40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csoszi87 #4302 Az Avenge eddig bejövős arénában.
Kirakom legelső körben, hogy direkt tudják mi az, és nem akarnak tradelni. Nem szeretnék aktiválni.
Jönnek arcra, én meg kiválaszthatom mivel mit akarok leütni.
Jó, gondolom, ezt a szerényebb képességű játékosok ellen lehet megcsinálni. -
Nagy nehezen, de azért csak behúztam a meccset a végén :D
-
Ú megint olyan szuper paklit nyitottam, újabb Líper Gnóm. Épül a gnóm hadsereg, megállíthatatlan leszek :D -
Priestel én is leverem őket, csak most warlockkal volt a küldetés így kénytelen voltam zoozni, de nagyon nem volt jó. -
Imádom ha Zoo-val jönnek, szinte tuti nyerek, remélem még sokáig ez így marad. -
Utálatos az összes zoo pakli, ha sikerül megtörniük a lendületedet, akkor annyi, onnantól nincs visszaút. Ráadásul tök szar játszani is vele, egyáltalán nem élvezetes. A priest paklimat többre tartom, hiába hiányzik belőle pár lap. -
Rocketeer+windfury,+rockbiter, vagy 3 lava burst :D -
Pio #4295 +2 spellpower (kobold, azure drake, dalaran mage, totem mákolás) és 2 lightning bolt jut még eszembe, ami nem legendary, de az meg elég sok lap... -
Az már jó, arénában én asszem 1x kaptam legendaryt :) -
csoszi87 #4293 Lol!
Mondom: arénában hogy tudna sebezni az ellenfél Sámán 11-et rajtam üres boarddal?
Hát Leeroy + windfurryvel. GG -
csoszi87 #4292 Nem is azzal volt a bajom.
Volt már 5 fölötti kártyám sok és már soknak éreztem. -
Commando arenaban szerintem siman jo. -
csoszi87 #4290 az lett.
Mondjuk voltak fájdalmas pickek, hogy megszedjem magam alacsony minionokkal.
1 sunwalkert otthagyni 1 raptorért pl fájt. -
Én is a Commandot szedtem volna, arénában az nem rossz. -
csoszi87 #4288 WOW
Összesen 7 Falmestrikeot ajánlott fel a gép.
Ez lett a vége:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
csoszi87 #4287 Ötletet várok.
A 3. flamestrikeot se azért szedtem ki, mert 4et akarok játszani.
Kellene a kis manás minion, de a Paint nem szeretem. 5 manna, hogy legyen 1 laphúzásom és 1 egy 1-2 a boardon nem túl előnyös.
Comando pedig gyenge 5ös. (pedig ha mást nem írtok gyorsan az lesz)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.09.07. 09:34:09 -
csoszi87 #4286 7-3 -
Pio #4285 Na mennyi lett a vége? :) -
csoszi87 #4284 ÁÁÁ
Arénában ellenfélnek 4 hp-ja van, nekem 2 2-2 az asztalon és üres kéz.
Lerak 1 Sunwalker-t, tradel. 5 minionja marad. Lethal nála.
Mondom 1 topdeck Swipe jól jönne.
Topdeck Ragnaros.
16% esélyem volt arcon csapni, de bejött.
0-2vel nyitottam ezzel a deckkel, most járok 6-2-nél.
Ha a következőt vesztem, akkor is boldog vagyok.
-
TottiHUN #4283 Baszont pls -
Hát ezt a fajtát tényleg nem :) -
SZUsszan #4281 Nem érted a kortárs művészetet. -
Hát erre szavak nincsenek annyira szar. -
SZUsszan #4279 Itt is van egy újabb:
-
Pio #4278 Akkor már ITT VAN néhány streamer kártyalap formájában.
Ha legalább a felét érted, akkor túl sok streamet nézel. :) -
Negritis #4277 és a 2. is :D
https://i1.ytimg.com/vi/v5QZ9e3kLn8/hqdefault.jpg -
Nirz #4276 Az első kártya a százból felfedve:
http://imgur.com/bfnkOx6
:D
Utoljára szerkesztette: Nirz, 2014.09.04. 14:57:59 -
De látod. Oldalt
-
és? ugyse latod csak az ellenfelet, nem tok mind1?:D -
r4pt0r #4273 Ez tényleg elég jó. :D -
Egyre szebb hátlapokat tolnak.
-
Nem sírtam csak leírtam ,hogy nincs meg. Egyébként is főleg az a pár fontosabb legendary lenne a lényeg de ahhoz meg mák kell. -
hawkie22 #4270 Ha nem dobod el, akkor viszont ne sírj, hogy ez nincs meg az nincs. Magadra vess. Akkor marad a goldgyüjtés. -
500 dustom van de a priest pakli lapjaira gyűjtöm, vagyis olyan mintha nem lenne. Betörni meg nem szeretek, mert ki tudja, hogy az amit betörök mikor lesz jó valamire. Ami egyszer már megvan azt én nem dobálom el. -
hawkie22 #4268 Még Naxxra gyüjtvén vásároltam paklikat az addig összegyüjtött 4500 goldomból. Utána Naxxra gyüjtögetnem kellett a 700 goldokat, de idöm van, Naxx nem szalad el, ráadásul az elsö szárny ingyen volt, szóval...
Azt akarom mondani, hogy a 4500 goldból rengeteg lap volt szemét, amit be tudtam törni. Szóval, lehetöség van kismillió lapokat szerezni, csak oda kéne tenned magad.
A másik, azért találkozol annyi zooval most, mert még season eleje van, ezzel a legkönnyeb eljutni rank14-15 környékére, ott már váltanak a zoo-sok is többnyire. De csinálj te is egy zoo paklit, és a dolog el van intézve. -
hawkie22 #4267 Erre csak annyit mondok, neked is lehetne dustod, csak nem akarod.
Én pl. úgy csináltam, hogy azoknak a kasztoknak a lapjait széttörtem, amikkel nem játszottam. Pl. nincs se pala paklim, se pap paklim. Se warriorom. Ezeket a kártyákat széttörtem, de tényleg, az összeset, kivéve a basic lapokat (ugye azokat nem tudod), és a kapott dustból enchantolni tudtam azokat a kívánt lapokat, amik a kívánt deckjeimhez kellettek. Persze nem tudsz legyártani legendarykat, esetleg egyet talán, de a kisebb lapok, mint pl. sámán villámszórása simán kijön belölük.
Ezután pedig irány játszani, goldot gyüjteni és abból paklit venni. Béta óta játszom, azóta elég sok legendary összejött ezzel a taktikával. Nyilván aki nem a béta óta játszik, annak kicsit nehezebb, de ez is egy taktika lapgyüjtésre.
Persze sírni sokkal könnyebb, hogy ez nincs meg az nincs. De te tudod. -
Hát akinek van azt biztos nem :) -
Negritis #4265 2x100 dust, azért nem vág haza senkit -
Én nem tudok sámánt csinálni, mert a legfontosabb lap az aoe-s villámszórás nincs meg nekem. -
Negritis #4263 nekem handlockom és deathrattle dudu/shamanom meg icemagem van
imádom a zoo-t mint ellenfelet