40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Hát momentán én örülnék még egy paklinak is, pláne ha lenne benne vagy 2 legendary :D -
A plusz napok fantasztikusak voltak mindenkinek, kivéve annak aki normálisan játszott, mert ugye az egy-egy napi kiesés 99%-ban azt jelentette hogy a raid progresst arra a hétre már megette a fene, viszont kaptál 80 forintot. -
csoszi87 #3860 SZERK:
Nem tűnt el, csak másik topc volt.
Most vettem észre, hogy több is van 20-60, illetve a már 160oldalas topick. -
Akinek egy pakli bármit számít ebben a játékban az mi a faszt csinált az elmúlt évben? Ajánlom adjanak mellé még hasonló kurva hasznos dolgokat, javaslatom egy háttérkép telefonokra és egy taknyos zsebkendő mindenkinek. "Jobb lenne a hangulat" -
Legalább a modik csinálnak valamit :) -
csoszi87 #3857 Ésszerűen gondolkodva mondtam ezt, tudom, hogy a fejlesztőcégeknek ez nem erősségük. 
Amúgy csak kis nyomás kellene nekik, elkezdeni követelőzni.
Hidd el, fejenként 1 pakli és kicsit jobb lenne a hangulat.
Fórumon látom, tényleg lincs hangulat van 150 oldalas téma másfél nap alatt. Legutoljára amikor visszanéztem kb 60 oldal volt. 90 oldal eltűnt. Van dolga a modiknak.
-
Dehogynem, továbbra sem tudnak hiba nélkül kiadni valamit :) -
Pio #3855 Szerintem ezt el is felejtheted, engem legalábbis nagyon meglepne.
Annakidején még olyan 7-10 éve a wowhoz mindig adtak kárpótlást, ha 1-2 napig laggos volt a szerver 1 ingyen nap formájában, az elmúlt 3-4 évben viszont soha semmiféle kárpótlást nem járt semmiért.
Ez a Blizzard már nem az a Blizzard. :) -
Nem mondom ,hogy nem lehet jó de eléggé rá kell hegyezni a dolgot. -
Én így használom, és a paklimban kb. az a legnagyobb lény az Argent commander mellett, és rengeteg benne a battlecry, szóval még jó is visszadob néha 1-1 lapot. -
Elég sok pakliban láttam már Anubart és nem igazán értem a dolgot, ok hogy 4-ért 5/5 de ha meghal egy lény kézbe vissza, ami azért elég kellemetlen is lehet elég sok esetben. -
csoszi87 #3851 Szerintem következő szárny nyitásánál hamarabb nem lesz.
Bár nekik sürgős, mivel sok esetben nem tudnak kártyapakkokat venni, arénázni. -
Lassan el lehetne kezdeni fogadásokat kötni, hogy mikorra oldják meg a problémát. Következő szárnyig azért csak sikerül nekik, amikor is kezdődhet minden előröl :) -
Az úgy jópofa, eleve a Sunwalker magában sem gyenge de úgy meg aztán.
Hát ez ami most ezzel a 2. szárnnyal folyik ill. inkább nem folyik, mert áll az egész, egyre kínosabb, már már Dio3 szintre emelkednek/süllyednek (kinek ,hogy tetszik) :) -
csoszi87 #3848 Most már tényleg örülnék.
Mondom megcsinálom a napi küldiket.
2 hunter küldi volt mára. Jó lett volna kipróbálni a kis pókot.
De akkor lett elegem amikor ellenfél mage Lerakta a Sunwalkert és még rakott le hozzá Duplicate-et.
Nekem kell az a lap. -
Nos ez igaz, de majd meglátjuk mit lépnek. Egyelőre a hibát kellene kijavítaniuk. -
csoszi87 #3846 Marketing szempontból jó döntés lenne.
Hiszen az:
Elkúrtuk. Napokig nem tudtuk megcsinálni, de már jó. Örüljél, hogy megveheted és játszhatsz vele.
Ja, hogy valaki ezzel tényleges pénzt vesztett.
Ne rinyájjá visszakapod. Most már játszhatsz.
Mellesleg kösz, hogy eddig vártál.
Nem lenne a legjobb kommunikáció. -
Igen, legalább 1 pakk mindenkinek korrekt eljárás lenne de szerintem leszarják. -
csoszi87 #3844 Sőt, lassan el lehet kezdeni gondolkodni valami kárpótlásban.
Nem nagy dologra gondolok 1-2 pack minden játékosnak, hogy a közhangulat enyhüljön 1 kicsit.
-
Nem kell szó szerint érteni! Egyébként teljesen egyetértek. -
Legendary nak Legendary de nem valami jó a képessége. Mondjuk én magamból indulok ki, hogy míg az ellenfél rak addig én már manát és a következő körömet gondolom végig. Mondjuk lehet sokat Sakkoztam :D -
csoszi87 #3841 Szerintem nem kell.
Azt hiszem volt idejük kigondolni és tesztelni mindent, valamint nem hinném hogy 1 olyan problémáról van szó amit ne lehetett volna 36 óra alatt megoldani. -
Olyan szép homokvihart csinál már csak azért is jó berakni :D -
Én tuti beraknám a paklimba, utálom mikor egyes játékosok fél napokat várnak minden körben. -
Hát én most már a Blizzardot sajnálom. :) -
Szééép nyitás megint :O
-
csoszi87 #3836 Nekem is.
Igen a tegnap lemaradt az első mondatból.
-
Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy a Blizzard a Diablos mizéria után megint tud egy hasonlót mutatni, sejtettem ,hogy lesz probléma de ... -
Nekem már tegnap is ezt csinálta, úgyhogy nem haladunk :) -
csoszi87 #3833 Nekem már eljutott odáig, hogy nem is hibaüzenetet ír.
A kék Waiting for... pörög és csak akkor tudom eltüntetni, ha kilépek a játékból.
Haladunk, haladunk. -
Tegnap este 19:00 körül én meg tudtam venni a kieget, szóval szerintem próbálkozni kell. elsőre nekem se sikerült, aztán vissza néztem 15 perc múlva és sikerült. -
Na látom semmi nem változott. Ok, hogy Róma sem 1 nap alatt épült fel de azért ez mégsem az a volumen :) -
Negritis #3830 tegnap ráhagytam a mage class challanget mer 4x ment el a netem mikor már majdnem nyertem
mikor meg nem ment el akkor kikaptam :D -
Hatalmas ez az egész. A hivatalos fórumon már 42 oldalán tartanak a panaszkodással, épp már csak egymás anyját nem szidják a Blizzard meg nem tudom mit csinál, lehet csak ülnek és röhögnek :D -
shop closed, szanalom :D -
Nos kipróbáltam szinte mindent, imádkoztam/könyörögtem minden létező vagy egykor tisztelt istenhez, használtam woodoo varázslatokat, kecskét áldoztam az erkélyen, egy szüzet is megrontottam, kipróbáltam a csiri-bi-csiri-bá varázsszavakat is, mindent, ami az eszembe jutott, de ez a vacak nem volt hajlandó megvenni nekem az új szárnyat. Szóval marad a holnapi nap, addig örülök annak, hogy mások már rongyosra játszották az új részt, mert fontos, hogy örüljünk mások boldogságának, ha már minket egész nap cumiztat ez a vacak... -
Negritis #3826 a hunter class challange fun :D -
Igazából baromi erősre megalkotott lapjaik vannak, de nem tudják normálisan használni őket -
Lassan 24 órája fenn áll a hiba és még nem találták meg. Lehet az ami nem oldódik meg magától azzal nem érdemes foglalkozni elvet követik :D -
HC ról is ez a véleményed? Hagynak nyerni? :D