40521
  • Shep
    Hát nekem most is vagy nem elérhető a termék, vagy végtelen auth. van. Elszúrta ezt a Blizzard úgy ahogy van. Viszont igazából nem értem, hogy nem tanulnak a hibájukból. minden egyes játékuknál, minden frissítésnél stb. ez van.
  • Zickler
    Én meg panaszkodhatnék amiatt, hogy mennyire kihasználható az AI, és mennyire, és igazából nem is küzd, csak hagy nyerni.
    Erre tökéletes példa Loatheb, a spóráival, amikor teljesen feleslegesen gyártja őket, sőt nálam 2-szer Faceless Manipulatorral le is másolta. Vagy pl. Heigan akinek 2 körön keresztül ott volt a Lethal esélye, de nem ölt meg.
    Ja és tegyük hozzá hogy ezt mind Heroicban csinálták...
  • Negritis
    belogoltam és megy a patch :D
    épp az uccsó ellen megyek 75 hp kicsit sok ...
  • Shep
    Olyan randomnak tűnik nekem, hogy sikerül-e, vagy sem. Holnapra talán már csak megoldják!
  • Shep
    Én ezt megemlítettem a múltkorában és úgy le lettem hülye idiótázva, hogy arra szavak nincsenek. Úgyhogy tutira nem csal a gép :D
  • csoszi87
    5 perce próbáltam utoljára.
    Ma még 1x megpróbálom, de már valami film után nézelődök.
  • kabel15
    Ha arra gondolsz, hogy nem lehet megvenni gold ért. én meg tudtam úgy 2 órája.
  • csoszi87
    Ez kezd már nagyon kínossá válni.
    Valaki tud valami infót? Nincs Twitterem.
    Már azért is zavar, mert akaratlanul is egyre több spoilert látok a küldikről.
  • kabel15
    Blizzard nál miért jelenti a mesterséges intelligencia a csalást?
    3x fordul elő hogy dudu val lerakom első körben az alarm-o-bot ot és valahogy mindig ott van az a kártya amivel kinyírja. Az első az folyamat frost boltozta a második HC hős tuti hogy telibe lövi Rain of Fire el. Ez így kész vicc.
  • kabel15
    Nos 2. szárny pipa.
    Normálon ez se volt nagy kihívás. Elsőre lement minden pappal. HC val még várok kicsit :D
    Jöhetnek a cast kihívások :)
  • Shep
    Erre mi miért nem gondoltunk? :) Nekem ezt már délelőtt megcsinálta annyit értem el vele, hogy a végtelenségig pörgött a kék vacak és bekerült a tranzakciós listába várakozó státusszal.
  • NecroJoe
    Én simán megvettem goldból másfél órája. Kurva egyszerű volt, rányomtam, dobott egy failt, egyből rányomtam megint, kiírta hogy authenticating, úgymaradt vagy két percre, aztán mire magához tért meg volt véve.
  • attiGT
    nekem még éjfélkor sikerült bejutnom és megvennem goldból bár akkor is először csak hibákat írt ki.
  • Shep
    Blizzard fórumáról. :DDDDDDDD

"I tried to trow money on monitor but it doesn't work, maybe i could mail them with letter."
  • TBTPumpa
    Heroes of the Storm-nál nem is az a cél, hogy megszorongassák a Dotát vagy a LoL-t. Eleve butaság ezekhez hasonlítani.
  • DarkHorSe
    Sc2 is halott, hs nem rossz de ezzel meg csak egnek allandoan, titannal nemtudom mivan, heroes of the storm kotve hiszem hogy el tudna jutna legalabb Dota2 szintre (nemhogy lol) Igazabol penzuk szerintem csak a wowbol van, igaz abbol jo sok :D
  • Pio
    Hát banyek, direkt örültem, hogy tegnap nem voltam otthon, mondom mára lecseng a tömeg, újra lesznek szerverek, erre... shop closed...
  • csoszi87
    Annak ellenére, hogy csupán mellékszál és kevesebben dolgoznak rajta, mint bármelyik másik játékukon, elég jó pénzt hoz nekik.
    Top 10-es listán rajta van, a legtöbbet hozó online játékok között.
  • TBTPumpa
    Nem fő projekt ez, csak egy kis mellékszálas móka. Így értelemszerűen nem is úgy foglalkoznak vele, mint egy StarCraft 2-vel vagy WoW játékkal, ahol igyekeznek mielőbb javítani a hibákat.
  • Shep
    Nyilván, ezért van tele a fórum azzal ,hogy a pénzét benyelte és nem pedig az aranyát. Egyik sem működik rendesen, nem a fizetési mód a gond.
  • mkfdd
    Biztos rájöttek hogy a játékosok zöme megveszi farmolt aranybó és minimálisan fzetnének érte valós pénzért így addig frusztrálják a népet ezzel míg sokakat rá nem vesznek hogy inkább kifizessék /tinfoil
  • kashuka
    nekem a 700 aranyat levette, várakozást írt kb vártam 10 percet és meguntam, kiléptem és elveszett a 700 arany....:D:D hurrráá
  • Shep
    Elég komolytalan azért amit a Blizzard művel ezzel az egész kiegészítősdivel.
  • Shep
    Nekem rengetegszer volt már ilyen :)
  • csoszi87
    Mondjuk az azért profi kiírás sikertelen vásárlásnál, hogy: A termék jelenleg nem elérhető, válassz másikat.
  • DarkHorSe
    bluzzard kerlek, remelem ha vegre mar jo lesz, utana mehet megint a ddos siras a reszukrol :D
  • AntiHero
    dikk

• Shep
    Na most már be is ragadt a megrendelésem, újra sem tudom próbálni. Na de legalább már vizsgálják az ügyet így 3/4-ed nap után. :D
  • csoszi87
    Nem ezért gyűjtögettem hónapokig.
    Eddig kibírtam, már túlélem.
    Annyira azért nem nagy durranás, hogy a gépet szétverjem miatta, csak zavaró.
  • Negritis
    én nagyjából ott tartok, hogy megveszem euróért
  • csoszi87
    azért az durva, hogy nem tudnak megoldani egy problémát több, mint 14 órája.
  • AntiHero

Ejh de tökéletesen illik a hunteremhez ez a lap :)
  • Shep
    Kabaré amit a Bliz művel oda-vissza kapcsolgatják a shop-ot meg az új szárnyat de továbbra sem lehet megvenni, legalábbis aranyért nem.
  • BEAST #3789
    Köszönöm, jó mókának tűnt, de az én tempómban sosem lesz meg a teljes Naxx körtúra. :)
  • AntiHero
    Igen. 1 szárny volt ingyen.

Viszont a 2. szárny már izgalmasabb volt. De ez is nagyon könnyű. :\
  • BEAST #3787
    Elég ritkán játszom, de komoly, hogy meg kell vennem 700 aranyért a következő szárnyakat? Később sem lesznek ingyen elérhetőek? :o
  • Shep
    Na igen, az lenne a meglepő, ha működne :)
  • Mephike
    Nekem is, gondolom ez egy gyors megoldás arra nézve, hogy ne legyen több olyan eset, hogy valaki fizet 700 aranyat, aztán nem aktiválódik az új szárny. A játék facebook oldalán már így is lincshangulat van :)
    Nem baj, pár óra múlva gondolom minden rendben lesz, különösen már nem lep meg ha egy updatejük nem működik elsőre jól :)
  • Shep
    Nekem jelenleg zárva a bolt.
  • Negritis
    már tegnap este se tudtam megvenni, de most is vacakol
    asszem ez későbbre marad