40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
HyperManiac #4622 Aha, biztos valami gond van... -
Negritis #4621 újraraktam a gépem, viszont azóta eléggé rosszul működik a játék, valakinek ötlet? -
hawkie22 #4620 Engem megkereshettek, Evolve-n Doki83 a felhasználónevem. -
Nefu1949 #4619 EVOLVE-n keresünk FIreside kártya hátlaphoz embereket!
https://www.evolvehq.com/recruit/party?token=player:LhbfXpXVM8elJkaI,party:jS4rX98Zski8Nvyu -
Negritis #4618 engem 2 napja szivat a soulfire:D
vagy giantet vagy legendaryt dob el :D -
Hihetetlen néha kikkel össze nem kerül az ember ^^
Ma: Mage&taunt. De full taunt. Csak taunt. Aztán csodálkozott, hogy 9. körre már nem maradt kártyája és üres kézzel nézte ahogy leverem. Pfff.
Tegnap: Sorba azokat a lényeket támadta, melyekkel csak ő járt rosszul. Nem is értettem. Mintha el sem olvasta volna, hogy minek mi a következménye.
-
Bár biztos volt már másnak, de nekem csak most jött össze, az első thaddiust még leszedte, ragna meg csak ráadás :)
-
Negritis #4615 mikor a zoo eldobja a golden doomguardot hogy leszedjen 2 lapból 1 ancient watchert, priceless :D -
voros12 #4614 És jöhet a jó öreg mondás, "ha nem tudod legyőzni a sok rush decket, csatlakozz hozzájuk". :D -
voros12 #4613 Köszi, hát ez még idő mire ezt össze tudom rakni, mert sajnos nax-ból csak az első 2 szárny van meg. -
Pio #4612 Ja igen, ha meg a controlból van sok, akkor meg csinálj helyet +1 Shadow Word: Death-nek vagy egy Mind Controlnak. -
Pio #4611 Ha rush nem is igazán, de van amolyan tempo/midrange pap, Zetalot találta ki, rank1 legend lett vele és én személy szerint nagyon élvezem a vele való játékot.
Ha sok a rush és nem bírsz velük, 1-2 DEathlordot betehetsz ízlés szerint.
ITT VAN -
voros12 #4610 Mennyire életképes egy rush pap? Vagy létezik egyáltalán ilyesmi? :D -
Hát ez k. nagy :D -
Pio #4608 Azért azt ne feledjétek, hogy Trump volt az első, aki freetoplay zoo-val legend lett.
És ennek hála készült el ez az örökzöld sláger:
-
Ugh... hát még így is gondban vagyok, hogy mi legyen az a 30 amit vigyek, mert ez is kell, az is kell, aztán a végén meg vakarom a fejem, hogy na akkor mit szórjak ki :-)
Jó, mondjuk én kezdő vagyok, gondolom aki béta óta benne van az rommá unta már ezeket a lapokat...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.01. 11:10:25 -
SZUsszan #4606 100nál is több új lap. Ráfér. -
Negritis #4605 a zoo nem fexik neki meg a nagyon aggro deckek, eléggé board control és value mániás és ezt nehéz levetkőznie sztem -
Próbált zoo féle paklit is, csak volt benne 1-2 nagyobb lap. Nem az lenne a lényege akkor, hogy egyből face-ra megy (lehet tévedek)? Ő meg a kis lapokkal is próbált mindent letakarítani az asztalról, aztán nézett nagyokat, hogy nem nagyon volt lénye a végén amivel legyőzhetné... Szerintem az ő játék stílusához nem való a lock. -
Negritis #4603 trumjp próbálgat egy demonokra építő lockot, eddig kevés sikerrel, de érdekes látni -
Pio #4602 Deathlord, Ooze nagyon jól jönnek, Stempeding Kodo nem árt, ha pappal mész, SW:P isten lap, nagyjából ennyire emlékszem, ha valaki nemrég csinálta lehe,t hogy tud írni sokkal hasznosabb dolgokat is. -
TottiHUN #4601 Sziasztok, tudnátok valami tippet adni a hc 4 horseman ellen?
Köszi előre is. -
Jó lap ez a Ragnaros, főleg ha az ellenfél le is másolja... Elfogadnék egyet! -
Negritis #4599 nekem is tetszik a handlockja és a duduja is, a shaman annyira nem
kár hogy se jaraxus se cenarius nincs -
Ez a deck most nálam a favorit, bár összerakni még esélyem sincs. -
Negritis #4597 Alexander Malsh @Kolento 27 min
There is decklists i was using in Blizzcon qualifiers http://imgur.com/qtOiU1I,W9c2Oyq,JlY3MSe … -
Negritis #4596 közbe azon is agyalok hogy kivenni egy haunted creepert meg egy golemet a 2 power of the wildért
de sztem az lesz hogy nézegetek még pár decket hátha, mondjuk sylvanast is raknék bele ha lenne :D
esetleg sledge-t
erre látom hogy 1,5 hét alatt már teljesen más a kolento féle dudu :D
http://www.hearthpwn.com/decks/105027-kolentos-new-druid-from-dreamhack-stockholm
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.09.30. 16:20:00 -
Alap 2. force of nature (sztem) -
Negritis #4594 azon agyalok hogy a kolento féle dudu kicsit módosított verziójába inkább leeroy vagy 2. force of nature legyen
szerintetek?
kép a spoilerben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gondolom hasonlóan a Steam Cyber Cafe accountokhoz vannak hasonló accountok a Blizzardnál is. -
Na ez nekem magas. Ez kvázi egy netkávézós belépés nem? Idehaza is van rengeteget ilyen hely, de honnan tudja a Blizz szerver, hogy én onnan lépek be? Vagy ezek dedikált helyek? -
Csokis #4591 Wiki-ről:
IGR Login Reward (NNF) - Rewarded for logging in from Internet Game Rooms, public gaming centres found in countries such as Korea
-
"IGR Login Reward (NNF) - 100 GOLD"
Hogy kell ezt megszerezni? -
Ho-hó!
430 Gold-om lett hirtelen :-)
100 győzelem után járt 300 Gold + 40 a napi questért, meg maradt 90G tegnapról... nincs is olyan messze már a Wing 3 :-D -
Negritis #4588 nah most jön az ázsiai döntő, amúgy érdekes volt tegnap nézni pár meccset és igazából azt mondom hogy eddig az európai tetszett leginkább -
Negritis #4587 legközelebb már tudni fogod :D -
voros12 #4586 Igen tudom, de mivel szinte más klasszal nem is játszom így ez egy "ésszerű" döntés volt.
-
Az mondjuk tényleg nagyon jó lap, kár ,hogy nincs több ilyen csak a kis sárkány, elég durva paklit lehetne belőle összehozni :) -
Erről ez a videó jutott eszembe. -
Ez az amit sosem szabad meglépni, mármint rengeteg lapot beáldozni egyért.