40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #4222 nem tudom hogy lehet-e még goldért unlockolni, de eddig lehetett 700g/quarter volt -
Bocs a noob kérdésért, de ha az Arachnid quarter megvan normal módban, akkor tovább már csak valódi pénzért unlockolva lehet menni? A druid és a rogue class challengeket is megcsináltam. -
SZUsszan #4220 12:0 aréna
Ennyit a mákfaktorról. Meg lehet nézni miket húz az elején és miket lő a bicskása. Meg miket dob el a random.
És persze hogy 12:0-ra nyeri az arénát 1 db. legendary és 1 db. epic nélkül... -
Ennek lehetett kb annyi az esélye, mint, hogy az egyik legendary :D -
Aha, marhára vicces.
-
-
:) -
Na végre volt egy jó nyitásom. Faceless meg arany Pyromancer, mindkettő kell a paklijaimba. -
Negritis #4214 nekem Alexa, Leeroy, Force of Nature meg faceless sem ártana -
csoszi87 #4213 Érdekes deck.
Mivel control priesttel nem tudok mit kezdeni a zoo ellen, érik nagyon a cseréje.
De sajnos nincs Cabal-om, és az az átkozott Cairne...
Pedig az több deckbe is kellene még.
Kb 8-10 lap hiányzik a boldogságomhoz.
cairne, black knight, 2 cabal, 2-2 ancient. Ja meg 1 Flare. -
Hát nekem kapásból hiányzik hozzá az összes legendary :) Én most mágus secrettel vagyok a legjobb, meg igazából vicces is vele a játék. -
Pio #4211 Ja igen, paladintól thoughstealelni egy humilityt, aztán azt felhasználva cabal shadow priesttel ellopni Tiriont... Megfizethetetlen! :) -
Pio #4210 Zetalot csinált egy tempo/midrange priestet és gondoltam kipróbálom. Még sose priesteztem előtte. Szerintem messze, kimagaslóan a legskilligényesebb pakli. Rettenetesen élvezem vele a játékot és fontolgatom, hogy még egyszer megcsináljam a legendet, de most kizárólag priesttel. De azt is érzem, hogy ahhoz még rengeteget kell vele fejlődnöm. Lescreenshotoltam 1-2 bonyolultabb állást és utólag alaposabban végiggondolva rengeteg apró hibán akadt meg a szemem.
A control warri se egy egyszerű történt az is biztos, bár szerintem a ghoul/sludge belcher és az új fegyver sokat egyszerűsítettek rajta. Nekem amúgy talán az egyik kedvenc deckem. Talán csak érzelmi okokból mondanám inkább a sámánomat a kedvencnek, mert az volt az első deck, amivel olyan rankot értem el, hogy bele mertem vágni a legendbe. :) -
Negritis #4209 én is kb copyzott deckkel megyek tuti hogy elég sokan röhögnek is rajtam miatta, de a control wari sztem az egyik legnehezebb még akkor is ha megvan minden lap hozzá -
Hah, most vertem el Trump warrior deckjének a másolatát. Hiába jött a sok legendary kitartottam :) -
Negritis #4207 sikerült tesztelnem és sajnos a shadowflame után summonolja a lényt, így nem jó :(
jöhet helyette a Sledge -
Egyébként a játékával nem volt baj szerintem. Na meg Amazt elverte szépen. :) -
Mert nem dobott össze egy külön paklit csak a tornára, hanem a már jól ismertekkel indult. -
Negritis #4204 RDU a handlock ellen is jól játszik :D -
Negritis #4203 sztem is korrekt meccseket hozott le, de a deckjei se voltak optimálisak handlock ellen meg RDUnak jól jöttek a lapok is
1-1 meccsen nem jönnek ki a dolgok (ez nem csak ESportban hanem pl NFL-ben is így van) de itt ennyit látunk, ha adott deckel lenne Bo5 akkor derülne ki hogy tényleg jó vagy rossz-e 1-1 deck
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.24. 23:55:21 -
Pio #4202 Niert? Szerintem jol jatszott. Azert ne feledjuk el, hogy ebben a jatekban meg mindig van egy nagyon nagy adag szerencse. Szerintem nem okozott csalodast, ez most igy jott ki. -
Azért kicsit csalódtam Trumpban :) -
Negritis #4200 a handlock op, főleg ha valaki szarba nyúlt -
Hát a zoo is kevés volt hozzá 3-0-al RDU ment tovább. -
Hát asszem ezzel is bukni fog. Nagyon erős RDU paklija, ráadásul jól is jönnek neki a lapok. -
Előkapta a warrior deckjét, hát nem tudom elég lesz-e.
-
RDU most verte el Trumpot a lock paklijával. Kíváncsi leszek Trump vissza tud e vágni! -
Negritis #4195 RDU simázta Reynadot Handlockkal -
Fletley9 #4194 Twitch.tv -
Hol lehet nézni? -
Na Trump most verte 3-0-ra Amaz-t így már a legjobb 4-ben van. -
Hát marha gyorsan kihullottam a Liquid-es EU openről. Szar hunter deckkel szétkapott semmi perc alatt. Megint rohadt erős a hunter, nem véletlenül nyomja szinte mindenki azt legend szinten is. -
csoszi87 #4190 LOL
3 legendes mage aréna deck.
Ragna, Loatheb, Harrison.
-
Most van valami HS torna amazzal, Trumppal Reynaddal meg még pár másik fazonnal. Trump pont most verte Tides-ot 3-1-re a zoo paklijával. -
csoszi87 #4188 8 win lett, Kaptam 175 aranyat, 1 arany Deflas Ringleadert, meg a pakliból 1 epic kártyát, amiből nem volt eddig csak 1.
Megérte.
Azt hiszem eddig 7 volt a max, az is egyszer. -
Pio #4187 Jó szórakozást! :) -
Na jó, most megfogtál, így már értem a választást ;) -
csoszi87 #4185 Pirest volt még, illetve warrior. -
Háááát én nem merem bevállalni a Huntit arénára, pedig azzal játszom a legtöbbet. :) -
csoszi87 #4183 Még ezt az aréna decket.
Annyira rossz lapok jöttek az elején, hogy majdnem sírtam.
De azért jöttek olyanok amivel value-t lehet nyerni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!