40521
  • Shep
    Én nem akarok senkit meggyőzni de zsinórban ezt csinálja napok óta, most ,hogy ezt ki hiszi el, meg ki nem, meg a %-ok, meg a rosszabbra emlékszünk dolgok sem érdekelnek, mert attól még eldobta folyamatosan a nyerő lapot és ezért nem tudtam nyerni. Nem kell senkinek elhinnie de ettől még így történt egymás után több meccsen is és mivel egyértelmű, hogy nem szeret az RNG így inkább nem erőltetem az ilyen lapokat. Ennyi, hogy ti megint továbbfűztétek a dolgot az már a ti fantáziálásotok :)
  • csoszi87
    Ezt így nem lehet annyiban hagynod!
    Wot-nál ez úgy működik, hogy egy ilyen érvelés után, te fel vagy háborodva, mivel biztos neked van igazad.
    Majd, hogy ezt bizonyítsd, a nap folyamán beírsz több olyan esetet is amikor ez történt.
    Néhányan melléd is állnak és így a sok lúd disznót győz alapon úgy érzed, hogy megnyerted a vitát.
    Én pedig az vagyok, aki mind2 oldalnak igazat ad, és közben röhög.

• Shep
    Francba, pedig azt hittem beleírták a kódba. Hát ilyet.
  • csoszi87
    Jó érvelés, én hiszek neked.
  • Pio
    Hidd el, hogy nincs belekódolva a játékba, hogy Shepnek mindig olvassa ki a gondolatait soulfire előtt és amelyik lapra a legerősebben gondol azt dobja el. :)
    Hol olyat dob el, ami felesleges, hol olyat, amiért kár, csak az utóbbi érthető okokból sokkal jobban megmarad és emiatt hajlamos leszel azt hinni, hogy mindig csak olyat dob el.

Az pedig pláne meglepne, ha egy olyan játékban, amiben egy heroic boss 1HPval, lethal sebzéssel az asztalon kinyírja az ellen leper gnome-ját és emiatt veszít, abban a soul fire figyelésre minden idők legdurvább algoritmusát írták volna meg, csak azért, hogy mindig a legrosszabb lapot dobja el. :)

Lásd itt 2:18-nál:

• AntiHero
    Még majdnem besz*ptam :D (a sárkány jó )

• csoszi87
    Ennyi öröme had legyen már a népnek.
    Nekem warlock nagyon unszimpatikus ellenfélnek.
    3-4 különböző paklit is lehet vele építeni, és mind pofátlan.
  • Shep
    Hát beszarás, hogy a retkes soulfire mindig pont azt a lapot dobatja el ami utána kellene, vagy éppen pont azzal tudnék nyerni. 1x, 2x ok na de állandóan? Dobatós lapok számomra így teljesen értelmüket vesztik, mert csak magamat szívatom vele.
  • csoszi87
    Ez a Duplicate mocskosul OP.
    Kripp tartott arról kiselőadást, hogy nem annyira jó lap.
    Lehet, hogy 1-2x nem jó lapot sikerül vele visszaszedni, de akkor is gyakorlatilag 32 lappal játszol.
  • csoszi87
    Jaja.
    Ez így nagyon gáz.
  • Shep
    Ahogy nézem vannak akiknek még most sem jó a 2. szárny.
  • csoszi87
    LOL
    Heroic Loatheb mekkora szemét!
    Leraktam Alexet, mert 1 hp-m volt, meg mondom board controlra is jó lesz.
    Csak pislogtam.
  • csoszi87
    Na ez tényleg fain volt.
    Eddig el nem tudtam képzelni, hogy ezzel a rengeteg Deathrattle kártyával, mit lehet kezdeni.
    De a mage class challangeben elég jól működtek.
  • csoszi87
    LOL!
    Csak meg kellet fenyegetni őket, hogy megyek 1 másik kártyajátékhoz.
  • Shep
    Atya ég, és működik! Blizzard ezt is megcsinálta :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • csoszi87
    No elméletileg nyertem 1 HEX beta key-t, úgyhogy lehet nem várok éveket a Blizzardra.
  • kabel15
  • kabel15
  • csoszi87
    Kész.
    Mára befejezem a szenvedést.
  • csoszi87
    Ez a nem mind1
    !Megelőztél, de az enyém link.
    Már van neki 4 követője.
    Sírok!
  • Shep
    http://www.twitch.tv/asmoo1
  • Shep
    Fórumon már eléggé lincshangulat van :)
  • AntiHero
    Decemberben jönni is fog valami hasonló tuti :)
  • hawkie22
    Közben Handlockkal megoldottam a problémát, fent volt egy Leeroy, 2 Drake meg egy Defender of Argus, majd a következö körben lecsaptam a két spóráját. :D Engem meg védett a két tauntos Mount Giant-em.
  • csoszi87
    Nyugi.
  • Shep
    Egyelőre annak is örülnénk ha ezzel tudnánk játszani, nem hogy már a következőről álmodozzunk :)
  • Fabio Capello
    gyorsan el is olvad, hidd el :D
  • hawkie22
    Ez a Loatheb tényleg komoly, hogy normalon 75HP?
  • hawkie22
    Tegnap elszórakoztam a 2. szárnnyal, Noth lement 2.-ra freeze mage-el, a táncolós muksót elöször freeze mage-el próbáltam, 2. meg zoolockkal, érdekes módon mindig annyi sebzést tudott bevinni 1 kör alatt, hogy megöljön. Elsö esetben 9 HP-m volt, második esetben 12. Ja, mindkét esetben következö körben lethalom volt. :D Majd ma rákukkantok. :D
  • hawkie22
    Miért van olyan érzésem, hogy "hamarosan" jönni fog a bejelentés, miszerint a következö kieg Icecrown Citadel lesz? Legalábbis a következö szezon hátlapján elnézve nagyon valószínü.
  • Shep
    Arénázni amúgy lehet ezzel a megoldással.

Hi, just got this on us battle.net forum. It's not my idea but i think it could help someone who reads only this forum, so I thought I'll post it here too.

If you want to play arena, and the message "waiting for autorization" is blocking it for you, you do this:

Go into arena. Then hit the cancel button. When the screen is dissapearing, you get a chance (like half a second) to click on pruchase button (i tried gold only). If you are quick, you will hear the pruchase sound. Next time you click on arena it's open for you. Got it on second try, it's not that hard :)
  • csoszi87
    Nem gondoltam, hogy ennyire tapasztalatlan vagy.
    Pedig már én is így vagyok:
  • Shep
    Mondhattad volna hamarabb is! :)
  • csoszi87
    Pont ez a baj, hogy apróval dobáltad.
    A varázslat csak 5000-esnél nagyobb címlettel működik.
  • Shep
    Dobáltam, de most be van repedve a monitor.
  • csoszi87
    Te bajod.
    Miért tömöd pénzzel ezt az impotens társaságot.
    Én simán beírnám, fórumra, hogy: ezt nagyon elhibáztátok. Akartam venni 1 paklit, de nem sikerült. Ezzel is kevesebb a bevételed.
    Vagy próbálkozz azzal amit fórumon írtak: dobáld pénzzel a képernyőt.
  • Shep
    Na egye fene, rádumáltál :D Na de ez, hogy paklit sem tudtam venni tényleg bosszant kicsit.
  • kabel15
    És ha 1600 DUST ot adnának? Azzal már kraftolhatsz magadnak egy legendary-t. Mondjuk nekem nem ártana alaxstrasza. :D
    1 pakli az 1 pakli, de 1600 dust már lényeges "kárpótlás" lenne.
  • csoszi87
    Szerinted nyitható lesz a 3.?
    Elég optimista vagy.
  • TBTPumpa
    Mire megoldják, kinyitható lesz a harmadik szárny is.