40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Jaj de jó, újabb 100 kártya ami sosem lesz meg. Az a baj ,hogy ez a szar is egyre inkább a p2w kategóriába megy át.
Amúgy valami nagyon érdekes dolog folyik a játékban, elmúlt 2 napban csak zoo paklikkal futottam össze kaszttól függetlenül (druidát kivéve). Első körben mindenki a gnómmal indít és egyből arcra megy mindenki. Valamiért attól tartok csúnya vége lesz ennek a játéknak, ha nem csinálnak valamit sürgősen. -
Negritis #4261 az Android és az Observer ami igazán várós -
Negritis #4260 http://www.gamestar.hu/hearthstone-szaznal-is-tobb-uj-kartya-az-uj-kiegeszitoben.html -
Negritis #4259 ez a megfejtés, amúgy az overwhelming látszik is oldalt -
Power Word - Shield x2, Divine Spirit x2, Inner Fire, gondolom. -
toughtsteallel ellopta a power owerhelmingedet és a draket, volt neki 10 lapja, kitetter a draket 9 hp-ra, következő körben silence (0 mana) PO (1 mana) > drake 13 hp, 2x divine spirit (4 mana) > 52 hp, inner fire (1 mana). ez összesen 6 -
Gondolom 2 db power word shield aztán 2 hp dupla, majd egy inner spirit, de ez utóbbi 3 látszik is bal oldalt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.03. 10:01:21 -
hogyan nyúlta le és még tápolta is fel 52-re (akkor a kezdő éltete 13 volt, azt hogy)? :o -
Negritis #4254
a draket tőlem nyúlta, igazából csak röhögtem hogy ilyen a világon nincs
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.09.02. 20:38:42 -
Nincs ezzel semmi gond, én pl hunter ellen nem játszom. Semmit nem számít rankban, nem aláztatom magam az agyatlan szarral. -
Negritis #4252 az elején sux, de ha odafigyelsz mit csinálsz és nézel 1-2 tutorialt, akkor simán élvezhető lesz a játék nem túl sok idő után -
mire van mennyi esélyed? arénában hozzád hasonló játékososkat kapsz ellenfélnek. -
Zozzancs #4250 srácok, mennyi esélyem van, ha most kezdenék el játszani és nem akarok az elején pénzt áldozni rá? :D -
tényleg :/ -
így viszont már nem is sajnállak HA! :D -
Pongyi #4247 Hali. Frostwyrm Lair-ban tényleg csak 2 monster van? Vagy később lesz még több is? -
Egyébként nekem is csak 2 van bontásból. Anti meg Onixya. -
úgy értettem bontásból. naxxos legendaryja mindenkinek van/lehet, ahhoz nem kell szerencse :P -
Nem kell sajnálni csak zavaró a dolog. Amúgy ha neked ettől jobb lesz sajnállak :D Amúgy mi az ,hogy nincs legendaryd, naxot nem játszottad? -
jaj de sajnállak :/ nekem még egy legendarym sincs, pedig már nyitottam vagy 50 paklit... most ki fog megvigasztalni? :( -
silbor #4242 Ez jelöli hogy mi van még a paklidban és jelöli hogy mit játszott már ki az ellenfél. nem sok csalás van benne. max aki nem tudja figyelni az ilyet annak jó. de paklit is épít a népszerű oldalakról leszedettet lehet vele bepakolni a HS-be. ezzel megoldhatod a 9 slot problémát. (már ha probléma) e mellet még a köridőt is számolja. folyamatosan fejlesztgetik. ha akarod az ellenfeled kijátszott lapjaiból is építhetsz paklit (már ha neked is megvannak azok a lapok :) )
Hearthstone-Deck-Tracker -
Negritis #4241 kösz srácok, akkor marad az hogy concentrálózok
én ma nyitottam egy übertáp millhouse-t úgyhogy szét is szedtem, meg Nozdurmut is
azon agyalok hogy Sylvanas vagy Leeroy legyen-e a legendary amit összerakok -
Utálom ,hogy mindenkinek van már Leerooya, Sylvanasa meg Ragna-ja "csak" nekem nem. Én csak a jófajta Leaper Gnómokat nyitogatom sorra. Kár, hogy nem lehet belőlük vagy 10-et berakni a pakliba, :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.08.31. 23:01:31 -
Pio #4239 Több olyan segédprogram is van, amiben manuálisan jelölgetheted a dolgot, de automatizált nincs. -
csoszi87 #4238 Csak a nézők látják. -
Negritis #4237 egyébként hülye kérdések félórája jön megint, de ahol lehet látni hogy épp milyen kártyát játszott ki és mi van még talonban, az csak a videónézőknek van, vagy pedig ő is látja valamilyen felület segítségével?
jó lenne, ha nem kéne mindig fejben tartanom hogy mi van még bent és mi nem, főleg amíg nem áldozom rá minden időmet a játékra :D
köszi -
Negritis #4236 nyilván, csak mondjuk tök érdekes ahogy trump felfogja a priestet, kicsit más mint a többiek
nem sűrűn nézek rajta kívül mást, de elsőre én tuti dobtam volna mind3 lapot, aztán leesett hogy hát igen, Zoora számít és kell a clear -
csoszi87 #4235 Ritka az ilyen.
Tökéletes húzás kell.
De az is necces volt 1 hp-val. -
Negritis #4234 amúgy az agyatlan rush deckekhez annyit, hogy tegnap éjjel néztem a onenation (nem biztos hogy pontosan ez a neve) versenyt és ott nem igazán volt rush deck
ezt meg most találtam :D
https://www.youtube.com/watch?v=6xpsrwRTwok -
Hát ha tudtam volna róla benevezek de mivel nem tudtam ... :) -
Negritis #4232 http://www.esl.eu/hu/hearthstone/news/247139/
közbe ezt most találtam, közvetítve van vhol?
vki indult innen?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.30. 17:17:18 -
Pio #4231 Mit értesz "agyatlan rush deck" alatt? -
Azoknak akiknek nincsen elég legendaryjuk meg epicjük egy komolyabb pakli összerakásához, azoknak csak a zoo marad, mert ott lehet pótolni a lapokat mással, meg lehet variálni, olcsó cserékkel operálni. Valamint azt is látni kell, hogy akik elkezdték még az elején jókora előnyben vannak, minden tekintetben azokkal szemben akik csak a teljessé válás után kezdtek el játszani, mert ugye a vén rókák játszottak már annyit az elmúlt 1 év alatt, hogy megvan szinte minden lapjuk, legendarykat is beleértve. Az újoncok meg próbálkoznak a különféle rush megoldásokkal abból ami van. Ezért is örülök annak, hogy a nax lapok simán meglettek a 2800 arany kicsengetése után, nem kell a hülye paklikat nyitogatni és várni a csodát, ami csak nem akar eljönni. Viszont sajnos úgy rémlik azt mondta az egyik tag, hogy a köv kieg csak paklikból fog lapokat adni vagyis megint jöhet a szerencsekerék. -
Negritis #4229 tegnap néztem MaSan-t aki azért kapott ki mert elfogyott az ideje
későn vette észre h lethal
amúgy vicces hogy a streamelt meccseken nem látok ilyesmit, ott végig küzdik amíg lehet, lehet hogy rank 7 környékén van 1 ilyen mentalitás
nekem tetszik a játék, de nem merek teljesen rábuzulni, mert akkor sose találok melót -
mkfdd #4228 Ez azért van mert blizz képtelen normálisan balanszolni a játékot, és a többség rush deckekkel próbálja feljebb tolni magát mert azok egyrészt túl erősek a jelenlegi metában másrészt gyorsak. Azokkal ha kb 5. körig nem tud vki tartós előnyre szert tenni, onnantól már elég nehéz visszahozniuk a meccset. Én már nem is nagyon élvezem a játékot pont emiatt az agyatlan rush deckelés miatt. Naxxban bíztam hogy változtat a felálláson de az erős olcsó lapok miatt még rá is tett erre egy lapáttal. Amíg a jelenlegi helyzeten nem változtatnak én parkolópályára tettem a játékot (és inkább játszom megint duel of champions--el ahol a taktika még mindig fontosabb mint a szerencse). -
Nem jutottam még rank 7-ig de szerintem inkább arról van szó hogy mivel látja, nem olyan jók az esélyei és esetleg a kezében lévő lapok is gyengék nincs értelme szórakozni inkább feladja és kezd egy új partit, vagy csak felhígult a mezőny :) -
Pio #4226 Elég nagy változást tapasztalok mostanában a játékosok mentalitásában, mégpedig azt, hogy nem játsszák le a kiélezett meccseket. Viszonylag sok meccsem olyan, hogy ha az ellenfelem ~turn5ig nem kerekedik határozottan fölém, akkor feladja. Ha némi lépéshátrányban van, akkor erre még nagyobb az esély.
Úgy tűnik, mintha egyre többen csak az olyan meccseket szeretnék végigjátszani, amikben végig fölényben vannak és lealázhatják az ellenfelüket.
Nem tudom, mi lehet ennek az oka, de fura, pár hónapja ilyet nagyon ritkán tapasztaltam.
Már csak azért se értem, mert kiélezett helyzetben elég könnyen billenhet bármelyik oldalra a mérleg nyelve.
Rankedről van szó, ahol ilyen hozzáállással nem lehet előre jutni és mivel rank7 környékén vagyok jelenleg azt se hinném, hogy winfarmról lenne szó.
Más is tapasztal ilyet? -
csoszi87 #4225 Ez van Na szerveren is. -
Amaymon #4224 Blizzard Eu = FR na ezmindent elmond a lusta csigazabáló népségőr. Mire átszüremlik a patch és felfogják meditrreán komótos lasússággal mia fax-t kellene csinalni, mi már' rég a vuvuzelát fújjuk. :) -
700gold/quarter Sose lesz csak fizetős. Vagy megveszed goldért vagy rendes pénzért.