40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pongyi #3621 Hali. H h nem Mage-el olyan paklit sikerült összeraknom, szinte nem is tudatosan, h már ranker 14-nél tartok! Ez nekem nagy szó, eddig 16 volt a max. Nem is értem h sikerült ilyen jól, egyáltalán nem tűnt annyira erősnek amikor összeállt. Egymás után nyertem vele casual-ban, utána próbáltam meg a rankedet is, és működik. De az igazán durva paklikkal csak most fogok összefutni gondolom. -
Igazából én mindegyikben látok fantáziát, bár egyelőre nem ilyen meccset eldöntőket, de később még simán változhat. -
Tök jó a tegnap összedobott priest control paklim, persze nem rankedra csak kazuárra de vicces dolgok vannak benne, igazából sokkal szórakoztatóbb, mint egy rush deck. -
csoszi87 #3618 Én már nagyon kíváncsi vagyok a többire is.
Szerintem eddig kevés a Nagy durranás.
Loatheb, Dancing Sword (Weapon warrior kényeztetve lesz ezzel és a másik fegyverrel)jónak tűnik. Duplicate illeni fog az aggro magebe.
Baron nagyon nem izgat. Mondjuk Hunterbe lehet jó lesz Webspinnerekkel, meg Savanna-hoz.
Másik két legend olyan ok, de semmi extra. Túl könnyű kijátszani. -
Végignéztem most az új lapokat, és van bennük fantázia, meg kombó lehetőség. Jó lesz ez. -
hawkie22 #3616 Faceless, Leeroy, Power Overwhelming jó lapok, igazság szerint mondjuk eddig csak a facelesst használtam, a többi szerintem inkább szituációs a pakliban.
Nekem mountain meg molten giant is van benne, viszont Jaraxxus nincs, se Ragnaros. Mondjuk Ragna lehet hogy nem lenne hülyeség, majd kipróbálom.
Az elején nagyon jól ment a paklival, rank 16ról rank11-ig, aztán most visszaestem rank14-re és onnan az istennek nem tudok mozdulni. Se zoolock, se freeze mage, se ramp druid, se miracle rogue, se handlock nem segít. :D
Rápróbáltam már token druiddal is, de az se volt annyira jó. :) -
Pio #3615 Debéna vagyok. :D
Nembaj, öööö, az enyém az png! :D -
csoszi87 #3614 Ez nem ugyan az.
Az első a Freeze ellen volt jó, az a Miracle ellen.
-
Görgess lentebb 9 hsz-t
-
Te tudod de szerintem jó buli a murloc pakli, főleg mikor jól összeáll. -
A videon felbuzdulva csináltam egy paklit (priest), igaz jó pár lap hiányzik nekem de azért így is nyertem 3 partit 1-et meg buktam az 5. körben egy zoolock ellen. Másik 3-ban viszont hosszú csata alakult ki egyikben sikerült elérnem ,hogy az ellen az üres pakliból húzogatott :D -
Pio #3610 Új lap, anti miracle.
-
Szerintetek le craftoljam 400 manáért az Epic Murlockot?
Már csak ez az 1 hiányzik a Legendary murlock hoz. A többi megvan. Lehetne vele funn olgatni kicsit :D -
Dreadshade #3608 Köszönöm a választ meg a linket :D Meg hát gondolom ez nem olyan deck, hogy kipakolok mindent csak úgy ész nélkül :D Valamennyire bele is kell jönni, ami csak jó pár match után lesz. -
csoszi87 #3607 Ami neked jobban bejön.
Illetve függ attól, hogy milyen paklikkal kerülsz szembe a legtöbbször.
Minden variánsnak van előnye.
Nézd meg ezt a videót lehet ez lehet segít.
HandLock összeállítás -
Dreadshade #3606 Hali emberek! Kérdés szeretnék feltenni. Egy Giant Warlock paklit szeretnék készíteni, legtöbb lap összegyűlt hozzá. Azt szeretném kérdezni, hogy melyik guideot érdemes követni? párat megnéztem és mindegyikbe volt valami eltérés. Bár gondolom a faceless manipulator, leeroy, power overwhelming, soulfire, big game hunter mindeképp maradhat, de pl láttam olyat amiben pl nem volt jaraxxus, sőt olyat is amibe watcherek se meg mountain giant se csak a molten + ragnaros. Annyira mostanában nem követtem a metát itt meg biztos van aki tud segíteni és könnyebb most nekem mint google-ön keresgélni. Főleg amiatt amit írtam is, hogy nem csak 1 verziója van ennek a decknek. :D -
csoszi87 #3605 De így utólag belegondolva nem hinném, hogy ez miatt a kártya miatt kiveszne 1 paklifajta.
Tény, hogy nagyon kellemetlen a Freezenek, de mit lehet vele nyerni ellene?
1 kört.
7 mannáig jó a Flamestrikeok, Blizzardok és Frost Novák ellen.
10 mannáig jó a Flamestrikeok, Blizzardok ellen.
Illetve miután kirakják Alexet 1 kört nyerhet vele, mert nem tudják bevinni a kombót, ez alatt le kell ütnöd, vagy visszatölteni az életed 21 fölé maradék 5 mannából. (második lehetőségnél +ba még le kell szedned Alexet, vagy tauntot lerakni, különben buktad azt az 1 kör előnyt)
De biztos, hogy általánosan használt lap lesz. -
én borzasztóan kíváncsi vagyok arra, hogy számolják ki, hogy 5-tel kell többnek lennie, hogy balancolva legyen, nem pedig pl. 4-gyel, vagy hárommal. de még a kettő is soknak tűnik. -
csoszi87 #3603 Elég kellemetlen lap, az biztos.
Ez nagyon jónak tűnik. -
Nirz #3602 Zoo még erősebb lesz és most talán milhouse sem lesz olyan szörnyű ha kombózza az ember a zooban. -
Nirz #3601 RIP Freeze mage
-
csoszi87 #3600 A többi Naxos kártyáról nem is adnak ki semmi infót?
-
Mitttomén #3599 Pedig nekem nagyon nem úgy tűnik sokszor, a paladinnal amivel 7win lett a vége azt hittem 3 sem lesz.
A legjobb faji lapokból szinte semmi sem volt, 0db Consecration, 0db Blessing of Kings, 0db Equality és csak 1db Truesilver Champion, meg talán 1db Aldor Peacekeeper, de lehet az is nulla volt.
Még most sem igazán értem, hogy lett a vége 7-3, mondjuk a tempo elég jól el volt találva, sokszor ez is elég. -
Szerintem neked jó lapokat dob arénában, ez lehet a titok :) Nekem jelenleg legerősebb paklim a murloc-os de mint tudjuk jelenleg az sem elég túl sok mindenre, de én ól elszórakozom vele meg a másik 4-5-el, és hát ugyebár ez lenne a lényeg, a szórakozás. -
Hát nem tudom. A héten csak sz*ptam...
Unrankeden is olyan ellenfelek kapok, hogy csak fújom a tallut magamról
Arénát meg inkább hagyom is a héten..az katasztrófa. Pedig múlthéten ment
-
Mitttomén #3596 Ez érdekes, mert nálam meg pont mintha jobb körök lennének arénban, gondoltam is hogy megkérdezem itt, más is ilyesmit tapasztalt-e, de akkor már nem kell, mert megvan a válasz, hogy nem. 
Ezen a héten az arénák amúgy így néztek ki nálam:
Mage 5win
Mage 9win
Druid 4win
Rouge 4win
Paladin 7win
Mage 4win
-
Üdv a klubban. Én most végeztem egyel. 1-et sikerült nyerni. Az a durva, hogy végig mondtam minden lépésüket és öcsém tényleg ott volt náluk a lap, ami arénában azért elég durva. Ráadásul még a pakli amit kaptam is olyan volt, hogy 10 aranyat nem ért. -
silbor #3594 The Curse of Naxxramas Adventure will be released on July 22 in the Americas and July 23rd in Europe. The Arachnid Quarter will be the first wing available in the adventure on July 22, the other wings will be released one at a time on a weekly basis. -
silbor #3593 Curse of Naxxramas Releasing on July 22 -
csoszi87 #3592 Ezért nem kaptam semmit.
25 dust és a pakliból 40 dust. -
Axan #3591 Hasonlót futottam régebben én is, annyi, hogy volt 1 winem. Be mákoltam 1 gold Ragnát jutalomnak :D -
csoszi87 #3590 Huh srácok!
Olyan 0-3at mentem arénában rouge-al, öröm volt nézni.
Mind3 meccsnek hamarabb vége lett mint a 9kör. -
SZUsszan #3589 Kb. a lényeg úgy is a lény mana költsége, élete és sebzése. Az a pár szófordulat ami a lapokon van meg bemagolható.
Egy barátom 0 angol tudással állt neki angol nyelvű vámpír kártyajátéknak, rendesen gyűjtögetősben. Mindig megkérdezte, hogy az adott lap mit tud és bemagolta azokat, amik fontosak voltak neki.
Versenyen meg úgy is mindenki tudja mit jelent a lap, neki csak el kellett fogadnia, hogy ezzel nem bsszák át. -
csoszi87 #3588 Nem tudok róla, de gyorsan hozzá tud szokni.
Megtanulja mi-mit jelent. -
N1tro #3587 Hali! Pár napja kezdtem a játékot. Meg szeretném mutatni az egyik barátomnak. Csakhogy ő nem tud angolul. Meglehet oldani hogy magyar szöveg legyen a kártyákon? Köszi! -
Úgy csináltok, mintha megromlana a felhalmozott arany :) -
Belkar #3585 Hát én szóltam pár hónapja hogy nem kell 5000-ret összegyűjteni mert úgysem lesz annyi :P -
Attól függ kinek, én pl. hónapokig gyűjtögettem az 5000-et, amiből vissza lehet számolni ,hogy nem 700 arany jött össze hetente. -
Akkor vegulis tok folosleges volt goldot felhalmozni, 7 nap, 700 gold, nem valami nagy kihivas azert -
Belkar #3582 Hetente egy rész.