40521
  • AntiHero
    Értem amit mondasz. Van benne igazság. Egyenlőre nem érzem azt, hogy nekem azokat le kell győzni. De majd ha nagyon sok időm lesz vagy nagyon unatkozom akkor megcsinálom.
  • PowiQa
    Nem értem, hogy miért erőlteted ezt a játékot. Visszaolvastam a kommentjeidet és látom, hogy azért játszol már egy ideje, de fogalmad sincs semmiről csak irkálod a hülyeségedet. Vicc, az IQ-d a béka segge alatt van, már bocs.
  • Mephike
    Jutalom jár érte. Egy játékot csak a jutalomért kell játszani? Csak mert szerintem ennek a quest módnak pont a kihívás lenne a lényege, amit nem a normál mód ad meg számodra és nem is a chalenge... Ne vedd kötekedésnek, csak számomra furcsa ez, na meg az, hogy nem használod ki a játékot, de mindenki úgy játszik ahogy akar.
  • MEdievil
    Heroic letudva. Szerintem egész jó kis szárny volt ez is.

• Shep
    Priest meg elsőre meglett, mondom ,hogy vicc az egész.
  • Shep
    Egyébként az eddigi 4 szárny alapján azt mondom (nem kell vele egyet érteni), hogy igénytelen fércmunka az egész. AI nincs, csak előre belőtt scriptek, az egész kihívás abból áll ,hogy bemákolod-e a megfelelő lapokat, vagy sem. Semmi szórakoztató nincsen benne. Nyilván nem várom el, hogy olyan legyen, mint egy sima meccs egy másik játékos ellen, de legalább kicsit hasonlítson rá. Ott van pl. a Magic Duels .. ott érdekes módon a gép ellen is élvezetesek a meccsek. Egyszerűbb lett volna ha kiadják a lapokat heti bontásban, ugyanezért az arany ill. pénz összegért. Maguknak is spóroltak volna egy csomó munkát, ráadásul nem lett volna ez az 1 hétig tartó égés sem.
  • Shep
    Nem.
  • Shep
    Warrior kihívásnál mi a trükk, mert egyfolytában nyomja lefele a taknyot amire ráküldi a +4/+4-et és ennyi, nem tudok mit csinálni. Másik variáció ,hogy 5. körben már 6/5-ös lénye ott van, amivel szintén semmit nem tudok kezdeni. Folyton ugyanazokat a lapokat osztja le, acolyte of pain, wogren ha lekeverem akkor meg adja a 2/3-as rage-es akármit, meg a fegyvert ami kb semmire nem jó a 4. körig. Mire szóhoz jutok már csak vagy 15 hp-m van.
  • setuh
    Nem most ismerkedek, mar jatszok egy ideje,de azert meg kezdo szinten nyomom,eddig max rank 15-ot sikerult elernem.
    Az elso szarny megvolt,nem mondom,hogy nem elveztem,de azert a +2-3 ora jatekert amit adna a tobbi resze nem erne meg nekem a penzet,max a kartyakert,de lehet,hogy azok nelkul is boldogulok meg.Foleg mert mostanaban az a felallas,hogy napi quest/questek megcsinalasa es irany arena.
    Utoljára szerkesztette: setuh, 2014.08.13. 13:43:25
  • TBTPumpa
    Ha nem kezdő szinten nyomod, nem elvétve játszol, vágysz új kártyákra és kihívásokra, akkor megér annyit. Vagy kifarmolod a szárnyankénti 700 gold-ot. Az első szárny ingyenes, csekkold előbb azt. Ha az tetszik, akkor érdemes lesz befizetned a teljes kiegészítőre.

De ha esetleg most ismerkedsz a játékkal, akkor még ne vedd meg.
    Még én sem vettem meg a kiegészítőt, azt viszont örömmel látom, hogy a matchmaking olyan ellefelekkel is összedob, akik már a harmadik/negyedik? szárnyat is teljesítették és vannak újabb kártyáik.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.13. 13:31:52
  • AntiHero
    Igen. Van pár lap ami alap lesz a paklikban.
  • setuh
    Oszinten sracok meger 17 eurot a "kieg"?
  • AntiHero
    Nem. Csak a 4 alap + 2 challange. Heroic-al kár foglalkozni mert jutalom se jár értük. Akkor meg minek szenvedjek vele.
  • TBTPumpa
    A matchmaking OP, ja nem.
  • Mephike
    Grat ha a heroic mód is ennyi idő alatt meglett, mert ugye az a lényege ennek az egésznek, a többit csukott szemmel is meg lehet csinálni.
  • Negritis
    Gluth humora tetszik :D
  • Negritis

board of the day :D
  • AntiHero
    38 perc volt a mostani szárny....
  • Shep
    Na holnaptól jönni fognak a mindenféle deathrattle özön paklik.
  • Shep
    Ja amúgy a Deathlord most Yseart hozta vissza, asszem dobom ki a csába, többször szívat, mint nem.
  • Shep
    Beszarás, hogy 14-es szintre még a zooval sem tudok betörni. Elérem a 15 max csillagot és utána mindig visszadob. Mondjuk igazából leszarom a rankedet, csak fura, hogy addig lazán megy, ott meg mindenki megtanul játszani, meg atom paklija van ,hogy mi a franc?
  • sadface #4121

Szegénykém el se jutott a flamestrikeig. Már ott éreztem, hogy zsebben van amikor a muklara kidobra a leeroyt.:D Sose láttam még arany hőst, jóféle.
  • BoneDragon
    Szánalmas, hogy mennyire azon múlik milyen kártyákat húzol... Kaptam egy lockot a warimmal, amit a 7. körben kinyírtam, erre megint őt kapom és porig alázott... no comment.
  • Negritis
    már kész van :D Amaz "more minions" deckjét néztem, abból hiányzott 2 lap és az nem jön ki alapból annyira
    helyettük betettem 2 spectral knightot amik szintén nem jöttek elő :D

első meccsem mage ellen eléggé hosszú volt, ott jól jött volna de végül elbuktam
    a másikon meg egy gyengus aggro lock jött szembe de lassan indultam be és leeroy + PO elintézett

aztán jött egy új típusú shaman, de nem igazán vágta mit kéne csinálnia ( farkasokra tolta a kombót aztán kövi körbe dobta le baront mikor már előtte is nála volt sztem)
    aztán jött 4 feladás zsinórba és meglettek a W-k
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.12. 16:22:56
  • Axan
    Próbáld meg token druiddal letolni azokat a napikat, ott pótolható az a pár hiányzó lap, és nem feltétlen veszed észre hiányukat.
    Utoljára szerkesztette: Axan, 2014.08.12. 15:59:03
  • Negritis
    az ancient of war helyett sztem az ironbark egy vállalható "trade"
    nyílván BGH eszi, de én nem nagyon láttam még 10/5s AoW-t
  • csoszi87
    Cenariusom van, viszont a két ancient nem nagyon helyettesíthető.
  • Negritis
    1-1 ancient megvan a loreból meg warból is :D
    sőőt még béta alatt esett egy Cenarius is csak széttörtem :(
  • csoszi87
    Igazad van, hiba.
    Köszönöm, hogy szóltál, majd jobban figyelek.
  • qetuol
    te miért írod hosszú n-nel, hogy "manna"?

for your information:
    Manna is the food produced for the Israelites in the desert, as described in the Biblical book of Exodus.

In Polynesian culture, mana is a spiritual quality considered to have supernatural origin—a sacred impersonal force existing in the universe. (ez az eredte)
    Modern fantasy fiction, computer and role-playing games have adopted mana as a term for magic points, an expendable (and most often rechargeable) resource out of which magic users form their magical spells.
  • csoszi87
    Pont ezért nincs nekem se druda deckem.
    Ugyan ez a 2-2lap hiányzik.
  • Negritis
    golden ragnarosra big game hunter, dat feel :D
  • Negritis
    3 druid küldim van, és sajnos szembesülnöm kellett vele hogy hiányzik 2 ancient nagy lényem valamint 2 force of nature egy igazán ütőképes deckhez :(
  • AntiHero
    The Construct Quarter will open at the following times per region:

Americas: Tuesday, August 12th at 11:59 PM PDT
    Europe: Tuesday, August 12th at 11:59 PM CEST
    Korea/Taiwan: Wednesday , August 13th at 12:59 AM KST / Tuesday, August 12th 11:59 PM CST
    China: Tuesday, August 12th at 11:59 PM CST
  • Shep
    Na akkor ugye, hogy ugye? :)
  • Axan
    Kihagyhatatlan, lap a hm. Ha kezdőkézre kapom, akkor sem keverem vissza soha, bármikor jól jöhet. Igaz nehéz, jól időzíteni vele, hogy mire is használjuk. Nincs olyan deck ami ellen, ne jöhetne jól. Na meg azért használ mindenki a pakliba charge malacot, mert az az egyetlen olcsó beast. A laphátrány se feltétlen biztos, illetve a tempó hátrány se. Élvezett vele lekapni sylvanast, vagy ragnát :D
  • Shep
    Mai Deathlordos kalandom. Paladin ellen 4. körben leverte és szépen beidézte Tirion-t, hiába tudtam rá válaszolni azonnal egy BloodKnighttal, sokat nem értem vele lévén nyomott rá egy pajzsot újra.
  • 1Darton1
    Persze, hogy jó lap, azért is van benne minden hunter deckben. De egy rakás erős paklinak nincs szüksége hasonlóra.
  • Shep
    Senki nem mondta ,hogy így van, de a HM-k akkor sem szar lap, akárki akármit mond.
  • Shep
    Te kezdted ,hogy hunternak nincs removal ezért kell a HM, de egyébként is szar lap, erre írtam hogy palának meg egyáltalán nincs közvetlen removalja de amúgy én vagyok a hülye vállalom.