40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Juhuhuuu:) -
éjféltől naxx! -
Pio #3659 Nem jelent még meg, egyszerre lesz elérhető minden régióban. -
hawkie22 #3658 Ma jelent meg amcsiknál Naxx és még nincs fent gameplay-videó youtube-on? :D -
csoszi87 #3657 Az fain.
Öröm az olyan.
Gondolom a HandLocok ellen jó a pala azért lett ennyire kapós.
-
Negritis #3656 én 2 meccset nyertem 1 hét kihagyás után
mellé 2 0-3as aréna :D -
csoszi87 #3655 Mi lett a metával?
Tele van minden Control Paladinnal.
Piresttel nem találok rajta fogást.
Eddig 1 meccset nem tudtam hozni pala ellen.
-
necces kombó mivel 8. körig ki kell húzni valahogy (akár 1 élettel is) és nem szabad Tauntnak lenni lent az ellenfélnél.
Utána még ott van az is, hogy 7. körben már le kell rakni a teknőst. Aminek nem szabad meghalni.
Na meg kell 2 élet duplázó és egy "támadásélet" felcserélő :D
Szóval az, hogy 2x egymás után így nyertem..az csoda :D -
Biztos nem utáltak érte. :) -
Arénába 2 meccsen is eltolni ugyan ezt a kombót...felbecsűlhetetlen 
-
Pongyi #3651 Qrva idegesítő amikor szopat ez a játék, nyomi enemy végig egyes kettes szintű lapokkal jön, és rittig ilyenkor nem adja azt a lapot amivel mindenkin tudnék kettőt sebezni!! Annyira feltud idegesíteni az ilyen. -
csoszi87 #3650 Nyugi, én nem bántalak, csak én is fáradt voltam, és nem volt kedvem írni, ez meg ott volt a gifes mappámban. -
Jól van már, késő este volt, ráadásul így is, úgy is értelmezhető volt a mondata. Na de sebaj, majd jöhet megint Attila barátunk, és megmondhatja, mennyire sötét vagyok :D -
Negritis #3648 láttam kritikát is a lapok miatt, de nekem tetszenek erre céloztam
és talán reggel jön szerdán -
csoszi87 #3647
-
Hogyhogy bejönnek neked? EU-ban ráadásul elvileg csak 23-án indul. -
Negritis #3645 nekem bejönnek az új lapok, alig várom hogy küzdhessek értük :D
mondjuk elköltöttem egy csomó goldot hülyeségre, de majd megoldom anélkül :D 1 hónapom úgyis lesz farmolni -
csoszi87 #3644 Aggro mage:
Duplicate, Feugen, Stalag, Mad Scientist, Spectral Knight.
És még fegyvere is lehet...
De Wailing Soul jó a Warlocknak, hogy leszedje a Power Overwhelming-et.
Fincsi-fincsi. -
csoszi87 #3643 Most látom én is!
Nagyon beteg.
Muszáj lesz legalább 2 Silence kártyát tartani, mert már a két idéző lap lap is beteg, de ha valaki meg tudja idézni Thadiust, akkor fölösleges tovább játszani.
Így már azért van ezekben a kártyákban fantázia és craft.
Minden paklit át kell gondolni, az biztos. -
Belkar #3642 Na Amaz most nézegeti az új kártyákat és nála már ott van a maradék is.
Thaddius: 10 mana 11 támadás 11 élet
-
csoszi87 #3641 Nice!
Valamiért én úgy emlékeztem, hogy a két lap ami megidézi Thddiust 5-5 manna és 4-5, valamint 5-4 lesz.
Mondom nyehhh.
Nem rossz, nem rossz, de na.
De így, hogy 4-7 és 7-4 így azért elég OP. Simán kötelező lesz mid-rage paklikba. -
Belkar #3640 Magyar idő szerint este 8-kor azt írták. Thaddius nem számít bele a 30-ba szerintem. -
csoszi87 #3639 Nézek, hogy miről beszélsz...
Nem emlékszem spectral knight-ra.
Megnéztem FB-n és lám van még 5 kártya az albumban.
Már csak 5 hiányzik (+Thadius remélem az nem számít bele a 30ba).
Szerintem azt holnap teszik közzé. -
uhh az a spectral knight fasza, ez tetszik a legjobban eddig a sludge belcherrel együtt -
csoszi87 #3637 5 új Naxos Kártya:
Bocs a Paintos megoldásért. -
Pláne ha abban a 10 csomagban olyan lapok vannak amik nem illenek egyik paklidba sem úgy igazán :D -
Azért vannak sötét arcok ezen azinterneten...
Origo kihírezte, hogy az EU-s rendelkezések alapján a F2P játékok nem tekinthetőek ingyenesnek blablabla.
Erre egy okos beírta, hogy akkor a Hearthstone Pay to Win kategória lesz, mert már így is az és korántsem tekinthető F2P játéknak. "Kártyacsomagokat kell venned, hogy nyerni tudj, ráadásul az ellenfélnek mindig jobb kártyái vannak."
Szegény, hiába vesz kártyacsomagokat valaki, ha nem tud játszani. Attól mert megveszel 10 kártyacsomagot, még nem fogsz megnyerni egy meccset... Sötétség a köbön. -
csoszi87 #3634 Uhh milyen meccsem volt alig hiszem, hogy megnyertem.
Druida ellen piresttel.
Én kezdek.
Kezemben: Northsire Cleric 2x, Circle of Healing, és Holy Smite.
Kiraktam a 2 Clericet az első két körben, meg jött még1 Circle of Healing.
Druida Coin+Wild Growht-al indított, második körben is Wild Growht.
Mondom fain, mindjárt lehoz 1 Jetit, és nem tudom leszedni.
Feljött 1 Wild Pyromancer.
Mondom akkor húzok lapot.
Wild Pyromancer + Holy Smite (a druidába) + Circle of Healing
Kaptam 6 lapot.
Hiába rakta le nagyobbnál nagyobb lapokat, addigra már a kezemben volt mindenre válasz. Folyamatosan 9 lap volt a kezemben (neki 1-2), arra kellett figyelnem, nehogy túlhúzzam magam.
Így viszont 10. körre már csak 9 lap maradt a pakliban, neki majdnem 10-el több.
3 körrel később volt neki 1 2hp-s Sen'jin az asztalon, meg lerakott 1 Ironbarkot.
Leszedtem SWD-vel az Ironbarkot, meg Soulpirest + heal-el a Sen'jin-t.
Ekkor lett elege és kb 20 hp-ról feladta, pedig volt még a paklijában (szerintem 2-2 Ancient, még 1 Protector, és Force of Naturet se rakott még ki valamint laphúzó Nourisht se.), nekem meg alig valami. -
Murmur #3633 A Naxxramas lapok unlockolásakor egyet kapunk mindegyikből, és ha másikat is szeretnénk, akkor azt craftolni/nyitni kell? Esetleg egyből kettőt kapunk (kivéve legendary persze)? -
csoszi87 #3632 Megint Elővettem Amaz pirest pakliját.
Nagyon nem könnyű vele játszani, és ha nem megfelelő ütem jönnek a lapok, akkor bármit csinálhatsz.
Viszont érződik rajta, hogy 1 nagyon átgondolt pakli.
És azért vannak vele vicces pillanatok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Savannát Sylvanas+SW:D-vel loptam, másik 2 Toughtsteal-el jött.
-
Értsd: ez az accod is repül elixir után, ha nem állítasz magadon. -
attiGT!
Ebből az alpári stílusból baromi gyorsan vegyél vissza!Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a topik témájához,akkor inkább ne is látogasd.Nem kell fölösleges vitát generálni. -
hawkie22 #3629 Nem csak azert irhat valaki ekezetek nelkul mert nincs kedve, lehet mas oka is.
En pl. azert nem irok sokszor ekezetet, mert nemet billentyuzetrol gepelek. Ennyi.
Igen, 30 lap jön Naxx-al, ha jok az infoim, akkor gold verzio nelkul. Ebbol 15 kasztspecko lap. -
Köszönöm ,hogy legalább te felvilágosítottál eme tulajdonságomról, így legalább jobban megismerhetem magamat! -
senki nem mondta hogy pro vagyok, de te felettebb buta vagy es nem csak a jatekhoz. -
Hat mongyuk igazzuk iss van, a hejesirás szabájai is tellyesen feleslegessek úgis meggérti mindenki ammit irok/irnak.
Elvileg igen, 30 lap, kicsit soknak tűnik nekem de lehet ebben a gold verziók is benne vannak. -
Te meg csak hőbörögni tudsz pro létedre. Egy protól nem ezt várná az ember, hanem, hogy példát mutat és átadja tudását a pórnépnek! Ja rájöttem, nem is vagy pro csak egy kis nethuszár :D -
csoszi87 #3624 OFF: Láttam olyat aki ékezeteket nem írt soha, mert neki nincs hozzá kedve.
Mondom neki, igaza van, én a magánhangzókat szoktam kihagyni beszéd közben, ha olyan kedvem van.
Hozzá kell szokni, ez van.
ON: pontosan hány új kártyát lehet megszerezni NAX-ban? 30-at? -
neked minden bajod van baszki. jatszani nem tudsz, faszsagokat beszelsz es meg masok irasa is zavar annak ellenere hogy meg tudtad erteni. h h h h h h h h h -
Ezt a hülye házást elfelejthetnétek már, vagy ha már ennyire spórolni akartok, akkor rövidítsetek rendesen! Bocs, hogy neked írom de kicsit túlzásba vitted a dolgot és kikívánkozott belőlem.