40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1 óra 30perc minden kipucolva :D
Azért ez már nehezebb volt mint eddig :) -
Negritis #3981 shaman class challange vicces volt, a lock sztem gyenge
de lehet csak a lapjárás volt fura -
Negritis #3980 normál mód done, hunter deck simázta :D -
Negritis #3979 az új herok funosak :D -
Sikerült. -
csoszi87 #3977 Apa kezdődik!
-
Na mondom most nem szórakozok kivárom a kezdést és megpróbálom megvenni a 3. szárnyat. Aha, persze, ahogy azt Móricka elképzelte. -
Nirz #3975 A bot sámán legendary:
-
Ezeket mind le tudod tapogatni tableten, még egyszerűbb is annak aki hozzá van szokva. Igazából szerintem az inkább a HC játékosoknak lesz megfelelő alternatíva a magic mellet. -
csoszi87 #3973 Nem. szerintem inkább egérnek kedvez.
sokat kell kattintgatni.
1 körr. Katt a mannára. Katt tovább. Katt tovább. Katt a troop. Katt elfogadni a troopot. Katt tovább stb. És még nem jutottál el a támadásig. -
Az nem rossz. Néztem amúgy belőle videot, elég fapados a board megvalósítása, vagy inkább úgy mondanám, hogy túlságosan magic-es, meg tapipadnak kedvező. -
csoszi87 #3971 Lol!
Pedig már megoldották a problémát 1 hete.
Hex is hemzseg a bugoktól, mondjuk az még closed beta. pl nem engedi bejelentkezéskor beírni a @-ot, de vannak játék mechanikai hibák is.
Mondjuk tegnap beleöltem 5000-et. Nyitottam paklit 3at. 260ft 1 pakli 15 kártya van benne. És volt 1 benne 7000ftos kártya.
-
A vicc meg az ,hogy van aki még mindig nem tud a 2. szárnnyal játszani. -
csoszi87 #3969 Nem. Náluk is sok volt olyan akinek nem nyílt meg.
Azok vissza is kapták a vételárat. -
Jaja, én aznap este vettem meg éjfélkor. Simán ment minden. -
Negritis #3967 tudom, de tegnap nem ez volt a lényeg
és elvileg aki "előre" megvette az simán tudta tolni -
Ugyanúgy gondok voltak a pénzes vásárlással is. -
Negritis #3965 a múlt heti mizéria vitt rá a dologra, amúgy kifarmoltam volna mindent :D -
Én már az elején így döntöttem :D -
Negritis #3963 úgy döntöttem tegnap hogy leszarom a gold és stb farmolást és megvettem a maradék 3 winget pénzért
csökkent is a frusztráltságom :D -
The Military Quarter will open at the following times per region:
Americas: Tuesday, August 5th at 11:59 PM PDT
Europe: Tuesday, August 5th at 11:59 PM CEST
Korea/Taiwan: Wednesday , August 6th at 12:59 AM KST / Tuesday, August 5th 11:59 PM CST
China: Tuesday, August 5th at 11:59 PM CST -
Deathlord OP? Zoot szerintem nagyon, de nagyon meg fogja szivatni, Priestnel meg szinten barmi eros lesz... -
BlackWolf #3960 -
Pio #3959 -
csoszi87 #3958 persze.
ezért írtam, hogy elő kell készíteni a boardot. -
Ha Leeroy előtt mást ütök le akkor is bukott a terv. -
csoszi87 #3956 Igen, nagyon szituációs.
Mert ugye Leeroy+Duplicate kombó csak akkor megy ha hagyod az ellenfélnek leütni. De előtte ugye támadni is kel vele, hogy jól működjön.
Elő kell neki készíteni a boardot és itt akadtam meg a paklival is.
-
Fekusz100 #3955 Én szombaton arénában találkoztam egy duplicate+Leeroy mage-el.
Olyan volt mint egy frost mage, azaz frost nova, blizzard, cone of cold stb... meg Leeroy duplicate-el....És arénában.
A Rogue-om Assassin's blade+poison illetve a sunwalker akadályozta meg hogy a 2 kapott Leeroy-ával ne üssön le előbb, mint én őt. -
csoszi87 #3954 Én most 1 olyan pakiln gondolkodtam, ahol 7. körben el lehet lőni 1 Leeroy+Duplicate kombót.
Így 2 fireball és összesen 3 Leeroy lesz a pakliban.
Az azért már bőven elég.
Csak odáig eljutni nehéz.
Tojásokat próbálok tauntolni az elején, hogy ne veszítsem el a boardot.
Illetve Gianteket ha alacsony a HP-m. Mondjuk eddig ez jött be. 10 hp alatt az ellenfél leütötte az egyik Moltent, a másik a boardon maradt. Következő körben leraktam még 2-t és taunt.
Csak elkezdtem Hexezni is és félbe maradt.
Illetve a jövő heti Naxos kártyákból is kell ahhoz a paklihoz, amit kigondoltam. -
Nem azt mondtam ,hogy nem jó, csak nem annyira :) Amúgy meg Leerooy az jó lenne ha lenne :) -
csoszi87 #3952 Miért is?
Tauntokat duplikálni, Leeroyt. Arra tökéletes.
Csak rá kell venni az ellenfelet, hogy leüsse amit akarsz. -
Hát akkor már nem is olyan jó az a lap. -
csoszi87 #3950 Igen, csak akkor. -
A duplicate csak akkor aktivizálódik ha az ellen üti le a lényemet? -
TottiHUN #3948 Van valami hír hogy mikor lehet végre megvenni goldért naxxot? -
hawkie22 #3947 Nem csak a Zoolock, de a Handlock vagy a Murlock deck is OP. Meg ahogy mkfdd mondja, a mostani metában a Ramp druiddal is jó sorozatokat lehet összehozni rankeden. :D -
Eddig direkt nem néztem "kész" deckeket. De ez a Zoo Lock deck nagyon OP. Már rank 17 vagyok 23ról (2 óra kb) :D -
csoszi87 #3945
Még nem, egyenlőre a felhasználó felülettel barátkozok, meg netes videókat nézek.
Sokkal komplexebb, mint HS.
De itt nincs freetoplay.
5-10-15 000ftot mondanak amit indulásnál bele kell tenni, attól függően mit akar játszani az ember.
Az a bajom, hogy nincs magyar oldal ami részletesen leírná a dolgokat.
Mondjuk tegnap Madi ment 1 versenyt. 9 után kezdte, és éjfél körül lett vége.
És ott ezek az általánosak.
Itt sg-n jó lenne neki 1 topic, de nem tudom hogy lehet témát indítani -
mkfdd #3944 Egyre jobb a ramp druid az átalakuló metában. A sok deathrattle-ös új miniont idézős lap miatt egyre több anti-rush hagyja el az instant ölő kártyákat a deckből ami iszonyat hasznos a ramp druidnak. Az új legendaryk is nagyon jól belepasszolnak a deckbe. Rush deckek meg használják az új lapokat de azok csak tempo és controll deckek ellen hasznosak de midrange taunterekkel kordában lehet tartani őket. Rush deckek ellen meg ott a rengeteg heal amit a ramp ki tud tolni. Token meg combo dudut gyengébbnek érzem mint korábban sajnos, de ramppal nagyon lehet most szopatni a népet. -
Hex-et kipróbáltad amúgy?