40521
  • HyperManiac
    Aha, biztos valami gond van...
  • Negritis
    újraraktam a gépem, viszont azóta eléggé rosszul működik a játék, valakinek ötlet?
  • hawkie22
    Engem megkereshettek, Evolve-n Doki83 a felhasználónevem.
  • Nefu1949
    EVOLVE-n keresünk FIreside kártya hátlaphoz embereket!

https://www.evolvehq.com/recruit/party?token=player:LhbfXpXVM8elJkaI,party:jS4rX98Zski8Nvyu
  • Negritis
    engem 2 napja szivat a soulfire:D
    vagy giantet vagy legendaryt dob el :D
  • Tinman #4617
    Hihetetlen néha kikkel össze nem kerül az ember ^^

Ma: Mage&taunt. De full taunt. Csak taunt. Aztán csodálkozott, hogy 9. körre már nem maradt kártyája és üres kézzel nézte ahogy leverem. Pfff.

Tegnap: Sorba azokat a lényeket támadta, melyekkel csak ő járt rosszul. Nem is értettem. Mintha el sem olvasta volna, hogy minek mi a következménye.
  • GanXstaZoleeWrk
    Bár biztos volt már másnak, de nekem csak most jött össze, az első thaddiust még leszedte, ragna meg csak ráadás :)

• Negritis
    mikor a zoo eldobja a golden doomguardot hogy leszedjen 2 lapból 1 ancient watchert, priceless :D
  • voros12
    És jöhet a jó öreg mondás, "ha nem tudod legyőzni a sok rush decket, csatlakozz hozzájuk". :D
  • voros12
    Köszi, hát ez még idő mire ezt össze tudom rakni, mert sajnos nax-ból csak az első 2 szárny van meg.
  • Pio
    Ja igen, ha meg a controlból van sok, akkor meg csinálj helyet +1 Shadow Word: Death-nek vagy egy Mind Controlnak.
  • Pio
    Ha rush nem is igazán, de van amolyan tempo/midrange pap, Zetalot találta ki, rank1 legend lett vele és én személy szerint nagyon élvezem a vele való játékot.
    Ha sok a rush és nem bírsz velük, 1-2 DEathlordot betehetsz ízlés szerint.
    ITT VAN
  • voros12
    Mennyire életképes egy rush pap? Vagy létezik egyáltalán ilyesmi? :D
  • Shep
    Hát ez k. nagy :D
  • Pio
    Azért azt ne feledjétek, hogy Trump volt az első, aki freetoplay zoo-val legend lett.
    És ennek hála készült el ez az örökzöld sláger:

• Tinman #4607
    Ugh... hát még így is gondban vagyok, hogy mi legyen az a 30 amit vigyek, mert ez is kell, az is kell, aztán a végén meg vakarom a fejem, hogy na akkor mit szórjak ki :-)

Jó, mondjuk én kezdő vagyok, gondolom aki béta óta benne van az rommá unta már ezeket a lapokat...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.01. 11:10:25
  • SZUsszan
    100nál is több új lap. Ráfér.
  • Negritis
    a zoo nem fexik neki meg a nagyon aggro deckek, eléggé board control és value mániás és ezt nehéz levetkőznie sztem
  • BoneDragon
    Próbált zoo féle paklit is, csak volt benne 1-2 nagyobb lap. Nem az lenne a lényege akkor, hogy egyből face-ra megy (lehet tévedek)? Ő meg a kis lapokkal is próbált mindent letakarítani az asztalról, aztán nézett nagyokat, hogy nem nagyon volt lénye a végén amivel legyőzhetné... Szerintem az ő játék stílusához nem való a lock.
  • Negritis
    trumjp próbálgat egy demonokra építő lockot, eddig kevés sikerrel, de érdekes látni
  • Pio
    Deathlord, Ooze nagyon jól jönnek, Stempeding Kodo nem árt, ha pappal mész, SW:P isten lap, nagyjából ennyire emlékszem, ha valaki nemrég csinálta lehe,t hogy tud írni sokkal hasznosabb dolgokat is.
  • TottiHUN
    Sziasztok, tudnátok valami tippet adni a hc 4 horseman ellen?
    Köszi előre is.
  • Devv
    Jó lap ez a Ragnaros, főleg ha az ellenfél le is másolja... Elfogadnék egyet!
  • Negritis
    nekem is tetszik a handlockja és a duduja is, a shaman annyira nem
    kár hogy se jaraxus se cenarius nincs
  • Mephike
    Ez a deck most nálam a favorit, bár összerakni még esélyem sincs.
  • Negritis
    Alexander Malsh ‏@Kolento 27 min

There is decklists i was using in Blizzcon qualifiers http://imgur.com/qtOiU1I,W9c2Oyq,JlY3MSe …
  • Negritis
    közbe azon is agyalok hogy kivenni egy haunted creepert meg egy golemet a 2 power of the wildért

de sztem az lesz hogy nézegetek még pár decket hátha, mondjuk sylvanast is raknék bele ha lenne :D
    esetleg sledge-t

erre látom hogy 1,5 hét alatt már teljesen más a kolento féle dudu :D
    http://www.hearthpwn.com/decks/105027-kolentos-new-druid-from-dreamhack-stockholm
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.09.30. 16:20:00
  • DarkHorSe
    Alap 2. force of nature (sztem)
  • Negritis
    azon agyalok hogy a kolento féle dudu kicsit módosított verziójába inkább leeroy vagy 2. force of nature legyen
    szerintetek?

kép a spoilerben
  • Fabio Capello
    gondolom hasonlóan a Steam Cyber Cafe accountokhoz vannak hasonló accountok a Blizzardnál is.
  • Tinman #4592
    Na ez nekem magas. Ez kvázi egy netkávézós belépés nem? Idehaza is van rengeteget ilyen hely, de honnan tudja a Blizz szerver, hogy én onnan lépek be? Vagy ezek dedikált helyek?
  • Csokis
    Wiki-ről:

IGR Login Reward (NNF) - Rewarded for logging in from Internet Game Rooms, public gaming centres found in countries such as Korea
  • Tinman #4590
    "IGR Login Reward (NNF) - 100 GOLD"

Hogy kell ezt megszerezni?
  • Tinman #4589
    Ho-hó!

430 Gold-om lett hirtelen :-)

100 győzelem után járt 300 Gold + 40 a napi questért, meg maradt 90G tegnapról... nincs is olyan messze már a Wing 3 :-D
  • Negritis
    nah most jön az ázsiai döntő, amúgy érdekes volt tegnap nézni pár meccset és igazából azt mondom hogy eddig az európai tetszett leginkább
  • Negritis
    legközelebb már tudni fogod :D
  • voros12
    Igen tudom, de mivel szinte más klasszal nem is játszom így ez egy "ésszerű" döntés volt.
  • Shep
    Az mondjuk tényleg nagyon jó lap, kár ,hogy nincs több ilyen csak a kis sárkány, elég durva paklit lehetne belőle összehozni :)
  • Mephike
    Erről ez a videó jutott eszembe.
  • Mephike
    Ez az amit sosem szabad meglépni, mármint rengeteg lapot beáldozni egyért.