40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csoszi87 #3221 Ez a freeze mage nagyon imba.
Van 1 hasonló paklim, verseny után elővettem.
Szerintem Alex 1 kicsit OP kártya.
-
ktm99 #3220 Egyetertek, annyi kulonbseggel, hogy abban a szituacioban ha Flare-je van Amaznak akkor nyer. De mivel RDU tudta, hogy Hunters Mark, ezert Amaz hp-jat tolta le 15-re, nem pedig a sajatjat fel 1-rol. -
hawkie22 #3219 Kíváncsi leszek majd, mit lehet összehozni Deathrattle-pakli címén. -
hawkie22 #3218 A Hunter kártya meg nem rossz, tényleg jól lehet vele kombózni majd. :D -
hawkie22 #3217 Lehet, hogy megy a vita, hogy csalás volt-e vagy sem, meg minden, de hogy a reputációját tönkretette volna? Nem hiszem.
Megnéztem a meccseket, az, hogy valaki beírta, hogy milyen lapja volt Amaznak, abban a szituációban már nem sokat számított, a meccset nyerte volna így is, akármit csinál Amaz.
Az tény, hogy nem örülnék én se egy meccs közben, ha valaki elpofázná az ellennek, milyen lapjaim vannak, viszont ez nem a srác hibája, hanem a Blizzardé.
Az ö felelösségük, hogy megoldják, hogy a két játékos semminemü információt ne kaphasson, legyen az chatböl, twitterböl, smsböl, mittudoménmiböl. RDU "rajongói" ugyanúgy fogják öt követni YT-n, Twitch-en, Twitter-en, stb., a Blizzard ugyanúgy fogja hívni nagy versenyekre, meg miegymás.
A Blizzard hibázott, mint már sokadszorra. Még fejlödniük kell és a játéknak is, mire a HS-böl igazi Esport lesz. Már ha lesz. -
Ez a kis pók pont tökéletes, szeretni fogja a hiéna, és a dögkeselyű is :) -
Belkar #3215 Megérkezett az utolsó Naxx Class kártya is. Remélem még a héten kapunk konkrét dátumot...
-
silbor #3214 Kripp ma így áll. És nem törte be őket! :) mondjuk minek is.
dust -
Pio #3213 Legalább 500szor győzött már ranked meccsen. -
Niflheim87 #3212 Sziasztok!
Az mit jelent ha az ellenfélnek aki mage volt aranyból volt a heroskillje meg a kép körülötte is arany volt? -
BlackWolf #3211 Nem imba kicsit az Ice block ?:D Gyakorlatilag , ha van 2 a paklidban 6mannáért veszel +2 kört. Nekem nem volt szimpi amúgy sem a srác inkább Amaz/Reynad nyert volna ( Reynad kiesésének 2. meccse megnézhető valahol ? Viagamesen kimaradt , volt is egy kis probléma a közvetítésben akkor ) -
Elkezdtem nezni a dreamhacket, de sc2 jobban tetszett. Hs-t nem szeretek nezni, mert hamar elunom. RDUrol nemis hallottam, szoval nem kar erte reszemrol. Ezutan ugyis gyoker csiterkent fog mindenki gondolni ra, ha csalt ha nem :D -
Pio #3209 Semmi extra, csak kiborult a bili, ami azért van tele, mert a Blizzard nem képes tournament realmet/módot tenni a játékban vagy legalább DND/appear offline funkciót, esetleg külön tournament accountokat biztosítani a versenyekre.
Emellé párosult az, hogy a dreamhack szervezői nem késleltették az élő közvetítést.
A döntőben az egyik játékosnak a friendlistjéről (nem valódi ismerőse, csak valamikor visszaackolta, sokan szeretnek meccs után friendlistelni, tanulság, sose accepted) egy troll elwhisperelte neki, milyen lap van az ellenfele kezében, amit mindenki látott élőben.
Nem számított már semmit abban a meccsben és a srác a meccs után azonnal ment is a bírókhoz szólni, akik úgy döntöttek, hogy mivel nem befolyásolt semmit, ezért nem játszatják újra a meccset (amúgy sima 3-0-ra nyert a gyerek).
De arra épp elég volt, hogy talán a világ egyik legügyesebb HS játékosának tönkretegye a reputációját egy életre. Az a fikaáradat amit kapott utána a neten, hogy szemétrohadtcsaló meg minden... nem kívánnám magamnak, még 10ezer dollárért se. És a srác reakciói alapján őt is eléggé megviseli. -
'Cheating' Scandal Hits $10,000 Hearthstone Tournament
VÓTMÁ? -
mi volt a dreamhacken meselj :P -
mkfdd #3206 A pala ami ellen játszottam healelt magán 34-et és még voltak healek a kezében sztem. Belebasztam vagy 50et de nem akart megdögleni úgy se. -
Pio #3205 Hmm, ma még nem jártam erre és azt hittem tele lesz a topik a dreamhackes döntős "botránnyal". :D -
KissCsabi #3204 Sziasztok!
Ezen a ts3 gaming szerveren van Europa Universalis 4 Crusader Kings 2 Victoria 2 Hearts Of Iron 1,2,3 és March Of The Eagles valamint van Minecraft Heartstone és Counter Strike Global Offensive szoba is.
IP:ruby.voic.in:8460
JELSZÓ NINCS!!!
Jó Játékot! ;) -
BlackWolf #3203 http://www.dreamhack.se/dhs14/esport/hearthstone/
stream link is ottvan az oldalon , de csak 18:00 kor kezdenek programterv szerint -
megy mar a dreamhack? vagy csak en nem talalom a streamet es bena vagyok? -
A nagyok, június végére számolják, egész pontosan jún. 26 és júl 4. közé -
1Darton1 #3200 Még el sem kezdődött a nyár, és vége is csak szeptember 23-án lesz, szóval ráérnek. -
Supeerior #3199 Ez pontosan így van, csak itt a Cleric lap adásáról volt szó a kártya kapcsán. -
A HP adás sokkal erősebb mint a restore. Mivel ha rányomod pl. a 4 HP-s yetire, akkor felmegy 7-re, plusz abba még healelhetsz is egyet, és a max. hp-ja 8 lesz. Sima restore esetén meg hiába restorolsz 91 hp-t a 4 HP-s yetin, az akkor is csak 5 hp-s lesz. -
Supeerior #3197 Nem restore health, hanem csak egy sima +3hp buff így még Cleric sem ad lapot utána. -
csak a class kártyákat mutatják be -
Ez a kártya se fog sokat lendíteni a papok győzeli arányán. :/
Bár nem rossz lap. Szinte bármikor kijátszahtó + kártyát is ad ha Northshire Cleric van lent. -
hawkie22 #3194 A nyár viszont nemsoká véget ér. Lehet, hogy csak összel (augusztus vége, szeptember) jön a kieg? -
hawkie22 #3193 Minden új kártyát bemutatnak kieg elött? Mert korábban úgy volt, hogy heti egy kártya és csak utána jön a kieg. Viszont ha mind a 30-at be akarják mutatni, akkor még elég sokára jön csak Naxx, most még kb. csak a 15. vagy 16. kártyánál járunk. :( -
Belkar #3192 Új pap kártya:
-
Nirz #3191 még mindig karbantartás? -
1Darton1 #3190 A tapasztalatlanságodra és a rossz szerencsédre lehetsz mérges, csak nincs sok értelme. -
Rohadna széjjel az a tetves sámán, hogy ilyen 1-2 costos szar lapokat rak le, és buffolja őket a halál faszára, és bezzeg hogy az a rohadt tetves Holy Nova nem jön fel, hogy letakarítsam az összes szart a pályáról. Hát mi ebben a stratégia? Mi ebben a logika? Istenem... -
Pio #3188 Hehe, mintha én írtam volna, nekem is volt ma egy ilyen meccsem... Najó, ott talán volt 5 HPja még. De azért lássuk be, ehhez a kombóhoz 5 adott lap kell kézbe, 10 mana és equippelt fegyver, plusz az ellennek nem lehet kint tauntja, szóval nem gyakran jön össze. Ezzel együtt is szerintem kicsit OTK szagú és mivel a rogue deck arról szól, hogy mire lesz erre elég manád, addigra úgyis felhúztad az összes lapot és ott lesz a kezedben ez az 5, talán tényleg nem ártana vele kezdene valamit Blizzard részről... de szerintem azért elviselhető. -
És akkor még valaki azt mondta itt nem rég, hogy sok az a 30 hp :D -
mkfdd #3186 Eh rohadt mniracle rouge 1 hp-val élte túl a köröm és utána rámsebzett 27-et 1 kör alatt... (leeroy 3x....) -
hawkie22 #3185 Basszus, kétszer úgy bukni aréna meccset, ami egyébként meg lett volna, hogy megszakadt a netem? Valamiért az iPad nem érzékelte a WiFi-t. Kicsit se voltam ideges. Pedig most egy egész jó mage paklit sikerült összeraknom. -
Tegnap nekem játszhatatlan volt, ma tökéletes. Mondjuk tegnap olyan volt mintha a net lett volna szar külföldre szüleimnél. -
Nemrég kezdtem a játékot, még csak "unlock"-olom a különböző class-okat. (Eddig 5 van kész) Nagyon tetszik, régen játszottam már kártyás játékkal, ez nagyon megfogott. Aréna is volt, kétszer. Először 3 win, aztán ma 3 lost. :) Bár ma nagyon béna paklit sikerült összeraknom... Ez van.
Mindegy, gyűlnek a lapok a játék addiktív, nekem ez már megérte.
-
Nem, nekem tegnap 1 perc volt mire kiosztotta a lapokat, egyébként teljesen random, van hogy tök jó minden, van amikor meg szórakozik, de hát ingyenes, szóval szavunk nem lehet :)