40521
  • Negritis
    Maexxna-Garogylex2 helyére akarom berakni a Leeroy - Faceless - 2. Molten lapokat még

• Shep
    Milyen paklival nyomod?
  • Negritis
    vicces ez a handlock, kár h nincs Leeroyom de a Gargoyle bent van és fun :D
    mondjuk most nem célom hogy ranglistát másszak csak questelek
  • Shep
    Tegnap néztem Trump 1-2 meccsét élőben, és beszarás majdnem ugyanaz a paklija, mint nekem, csak nekem ugye nincs Ragnám, meg Sylvanasom :( és többnyire ezen is mennek el a meccsek amiket bukok, ő tegnap pl. 2x is ezzel a 2 lappal fordított.
  • Shep
    Egyébként a varázsmániások ellen most jutott eszembe egy jó kombó. Lenyomod LóTetvet ha túléli beütsz vele majd visszaveteted valamelyik pandával köv körben beütsz a pandával majd megint nyomod a Loathebet, aztán ha van még egy pandád megint eljátszod, biztos nem lenne ideges egy mágus, vagy egy miracle rogue. Persze ehhez addig pucolni kell az asztalt, meg más ellen annyira nem biztos ,hogy nyerő de ha mást nem poénnak mindenképp jó. Asszem ki is próbálom. :)
  • Shep
    Tegnap nekem is csinálta, ma még nem próbáltam.

De utálom Leerooyt, főleg azért mert mindenki játssza ellenem, nekem meg nincsen. Rohadtul kellene kb 3-4 lap a priest paklimba, de hát ebből min 2 legendary, azok meg nem teremnek minden fán.
  • Negritis
    másnak van olyan problémája hogy nem akarja a változtatásokat menteni a deckben?
  • Shep
    Ez is elképzelhető. Mindenesetre ez is csak tovább erősítette a sámán utálatomat :)
  • csoszi87
    Gondolom Sylvanasra rárakta a Reincarnate-et, és és Barron miatt lopta az Archmage-et, és a kis varázslót.
  • Shep
    Ez hogy jött össze?
  • MEdievil
    Sírok a nevetéstől. Naxx a legjobb dolog amit történhetett a hs-el.

A 3 fireballt én nyomtam el oldalt Nagyon troll lett a sámán.
  • Shep
    Ja és akiket legjobban utálok a sámánok, egyszerűen mindenre mindig ott van a lapjuk és semmi manáért, ok, köv körben kap egy kis büntetést de nem nagy kaland ha emiatt mindig lépéselőnyben van, ráadásul lénye is mindig van. A legrosszabb minden pakli közül.
  • csoszi87
    Én pont piresttel szeretek hunter ellen menni.
  • Shep
    Az a baj ,hogy a priest paklim lassú, ő meg lepakolja első 2-3 körben a kis lényeit és szépen ütöget velük mire jön a holy nova addigra már majdnem végem, azt a kis maradékot meg leszedi a hiró póverrel. Érdekes módon Warlock ellen meg nincs gondom.
  • csoszi87

Ez, meg az előző meccs feldobta a kedvem.
  • BoneDragon

:D
  • csoszi87
    Nekem velük kevesebb a bajom, sőt!
    Olyan paklikkal játszok amik kevés miniont játszanak. Általában 1et hagyok lent hunter ellen a boardon, max 2-t.
    Ha nem tud sok lapot húzni Unleash-ből, akkor hamar kifogy a lapokból.
    És azt kell leraknia ami éppen a kezébe kerül.
    Kevés fajta hunter pakli van.
    Szerintem 2 dologra kell csak figyelni:
    Ne etesd a kutyákat!
    Ha lent hagysz 2 miniont, akkor legalább az egyiknek legyen 3 hp-nál többje, hogy a Multishot után még valamit játszania kelljen a másik minionra is. Így a multival nagy value előnyre nem tesz szert.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.08.07. 21:24:36
  • Shep
    Engem a hunter jobban idegesít.
  • csoszi87
    Hogy engem a warlocok mennyire fel tudnak idegesíteni.
    Hány olyan pakli van, ahol ha lent hagysz 1 3 attack miniont következő körben 2 mannából 21-et tud rajtad sebezni?
    És ha nem elég neki még húzhat is lapot, hátha behúz még 1 leeroyt, és akkor 6 manna 27 hp.
    Soha nem neki kell válaszolni az ellenfél lépéseire, hanem játssza a saját játékát és az ellenfél imádkozik, hogy tökéletes legyen a laphúzása aztán vagy tud vele valamit kezdeni vagy nem.
    Minden noob aggrolockkal ladderezik, mert nem kell hozzá ész, csak ütni az ellenfél arcát, és még gyorsan is végez.
    Akár elsőnek jön, akár másodiknak, az biztos, hogy mire te le tudnál rakni valamit 3-4 dög ott vigyorog a pofádba, mert előző körökben már levakartak rólad minimum 6-10 hp-t.
    + ha véletlen nem aggro, vagy murlock, akkor ott a játék jelenlegi OP-sága a Handlock.
    Ma a napi 2 win küldim 6 kör alatt nem lett meg!
  • Shep
    Meg lehet valahogy csinálni ,hogy ne csak 9 paklim lehessen? Egyáltalán mi ez a hülye 9-es korlátozás a Blizz részéről?
  • csoszi87
    Az előbb sikerült úgy megvernem 1 új építésű freeze mage-t.
    Lerakott 4 secretet, direkt nem aktiváltam 1-iket se, amíg nem rakott le 1 Acolyte of Pain-t. (gondoltam, hogy az egyik Duplicate lesz)
    Még Alexet is rámnyomta.
    30hp-n álltam amikor ő meghalt.
  • Shep
    Ja mellette volt még lent 1 lénye, meg nekem is, amivel már majdnem nyerő lehettem volna.
  • Shep
    Milyen kombót nyomott ellenem egy druida. Kijátszotta azt a 3 charge-os 2/2-es kör végén meghalnak lapot, majd ezekkel szépen beütött, majd lenyomott a mindenkiből 2/2-es lesz-t majd rájuk nyomott egy +1/1-et adó-t. hát ezek után nem sok sanszom maradt Priesttel.
  • TBTPumpa
    Hát ja. Úgy van vele az ember, hogy inkább kicsenget 17 eurót a teljes kiegészítőért. A goldból pedig Arénázik vagy további kártyacsomagokat vesz.
  • Negritis
    az ember bírja ki nyugodtan és ne legyen ideges ilyen "mák" esetén:D

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.07. 13:09:39
  • AntiHero
    Mai legend :)

• AntiHero
    We've made a change to an Expert card recently, and the amount of dust you get from disenchanting it has been temporarily increased so it is equal to the amount of dust originally needed to craft it.

The following card will be disenchantable for its full value for the next two weeks, until August 7th, 2014. If you plan on taking advantage of the increased disenchant value of this card, please do so before August 7th.

Eaglehorn Bow

Note: You may need to restart Hearthstone for the change to take effect.
  • Negritis
    összeraktam egy handlockot, de még vannak hiányosságai :D
  • Negritis
    bennem felmerült hogy ragnarossal ezt eljátszani :D
  • Shep
    Durva, remélem sosem találkozom ilyennel!
  • Negritis
    https://www.youtube.com/watch?v=30oTLYBKj9A

ez így durca :D
  • Darthmushroom
    hm.. úgy már annyira nem gazdaságos :D
  • Zickler
    Az első szárny ingyenes, aztán mindegyik 700/ db
  • Darthmushroom
    sziasztok, azt szeretném kérdezni h a 700 goldért a teljes naxx kieget lehet megvenni vagy csak 1 quatert? mert bár nem fizettem be a játékra de azért apránként gyűlik a gold rá :D
  • Shep
    Az is jó :)
  • csoszi87
    Nekem a tojásokat rakja annyira alulra, hogy ne maradjon aktivátorom hozzájuk.
  • Shep
    Hidd el hogy nekem tuti a paklija legjobbját dobná be úgyhogy én biztos nem rakom be komolyabb deckbe. Ráadásul Gyakorlatilag bármelyik hős le tudja szedni semmi perc alatt.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.08.06. 20:20:22
  • csoszi87
    Kezdőkézbe egyáltalán nem rossz az.
    Mondjuk late game-ben már más.
    Arénába szerintem korrekt lap.
  • Zickler
    Mit az hogy Deathlord, "nem lenne rossz"? 3 Manáért kapsz 10 statot, amivel bőven szerzel akkora tempó előnyt, hogy utána lazán ki tudd szedni a lehívott lényt (természetesen ha nem Ragnarost, vagy Ysera, dob az ellenfelednek a gép, de valljuk be ennek közel elhanyagolható az esélye)
  • Shep
    Hát elég nagy bénaság amúgy ez Nax kieg. Jobb lett volna ha ezért az összegért egyből meg lehetett volna venni a kártyákat azt jól van.
    Mondjuk ez a Deathlord 2/8-ért taunttal nem lenne rossz ha nem hozna vissza az ellennek egy lényt, ha meg még lent van mellé a legendary ami duplázza a deathrattle-t akkor meg aztán külön jó :) Mondjuk Priest pakliba el tudom képzelni mert 0-ért lehet silencelni, csak hát az a silence később még jól jöhet úgyhogy a fene tudja, az okosok majd biztos kitalálnak valamit. A reincarnate viszont meg szerintem túlságosan táp.