40521
  • Tinman #4502
    ...vagy csak spórolós vagyok.
  • Pio
    Gondolom onnan, hogy eddig 4 paklit nyitottál.
    Ha úgy érzed, hogy már megvan a megfelelő skilled, csak a lapok hiányoznak, akkor mindenképp arénázz inkább szerintem.
  • Tinman #4500
    Thx :-)
  • Tinman #4499
    Köszi a hasznos tanácsot, nem kellett csalódnom

Azt egyébként honnan tudod, hogy nem sokat játszottam vele? Napi 5-6 óra (hétvégén inkább 8) 1.5 hét* alatt az semmi?

*Szerk.: Szombat van, 2 hét.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.27. 09:30:27
  • BoneDragon
    Szóval mint kiderült nem sokat játszottál vele, ráadásul kártyád sincs. Akkor miért is vársz állandó sikert?
  • DarkHorSe
    Naxxot porgesd ki, kellenek onnan a kartyak.
  • Tinman #4496
    Annyira azért nem vagyok béna, de sokat szopok azzal, hogy szépen haladunk előre 1-1 csatában, majd bang kivág nekem olyan kártyát, hogy a sarokba húzok sírni, mert nekem még nincs olyan a paklimban. Rare, epic, legendary kártyám egyáltalán nincsen (eddig 4x nyitottam pakkot), így az is néha csatát dönt, hogy kivág az asztalra egy epic-et, amikor legendary is befigyel, akkor nyomhatok is megadásra nyugodtan :-/
    Külön öröm, amikor Naxxramas kártyákat is kapok a nyakamba.

Az ingyen arénás kört sajnos túl korán lenyomtam, mindössze 1 győzelmet sikerült aratnom, igaz az is kellemes ajándékot adott.

Az összes kari LVL10-ig el fel van már húzva. A Naxxramas Wing1 1. ellenfelét lenyomtam már, de a 2.-ra még esélyem sincs a körönkénti missle támadás miatt.

Merre érdemes most fejlődni szerintetek?

A 400 Goldot még nem költöttem el... nem merem, jó nehéz volt összeszedni.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.27. 07:48:34
  • Pio
    Ez a Mryagut eddig a legnagyobb meglepetés. A deckjeiben is van egyediség, a játékstílusában meg pláne. De úgy néz ki, ez kifizetődik, hisz ott van a top8ban. :)
  • Shep
    Igen, meg indíthatna egy botot is.
  • Zickler
    Azért a 3-4 győzelem nem olyan nagy szám, már bocs. Egy online guide-l ami segít neki kiválasztani a lapokat, simán összejöhet neki.
  • Shep
    Kezdő játékos, nyilván nyerni fog 1,5 hét játékkal a háta mögött 3-4 meccset átlagban.
  • qetuol
    aréna jobban megéri, ha nyersz legalább 3-4-et
  • Shep
    Naxxban mostanra már alapnak számító lapok is vannak, szerintem mindenképp arra hajts, majd ráérsz utána arénázni, persze ha nem érdekel a pakli összerakás akkor nyomjad az arénát és kész.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.26. 16:09:08
  • Tinman #4489
    Köszi a tippeket!

Igazából az nem 5 lap lenne, hanem 20 lap.
  • Negritis
    nemtom más nézi-e a Kaor - Max meccset, de vannak ám misplayek :D
  • Negritis
    én arénáznék a helyedben guide-k alapján, de a nax sem rossz ötlet
    simán venni 5 lapot sztem nem éri meg
  • Shep
    Spóroljál.
  • Tinman #4485
    Nagyjából még csak 1.5 hete játszogatok, ezért lenne egy kérdésem.

Összenyertem 400 goldot, nyissak 4 paklit? Vagy spóroljak a Naxxramas Wing 2-re? (Wing 1-et ugye nyitottam free.)
  • Negritis
    azért az milyen toughsteel hogy pyro+equa ?! :D
  • Negritis
    azért az milyen toughsteel hogy pyro+equa ?! :D
  • qetuol
    ennél már csak a priestes 2. körös 8/8-as Shield Bearer a jobb :P
  • BoneDragon
    Én már hoztam le Sludge-t is. Enemy nézhetett, hogy wtf. :D
  • voros12
    Annyira jó a Druid-tól az 1. körös Yeti.. IMÁDOM :)
  • Pio
    FOR THE SCIENCE
  • Negritis
    shaman vs miracle :D érdekes meccs

érdekes volt :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.09.24. 19:33:39
  • Pio
    Elég egyszerű a történet, az, hogy amelyik elsőnek meghalt azon épp mi van tökmindegy, mert ez egy DEATHRATTLE képesség.
    Vagyis amikor valamelyik meghal UTÁNA a játék megvizsgálja, hogy a másik fajta halt-e már meg. Ha igen, akkor jön a 11/11.

Ez magyarázat a void terroros jelnségre is, hisz a void terror egyszerre megöli mindkettőt, MAJD jönnek a deathrattle-k, idézési sorrendben, de ez teljesen mindegy, hisz mindkettő meghalt, ezért mindkettő deathrattle azt látja, hogy a másik már meghalt, tehát jöhet a 11/11.

A lényeg, hogy a DEATHRATTLE nem a halál pillanatában, hanem a halál UTÁN történik. Tehát ha egy lény DEATHRATTLE-jeben szerepet játszhat egy olyan lény, ami abban a pillanatban halt meg, mint ő, akkor az a lény már halottnak fog számítani, függetlenül a kijátszási sorrendtől.
  • Epherandes
    Sámán videó: sámán
    Warlock videó: warlock
  • qetuol
    hmm.. ha videó is van, akkor visszavonom :P
  • Epherandes
    Az már csak hab a tortán, de azért hoztam ezeket a példákat, mert ő azt állította, hogy egyszerre nem tudnak meghalni. (meg nem jutott eszembe )
  • Negritis
    és akkor még a baron+ancestral spirit + reincarnate dolgokról nem is beszéltünk :D
  • Epherandes
    Meg tudnak halni egyszerre, még videó is van ilyen esetről. A videóban Void Terror-al "ette" meg mindkettőt, de szerintem a Twisting Nether és a Shadowflame egy 7+ sebzéses lényen az ellentől szintén úgy működhet.

A silence részt rosszul tudod.
    Stalagg/Feugen + Silence + meghal + Feugen/Stalagg + meghal silence nélkül, ebben a sorrendben -> megidéződik Thaddius, mivel teljesítődik a második lénynél a követelmény, hogy halott az első lény. Ebből adódik, hogy ha nem a másodikat silence-eled, akkor megidéződik Thaddius. Slusszpoén, hogy Baron Rivendare segítségével is idézhető két Thaddius, a fenti Void Terror-os módszerrel pedig négy! darab.
  • qetuol
    dehogyis... soha nem fog 2 Thaddius megidéződni, mert nem tudnak egyszerre meghalni, hanem csak egymás után. tehát mindegy, melyiket silenceled, ha bármelyik el van némítva, akkor már nem teljesül a feltétel, és nem lesz thaddius..
  • games4ever
    Megy az EU Regionals, ha érdekel valakit. :)
  • Negritis
    háát, ma nem ment a játék
    nem is erőltetem, érdekes amúgy hogy a nerf óta érdekes deckek kerültek elő rank 14en
    a secret mage és egy érdekesebb pala volt ami megizzasztott ma
  • Negritis
    igen, amit később játszik ki
  • voros12
    Tehát akkor a 2.-kat kell silencelni
  • Negritis
    hát azért :D
    ha zoo-zol, akkor nem
    ha handlock akkor oda nem árt 1-2, bár tény hogy az epicek adják a magját a decknek
  • Zickler
    Ez az interakció kicsit érdekes... Ha meghal az egyikőjük, de utűna silenceled a másikat, akkor nem fog megidéződni Thaddius.
    De mondjuk ha egyszerre ha meg mind 2, silence nélkül, akkor pl. 2 Thaddius fog megidéződni.
  • kabel15
    Én pár hónapja játszok. (Nem is emlékszem mikor kezdtem, csak a hátlapok miatt gondolom) :D
    Szóval eddig sikerült nyitnom egy Captain Greenskin-t, Cenarius, Leeroy, Nat pagle, The Black Knight.
    Egyébként Natpagle val priest el lehetne érdekes dolgokat művelni :D
    Egyébként amivel jól lehet haladni rankeden az a Lock, a lock hoz meg pont hogy nem kellenek legendary kártyák.

• voros12
    Ugye most bejött az a combo, hogy leteszed Feugen-t, és Stalagg-ot és ha ezek meghalnak akkor lejön egy 11 11-es. Az a kérdés, hogyha valamelyiket silence-ed akkor is lejön a 11 11?