40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Az miért baj ha már kieges lap is lehet benne, esetleg azért, mert úgy gondolod, hogy akkora peched lenne ,hogy valamiből akár 3 lenne? -
Erdemesebb a goldot a kieg megjelenese elott, elarenazni/paklit venni ugye? Mivel ha a kieg megjelenese utan nyitok paklit, abban mar lehet kiegeszitos lap. Az osszes reszt goldert veszem meg. Vagy rosszul gondolom? -
Ezek jó lapok :DDDDDDDDDD -
Nirz #3538 Hogger nagyon rossz lap, 6 mana egy 4/4 es lényért ami idéz ugye a kör végén 2/2 es tauntot
Csak hasonlításképp a Silver Hand Knight 5 mana és ő is 4/4 es + ugyanúgy idéz egy 2/2 es lényt igaz csak egyszer taunt nélkül de:
Hogger sem fog egynél többet idézni mert az ellenfél azonnal leszedi a játék azon szakaszában a 4/4 egyszerűen semmire sem elég
Szóval hacsak nem üres boardra rakod úgyhogy az ellenfélnek nincs lapja minden más esetben valószinűleg instant megsemmisités hogger számára
Magyarul egy manával többet fizettel hogy a 2/2 esnek tauntja legyen.
Az beszédes hogy kb több száz játék alatt eddig 3 alkalommal láttam és mind 3 alkalommal megvolt rá a válaszom effektive nagy előnybe kerülve.
Hogger nagyon rossz szóval funnak tűnik papiron de csak papiron az. -
csoszi87 #3537 Lehet nagyon ritkán jönne be.
Ha így sikerülne, üres pályára lerakni 6. körben és még 2 körig életben tartani akkor ok.
De legyen meg, és jöjjön be.
Mondjuk az még kellemetlenebb, amikor ezt megcsinálod, és már örülsz, erre ellenfél kirak 1 Flamestrikeot, vagy ha nagyon szemét, akkor Vanish-t.
Én ilyen lapokat viszont simán el tudnék képzelni.
-
Persze de én csak azért raktam be ,hogy azzal a lappal is lehet poénkodni, meg nyilván mindennek van ellenszere csak hát nincs mindig kézben az ami kell. mindenesetre én tuti kipróbálnám azt a kombót ami a videoban is van, csak hát egyik lap sincs meg még nekem. -
csoszi87 #3535 Papnak ott van a Silence 0manna, Holy Fire 6manna, Soupirest + Circle of life is jó kombó 5 mannáért.
Shadow madness-el belevezetni a saját tauntjába és Holy smite 5 manna.
De értem mire akartad írni, 4 attack problémás a pirestnek.
Nem vitázni akarok, de látod nincs tele a net Hogger kombókkal.
Lehet használni, valamikor be is jön, de ez a ritka. -
Priestnek nehézkes pl. -
csoszi87 #3533 Nem is.
Ellenfélnek szerencsétlen volt a lapjárása + Hogger gyakorlatilag üres boardra ment.
Ha lett volna bármi varázslata Hogger halott.
Mondj 1 olyan hőst, aminek nincs 6. körben olyan varázslata ami kiütné Hoggert.
De ha van lent 2 minion az is elég a kiírtására. -
Negritis #3532 nem az hogy nem jó, hanem szituációs :D -
Még hogy nem jó a hogger :DDDDDd
https://www.youtube.com/watch?v=9lX-AeaAmuc -
Haha, első kör.
https://www.youtube.com/watch?v=qmOK1u0xRJk -
Jó de hát ezért kár egy helyet kilőni. Poénnak jó és kész :) -
Negritis #3528 ha turn1-be coinnal letod rakni akkor nem rossz, amúgy fos :D -
Igen, igazából nem is értem mi volt ezzel a lappal a készítők célja, a poénkodást leszámítva. -
csoszi87 #3526 Nekem volt.
Benne is volt valamelyik paklimban, de betörtem.
Pedig ekkora pofonokat nem is kaptam vele.
Az a baj, hogy kezdőkézben ott kell lennie nálad, hátha akkor még nincs az elennél spell, vagy a legvégén amikor 1-2 lapja van.
Mage, rouge, druida ellen nem merném kirakni.
De ha ki is rakod max annyit érsz el vele, hogy ingyen leütik. -
Lenne egy ilyenem már csak poénból is beraknám a pakliba :) -
csoszi87 #3524 Napi Millhouse.
-
Negritis #3523 köszi, akkor most már ezt is tudom :D
15ig mentem vele, de nincs kedvem bohóckodni most :D -
csoszi87 #3522 Nekem előfordult R13 környékén. 
Persze jobb szinteken biztosan figyelnek rá. -
Arra aztán várhatsz hogy a rogue, lerakja mind 2 auctioneert :D
Egyszerűen nem éri meg neki, túlhúzná magát, és túl sok lapok kéne eldobnia. -
csoszi87 #3520 Freeze maggel meg lehet szívatni.
Ahogy lent van mind2 auctioneer el kell kezdeni fagyasztani, de fent hagyni neki.
Akkor is végignézed, hogy felszedi a pakliját, de akkor nevetni fogsz. -
De tudod mit fog csinálni. Tudod, hogy le fogja rakni aucioneer-t. Csak ellene kell valahogy védekezni. -
Nirz #3518 miracle rogue > minden más
A gond az hogy borzalmasan unalmas a játék ahogy nézed hogy húzza fel egész pakliját hogy létezhet egy ilyen a játékban?:S -
Azt nézem ,hogy ez a Millhause inkább csak előnyt ad az ellennek, mint sem a tulját segítené. -
csoszi87 #3516 -
Ez inkább Midrange szerű Hunter ami te megpróbáltál összerakni.
A zoonak a lényege hogy olcsó, de a saját kategóriájukban erős, általában a másik miniont buffoló minionokkal szórja tele a mezőt 3-4 kör alatt. -
Ez mekkora :D -
csoszi87 #3513 Never play Millhause!!!
-
Pio #3512 Úgy lett volna igazán stílusos, ha még magát is lesebzi és Antonidasba is beleereszt egyet. :) -
Negritis #3511 https://www.youtube.com/watch?v=MU6PavdWmQ0
4:40től :D -
Na megnyitottam első legendary kártyámat, ősmágust és ezen felbuzdulva bele is illesztettem a paklimba. Azt mondta itt valaki a minap, hogy nem túl jó lap, hát azért ha az első kört túléli utána nem gyenge ,hogy elnyomom a tűzlabdát majd lesz helyette még egy, kicsit táp szerintem, főleg ha van mellé az asztalon 2-3 sebzés növelő is :D -
Negritis #3509 hmm, akkor sztem nem értem a zoo "koncepcióját"
innen néztem még 1-2 dolgot hogy mekkora hülyeség amit összepakoltam
zoo hunter -
Szép.. szép... csak ez nem Zoo :D -
Negritis #3507 köszi, remélem jó lesz
-
Pio #3506 kepkezelo -
csoszi87 #3505 Nem tudsz 1 képet a pakliról?
Kíváncsi vagyok, miben különbözik az én próbálkozásomtól.
Keresem, de nem találom. -
Negritis #3504 most már képfeltöltésről sem lehet linkelni?, mi most a "tuti" ? -
Negritis #3503 összeraktam egy fun zoo decket kb hasból daily Q miatt és 5/5, mondjuk rank 17 környéke de akkor is vicc :D -
Negritis #3502 totalbuscuit most tolja spellpoweres rugóval, jól el van :D