megint 30 hp-ja volt, amíg nekem 1se.
-
Az örök Priest mester :D -
csoszi87 #3035 Nekem Amaz a kedvencem stílusra.
Rajta jókat mosolygok.
-
Nem tudom. Viszont én mikor a játék még csak bétában volt, nem is nagyon érdekelt az egész, nem is akartam béta kulcsot, de rákerestem twitch en és Reynad ot adta ki, mondom legyen, és ez a tipikus kialvatlan feje volt. Mondom ő már biztos tolja 10 órája, aztán kiderült, hogy neki mindig ilyen feje van, ettől függetlenül szeretem ahogy játszik, bár hangot és szöveget egyikhez sem tudok társítani mert hang nélkül nézem őket. -
Nem, akkor a másik 2 lap közül kellet választaniuk. Bár azt nem tudom mi lett volna akkor, hogyha olyan lapokat ad be neki a rendszer, amiket a szabályzat szerint már nem választhat. -
csoszi87 #3032 Reynad-ot miért nácizták folyamatosan?
Ha ő jött chatbe dobálták be a Hitler rajzokat, volt aki ilyet írt ki:
Gyere be a házamba, ülj le a fotelomba, igyál a vizemből, és baszd meg a feleségem... (in english)
-
Nekem a kedvencem az mikor eldobok egy lapot és ugyanabból visszaadja a másikat, vagy mikor 2-3 kör múlva felhúzom, és szinte mindig ez történik, ezért aztán ha nem nagyon gáz a kezdőkéz nem is variálok rajta, ha szar a pakli keverés úgysem fog segíteni semmi, vagyis sima bukó az adott party. -
Így van ez. De azt figyeltem mag hogy hiába 2-3 manás a paklim 70% 2. win után tuti hogy a 3 leg több manás lapomat fogja kiadni a kezembe, és ha cseréltetem is őket akkor is hasonló mana igényűek jönnek elő.
Teszem azt mondjuk mage nél hiába van a kezemben 1 pyro egy fireball meg mondjuk egy faceless manipulator ha első körben nem tudok mit kirakni vagy 2. ban. Ebből a szempontból mondjuk a sámi jó mert ott totemmel el lehet bohóckodni 4 manáig, vagy esetleg paladin még. -
Nem könnyű ez, nekem is sokáig ez volt a gondom, aztán amikor beraktam a nagy lapokat, akkor meg az lett a gond, hogy a meccs elején csak nézek ha szar a lapjárás, aztán meg az lett a baj, hogy nincs elég kártyám ami plusz kártyákat huzat. Szóval mindig van baj, de amikor végre tökéletes pakli, na olyankor jön be a szar lapjárás. :D -
Belkar #3028 Jó kis bajnokság volt bár nekem Kripp stílusa nagyon nem tetszett és ez rányomta az egész kommentálásra a bélyeget de a meccsek nem voltak rosszak.
Mondjuk szerintem jobb lett volna úgy csinálni hogy akik egyszer kikapnak és a vesztesek közé kerülnek azok draftolhattak volna újra mert így pl Tides-nak semmi esélye nem volt azzal a szörnyű Druid drafttal. -
Szerintem max 1 et ad, nem?
Legalábbis nekem eddig max 1 et adott, de az is 20 arénából 1. -
Pio #3026 És ha több legendaryt ajánlott fel az arena pick akkor helyette bármit választhattak? -
Nagyon jó kis bajnokság volt. Massan stílusa (bohóckodás a kamera előtt) és eszméletlen lassú lapválasztása (néha az egyértelmű picken is 2-3 percet is agyalt...) nekem nem volt szimpatikus.
Reynad pickjei nagyon jók voltak, volt tömegkezelése (flamstrike) a lényei is okosan volak megválogatva, és persze a fireball és a pyroblast büntetett. Massannak nem sikerült ilyen jó lapokat pickelnie, viszont eléggé tempós lett a deckje a sok alacsony költségű lényei miatt. Szóval a döntőn egyértelmű volt, hogy ha Massannak nem jön hihetetlenül jól és Reynadnak nem jön nagyon rosszul, akkor Reynad lesz a győztes.
A meccs elején Massan dominált, de a végjátékra elfáradt a deckje.
Számomra a vigasz ágon volt egy olyan meccs, ahol egy srác játszott druid deckkel, sajnáltam a srácot, mert iszonyú rossz pickeket kapott, és szerintem idegességében még hibázott is. De a többiek jók voltak, de a topba nem véletlenül azok kerültek akik. -
Meg volt adva hogy egy lapot maximum 2-szer választhatnak, és max. 1 legendary lehet a pakliban. A kész paklikat végül legyártották saját paklikként és friendly meccseket mentek. -
Szerintem az nem megoldható mert van mikor 4 polly-t is ad a gép, azt nem tudod legyártani. Szerintem Blizzard tett bele olyan funkciót, hogy mondjuk offline mode ban lehet így tolni.
De érdekelne a lap választásos videójuk, kíváncsi lennék mit miért választanak. Nekem még mindig nagy gondot okoz a megfelelő lapok össze válogatása. -
Pio #3022 Amúgy hogyan lehetett arena bajnokságot szervezni, hogyan tudtak egymás ellen jelentkezni?
Vagy ami összejött deck azt legyártották és friendly meccseket mentek?