40521
  • Shep
    Miért hol éljem ki szerinted? Menjek az utcára embereket főbe lőni? Ez a legolcsóbb és legegyszerűbb módja a dolognak. Szívesen megbeszélném élőszóban mással a dolgot, de senki nem játszik a játékkal a baráti körömben így ti maradtatok :DDDDDDDDDDDDDDD Na de örüljetek, nem írok ide többet és akkor legalább ez a topic is elsüllyed az sg lápjában.
  • Shep
    Rankedről van szó amúgy.
  • Negritis
    nem mondom, hogy nincsenek hibái a játéknak, és nem kell mondani hogy az RNG szivat (bár én pl asztali szerepjátékot toltam úgy hogy ha 13 alatt dobok vesztek K100al és rendszeresen sikerült aluldobni a 10et)

viszont, a gond az hogy erőlteted és itt élek ki a frusztráltságot amit a sikertelenség gerjeszt
    erre pedig nem vagyok meggyőzve hogy vevő a közösség (én tutira nem), legalábbis heti 1-2xnél sűrűbben (én is qqztam már sztem az rng miatt, bár az utóbbi időben magamon röhögök ált)
  • qetuol
    ó, hát képzeld, én is casual játszom, mégsem sírom tele a topikot...
  • csoszi87
    Jól mondod.
    Ez történt.
    Ilyenkor rohadtul sajnálom, hogy nem ment videókat.
  • Shep
    Nem írom le még egyszer :)
  • kabel15
    Benne van a szerencse faktor persze. De ha teszem azt van6db 2es lenyed 6db 3 as es melle meg kis mana koltsegu spellek akkor minden 2. Lenyed korai jatekban hasznalhato. Es akkor ott vannak meg a 4 manas lapok. 3/5 taunt 4/5 ha ezt az aranyt megtartod lesz korai jatekod
  • Shep
    Szerintem olyan kártyajáték nem létezik, hacsak nem a színre-szín. Tudom, az való nekem nem kell leírni :)
  • SZUsszan
    Vagy játsz másik kártyajátékkal, ahol lényegesen kisebb a szerencsefaktor.
  • Shep
    Ez egy fórum, ahol szerintem az ilyesmit is ki lehet adni magunkból, még ha ez EGYESEKNEK nem is tetszik, ugyanis a játék árnyoldalait is meg kell mutatni nem csak a pozitívumokat, meg a vicces 100 liroj van az asztalon dolgokat.
    Trump meg sehol nincs, még a legjobb 100-ba sem jutott be a Blizzardos tornán, Bezzeg Kolento ott van a legjobb 16-ban :)
  • Negritis
    a gond nem az hogy a deck/skill nem elég jó, hanem hogy itt QQzol
    ha tényleg nem akarja adni a game, akkor hanyagold 2 napig, vagy menj arénát és kész
    ha elátkozott az RNG istene akkor lehetsz te Trump, bizony 1-3as arénát fogsz menni
  • Shep
    Csak nem felbukkant egy újabb pro aki örömmel rúg bele a kazuárokba?

Annak azért örülök ,hogy senki másnak nincs itt gondja a szerencsével és az általam említett "kellemes" partikból senki másnak nem jutott, annak persze már kevésbé, hogy emiatt megint én vagyok a null IQ, játszani nem tudó, tróger de hát ez van, ez egy ilyen világ. Rugdosódni a legkönnyebb!
  • qetuol
    jézusom...
  • Shep
    Nem ragozom tovább, priesttel ha csak holy nova meg holy fire van a kezedben aztán jön hozzájuk 1-2 nagyobb lény meg még mondjuk egy papnő akkor aztán elég sokáig csak tétlenül nézed a játékot és velem ez történt sorozatban. Kedvencem az amikor a pakli aljára keveri majdnem az összes pár manás (elején jó lenne ha nálad lenne) lapot, meg mikor kezdésnél eldobálod a nagy lapokat erre visszaad ugyanolyan értékűeket. Ilyenkor aztán egyből megcsappan az esélye az embernek.
  • kabel15
    Akkor van gond ha sok nagy lényed van. Pl Zoo nál nem igen fordul elő, hogy ne tudj mit csinálni, Legtöbb lapja 1-3 manás,
    Míg egy warrior vagy Priest 4-5 től kezdődik.
  • Shep
    Mondom ,hogy 3 napja van ez, addig normálisan mentek a dolgok. 2 nap alatt azért 15-20 közötti szinteken nem hiszem ,hogy hirtelen mindenkinek über paklija lett és prová vált mindenki. Persze nem lehetetlen, csak elég kicsi rá az esély, szerintem :)
  • 1Darton1
    Ha nagyon gyakran érzed úgy, hogy rossz az osztás, akkor a paklival van a gond. A priesthez pedig különösen sok rutin és türelem kell, mert nem ritka az olyan kör, amikor semmit sem tudsz csinálni, és ez mégsem rontja a nyerési esélyeid.
  • Shep
    Már ha egyáltalán van a kezedben olyan lap amit használni is tudsz, ha szarul oszt nem tudsz mit csinálni, csak várni ,hogy hátha ...
  • kabel15
    Nem hiaba mondjak, hogy fontos a lap elony. Az is fontos hogy az ellen 1 lapjara ne keljen 3 at felhasznalni.
  • Shep
    Kipróbáltam, igaz vagy 4 lap hiányzik nekem hozzá de öregem, még mindig ez van ,hogy ami kellene az persze mindig a pakli alján. Ha circle of healing kellene alap, hogy nem jön, ha lény akkor meg tele vagyok varázslattal. Francba már, hogy napok óta ilyen balszerencsém van, pedig amúgy jó pakli lenne. Kár, hogy nem lehet a boltban szerencsét is venni, bár akkor meg akinek több pénze van az többet venne, vagyis nem változna semmi :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.16. 23:49:28
  • Shep
    Ez egész érdekes, kösz.
  • Negritis
    ellenfél gondolom kidobta millhouse-t, ő meg Sylvanas + 2x ancestral spirit aztán ha megkínálod egy reincarnatel akkor meghal ezért a DRje aktív és benyúltam MM-t, 2t leidéz az ancestralok miatt + ugye az újjáéledéssel már 3
  • Pio
    EZT ajánlom, Cairne helyett tehetsz bele Sunwalkert, ha nincs, Sylvanas viszont nehezen helyettesíthető, esetleg Loathebet használj.
    Szerintem nagyon élvezetes deck.
  • Shep
    Van valakinek rankedra is jó kellemes priest deck-je?
  • Shep
    Ez mi a búbánat?
  • csoszi87
    Napi Millhouse! Az én elsőm.

• TBTPumpa
    20 millió játékos! HOLY MOLY!
  • Shep
    Én tegnap nyitottam 6 paklit dühömben amiért ilyen szarul megy már napok óta. Csupa szemét jött csak, meg olyan rare ami már megvolt, annyi ,hogy lett +200 dustom belőlük, így már majdnem van 1000 és lassan elég lesz egy legendary kraftolására.
  • jan5650
    Az a baj, hogy ez sem az enyém volt, hanem az asszonyka nyitása... Nekem bezzeg marad folyamatosan az 1 rare + 4 common :(
    Se golden, se legendary...

Amúgy Asia szerveren is tolja, és szinte minden nyitásánál ott voltam. Meg kell hogy állapítsam Asia szerveren valamiért jobb a Drop... Jelentősen több golden rare/epic és legendary lapja van ázsiában mint európában.

Amúgy hogy kell normális méretben beszúrni képet ? :D
    Utoljára szerkesztette: jan5650, 2014.09.16. 08:27:55
  • Shep
    Tuti PS, ilyen nem létezik, legalábbis nekem nem :)
  • jan5650
    Azt hiszem ez jó nyitás volt :D

• Pio
    Nem tudom, hogy kit érdekel az ilyesmi, de Amaz szervezett korábban egy nagyon jó Hearthstone kvízjátékot a Jeopardy! mintájára. Azért jutott ma eszembe, mert ma volt a második forduló és úgy emlékeztem, hogy már linkeltem az elsőt, de így visszanézve mégse.
    Hafu, Kripparian és Trump válaszolnak Hearthstone-nal kapcsolatos kvízkérdésekre, szerintem annak is szórakoztató, aki csak HSezni szeret, de nem néz streameket, szóval nem mondanak neki semmit ezek a nevek. Simán megéri azt a fél órát szerintem bárkinek, aki szereti a HS-t, a szereplők ismerete csak hab a tortán.

• Shep
    És folytatódik a tegnapi. Nem tudom mi lett ezzel a játékkal 2 nap alatt de egyszerűen nem tudok nyerni semmivel. Most is olyan handlock paklival jött ellenem a gyerek, hogy csak pislogtam, persze marha nagy mákja is volt, mert miért is ne lett volna de hát akkor is. 2 napja még zsinórban nyerem a meccseket, most meg csak a kínlódás. Valami nincs itt rendjén. Fortuna nagyon másfelé kacsintgat.
  • Shep
    Őszinte leszek, nem bánom ,hogy Lirojt nerfelik a búbánatba. Marhára unom már hogy 1 kör alatt a miracle róg sebez 20+ -ot. Ok, ezután is fog de legalább többe fog kerülni neki.
  • Pio
    Azért néha tényleg rácsodálkozok Amaz jóstehetségére... :)

• Mephike
    Ne is mond, ma is 5-t nyertem, és az utóbbi időket figyelembe véve még örültem is neki. Pár napja annyira rossz lapokat kaptam, hogy 0/3-at mentem. Szerintem anno, amikor először beléptem és kipróbáltam az arénát, és azt se tudtam melyik lap mennyit ér, akkor volt egy győzelmem...
  • kabel15
    Nekem az aréna nem megy, 1 hónapja nem tudok rendeset menni, 5 win az átlag, valami borzalom.
  • Shep
    El lettem ma átkozva. 14-es szinten kezdtem már 17. Zsinórban volt vagy 8 vereség, egyszerűen semelyik paklival nem tudok nyerni, olyan szinten szarul jönnek a lapok ,hogy az nem igaz. Az eddigi legerősebb paklim sem ér semmit ma. Na de sebaj 20-ról nem lehet lejjebb esni, még sikerülhet lefekvés előtt :D
  • setuh
    Lord of the Arena
  • Shep
    Ez vicces de azért nem lettem volna a warlock helyében :)