40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csoszi87 #4102 Nem hiszem el, hogy ennyire felidegesítenek a zoolocok.
Mondom ok, játék pihen.
Közben nézek amazt.
Hát nem warlockozik!!!
Vannak élvezetes paklik, tele kombóval, olyannal ami tényleg jól néz ki. Ilyen pl az új Sámán deck. (ott lehet nerfelve lesz néhány lap)
De nem lehet velük játszani, mert mindenki aggrozik.
2 hétig alig játszottam, csak a Nax miatt léptem be.
Hétvégén volt kedvem de el is ment.
-
1Darton1 #4101 Valahogy nem jött át az irónia, pedig egyértelmű az előzmények tükrében.
Biztos az előtte lévő lista zavart meg. -
csoszi87 #4100 Én aztán nem.
Irónikus akartam lenni.
Shep barátunk miatt írtam.
Csak hogy felkészülj az érvelésére.
-
1Darton1 #4099 Szigorúan véve a poly és a hex nem removal (legalábbis a fiatalember biztos találna rá okot, hogy miért nem azok), mert marad helyette valami. Az execute-hoz meg valahogy meg kell sebezni, szóval az sem "közvetlen". Assasinate-et, naturalize-t és mind controlt szinte senki sem használ, nem véletlenül. A deadly shot is kifejezetten ritkán fordul elő.
Ha ekkora kiszúrás a paladinnak, hogy nincs ilyen lapja, akkor megszavazok neki egy naturalize-t az equality helyett, biztos boldogok lennétek tőle.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2014.08.11. 15:13:52 -
csoszi87 #4098 Van azért mindnek.
Poly
Hex
Assasinate
Naturalize
Siphon soul
Mind Control
Amik helyzetfüggők:
Deadly shot
Execute
Shadow of world
De abban igazat adunk barátunknak, hogy a paladinnak nincs ilyen. Igaz, hogy nem szorul rá, de neki nincs és ez kiszúrás a paladinnal szemben. -
1Darton1 #4097 Amire te gondolsz olyan 2-3 class-nak van, és nem is azokon múlik egy deck erőssége. Sőt, a legjobb deckek zömében nincs is. -
Közvetlen leszedőről volt szó, olyan egy darab nincsen neki. -
csoszi87 #4095 Ott a fegyvere. 2x 4hp.
Ott a Consec.
Hammer of warth.
Hero ability + equality.
És ha már kombózik akkor:
equa+consec
equa+wild pyro Mindent leszed kevesebből, mint a flamestrike és hatásosabban.
aldor+kodó
Illetve tudja buffolni a saját hero képességét.
Az 1-1es minionból 1 lap használatával tud 4-1et csinálni, vagy 6-6ot.
Tényleg a Hunters Mark + Wild pyro kombót miért játsszák a hunterek?
Azt egy nagyon élhető dolognak tartom. -
Na mi az? -
csoszi87 #4093 Márhogy pont palának ne legyen removalja?
Na NEEEEEEEEEEEEEE! -
Most nem arénáról van szó. Egyébként pl. az sem véletlen ,hogy egyre kevesebben játszanak polyval. Na de mindegy értem az érvelésedet a HM-ellen csak nem értek vele egyet :) Szerintem igen is jó lap, szinte semmiért leszedhetsz vele bárkit. Ettől mi jobb? Ha ki sem játssza :) Egyébként hunternak rengeteg leszedője/sebzője van, talán túl sok is. :) Bezzeg paladinnak meg nincs egy normális, csak ilyen több lapos megoldások. -
csoszi87 #4091 Persze, lehet belőle értéket nyerni, pl ingyen lapokkal, vagy ha 1 8 mannás dögöt ezzel és 1 két mannás minionnal ütsz le az value még akkor is ha laphátrány.
De ahhoz, hogy ez így legyen, kell a madár, a kutyák, és ez a lap.
Ha ebből a kombóból csak 1 lapot húzhatsz, mert 1 lény van lent, akkor nem lesz tökéletes az örömöd, mivel tudod, hogy többet is lehetett volna belőle húzni.
-
csoszi87 #4090 Több, mit fele. 
Nagyon jó példa erre az aréna lap választás és a tempo play, mivel ott kevesebb a tudatos kombó.
A lapok értéke attól is függ, hogy tud el tud-e bánni nála 1 mannával nagyobb értékű lapokkal, és hogy nála kisebb mana költségű lapok le tudják-e ütni. Illetve persze, hogy a saját szintjén lévő lappal mit kezd.
Pl yeti azért kötelező pick, mert a 4 manás lapok többsége nem tudja leütni, és a 3 mannás lapok se buff nélkül, de még nagyobb mannásokkal is elbánik.
Na 1 tökéletes aréna úgy néz ki, hogy:
Te nyitsz 1 lappal, az ellenfél válaszol rá 1 ugyanakkora mannaköltségű lappal. Ha ezek leütik 1mást akkor a te válaszod jó volt.
És ez ismétlődik amíg valaki le nem rak valamit amivel a másik nem tud 1-1ben tradelni.
(Ha 1 mannás lapot nézünk, akkor 2/1-es statos lap azért jobb, mint az 1/2 mert a 2 mannás lapok nagy részével is elbánik.)
Ekkor valaki úgymond value előnybe kerül.
Ha 2 lapot áldoz be 1 lapért akkor lapelőnybe.
Ha ezt a kettőt folyamatosan uralni tudod, nagy valószínűséggel nyered az arénát. (ezért írtam a paklidra, hogy nem látom benne a koncepciót, nincs benne kombó, és a tempo játékra is kevéssé alkalmas, mert nincs early game)
Épített deckekknél a lapok értéke átalakul, mivel tudatos kombókra építesz. Ott szívfájdalom nélkül beáldozol 2-3 lapot is. ilyen a freeze mage is.
Borzalmas lapokat is beleépít, mert jól kombózik.
Ha építeni akarsz 1 paklit de kevés a kártyád, akkor 1 tempo pakli jól jöhet.
Figyelni kell a mannagörbére is.
Hiába van tele az a paklid erős 5-6 mannás lapokkal ha nincs erős kis mannás lapod. -
Részben igaznak tartom amit írsz, de okos ember természetesen olyan lénnyel üt, amit "ingyen termelt ki". Tipikus példa erre az ismert dögmadár+kutyusok kombó vagy a kígyók. Szóval megoldható, hogy a veszteség ne okozzon laphátrányt. De abban teljesen egyet értünk, hogy ha a kártyán az lenne a szövegezés, hogy "destroy target creature", akkor tényleg OP lap lenne :)))
Mindenesetre én kettőt játszok a deckembe, de ha kezdőkézbe jön, akkor lekeverem, pedig ugye 0 mana. -
Hát de ilyen magyarázattal akkor a HS lapjainak fele szar, mert mindentől van jobb. Értem az érvelésed de ez jó esetben megvan 1 manából a többieknek mennybe is kerül? Ha azon az 1 lapon múlik a győzelem akkor már úgyis megette a fene. -
csoszi87 #4087 two for one
2 kártyát áldozol be azért, hogy leszedd az ellenfeled 1db kártyáját. Hiszen az attack megmarad.
Azért kell az a lap, mert a hunternak nincs megbízható removal-je, ami 5hp-nál nagyobb lénnyel biztosan elbír.
Mage polymorfja azért jobb, mert nem kell miniont beleáldozni utána az 1-1be, hanem ott a hero power.
Sámánnak a Hex-e is jobb, mivel ott a minion nem veszít hp-t ha leütöd a békát.
Druida hasonló okból nem használja a Naturalized lapot. Ok, hogy leszeded, de ellenfél húz helyette 2-t. Nax előtt a Mark of the Wild + Black Knight volt a druida hard removalja. Ott is 2-1, de az ellenfél nem kerül lap előnybe.
Tehát kell a HuntersMark a pakliba, de nem jó. -
Na pedig elkezdhetnéd, mert ok ne legyen OP de hogy szar lap lenne, hát ezzel nagyon nem értek egyet.
Zoo pakli amúgy azért szar, mert hatékony ugyan de hamar unalmassá válik vele a játék. -
csoszi87 #4085 Nem op, csak constructedben muszáj lap.
De nem kezdem el magyarázni, hogy miért szar lap.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.08.10. 20:23:27 -
Hunters mark is 0-ért szerintem rohadtul OP, Emiatt marhátra használhatatlan hunter ellen a Deathlord. -
Amaymon #4083 Druidnak jó az, amikor időhúzás megy mid-late game-ig, az addigi kicsi, 2 manás, időhúzó lap majdnem mindegy mit csinál. Had szórja az aduit az ellenfél feleslegesen. Soulfire külön öröm, mert eldobja valami lapját random a semmiért. -
hawkie22 #4082 Igen, többnyire én is ott akadok meg elöször hosszabban. És utána annyira elmegy a kedvem, hogy már csak casualt játszom vagy Naxxot. :) -
hawkie22 #4081 A leghosszabb meccsem 6 perces volt, illetve a Handlockkal 10 perc. Zoolockkal legkésöbb a 9. körre vége volt, az is az uccsó meccs volt egy Aggrohunter ellen, a végén már csak 4HP-m volt, neki meg 7. Jött egy Hellfire, meg elötte egy Abusive Sergeanttal felerösített Defender of Argus. :D Pont megvolt a 7 sebzés. Szóval necces volt. -
14 körül engem már elkaptak többször. -
hawkie22 #4079 A Zoolock tényleg undorító. :D Én most azzal megyek tegnap este óta, amióta a Trackert leszedtem (azóta nem is játszottam iPad-en, mert ott nincs Tracker). Eddig 10 meccs, ebböl 2 vereség (egy másik Zoolock és egy Miracle Rogue ellen). Igaz, 1 meccset Handlock deckkel játszottam le.
Rank20-ról indultam, jelenleg Rank16-on vagyok. Megy ez még feljebb is, föleg, ha a plusz csillag bónuszt is meg tudom tartani. :) -
Beszarás de a sámánt még a zooval sem tudom leverni. Egyszerűen mindig tud pucolni, és a sok overloados lapja meg szerintem egyszerűen túlságosan tápos. -
csoszi87 #4077 Csak azért 1 olyan gyenge lapot belerakni a pakliba nem érdemes. És még magaddal is kiszúrsz, mert alacsony szintű lapjaid neked is vannak, és pont azok a BC-sek.
Locknak úgyis az az első, hogy soulfire rá, és volt nincs.
Az Unstable Ghoul szerintem jobb nála, ebbe muszáj beleütnie. -
Elég ha csak szarul jönnek a lapok, attól nagyobb tempóvesztés nem létezik :) -
Amaymon #4075 Az új 2 manás battlecry költség növelő lap meg tudja törni a lock tempóját, paladinét esetleg a warriorét. -
Módosított murloc pakli. Hát figyelj, abból dolgozok amiből tudok, ehhez van meg a legtöbb minden. Így is kellene még egy Dire Wolf, egy Abusive S., egy Power Overwhelming meg még 2 murloc is, ezeket pótoltam mással és annyira így sem rossz. -
hawkie22 #4073 Na látod, megy ez. :D Gondolom, tele alacsony manaköltségü minionokkal. :) -
Tessék nyomultam a legújabb warloc paklimmal
-
csoszi87 #4071 Na ezért rinyálok a warlocok miatt.
1-el kevesebb kártya kellene nekik induláskor.
Egyből megoldódna a zoo és a handlock probléma.
Mondjuk az utolsó meccs megérte.
4. körben feladta.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.08.09. 20:51:10 -
csoszi87 #4070 Én is tegnap találtam rá véletlenül. -
Köszi a progit, nem ismertem.
-
csoszi87 #4068 Akkor rakj bele, de én nem próbálnám meg.
Ha a kezdőkézben ott van, akkor a 7. körig csak foglalja a helyet.
Hidd el, hogy vége a 7. körre. Minden aggro decknél eldől nagyjából eddigre a vége, hiszen innentől erősödnek a control paklik, és már a midrage-k is bőven elemükben vannak.
Lehet, hogy nem hivatalosan, de addigra nem nagyon marad a kezedben lap, az ellenfél egyre nagyobb lényeket rak amit te nem tudsz 1-1ben leütni.
1 flamestrike csak meghosszabítaná a szenvedésed.
Ha addigra nem vagy ott, hogy látnád hogyan tudnád megölni az ellenfelet (pl topdeckkelsz 1 direkt sebzést) akkor vége.
Mentem vele ma 5 kört, és kíváncsiságból megnéztem traceren, milyen hosszú meccsek voltak. (osztani kell kettővel, mert minden játékos váltást számol)
-
csoszi87 #4067 Fölül van 1 decks menü.
Ott be tudod állítani, melyik sloton melyik decked van.
Nincs mit. Legalább ennyi jót tudtam tenni mára a zoolock sírásaim között.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.08.09. 16:30:29 -
Hát én kipróbáltam de nagyon nem lett vége 7. körre és akkor bizony jó lett volna a flamestrike :) -
hawkie22 #4065 A Trackerben hol lehet átírni, hogy ne New Deck 1-2-3-4-et írjon, hanem a paklijaim nevét? Egyébként jó kis progi, köszi. :D -
csoszi87 #4064 No ki találkozott az utolsó 6 körében 4 zoolockkal?
Hogy rohadna ki az összes a használójával 1ütt. (és itt már a jelenlévők se kivételek)
Tököm tele van azzal a rohadt paklival.
Hiába próbálok ellene kezet tartani.
4. körben coinnal kirakom az Earthelementált (mondom majd megfogja kicsit), erre 1 leper gnomra rárakja a PowerOverwhelminget, meg 1 Dark Iron-al ad még neki +2 sebzést, és nem csak leveri az elementált, még a kis dög halálával is sebez 2-t. Aztán még 6ot a másik 3 szarjával.
Én meg ott állok következő körben letolt gatyával.
Másik meccsben üres a keze, de tele az asztal. Mondom 9 hp-m marad a kör végére.
LÓFASZT!
Persze, hogy 1 Soufire-t topdeckkel. Aztán tappelt 1 Doomguardot.
Elveszi a játékkedvem teljesen.
-
hawkie22 #4063 Én ma Ramp Druiddal mentem Miracle Rogue ellen. 8. körben leraktam egy Cenarius-t két 2/2-es taunttal (2. körben +1 Mana Crystal), majd egy Innervate-el +2/+2 Cenariusra, 9. körben pedig két Faceless Manipulator Cenariusra. Hirtelen volt az asztalon 3db 7/10-es minionom, neki semmi. :D Volt még 28HP-ja, de inkább feladta, miután 10. körben még azért leraktam két 4/4-es charge-os miniont. :D