40521
  • Negritis
    én is bízok benne, holnap tesztelem is
    csak öcsém pl ma járt úgy hogy a freezing trap hamarabb procolt mint az expo és mind2 kiment
  • Shep
    Hát szerintem csak utána, tehát az is sérül már de tényleg érdemes lenne kipróbálni, nekem viszont sajna nincs shadowflame-em.
  • Mephike
    Holnap Korsó Őrzője 2. rész jön!
  • Negritis
    a fő kérdés, hogy a power overwhelming + shadowflame hogy procol a deathlorddal

tehát, hogy idézés előtt vagy után megy szét az aoe, ha után pöpec ha előtt necc
    de mindneképp ki fogom holnap próbálni, mert a rush deckekkel van bajom jelenleg
  • Shep
    Egyébként itt egy kis video a Deathlordról

https://www.youtube.com/watch?v=rfEuBDLiJGA&list=UUa9knrCmYgcPCqOxSAdVOvQ
  • Shep
    Persze ha mázlista vagy és valami 1/1-est húznak fel vele mindig :) Na de majd úgyis megint én leszek a hülye tehát akkor azt mondom ,hogy van, tedd bele, tök jó mikor felhúz az ellen a 4. körben vele egy Ragnat :)
  • Negritis
    hülye kérdés, szerintetek a Handlockba van létjogosultsága a Deathlordnak?
  • Shep
    Megint kezditek? Senki nem mondta, hogy nem így van.
  • qetuol
    nem attól jó egy lap vagy nem jó, hogy bizonyos _speciális_ helyzetben jó e vagy sem. mindegyik lap megfordíthatja a meccset adott körülmények között. egy lap akkor jó, ha _általában_ véve jó, vagyis minél több féle szituációban.
  • Shep
    Trump azt mondta, hogy szerinte Kel Thuzad nem túl jó lap. Szerintem meg nem gyenge mikor 3-4 lényelle lepucolod az asztalt majd utána lehívod és kör végén minden lényed újra ott vigyorog. Persze ehhez elég sokat kell várni, de akár a partit is megfordíthatja, adott esetben.
  • Shep
    Az nem a játékos hibája, hanem a szerveré, lehaltatok, ennyi.
  • erasmus4
    Hogy lehet reportolni? Most találkoztam egy mage-el nyernék már 10 perce nem telik le az ideje mert egy kártyát félig használ a battlecry-os képességét nem dönti el hogy mire rakja. 10 perce ez megy a rohadék csak arra vár hogy feladjam. Persz echat nincs hog yelküldjem a jó kurva anyjába InitialX a neve...
  • Negritis
    meglett azóta, de eleve az is meglepett a kb 8.-9. meccsen hogy van blessing of kings a deckben
    azzal kicsit könnyebb volt
  • Negritis
    csak engem b@sz fel agyilag a paladin challange? egszerűen nem akar műxeni a koncepcija a decknek nálam
  • TBTPumpa
    Mehet a móka: "#Hearthstone online concurrency is rising again, we're monitoring closely."
  • csoszi87
    Egyre többször jut eszembe a Blizz-ről Mekk Mester.
    Ezek úgy karban tudnak tartani...
    Inkább hozzá se nyúlnának a játékhoz.
  • TBTPumpa
    Blizz tweet: "We're aware that a number of players have just lost connection and can't log back into #Hearthstone, we're looking into it at the moment."

Nyisd ki, ha még nem tetted!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.20. 15:00:10
  • DarkHorSe
    Nalam is szar, biztos ddos attack van megint, vagy csak siman hulladek a blizzard
  • csoszi87
    Mi a franc lett a Hs-el?
    Folyamatosan kidobál. El se indítja a gép elleni meccset.
    Nem most van a karbantartás.
  • mkfdd
    hc
  • MEdievil

Kár hogy most egy jó darabig nem lesz semmi ilyen
    Nekem nagyon tetszett a Naxx és rendesen átalakította/alakítja a metát.
  • kabel15
    HC vagy Norm? Én Normot Mage el csináltam. Elég vicces volt.
  • mkfdd
    Hát kelthuzad megizzasztott rendesen. Próbálkoztam hearthpwn-os ajánlott deckekkel de egyszerűen nem láttam bennük a koncepciót mert nagyon nem akart menni vele.

Ezzel sikerült végül betenni:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Thaddius előhívására végül nem kerül sort de minion tradere így is jó volt. Elején toltam a buffokat a northshire clericbe ami felment 20/20-ra azzal verttem le az armort a bossról többi miniont meg arra használtam hogy valamennyire tisztán tartsam a boardot. Mondjuk rengeteg mákom volt mert nem húzott fel board wipeot és többször is volt olyan hogy csak két minion volt nálam és mindig pont a másikat vette el (rendszerint vmi szar). Miután lement az armor mass dispellt toltam a tauntereire és végül a northsire clericcel holy firevel és mind blastal vertem be. De így is kb egy körön múlott a dolog.
  • kabel15
  • TottiHUN
    Valaki tudna ajánlani egy decket heroic noth ellen?
    Köszi előre is.
  • Mephike
    Annyi cleric van, hogy már unalmas, kezdek azon gondolkodni, hogy lehet nem is a zoo a legnépszerűbb :)
  • Pio
  • SZUsszan
    Ilyen volt a deckem, amikor még játszottam, persze -1 flame, -2 archmage, és -2mirror entity. Meg asszem nem volt blizzardom sem. Helyettük +2 fireball és 2 tauntot és +1/1-et adó fickó, meg tauntok.
  • DarkHorSe

mage troll deck, aki szeretne funolni probalja ki :D
  • Negritis
    nyilván, csak ha naponta a küldin kívül tolok 3 meccset akkor nem fog kialakulni bennem mi kell a magasabb szinten
    emiatt is mondom hogy nem p2w a game, mert a deckem alapján jónak kéne lennem de nem vagyok

aréna meg fun 2-5 győzelem általába és csók el vagyok vele, meg nézem a streameket :D
  • Pio
    Szerintem ezek a lapok egyáltalán nem szükségesek a ranked játszáshoz, de még a legend eléréséhez se.
    Én tennék a helyedben egy próbát, szerintem messze a játék legélvezetesebb része a constructed ranked.
    Engem legalábbis sokkal inkább megfogott, mint az aréna, mert ott egyáltalán nem tudhatod, miből mennyi van az ellennél, a constructed sokkal nagyobb teret ad a taktikázásnak, megpróbálni kicsalni a removalokat, aoe-ket, satöbbi, satöbbi.
  • Negritis
    őszintén? csak küldizgetek és néha aréna
    a constructed nem vonz, aminek legfőbb oka hogy nincs se alexám se leeroyom
    de leginkább az IDŐ amit a játékra szánnék hiányzik
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.17. 14:02:36
  • 1Darton1
    Nem is akarsz, világos.
  • Negritis
    igen, mer érteni a játék alapjait :D
    én pl ezért se stresszelek azon hogy rank 15 alá nem mék be, sőt nem is akarok még pedig egész jó handlockom van amivel illene bejutni :D
  • PowiQa
    Trump az összes karakterrel bizonyította, hogy ftp paklival lehet legend lenni :D csak türelem kell hozzá meg kitartás :D
  • Negritis
    én azért annyit hozzátennék hogy ázsiai szerón Trump full ftp módon ment fel Rank2ig (nem tudom hogy legend is összejött-e neki)
    valamint pl a Handlock deckemben 1 legendary van ami nem Naxxos és az jelenleg Ragnaros - amint meglesz cserélem Leeroyra mondjuk :D
    de azt se igényli a deck

valamint amennyire én láttam a Priest deckek nincsenek agyon rakva legendaryval
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.16. 17:18:37
  • PowiQa
    Szerintem az arénával éri meg a legjobban, főleg ha tudod hozni az átlag 7 wint akkor még ingyen is kapod a paklidat :).
  • voros12
    Sziasztok!

Egy ideje már játszok a játékkal, legfőképp control pap-ként, és sajnos azt kellet észrevennem, hogyha az ember feljebb akar kerülni rankedbe, legendary lapok nélkül esélye sincs. Jelenleg rank 15-be vagyok, és eléggé unfairnek érzem azt, hogy az ellenfelem 4-5 legendaryt lerak, amikor nekem van összesen 1. Nem tudom, mi lenne a jó megoldás ilyen lapot szerezni. Nektek van esetleg egy-két tippetek?
  • Negritis
    sikerült nyitnom egy Molten Giantet, fck yeah! végre megvan mind2
  • Negritis
    ez a Feugen - Stalagg duó jól mutat a handlockomban :D