40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Tudjátok mit utálok leginkább a játékban? Azokat aki még 1 manánál is hosszasan nézegetik a lapjukat, aztán később is hatszor átnézi oda vissza, elkezdi kirakni, visszahúzza, mintha az élete múlna rajta. Ha legalább 1-2 rank környékén lennénk de nem. -
Az új warlock lap. -
mkfdd #3139 Úgy nézett ki hogy az én köröm alatt tőle jelent meg a piros nyíl és a kézben lévő kártyáim meg beragadtak. -
mkfdd #3138 Ehh ez valami új bug hogy az ellenfél csinál valamit az én köröm alatt amitől nem tudom használni a kézben levő kártyáim? Majdnem emiatt az exploit miatt szoptam ki egy mage ellen. -
csoszi87 #3137 Én rankeden voltam így.
Az elmúlt napok viszontagságai miatt mondom csak 1 paklival megyek, nem váltok.
7 win zsinórban.
Na mondom ütöm a vasat, amíg lehet.
7-4-nél kapcsoltam ki a játékot.
-
Szarrá alázott ma mindenki. Persze úgy nem nehéz ha első 6 körben 3 partyban is csak varázslat jött fel, azzal aztán lehet mit alakítani, ha nem látom nem hiszem el ,hogy ilyen létezik. 1x ok, 2x hát még belefér, de 3x egymás után? -
Milyen meglepő, megint leállás van. -
hawkie22 #3134 Most R18 2-n állok. -
hawkie22 #3133 A miracle rogue egész jó pedig. Én most kezdtem el vele a Rankedet, egyelöre 5 nyert meccs zsinórban, 1 Zoolock, 1 Midrange Hunter, 2 Priest és 1 Mage ellen. Remélem, így megy a továbbiakban is. -
csoszi87 #3132 Bármivel! 
Sockadint főleg mage és warlocok,de elszórtan találkozok tauntolós druidákkal valamint sámánnal is. Ott az arctámadás nem megy.
Warrioral biztos, hogy ellenfélnek kapok 1 Sockadint/warlockot/ és 8-10 mannás lapok vannak a kezemben kezdéskor.
Warlockkal, meg control warriorokkal/pirestekkel találkozok.
De sok a miracle rouge is. (pedig én pont nem szeretem, mert nekem nem jönnek úgy a lapok vele) -
És mivel fognak meg? -
csoszi87 #3130 warrior
paladin
Továbbá Murlock pakli -
Én ilyenkor kihasználom, hogy 20-ról nem lehet vissza esni úgyhogy mindenféle poén paklival próbálkozok aztán ha valami betalál akkor azt meghagyom. Mondjuk most úgy jártam ,hogy a gyereknek 3 lapja volt és persze, hogy a halálos kombó volt az, mi más lett volna. Kellett neki egy assassin meg 2db +4 sebzést adó és nála volt. Az ilyenekre mindig rácsodálkozok ,hogy ezeknek, mindig minden bejön :) -
ne haragudj már de milyen deckel tolod, hogy rank 20ról képtelen vagy elmozdulni? -
csoszi87 #3127 De már vissza is tértem R20 2-re.
Nyami
Arénázni kellene, de nem akarom elkölteni az aranyat, amíg nem látom a küldiket, és hogy kraftolhatóak lesznek-e a kártyák. -
csoszi87 #3126 És igen!
A mai napon kb 30 meccs után (vasárnap óta) sikerült elmozdulnom rank 20-ról. (rank 20 3 csillaggal kezdtem a szezont)
-
Hát a szivárvány hátlaphoz nem kell túl sokat tenni :) -
Hát, ma megint megpróbáltam az arénát, ismét sikertelenül. Szerintem maradok a rankednél, ott jobb eredményeket érek el, meg kaphatok majd szivárvány hátlapot *-* :D -
Negritis #3123 nyugi én perma 3/3akat megyek arénába :D -
Én most 1 polly, 1 flamestrike, 1 fireball-al vagyok, 10-0-ban. Bár az igaz hogy kegyetlenül jó minionjaim vannak. (3 water elemental pl.) -
hawkie22 #3121 Még egy ilyen szar arénát. Magere esett a választásom, se Pyro, se Flamestrike, se Poly, se Secret. Összesen volt két Fireball-om. Egy gyözelemig jutottam. Ezt még gyakorolni kell. -
Anno én ezzel a két videóval kezdtem neki az arénázásnak. A két videó együtt 3 óra, tudom, hogy hosszú, de hasznos videók. -
Engem mostanában Sámival mindig rogue fog meg 9-10 win környékén. -
Tegnap két arénakörömet is hunterek zárták le, a csudálatos mindent elpusztítok lapjaikkal. -.- -
Gyakorold neten a pakli össze állítást. Vannak erre oldalak is. Azok ingyen vannak nem vesztesz vele aranyat. Egyébként érdemes olyan hero-t választani ami univerzális. Szóval mondjuk Mage Paladin ezekkel könnyebb nyerni.
Nekem mondjuk a Sámi Hunter is fekszik de ezekhez már nem árt 1-2 spéci lap. Hunter hez meg szerencse mert elkezdesz építeni egy beast paklit aztán nem jönnek a beast ek. Ha meg nem szeded ki a beast paklihoz az OP lapokat tele leszel beast el. :D -
Én tökön szúron magam, eddig max 1 arénát sikerült megnyernem, valamit nagyon nem jól csinálok :D -
csoszi87 #3115 Azzal is mentem.
Akkor kaptam druidát, meg sámit.
-
Múlt hónapban én is így jártam azután 1 hét után szépen sikerült haladni. -
nyomjad a zoot!
-
csoszi87 #3112 Control warrioral nem sikerül elmozdulnom 20as szintről.
Sőt még 2 csillagot is vesztettem.
-
Maget a barival ütöttem le, ez mekkora már? :D -
cactuarjumbo #3110 A Prophet Velen kártya nagyon jól illik a mage deckbe :D Sikerült lemásolnom egyet egy priest ellenféltől Mirror Entity kártyával, onnan nem volt nehéz nyerni, egy tűzlabda 12 sebzés :D
Amúgy néztétek ezt az új szivárványos hátlapot? Elég ótvar szerintem :D De amit most kaptunk black temple, az menő, jól néz ki. -
Jó az még egy hétnek is :) -
*min 5 napig -
reset után én sosem játszom ranked meccset min. napig, pontosan ezért :) -
reset megvolt, 10 meccset lejátszottam, 9 zoo 1 miracle. jó a játék -
Ok, köszi. -
Fletley9 #3104 Három lehet "raktáron" ha három olyanod van amit nem teljesítettél addig nem kapsz újat. -
Ha az adott napi küldetést elhalasztom megcsinálni, másnap még elérhető lesz? -
Ha jobban bele gondolok, akkor elég könnyen ki lehet játszani a lapot, persze ismerni kell, hogy mi az. Szóval ugye a secret lényege hogy az ellenfél nem tudja hogy mi is az. De ha rájött akkor ott a hex/polly amivel akkor kapunk 2 barit a kezünkbe? :D A másik, hogy mondjuk úgy érdemes lerakni ha csak 1 olyan lényünk van lent amiből szeretnénk 2 kézbe vissza szedni. Mert ha mondjuk van 2 lap akkor valószínűleg a gyengébbet fogják vissza rakatni a kezünkbe. Persze valószínűleg tauntos lények fognak inkább vissza kerülni a kezünkbe. Egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy mennyire is jó ez a kártya.