40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Susarc #3301 lekéne menni az ovoda elé box edzésről a srácokkal.....könnyű meccsek,gyors win lenne az is -
Susarc #3300 az igazi buzik látom ebben a játékban is jeleskednek.... -
csoszi87 #3299 Nem sokat akarok, kb 1000 kell még, hogy legyen annyi, hogy Nax-ra is legyen, meg arénára is legyen.
Az kb 1 hét.
Köszi a választ.
Klemice: rank 20 köröl szokták farmolni a kezdőket.
Könnyű win, gyors csaták. -
milyen arany farmolást? -
Nem büntetik, de aranyat arénán kell farmolni nem a 3win/10gold sémával. Az egyébként is csak napi 100 aranyat ad asszem. Vagyis van egy korlátja.
Egyenlőre nem hiszem, hogy bárkit is bannoltak volna azért mert már 1 hónapja rank20 on hülyéskedik. De lehetséges hogy idővel ezeket a "feladom a meccseket játékosokat", fogják büntetni. -
csoszi87 #3296 Bocs a dupláért, felmerült bennem 1 kérdés:
Az arany farmolást alacsony szinten büntetik?
Tudom, hogy bunkó-paraszt dolog, de szükségem volna 1 kis aranyra.
-
csoszi87 #3295 Ok. Láttam elsőre is, abbahagytad, remélem ezt nem vetted magadra, csak általánosságban írtam a játékosok mentalitásáról.
Nekem ez volt a WT.
Nagyon tetszett, viszont nem voltam ügyes, és ez idegesített. (mert kevesebb xp jött)
Eladtam az accot.
Itt se vagyok ügyes, sikerült 1-2 jó decket összerakni, élvezem.
Ha vesztek, akkor vesztek, viszont itt nincs semmi ami miatt kényszeresen nyerni akarok, mert nem jár érte semmi.
Egyedül az arénát sajnálom, hogy ott nem megy, mert az érdekelne, de nem megyek arénázni amíg nem érzem, hogy stabilan tudnám hozni az 5-6 wint. -
Susarc #3294 fél éve nem játszottam,mert már akkor is kikészített..mondom megnázem változott-e...hát nem :D -
csoszi87 #3293 Én azt nem értem, hogy miért nem hagyják abba a játékot, akiket állandóan felbasz?
Ugyan ez volt a wotnál is.
"tegnap 60%os volt a winem, ma meg nem tudok nyerni. hülye csaló játék.
nem fogod nekem megmagyarázni, hogy gyenge játékos vagyok, mert tegnap 60% volt a winem. a játék a hibás, de nem törlöm le" -
Pio #3292 A rush hunter egyáltalán nem szar pakli, ügyes játékos kezében legenddé lehet vele válni. Csoszi annyit mondott, hogy nem no1 pakli, ami szerintem abszolút igaz is.
De a lényeg, hogy nem lesz valaki rank2 csak attól, mert ilyen paklija van és szerencsés, az a srác jól is játszik, ha rank2-ig jutott vele. Az meg, hogy egyszer megverted semmit nem jelent, lásd előző hozzászólásom. Ha 100-ból 55-ször versz meg hozzá hasonló képességű játékosokat, akkor pedig Te is rank2 leszel, de ahhoz, hogy ez megtörténjen meg kell próbálni elfogadni, hogy ez a játék nem csak a szerencséről szól.
Össze se tudom számolni, hány meg hány olyan meccsem volt, amiben sokkal szerencsétlenebbül jöttek a lapok, mint az ellennek, mégis 1-2 ügyes húzással sikerült nyernem és fordítva, ahol éreztem, hogy a lapjárás nekem kedvez mégis annyira felettem van skillben az ellenfél, hogy ezzel együtt is nyeri a meccset. -
Pio #3291 Szerintem olvasd el még egyszer, figyelmesen azt, amit írtam. Össze lehet rakni olyan paklit, amivel ha jól jönnek a lapok szinte verhetetlen, ugyanakkor ezzel a paklival nem leszel legend, hisz nem fognak mindig jól jönni a lapok.
Egy basic paklival is meg lehet verni egy legendre alkalmas paklit, ha úgy jönnek a lapok, ettől még nem lesz a basic pakli legendre alkalmas és nem is lesz ugyan olyan értékes, erős a kettő.
Itt nem az számít, hogy 1-1 meccset ki nyer meg vagy veszít el, hanem az, hogy 100-200 meccsből átlagosan mennyit tudsz megnyerni, ott pedig már sokkal többet számít a paklid minősége, átgondoltsága, mint a szerencse.
És még csak a pakliépítésről beszélünk, a skillről, rutinról említést se tettünk, ami ha lehet még többet számít a paklinál.
Még egyszer leírom: a szerencse elengedhetetlen része a játéknak, anélkül tizedannyira se lenne élvezetes. Viszont ez nem jelenti azt, hogy akkor bárki odaül elé és csak nyomkodni kell a play gombot és rank2 lesz. Mert ahhoz a szerencsénél sokkal több kell, aminek egy konzisztens pakli felépítése, amivel nem buksz spontán 5 rankokat csak a nulladik lépése. Persze ha Te inkább azt mondod, hogy ez az egész csak a szerencséről szól az a Te dolgod, egészségedre váljék. :) -
Susarc #3290 csak elérte a Rank 2-t...előző szezonban....ergó épp megmagyaráztad,hogy mindegy milyen szar a paklid :D -
csoszi87 #3289 ÖÖÖ
Nem akarok beleszólni, mert nem vagyok pro, de az a hunter 1 sima rush hunter, nem 1 no1 pakli. (ha jól látom)
-
Susarc #3288 vagy van countered vagy nincs....ebben nincs több..... -
Susarc #3287 előző szezon rank 2-es gyereket is vertem meg....semmi jelentősége a paklidnak...vagy jól jön vagy szarul....
-
Pio #3286 Szerintem ha ilyen nagyokat ingadozik a rankod, akkor rossz a paklid, mert az optimális és a kevésbé optimális keverések közt hatalmas különbség van az erejében.
Persze, hogy a játék random, hisz minden kártyajáték az. Pont attól leszel jó játékos, hogy ezen a randomságon annyira uralkodsz, amennyire csak lehet, ebbe kell még beletanulnod és akkor nem fogsz soha 5 rankokat visszaesni (csak minden hónap elsején :) ). -
a hiba a te készülékedben van -
Susarc #3284 tegnap előtt játszogattam kicsit hónapok óta.....20 ról elmentem 15 ig...majd tegnap EGY DARAB meccset NEM NYERTEM! és vissza 20......
kukázom megint a játékot ez a random szánalmas b+ -
Azt azért ne felejtsük el, hogy ez nem egy könnyű lépés. Ha túlárazzák, akkor a fórumokon őrjöngeni fognak az emberek. Ha alul árazzák, akkor senki sem fogja megvenni, hanem pár napiból összerakják a pénzt. Nem is tudom, hogy hol olvastam olyat, hogy valaki 100-150 aranyra teszi az egyes részek feloldásának az árát...
Amúgy egyet értünk, nem kellene a bénázás, de mondom biztos vagyok benne, hogy érzik ők is azt, hogy ez fontos döntés lesz.
Mivel én még csak kb 1,5-2 hónapja játszom, nekem minden goldom megy arénára és néha boosterre. Még sok lapom hiányzik, szóval én lehet meg fogom venni ezeket a kiegészítéseket. Feltéve ha normális áron adják... -
Pio #3282 Nem bírom felfogni, hogyan juthatott ez idáig. Inkább jelentenének be valamit, mondanák mellé, hogy ez persze még változhat, ami amúgy is alap. Így azért eléggé durván s*gget csinálnak a szájukból, hogy ennyire töketlenek, hogy még azt se tudják megmondani pontosan előre, hogy mikor jelentik be az árát. :)
Mondjuk szerencsére részemről mindegy, elég komoly mennyiségű goldon csücsülök ahhoz, hogy mindegy legyen az ár. -
Negritis #3281 nem úgy van h 29én jön? -
silbor #3280 Szóval még várnunk kell. És mi várunk. Még az árakat sem tudják megmondani.
No Naxxramas Price Reveal on July 1st
I know everyone is really excited for any and all information regarding Naxxramas. We’re doing our best to get it into your hands as soon as possible. However, it turns out we’re actually not going to be quite ready to announce Naxxramas pricing on July 1st as I previously mentioned—we do still want to announce more Naxxramas information soon, but I’m afraid it won’t happen on July 1st. We’ll get the details to you as soon as we have finalized information to share. -
csoszi87 #3279 3 hsz-el alatta le van írva. -
milyen bug? -
" Just wanted to give everyone a head's up that we are currently targeting to release Curse of Naxxramas during the month of July. Unfortunately, we still have a lot of implementing and bug fixing to get through, so please stay tuned!
With that said, we are also targeting to reveal pricing details regarding Curse of Naxxramas next week on July 1st, so please keep an eye out for that."
Juhúúú!
-
Negritis #3276 én is szoktam ilyet, de inkább azért hogy teszteljem mire jó 1-1 deck
mivel nincs meg minden epic-legendary lap ami ahhoz kellene hogy igazán jó legyen a deckem így csak funolni szoktam hogy megnzéem 20-10 között mennyi idő kell 1-1 paklihoz -
mkfdd #3275 Belefutottam megint ugyanabba a hunterbe. Nem jött össze a kombója és úgy vertem el hogy csak raktam ki a minionokat és ütöttem. Még sajnáltam is hogy nem jött össze a kombója mert úgy lett volna édes a bosszú ha már azt hiszi hogy nyeregben van és úgy verem le.
Egyébként borzasztóan szar deck. Nyilvánvalóan erre a bugra játszik rá mert csupa laphúzó miniont rakott ki.
loothoarder, novice enginer, coldlight oracle, gnomish inventor stb. Mást nem is láttam csak ilyeneket.
-
csoszi87 #3274 LOL!
Az milyen már?
Gondolom erről tudnak a fejlesztők.
-
BlackWolf #3273 Igen ez tényleg nem egy nagy szám pakli :D:D grat azért!
-
mkfdd #3272 Wild pyromancer+acolyte of pain+tracking kombótól befagy az ellenfél és csak pár perc után dobja ki. Ha ilyet láttok, azonnal lépjetek ki és vissza, a nyomit meg jelentsétek. -
csoszi87 #3271 Wut?
Ez valami bug, ami kidob? -
mkfdd #3270 Na belefutottam én is egy exploiter hunterbe. Akkor tolta el a kombót amikor épp levertem volna.
Ha egy hunternél acolyte of paint és wild pyromancert láttok, alt-f4 és vissza különben úgy jártok mint én és bukjátok a meccset. A nyomit meg reportolom remélem lebannolják az arany hunterjét a gecibe.
-
Mentem 12-1et mage-dzsel. End game kb 0 volt végig, ebből is látszik, hogy a szerencse mennyit számít, hogy kik ellen rak be, amikor kellett volna az ellenfélnek flamestrike/lightningstorm/boardclear sosem volt nekik és így tudtam nyerni folyamatosan. Főboss shamannal sem volt semmi extra, legalábbis nem húzott, amíg nem nyertem...
Deck
ami lemaradt az 2 flamestrike, 1 stormwind champ és stranglethorn tiger
első meccset elveszítettem, azután 12 win egymás után -
aham. -
Belkar #3267 Találtam pár új információt a kiegészítőről.
A forrás elég kétes minőségű de mivel pár percen belül törölték a Blizzardosok, lehetséges hogy valós dolgok vannak benne. Legalábbis az eddigi információkkal egybevág...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lényegesebb dolgok:
Néhány class challenge hogy pontosan mit is kell csinálni a kártyákért:
Mage
If you've beaten Heigan the Unclean you can do the Mage challenge against him with a secrets-heavy deck (including the new Duplicate card).
Hunter
The deck is made up of all Webspinners.
Druid
The deck uses 1/4 gargoyles that heal to full at the beginning of your turn, and buff cards to synergize with that. Completing a Class Challenge unlocks that class's card.
Két új legendary ami nincs rajta a képeken:
Maexxna: 2/8 beast for 5 mana. Destroy any minion damaged by this minion.
Loatheb: ?/? for ? mana. Cards with Battlecry cost 5 more.
Három eddig még nem ismert új kártya:
2/8 minion for 3 mana. Has Taunt and a Deathrattle that gives your opponent a random minion from his deck.
2/1 spider for 2 mana that turns into two 1/1 spiders on death.
4/3 minion for 5 mana with Taunt that becomes a 1/1 minion with Taunt on death.
-
csoszi87 #3266 Az ilyenek miatt is kellene valami revad magasabb szinteken. -
Már majdnem megvan 4000 arany nincs már oly messze az 5e :) -
Pongyi #3264 Basszus akkor ezért van az h némelyik játékos, alighogy elkezdődne a meccs feladja? -
egy kezdő haveromat segítettem rankeden a minap, rank 20-on kismillió olyan kis pöcs van, aki ott farmol goldot a szerencsétlen kezdőkön, 2-3at nyer, 2-t concede egymás után és így rank 20on tudja farmolni a noobokat... elég szánalmas -
Pongyi #3262 Am mi a különbség a ranked és a casual között? Ott is ugyanugy összerakhat monster paklikkal nem?