40521
  • Shep
    Tudjátok mit utálok leginkább a játékban? Azokat aki még 1 manánál is hosszasan nézegetik a lapjukat, aztán később is hatszor átnézi oda vissza, elkezdi kirakni, visszahúzza, mintha az élete múlna rajta. Ha legalább 1-2 rank környékén lennénk de nem.
  • Mephike
    Az új warlock lap.
  • mkfdd
    Úgy nézett ki hogy az én köröm alatt tőle jelent meg a piros nyíl és a kézben lévő kártyáim meg beragadtak.
  • mkfdd
    Ehh ez valami új bug hogy az ellenfél csinál valamit az én köröm alatt amitől nem tudom használni a kézben levő kártyáim? Majdnem emiatt az exploit miatt szoptam ki egy mage ellen.
  • csoszi87
    Én rankeden voltam így.
    Az elmúlt napok viszontagságai miatt mondom csak 1 paklival megyek, nem váltok.
    7 win zsinórban.
    Na mondom ütöm a vasat, amíg lehet.
    7-4-nél kapcsoltam ki a játékot.
  • Shep
    Szarrá alázott ma mindenki. Persze úgy nem nehéz ha első 6 körben 3 partyban is csak varázslat jött fel, azzal aztán lehet mit alakítani, ha nem látom nem hiszem el ,hogy ilyen létezik. 1x ok, 2x hát még belefér, de 3x egymás után?
  • Shep
    Milyen meglepő, megint leállás van.
  • hawkie22
    Most R18 2-n állok.
  • hawkie22
    A miracle rogue egész jó pedig. Én most kezdtem el vele a Rankedet, egyelöre 5 nyert meccs zsinórban, 1 Zoolock, 1 Midrange Hunter, 2 Priest és 1 Mage ellen. Remélem, így megy a továbbiakban is.
  • csoszi87
    Bármivel!
    Sockadint főleg mage és warlocok,de elszórtan találkozok tauntolós druidákkal valamint sámánnal is. Ott az arctámadás nem megy.
    Warrioral biztos, hogy ellenfélnek kapok 1 Sockadint/warlockot/ és 8-10 mannás lapok vannak a kezemben kezdéskor.
    Warlockkal, meg control warriorokkal/pirestekkel találkozok.
    De sok a miracle rouge is. (pedig én pont nem szeretem, mert nekem nem jönnek úgy a lapok vele)
  • Shep
    És mivel fognak meg?
  • csoszi87
    warrior
    paladin
    Továbbá Murlock pakli
  • Shep
    Én ilyenkor kihasználom, hogy 20-ról nem lehet vissza esni úgyhogy mindenféle poén paklival próbálkozok aztán ha valami betalál akkor azt meghagyom. Mondjuk most úgy jártam ,hogy a gyereknek 3 lapja volt és persze, hogy a halálos kombó volt az, mi más lett volna. Kellett neki egy assassin meg 2db +4 sebzést adó és nála volt. Az ilyenekre mindig rácsodálkozok ,hogy ezeknek, mindig minden bejön :)
  • attiGT
    ne haragudj már de milyen deckel tolod, hogy rank 20ról képtelen vagy elmozdulni?
  • csoszi87
    De már vissza is tértem R20 2-re.
    Nyami
    Arénázni kellene, de nem akarom elkölteni az aranyat, amíg nem látom a küldiket, és hogy kraftolhatóak lesznek-e a kártyák.
  • csoszi87
    És igen!
    A mai napon kb 30 meccs után (vasárnap óta) sikerült elmozdulnom rank 20-ról. (rank 20 3 csillaggal kezdtem a szezont)
  • Shep
    Hát a szivárvány hátlaphoz nem kell túl sokat tenni :)
  • tommyknockers
    Hát, ma megint megpróbáltam az arénát, ismét sikertelenül. Szerintem maradok a rankednél, ott jobb eredményeket érek el, meg kaphatok majd szivárvány hátlapot *-* :D
  • Negritis
    nyugi én perma 3/3akat megyek arénába :D
  • Zickler
    Én most 1 polly, 1 flamestrike, 1 fireball-al vagyok, 10-0-ban. Bár az igaz hogy kegyetlenül jó minionjaim vannak. (3 water elemental pl.)
  • hawkie22
    Még egy ilyen szar arénát. Magere esett a választásom, se Pyro, se Flamestrike, se Poly, se Secret. Összesen volt két Fireball-om. Egy gyözelemig jutottam. Ezt még gyakorolni kell.
  • Mephike
    Anno én ezzel a két videóval kezdtem neki az arénázásnak. A két videó együtt 3 óra, tudom, hogy hosszú, de hasznos videók.
  • kabel15
    Engem mostanában Sámival mindig rogue fog meg 9-10 win környékén.
  • BEAST #3118
    Tegnap két arénakörömet is hunterek zárták le, a csudálatos mindent elpusztítok lapjaikkal. -.-
  • kabel15
    Gyakorold neten a pakli össze állítást. Vannak erre oldalak is. Azok ingyen vannak nem vesztesz vele aranyat. Egyébként érdemes olyan hero-t választani ami univerzális. Szóval mondjuk Mage Paladin ezekkel könnyebb nyerni.
    Nekem mondjuk a Sámi Hunter is fekszik de ezekhez már nem árt 1-2 spéci lap. Hunter hez meg szerencse mert elkezdesz építeni egy beast paklit aztán nem jönnek a beast ek. Ha meg nem szeded ki a beast paklihoz az OP lapokat tele leszel beast el. :D
  • tommyknockers
    Én tökön szúron magam, eddig max 1 arénát sikerült megnyernem, valamit nagyon nem jól csinálok :D
  • csoszi87
    Azzal is mentem.
    Akkor kaptam druidát, meg sámit.
  • Shep
    Múlt hónapban én is így jártam azután 1 hét után szépen sikerült haladni.
  • DarkHorSe
    nyomjad a zoot!
  • csoszi87
    Control warrioral nem sikerül elmozdulnom 20as szintről.
    Sőt még 2 csillagot is vesztettem.
  • Botond #3111
    Maget a barival ütöttem le, ez mekkora már? :D
  • cactuarjumbo
    A Prophet Velen kártya nagyon jól illik a mage deckbe :D Sikerült lemásolnom egyet egy priest ellenféltől Mirror Entity kártyával, onnan nem volt nehéz nyerni, egy tűzlabda 12 sebzés :D

Amúgy néztétek ezt az új szivárványos hátlapot? Elég ótvar szerintem :D De amit most kaptunk black temple, az menő, jól néz ki.
  • Shep
    Jó az még egy hétnek is :)
  • Mephike
    *min 5 napig
  • Mephike
    reset után én sosem játszom ranked meccset min. napig, pontosan ezért :)
  • attiGT
    reset megvolt, 10 meccset lejátszottam, 9 zoo 1 miracle. jó a játék
  • Shep
    Ok, köszi.
  • Fletley9
    Három lehet "raktáron" ha három olyanod van amit nem teljesítettél addig nem kapsz újat.
  • Shep
    Ha az adott napi küldetést elhalasztom megcsinálni, másnap még elérhető lesz?
  • kabel15
    Ha jobban bele gondolok, akkor elég könnyen ki lehet játszani a lapot, persze ismerni kell, hogy mi az. Szóval ugye a secret lényege hogy az ellenfél nem tudja hogy mi is az. De ha rájött akkor ott a hex/polly amivel akkor kapunk 2 barit a kezünkbe? :D A másik, hogy mondjuk úgy érdemes lerakni ha csak 1 olyan lényünk van lent amiből szeretnénk 2 kézbe vissza szedni. Mert ha mondjuk van 2 lap akkor valószínűleg a gyengébbet fogják vissza rakatni a kezünkbe. Persze valószínűleg tauntos lények fognak inkább vissza kerülni a kezünkbe. Egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy mennyire is jó ez a kártya.