40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Na jó most tök hülyének érzem magam, mert szinte ugyanezeket próbáltam, úgy ahogy le is írtátok és engem szétkap. Fura egy játék ez :D
Egyébként Widow-t 1 hp híján levertem második nekifutásra, tehát ott nem érzem ezt a lehetetlen módot, a nagy pók sem tűnik vészesnek azzal a paklival amit csináltam, csak éppen marhára nem jönnek fel a lapok, úgy meg nehéz. Hiába tudnék 1 kör alatt 30-at sebezni rajta ha mindig a pakli aljára keveri a lapokat. Úgyhogy úgy veszem észre, nagyon a szerencsén múlik az egész. -
mkfdd #3741 Az is fontos hogy ne a minionjait üsd hanem menj egyből pofára. -
mkfdd #3740 Néhány erős kezdés pl ezzel a deckkel:
2. körben wild growth
3. körben inner+sunwalker
vagy 2.körben inner+senjin shieldmaster
3. körben mark of nature
Fontos a jó kezdőkéz persze de ha 3-4. körtől kezdeve elkezded tudni lerakni az olyan minionokat amikhez 2-3 lap is kell hogy leszedjen, onnantól nálad a kontroll. Van egy olyan 2/8-as tauntere ami ha meghal idéz neked egy lapot a dekkből. Ott sem rossz ha kiszed neked valami erős lapot. 3-4. körtől 7.ig kell így vhogy kibírni taunterekkel, és onnantól jönnek az ironbark protectorok/ancient of warok amiken már egyszerűen nem tud áthatolni mert nincs semmi removal lapja. Ha meg felhealeled pl az ancient of wart healing touchhal, akkor még leütni se tudja. -
csoszi87 #3739 Thalnos cserélhető Kobold Geomancerre.
Másik 2 akkor legyen Polymorf. Tipp, persze Sayer sokkal jobb.
2. herohoz pedig ezt dobtam össze:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha van még 1 Lightwelled, akkor Soulpirest helyett közelező, csak nekem nem volt.
ellenfél nem üti azt a miniont aminek nincs attakja, így végig kint volt a well és végül azzal ütöttem rá 20 sebzést, sőőt Lightspawn helyett Massdespiel, hidd el szükség lesz a Silence lapokra.
Bocs, volt még benne 2 Defender of Argus, de már nem tudom mi helyett, Shadof Of world kidobható, meg a másik Argus Soulpirest helyett volt. -
Belkar #3738 Itt egy majdnem ingyenes pakli. Anub'Rekhant szinte bármivel le lehet győzni. 4/4 minionok idegesítőek de nem nagy dolog elbánni velük. A másik két boss sokkal nehezebb. Én Maexxnát kb 10. próbálkozásra tudtam legyőzni. Nem szabad feladni bár ha nem érdekel a hátlap akkor tényleg nincs értelme.)
Adurin's F2P Anub'Rekhan & Faerlina Normal/Heroic Ramp Druid
Minion (20)
2x Defender of Argus
2x Keeper of the Grove
2x Sunwalker
2x Druid of the Claw
2x Earthen Ring Farseer
2x Harvest Golem
2x Chillwind Yeti
2x Ironbark Protector
2x Lord of the Arena
2x Sen'jin Shieldmasta
Ability (10)
2x Wrath
2x Swipe
2x Innervate
2x Mark of the Wild
2x Wild Growth -
Nincs Thalanosom meg doomsayerem sem. :( -
csoszi87 #3736 Tessék, itt 1 pakli.
Opcionálisan, Windfurry Harpy, war Golem cserélhető valami másra valami nagy lényre, esetleg 1ik helyett még 1 piroblast, de nem láttam nála olyan varázslatot amivel leszedhetne 5 hpnál többet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az enyém annyival különbözött, hogy volt benne Alex War Golem helyett, valamint Loot Hoarder és Windfurry Harpy helyett 2 Acolyte of Pain volt benne. -
Első két bosshoz heroicban én a trapes huntert ajánlanám, annyi módosítással, hogy unleash meg buzzard helyett gyorsabb lapok, pl. Wolfrider, vagy Arcane golem, maxx ellen is bejöhet, de ahhoz azért kell, hogy legyen nálad az íj, meg fixen jöjjenek a trapek, de tulajdonképpen felesleges szenvedni vele, mert azt nagyon egyszerű leütni a heales dudu paklival. -
Doomslayer nem warlock lap? -
csoszi87 #3733 jujj,
Megcsináljam helyetted?
-
Szerinted nem próbáltam már olyat is? Amíg minden körben hív egy 4/4-est nem tudok mit csinálni vele és mivel már első körben is mindig ott van, esélytelennek érzem. Mindez azért roppan érdekes, mert néztem videokat és nekik nem nyomta első körben a 4/4-et. -
csoszi87 #3731 Azért csak lehet nyerni, vannak már fent neten F2P paklik is amik erre vannak kitalálva.
Tehát semmi nem áll az utadba.
Én amikor láttam a hero képességét egyből freeze mage-et vettem elő.
Alexet is ki lehet benne cserélni 1 nagy lényre, pl war golemre, mert nagy eséllyel a taunt ki fogja szúrni a pakliból.
Fagyasztottam simán a lényeit, meg lesöpörtem a pályáról Doomsayerrel, Flamestrike-al.
-
De nem tudok mit kezdeni a minden körben 4/4-es lényével. Ennyi. Másikat csak megnéztem, hogy az mit nyom. -
Most kicsit, Attinak érzem magam, mert nagyon szívesen beszólnék neked.
A lényeg. Menjél Zoolockot,, így mindig kevés lap lesz a kezedben így a hero spell-je semmit sem ér.
A másik dolog meg: Kérlek tényleg próbálj meg kicsit kevesebbet sírni, mert mint láthatod, azért itt elég sok embernek sikerült. Ha pedig te mégis szenvedsz akkor ott van a google.
Ui.: Elég kiszámítható a gép, mindig ugyanazt csinálja. Pl. maexxna minden kör elején elnyomja a hero spell-jét bármi legyen is. -
Most olvasom. Heroicon csak ennyi lesz a bónusz? There will also be Heroic (higher difficulty) versions of the bosses. They will be harder than their normal counter part. When you clear all 5 quarters on Heroic Mode, you will unlock the Heroic Naxxramas Cardback to the right!
Ha igen, akkor egyből nem érdekel az egész. -
Na de mit, ez érdekelne :) -
csoszi87 #3726 Azért csak lehet. -
A csaj meg 1 manáért nyomja a rakétákat, hát ez is vicces. Ez nekem inkább mission impossible-nek tűnik, mintsem heroicnak. -
Hát ok de most őszintén mit lehet azzal kezdeni ,hogy első körben már 4/4-ese lent van másodikban meg már 2? -
ezért Heroic challenge :) -
Mondom nekem mindig úgy kezd, hogy első kör coin hiró póver 4/4-es akármi, aztán minden körben ezt nyomja mellé még 1-2 kisebb lény gyakorlatilag 5. körre le is ütött, murloc paklimmal jutottam a legtovább akkor meg elnyomta a minden ellen sebződik 3-at ő meg gyógyul 3-at lapot, ezzel vége is lett a dalnak. 2-ért 4/4-es azért enyhén OP. -
Ezzel hogy, mikor az első körben már ott virít neki a 4/4-es lénye és utána minden körben csak idézi őket, mire ezzel a paklival szóhoz jutsz már rég levert. Vagy csak engem szívat megint a gép? Meg amikor lehívja a 2/8-as tauntos lényt ami még halállal is tauntost hoz az is komoly. -
mkfdd #3719 Első 2 bosst ezzel a deckkel iszonyat könnyű beverni heroicon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3. boss nekem is csak hunter aggro deckkel ment le de azzal meg kellett szenvednem. Bátyám alexes freezemagevel verte be de állítólag 1 hp-n múlott és jó sok nekifutásra csak. -
A rouge challenge elég érdekes, van egy ótvar szar paklid amiben nincs is varázslat, csak 1 db visszaszedő lap, a lények is olyanok ,hogy szarabbakat aligha lehetne összeválogatni, ő meg folyamatosan hívja az övéit ráadásul a tieidet még vissza is szedeti. Itt szerintem nagyon a mákon múlik a dolog, hogy pont úgy jöjjenek fel a lapok ,hogy még mielőtt beindulna te már kivégezd. -
Off Sose költöttem 1FT se WoT ra. Nekem bőven elég volt Kv1 el KV1S el M4 el Hellcat el szórakozni, orosz ágon elmentem IS3 ig de nem éreztem, hogy nekem tovább kéne mennem Tier 9-10 be. Felesleges. Klánom nem volt, nem is akartam sose, bőven elég volt nekem 6 év WoW. Majd ha lesz időm játszok alapon játszok most is, nincs szükségem még plusz idő beosztásra, bőven elég a munka. Ezért jó egyébként a HS, ha van időm játszok ha nincs nem. -
csoszi87 #3716 Értem a koncepcióját a Blizzardnak.
Csak itt van lehetőséged az ingyenre.
Wotnál hasonló tartalomért elkérnének 1 halom pénzt + még amit kapnál szar is lenne.
Jó, utóbbi időben tényleg van ingyen prém tank, de mennyit kell szenvedni érte?
Meg anno a T34 ingyen, de azt bevallották, hogy hiba volt.
Mennyit kell szenvedni itt a 30 kártyáért? (még ha azt is beleveszed, hogy volt ideje mindenkinek spórolni, mert bejelentették, sőt fain PvE-t találtak ki hozzá)
Vagy mondjuk ott az Is6-ért? (tankokat kell venni, fejleszteni, farmolni kell az árukra, felszerelés, gold lőszer, hogy könnyebb legyen, és vegyél még prémiumot is, hogy biztos meglegyen)
De mind1 kár volt felhozni, mert két különböző stílusú felfogású játék. -
Összejött az első 12-0 arénában! -
Itt se ingyen. Meg lehet venni pénzért is. De aki spórolósabb az marad az aranynál. Az egész koncepció lényege, hogy az ingyen játékosok miatt vannak a fizetős játékosok. Ha fizetős lenne ez a kártya játék lenne 100 játékosa így hogy ingyenes van 100.000 amiből 10.000 fizetős. És lám 100x annyian fieztnek érte mintha fizetős lenne. WOT se fizetős, csak van arany lőszer ami mondjuk csalásnak minősül. Én ott befejeztem a játékot. -
ez nem HC -
csoszi87 #3712 Ez már a Heroic volt?
Nice.
Nekem az is érdekes, hogy egy online játékban gyakorlatilag ingyen hozzávágnak az emberhez 30 kártyát (és nem is gyengéket), és mellé még játékmodokat is.
Wotban nem ehhez szoktam anno.
-
TottiHUN #3711 Érdekes hogy anubot és faerlinet éppen hogy elvertem, arra számítottam hogy maex még erősebb lesz mint az előző két ellenfél de szerencsére pont fordítva történt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
csoszi87 #3710 És Nax befejezve.
Első két epic hero nem nagy kunszt.
Pók meglett azonnal.
Második meg 2. körre.
Mindkettő saját összeállítású paklival.
3-al viszont elszenvedtem volna rendesen, ha nem nézem Amazt tegnap este. Az alap ötlet onnan jött.
Legközelebb biztos 0 tudással állok neki, mert szerintem akkor élmény, ha saját magad jössz rá mivel és hogyan kell nyerni. -
csoszi87 #3709 Én a harmadiknak kezdtem neki először, mivel már láttam mire számíthatok és meg is lett.
Én ezzel mentem neki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Biztos látni akarod?[spoiler] -
Mitttomén #3708 Az első két ellenfél Heroic-on se volt nagy kaland, ramp druid-al elsőre levertem mindkettőt, mondjuk az elsőhöz kellett egy kis szerencse, hogy 5. körben kis tudjam rakni innervate-el Baron Geddon mikor neki a boardján volt 3 minion (4/1, 4/1 és 2/2), de másodikhoz még az sem.
A harmadiknak viszont neki se álltam még, ahhoz tényleg gyártani kell valami sok kis lapos deck-et, mert ez a 2 lap vissza a kézbe 0 manaért nagyon durva... -
csoszi87 #3707 De nagy marha vagyok.
Én valamiért azt hittem, hogy a Dansing Swords egy fegyver és nem minion.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én már meg is csináltam. -
Ennyi. -
HC Maexxna másodjára lement, először gagyi priest deckel próbáltam, utána készítettem egy mage decket, ha valaki kiváncsi rá elküldhetem, de izgalmasabb rájönni saját magad, hogy hogyan lehet lecsapni :) -
Na nekem kb egy perc alatt frissített de be nem enged...:D -
Negritis #3702 nekem becsődölt a 2. aztán meghalt a szerver
azóta is engem gyászol sztem :D