40521
  • Shep
    Ezzel csak az a gond, hogy papíron ez szépen mutat de ha nem adott neked se yetit se claw-t akkor ..., vagy ha adott de nem húzod fel akkor szintén ... Úgyhogy lehet erről sokáig beszélni de szar lapokkal, szar leosztással ha megbolondulsz sem tudsz normálisat alakítani.
  • Nirz
    Csak az én tapasztalatom hogy a patch óta teljesen lagmentes a játék?Azelőtt gyakran előfordult és ezért hosszabb szünetet is tartottam de mostanra tökéletes.
  • Pio
    Új webes sorozat Hearthstone témában (nem taktikák, hanem humor).
    Youtube csatorna ERRE.

• Zickler
    Arénán van egy olyan kifejezés, hogy Tempo Play (vagyis constructedban is, de arénán fontosabb szerintem). Azaz ha pl. druiddal 4. körben kinyomod a yetit, aztán Druid of the claw, majd 6. körben pl. azure drake, akkor igazából már jöhet bármilyen legendary, egyszerűen akkora a board előnyöd hogy akár figyelmen kívül is hagyhatod a Legendaryt.
    Ezért olyan erős pl. a Yeti, mert a nagyobakkal is elbánik, és az ellenfélnek általában 2 lapjába fáj hogy eltávolítsa.
  • Shep
    4-5-6? Nekem ha 2 összejön már örülök, igaz nem is arénáztam csak vagy 4x, de pont azért, mert mindig a lehető legszarabb lapokat adja amikből nem lehet semmi értelmeset összehozni, 1x volt egy tűrhetőbb adása, azzal sikerült 3-at nyernem. Mage, 3 szál varázslattal, tűzlabda nélkül elég érdekes.
  • kabel15
    Jobban szeretek úgy játszani ha tudom, hogy van egy pyro a paklimban.
    Jó ez csak 1 példa. De mondjuk be lehetne valahogy szabályozni hogy lesz 1 legend választás 2 epic 3 rare és akkor mindenki egyenlő esélyekkel indulna. Szenvedek mert az elmúlt 3 aréna választásomnál nem adott sámit. Így most sorra 4-5-6 win eket tudok csak menni. Persze sámival is lehet, hogy csak ennyi lenne. De azt jobban élvezném, mint hogy palával szívjak :/
  • Shep
    Persze ha úgy jönnek fel, egyébként meg 6-7 mana környékén kirak két olyan lapot, hogy csak pislogsz és esélyed sem maradt. Nem árt azért legalább 1 jobb legendary amit a megfelelő időben elsütve meg tudod fordítani a meccset. A másik meg ahogy írod is, HA, vagyis HAHA, túlságosan sok a ha az arénában :)
  • Zickler
    Egyébként miért hiszi azt mindenki, hogy az epic és legendary lapoktól nyerik meg az arénát. Ha össze tudsz hozni egy erős midgame minionokból álló paklit (water elemental, silver hand knight) simán sz*rrá vered a 12 Legendarys paklikat is.
  • kabel15
    Nem kis szerencsém volt az előbb :D
    Paladin VS Mage aréna. 9 HP-m van és saját magába lövi a Pyro-t :D
    Amúgy tiszta jó, hogy nekem 1 epic kártyám van, az is a sword of justice.
    És előbb rakták ki ellenem ragnarost, most pyro. Kíváncsi leszek mi lesz a kövi ellennél. :D
  • Shep
    Na ilyen sem volt még, 4 manánál megnyertem a meccset és nem azért mert feladta.
  • Botond #3171
    Nálatok is játszhatatlan? Max 3-4. körben kifagy, timeoutol.
  • kabel15
    9-3 as sámi :( 2 rogue és a végén egy mage fogott meg Venture Co. val.
    Ez volt a pakli. Semmi tisztítóm nem volt :( Pedig elég sokszor jól jött volna :(
  • Shep
    Igen, az sem lenne rossz.
  • mkfdd
    Vagy hónap végén goldot/dustot ranktől függően.
  • Shep
    Annyi értelme van szerintem, hogy láthatod a kemények mivel nyomulnak és te ahhoz képest hol tartasz, de tényleg lehetne benne még legalább 1 szint ahol kapsz valamit, teszem azt 1-2 paklit, vagy egy random ritka kártyát.
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Milyen combót csináltam, apám....

2 db Young Dragonhawk

köv kör:

mindkettő megkapta a Power Overwhelming-ot

belevertek a hősbe 5 x 2 x 2 20 hp-t

Aztán egy void terror felzabála az egyiket, aztán lett egy 8:8-as lényem.

És felhúztam utána egy Demonfire-t.
  • csoszi87
    Amúgy tényleg.
    Rankednek nem sok értelme van.
    Nincs motiváció.
    Pl ha rank 10-nél kapsz valamit stb.
  • kabel15
    Rankedet minek? Én csak arénázok. Paklik és gold abból lesz. Rankednek max a legend hátlap miatt van értelme. Top16 ba bekerülni EU ban elég necces. Szóval jelenleg nem ad olyan + a ranked ami miatt megérné.
  • csoszi87
    Ezt itt most úgy beszélitek, mintha egész hónapban nem akarnátok játszani.
  • b4l4g3
    Elég, hogy alapból 18-ról indulsz.
  • kabel15
    Én rank 8 ig mentem múlt hónapban. Így vagyok most rank 18 on. Azt mondjuk nem tudom, hogy kell e játszanom ebben a hónapban rankedet, hogy megkapjam a hátlapot. Vagy elég hogy alapból 18 ról indulok.
  • DarkHorSe
    Ha a honap vegen is igy fogsz allni, akkor megkapod.
  • tommyknockers
    Fasza, akkor hagyhatom így, hogy rank 19 vagyok 1 db csillaggal? :D
  • DarkHorSe
    ha rank 20 alatt vegzel ebben a honapban ladderen
  • tommyknockers
    Akkor kapom meg a szivárvány hátlapot, hogyha ranked 20 vagyok?
  • kabel15
    Az hogy valaki lemásol egy netes top10 es paklit még nem biztos, hogy fog is tudni vele játszani. Rá kell érezni a dolgokra. Tisztában kell lenni vele, hogy pontosan milyen lapok vannak a paklidba, miből hány darab. Meccs közben hány lapod ment már ki. Mekkora eséllyel fogsz bele húzni egy döntő lapba. Utána jöhetne a taktikák, számolgatások hogy arcba megyünk vagy inkább tisztogatunk.
  • Botond #3155
    Hát még két-három lap és érzem az erőt a druid paklimban. :)
  • DarkHorSe
    Nem lehet visszaesni, de 17-20 kornyeket eloszerettel farmoljak winert
  • Botond #3153
    Nem lehet visszaesni 21re akárhányszor kapsz ki?
  • Shep
    Még ha meg is lennének a lapjaim mások másolásához akkor talán helytálló lenne a dolog, de mivel nincsenek ...
  • Botond #3151
    Saját pakli, saját taktika, nem csak a netes Playerek másolása, és akkor jobban megy majd. :)
  • Shep
    Az most hót mindegy, kazárban is ez van :) Még a napi küldi sem megy. Játszottam 6-ot, lehet tippelni, hányat nyertem. :)
  • DarkHorSe
    nem kotelezo ladderezni
  • Shep
    Jó, feladtam, csak az nem ver szarrá aki nem akar. Jött egy rogue, kb 5. körben felhúzta a fél pakliját 1 kör alatt, ezek után biztos maradt esélyem.
  • Shep
    Éljen megint 20-as szinten vagyok 0 csillag :D Kár ,hogy nincsen negatív rang, biztos megdönteném a rekordot :) Egyszerűen semmi nem jön össze.
  • Shep
    Én tegnap arénáztam egyet, mondom olyan régen bontottam már paklit, hogy így félidőben (2700 arany volt akkor) nyomok egyet, hát az összes létező 1-2 manás semmire való lapot bedobálta, talán egy epic volt de legendary még hírből sem. Mágussal voltam de varázslatot annyit adott, hogy 1 flamestrike, 1 poly, 1 jeges, meg egy az az 1 manás 3-at random sebző és kifújt, semmi más. Úgyhogy a kevés manás sok lényes paklival szenvedtem, végül 2-t sikerült nyerni de hát az elég sovány, úgyhogy megint elkönyveltem ,hogy az aréna főleg a mákról szól.
  • csoszi87
    Tgnap előtt kitaláltam, hogy controllal megyek csak rankedre.
    7-4 lett a vége, lentebb le is írtam.
    Tegnap 4-4.
    Mondom mégis váltok Rush paladinra.
    1-4
    No ez se jött be csináltam 1 weapon warrior-t.
    6-5
    Valahogy kifogom az olyan meccseket, hogy esélyem se legyen.
    Kezdéskor 8-10 mannás lapokat ad a gép.

Pirest 1. körben kimásolja a paklimból Mind Visionnal Sunwalkert.
    12 hp-nál mondom 2 kártyája van ennyit nem sebez, úgyhogy nem a védekezésre koncentráltam, hanem, hogy következőben leütöm.
    Mi volt nála? Grommas Hellscream + Inner Rage
    Nincs mellettem az RnG.
  • Mephike
    Tegnapelőtt összejött két olyan napi küldim, amiben warlockkal kellett volna 2 meccset játszani. 5 meccset játszottam, nem tudtam nyerni. Dettó levittem őket 10 HP-ra vagy lejjebb, de onnan elfogytam, mérgemben ott is hagytam a játékot. Aztán tegnap meg kettőből kettőt nyertem, olyan könnyen, hogy öröm volt nézni.
  • hawkie22
    Ma nekem is így volt. Akármit is csináltam, akármilyen paklival is mentem, csak vereséget halmoztam vereségre. Elöször miracle rugóval, majd zoolockkal, aztán váltottam midrange druidra, majd végsö lekeseredésemben midrange sámán. 1 meccset nem bírtam nyerni, pedig istenemre, megpróbáltam. Levittem az ellent 5-10HP környékére és onnan mindig, mint a fönix hamvaiból, valahogy mindig feltámadtak. Nekem meg vagy nem volt lap már a kezemben, vagy csak olyanok, amik az adott szituációban pont nem segítettek semmit. Adok 1-2 nap szünetet a játéknak. :)
  • Shep
    Megvan az első legendarym. Na nem azért, mert bontottam, hanem mert legyártottam a hiányzó 2 murlocot és megkaptam. Így aztán a murloc paklim erősebb lett de még mindig kellene bele 3-4 lap.