40521
  • NecroJoe
    Szóval pont azt írom hogy nálam is ilyen, és ez nem okés.
  • Negritis
    van androidra, ágyból szoktam tolni :D

anno költöttem rá kb 500 ft-t h ne legyenek korlátozásaim azóta is elvagyok vele, jó móka, de már nem zoomolok rá

azt sajnálom hogy az idézők befuccsolt, ha lehetne ma is tolnám
  • csoszi87
    Azzal anno játszottam.
    Már nem is emlékszem rá.
  • Negritis
    nekem ha váltás kell akkor Urban Rivals-t tolok
    egyszerű, viszont nekem tetszik :D
  • kabel15
    Options-FullScreen. Nálam teljesen normálisan megy, ki is tudok ALT TAB olni. Jó látom, közbe hogy a háttérben fut a játék, de nem zavaró, minden funkció elérhető.
  • SZUsszan
    Játsz online, vagy IRL VTES-t. Vampire kártyajáték.

Kb. 3800-4000 lap van benne és ehhez képest minimális a szerencse jelentősége. Jó játékos szar paklival is tud nyerni, de kell szerencse. Szar játékos jó paklival is veszíteni fog. Szerencsétől függetlenül. Jó játékos jó paklival szerencsétől függetlenül nyerni fog.

Ha érdekel, keress meg privátban. Sajnos az online verzió fapados, de működik.
  • NecroJoe
    A tudomány jelen állása szerint van valami megoldás arra hogy a játék normálisan fullscreen fusson, ne ilyen teljes képernyőnek álcázott ablakban? Kurva idegesítő hogy nem lehet normálisan ki alttabolni, meg nem is fut olyan folyamatosan. Pár hónapja ilyen szar.
  • Negritis
    én bepróbálok egyet magegel, hiba :D
  • kabel15
    Nem arénáztam 1 hónapja. De holnap játszok kipróbálom, megnézem meddig jutok.
  • Shep
    Indítottam még egyet, hát kár volt. 3 körön keresztül fagyasztott és ezzel végem is lett. Hihetetlen mákja van egyeseknek.
  • Shep
    1 és 2 manás lényt nem is adott csak egy elf nyilast, meg egy murloc 2/1-est, frankó. Jónak mondható lényem a 3/1-es Skarlát csaj volt meg a 3/3-as divine shildes elf. Ezekből lehet alkotni :D Ja nem, legjobb az Azure Drake volt 3-ból 1x fel is jött de mire ki tudtam játszani már meg is haltam. Óriási lutri ez az arena, kicsit lehetne kevésbé szerencse függő, ezzel nem ártana kezdeni valamit szerintem, mert 1 ilyen kör után 2 hétre el is megy a kedvem az arénától.
  • Shep
    Arénáztam egyet az ár örömére, de kár volt, olyan szar lapokat adott ,hogy persze, hogy 0-3 lett a vége és még a bontás is nagyon jól sikerült 5-ből 3 paladin lap. bámulatos!
  • csoszi87
    Nem vagyok mazochista.
    Jelenleg még mage-el is csak 150 körül van a winem.
  • kabel15
    Gold Priest Hero. Szerintem elég jó kihívás :D
  • Shep
    Na de ha már egyszer összegyűjtöttem, nem verem el, elfér az ott :)
  • attiGT
    Még most is simán elkölthetitek a goldotokat, amire csak akarjátok, ugyanis az első szárny ingyenes lesz az első hónapban, és csak utána jelennek meg a szárnyak, ráadásul egyesével, szóval nincs mitől tartani...
  • Shep
    Szerintem fognak jönni folyamatosan az új lapok is csak most erre a kiegre koncentrálnak, de az látszik ,hogy rengeteg lehetőségre megalapoztak már, úgyhogy szerintem jó lesz ez később is. mondjuk nekem egyelőre rengeteg lap hiányzik úgyhogy én egy darabig még elleszek vele.
  • csoszi87
    Mondjuk nem tudom, hogy ez a Nax mennyire fogja felpörgetni a játékot, és tudom hogy új, de kezd kicsit egysíkú lenni.
    Rankeden nem hajt semmi 1 olyan közepes játékost mint én. (értsd: olyan R13 körülire álltam be, legendre esélyem sincs)
    A paklik ugyan azok 6-8 paklival találkozik az ember. Valaki felrak 1et netre és utána sláger lesz.
    Aréna 4-6 win.
    Vagy több kártyát kellene kiadni, vagy valahogy elősegíteni, hogy változatosabb legyen a constructed.
    Pl új hős, vagy 30ról 40re emelni a pakli méretét, esetleg csak a minimum és maximum legyen meghatározva (ezen belül szabadon dönteni mennyi legyen).
    Vagy kártya csoportokat belerakni/meghatározni, mint a Beast/Murloc/Pirate (bár utóbbival nem is találkozok) amiket érdemes lenne 1 pakliba építeni.
    Ott vannak a pandák, sárkányok, horda, élőhalottak...
    Mint anno Yu Gi Oh-ban: tűz-víz-föld-sárkány-mecha-fény-zombi stb-stb.
    Régen ott csináltam 1 olyan paklit ami arra épített, hogy ellenfél minél gyorsabban felhúzza az összes kártyáját, már a paklijából egyenesen a temetőbe dobálja őket.
    Tehát, hogy több varriációs lehetőség legyen.
  • Shep
    Ó akkor én dúsgazdag vagyok a 4700 arannyal de most már akkor is megcsinálom az 5000-et :)

• Negritis
    nekem 800g hibádzik, belefér :D
  • csoszi87
    Yuppíííííííí
    Na ez jó hír!

Múltkor 2000 aranyért nyitottam kártyákat mérgemben, de akkor még így is bőven jó vagyok, nem sok hiányzik.
  • Belkar
    700 gold lesz a szárnyak feloldása! Azaz összesen 2800 gold lesz a kiegészítő!

Mondtam hogy közel se lesz 5000 goldhoz. Szerintem elég jól belőtték az árat Blizzardnál

Jövőhéten talán már meg is jelenik.
  • csoszi87
    Ilyet még nem láttam.
    Arénában 1 pala gyakorlatilag engedte, hogy nyerjek.
    3. körben kiraktam Mogu'shan Warden-t coinnal (addig semmi a pályán), mondom majd jó lesz tisztítani az 1/1-eket.
    Be is vállt.
    4. körben kirakja Truesilver Championt, de nem üt bele a tauntba.
    4 hp-ja marad a tauntomnak, nem üti le. (közben sorban szedtem le vele az 1-2hp-s minionokat)
    Mondom akkor kirakom Earthen Ringet, megint 7 hp-ja van.
    7 körben 1 hp-ja maradt, de a fegyverrel még mindig nem ütötte le.
    Bele ütöttem az arcába, Youthfullal visszavettem kézbe és megint kiraktam.
    Ezután gondolkodott el azon, hogy valahogy csak le kellene szedni, mert zavaró lehet.
  • Negritis
    nem igazán :D
    Trumpot nézek kb csak annyira nem mozgat a játék, casual szinten tolom a napikat néha 1-2 arénával :D
  • Pio
    Reynad és Kolento két eléggé híres HS-es, azt elfelejtettem hozzátenni, de gondolom már találkoztál a nevükkel.
  • Pio
    Ha végighallgatod rájössz. :D

Amúgy Reynad szövegét nyomja a tempostorm reklámból valami twitch prosti, aztán Kolentot fikázza és eléggé értetlenül állok a dolog előtt, hogy ezt mégis ki hozta így össze. :D
  • Negritis
    nemtom, de miért ide linkeled? :D
  • Pio
    Ez mégis mi a f***? O_o

• Negritis
    én meg handlock a 4 gianttel ami ugye ugyanúgy 1600 dust
  • csoszi87
    Ugyan az, mint Ysera.
    Ha kihúzod úgy, hogy nem szedik/szájlenszelik és túléled a kört, valamint marad még nálad 3-4 spell következő körre, akkor használható.
    Nekem anno nem vállt be mage pakliba, mert 9. körre elhasználtam a sebző varázslatokat és 1-2-t tudtam csak ellőni vele.
    Múltkor próbáltam összehozni 1 rugó paklit, ami Malygosra épít, de nem sikerült.
    Akkor már Ysera jobb választás.
  • kopaszeger
    Esetleg egy Malygos?
  • attiGT
    Én ha most kezdeném tuti hogy aggro deckekre koncentrálnék és Leeroy lenne az első leg amit craftolnék.
  • csoszi87
    Nem rossz kártya 1általán, és a lentebb felsoroltak közül a legjobb, de nem tudtam volna pakliba rakni.
    Aki szeretni a contol deckeket, annak Alexa biztos választás.
    Vagy yolo Ragnaros.
  • Negritis
    egy fun deckbe bármikor betenném, de ha már craftolsz legendaryt és magehez akkor sztem Alexa
  • csoszi87
    Yserat nekem nem mozgatja a fantáziámat.
    Múlt héten craftoltam én is 1 legendet, gondolkodtam rajta mi legyen, inkább Sylvanast-t választottam a lehetőségek közül.
    9. körben leraksz 1 lapot, viszont csak következő körben tudod használni azt is amit ad.
    Addig leüthetnek stb.
    Kihúzni nem fog a bajból azonnal, csak ha alapból nálad van a control.
    Viszont mágusba nem illik.

Kopaszeger: nem tudom hány legended van, de szerintem 1 általánosan használhatóval jobban járnál.

Ragnaros, Leeroy, Sylvanas, Harrison Jones, Alex, vagy Deathwing.
    Ezek több pakliba is beférnek én őket preferálnám. Mondjuk meg is vannak.
  • Negritis
    vicces mikor mások se tudják használni a deckjüket :D

ez főleg copy paste wari és dudu ellen mókás :D
  • Negritis
    magebe én jelenleg egyiket se tenném ezek közül :D
  • kopaszeger
    Én Mage deckre gondoltam.
  • Mephike
    Yserat választanám én is. De igaz, amit előttem szóltak, hogy minden attól függ, hogy milyen decket építesz köré/mellé.
  • Shep
    Pár napja azt tárgyalták ,hogy Hogger nem igazán nyerő lap, vagyis egyet már kilőttél de igazából attól függ milyen paklit akarsz építeni. Én a magam részéről tuti Yserat választanám ebből a 3-ból. Bár a Beast is jó lehet bizonyos helyzetekben úgyhogy ezért mondom ,hogy gondold végig mit is akarsz a paklidtól.