40521
  • Belkar
    Kripp szerint nagyon szar az új mage lap. Kíváncsi leszek hogy igaza lesz-e.

• antiatom
    Valami gáz volt mert feladni sem tudtam csak kilépni, na mindegy, pedig már örültem h megfogtam a zoo-t :)
  • Shep
    Szerintem már rég ledobott titeket, csak még nem írta ki, vagy pedig egy újabb bug, mint a kezdőkezes is volt (?).
  • antiatom
    Ha valaki "lebegteti" a kártyát az asztal fölött akkor nem jár le a timer? 5 perce tartogatja és nem történik semmi, nem dobott ki meg semmi ilyesmi...
  • TottiHUN
    végre megvan az első legendary kártyám, még pedig gruul :D
  • Shep
    Hát ez nem az én napom, kifogtam egy 10 legendarys paklit, végigpörögtek a lapok, ha nincs a végén még egy legendaryja nyertem volna, aztán jött 2 hunter akik természetesen mindig felhúzták az éppen szükséges lapot nekem meg minden ami kellett volna valamiért a pakli aljára kevert, hát ennyit a szerencséről.
  • Zickler
    Bocs, a Redemption -re gondoltam
  • Zickler
    Mert pl. a Repentance is úgy működik, hogy AoE clear esetén az a minionod születik újjá ami előbb lekerült a pályára.
  • attiGT
    mert így van
  • DarkHorSe
    ezt megis mibol gondolod?
  • Zickler
    Az kerül vissza a kezedbe, ami előbb lekerült az asztalra.
  • kabel15
    Kicsit férre írtam/értelmeztem.
    De mondok mást, ha területivel megsemmisíti 2 lényemet akkor melyik kerül vissza 2x a kezembe? Vagy mind a 2 vissza kerül a kezembe 2x?
    Ez lehet csak engem foglalkoztat, de attól még számomra fontos.
  • attiGT
    de te, előbb írtad le, hogy nem aktiválódnak a secretek a saját körödben, brainfart?
  • ktm99
    Mivel a sajat korodben tamadsz, ezert nem fog aktivalodni.
  • Zickler
    Az ugyanúgy a te körödben történik, szóval nem dog aktiválódni a Secret.
  • Zickler
    Az ugyanúgy a te körödben történik... szóval nem fog aktiválódni a trap.
  • Mephike
    A secretek csak az ellenfél körében kapcsolnak be.
  • Mephike
    A secretek csak az ellenfél körében aktiválódnak. Szóval ha a saját körödben nekimész egy lénynek a saját lényeddel, és a lényed ettől meghal, attól a secret még nem fog aktiválódni. Persze ettől még jó lap ez az új mage secret.
  • kabel15
    Mondjuk egy 3 HP-s lénnyel megtámadok egy 4 sebzéssel rendelkezőt.
  • Zickler
    nem értem hogy mire akarsz kilyukadni? hogy érted hogy te vezeted bele a sebzésbe? magyarul megöleted a saját körödben? nem fog aktiválódni a trap.
  • kabel15
    Elvileg Secret csak az ellenfél körében aktiválódhat, szóval mondjuk azt nem tehetem meg hogy én ütöm agyon sylvanas-t majd 2 lesz belőle a kezemben :D. Más kérdés, hogyha én vezetem bele mondjuk a lényt a halálos sebzésbe akkor is aktiválódik e.
  • BlackWolf
    megelőztél :D úgy látom már épülnek fejben az aggro
    ush mage paklik :D
  • BlackWolf
    Ezt egész biztosan nerfelni fogják vagy valami + feltétel .
    +3 manna lény vagy a visszajött lényeket nem idézheted meg x körig. Milyen az , hogy bedobok egy leeroyt kiosztom a sebzést . köv körben leütik én meg bedobok 2 db leeroyt :D:D
  • dave9004
    Leeroyt jól ellőjük 4 manánál már, hogy legyen még kettő :D
    jóságos ég :D
  • kabel15
    És common.
  • Shep
    Csak kicsit :D
  • DarkHorSe
    Uj kartya :PPPPPPPPPPPPPPPP juhuuuu

ja es OP!:D
  • DarkHorSe
    En szeretem, nekem az egyik kedvencem. Tobbfelekeppen is lehet jatszani, agro pala kifejezetten vicces tud lenni :)
  • csoszi87
    Én is rühelltem.
    Próbáld megépíteni a Shockadin paklit.
  • kabel15
    Jól játszik, de nem mindig őt nézem, mikor palával tolja az egyáltalán nem érdekel, kb ott tartok ha nem lesz dust om valami lényre szét szedem az összes pala kártyámat majd. Rühellem azt a hero-t, persze később lehet majd változik a véleményem, de egyenlőre nem játszok vele.
  • DarkHorSe
    Persze, regebbi videoiban meselte hogy az elejen vett egy par csomag kartyat mert keszult vmi versenyre, meg az arenaert is fizetett amig tanulta a jatekot. Nekem magasan o a kedvenc jatekosom, ladder amugysem erdekel :)
  • kabel15
    Jó de napi 3-4 arénát letol, egy idő után megvan neki az összes kártya van mit szétszedni, és azt sem szabad elfelejteni hogy a NAGY STREAM erek már a béta elején tolták és onnan vannak kártyáik, itt a töbség csak nyílt béta után kezdte el, szóval ők már rendelkeztek akkor azokkal a lapokkal amikről mi még most is csak álmodozunk.
  • DarkHorSe

Itt van a gyujtemenye, itt meg csak 36k dustja volt, meg 30k+ a szetszedesbol :P
  • kabel15
    Nolife-Kripparrion most tolt egy arénát 11-3 lett a vége, nem is ez a lényeg, bement a kártyái közé és van kemény 38000 dust ja :D Beteg ez az ember, bár a neve elárul valamit :D
  • Shep
    Nyilván az aréna, hiszen 1 paklit úgyis kapsz meg ha sikerül nyerned akkor még aranyat, dustot, kiscsirkét :)
  • Axan
    Más: Melyik érné meg jobban, ha veszek 7 paklit, vagy el arénázom az árát, ilyen kb 1-4 (egyszer 8 ) arénawin rate mellett?
  • Axan
    Sámánnal rankedezek, van 1 gold Sylvanasom. Megérné-e betörni, és le craftolni nelőle a sámi leget?
    Úgy kb 1 hónapja játszom, és eddig 6 leget sikerült beszereznem, + vagy 10 gold lapot, viszont az "olcsóbb" "kiegészítő" lapokat nem sikerül bontanom, így sajnos eléggé korlátolt a pakli építési lehetőség :(
  • kabel15
    Ismét mentem egyet sámival. Most csak 8 win ig sikerült eljutnom (Mondjuk addig veretlenül) Aztán kaptam 1 dudu-t meg 2 mage et. Az utolsó mage nagyon epikus volt. Nagy nehezen sikerült megfordítanom a meccset. Mind a 2 en próbáltuk irányítani az asztalt 10 kör után neki 28 HP nekem 30HP sikerült lent tartanom 4 lényt úgy hogy neki 1 sincs. Erre jön neki Alextrasza, kövi körben Blizzard+Fireball a hősömre és persze ha ez még nem lett volna elég akkor a következő körben kaptam arcba a Pyrot :/
    De sebaj, mára ez jutott :( De legalább jött egy legendary:
  • 1Darton1
    Practice mode-ban eleve nincs élő ellenfél. És valószínűleg a 2 vagy 5 wines questet próbáltad, ami tényleg nem működik ott.
  • DarkHorSe
    Gratula!:) En most jarok 3knal

Arenahoz meg ezt nyugodtan lehet hasznalni, ha ennek alapjan valogatsz olyan nagy bajban nem lehetsz