40521
  • Shep
    Pedig sajnos nincs benne semmi meglepő, egyre több van belőlük.
  • Pio
    Tessék, rank4-es bot mana tide-ot játszik ki, amikor már el van fogyva a deckje... :)

• Pio
    Blizzard videó a metáról, egész jó:

• Pio
    Ez igazából egyéni ízlés kérdése, de én talán a packokra szavaznék, az egyikért 35 kártya jár, a másikért ~7, igaz azok fixek és van köztük legendary. Ha valami deckbe nagyon kell valamelyik naxxos kártya vagy akár több is, akkor érdemes arra menni, de ha csak egy alap mennyiséget szeretnél összeszedni lapokból, amiből már azért lehet kombinálni, akkor szerintem inkább a 35 lap.
  • Ozzyehh
    még egy uccsó kérdés.. mit gondoltok inkább nyissak pakkokat a goldból vagy gyűjtsek inkább naxra?
  • Pio
    Sajnos a Blizz látványosan tojik a botok kérdésére, ahogy teszi ezt a wowban is. 2-3 alkalommal volt 1-1 látványos akciójuk a WoW én nem is tudom hány éves pályafutása alatt, azt leszámítva viszont szinte egyáltalán nem foglalkoztak a kérdéskörrel.
    Valami hasonlóra számítok a HS-ben is.
  • Mephike
    Pár perces hír :)
  • csoszi87
    Szerintem nem a szót nem értette, hanem meglepődött, hogy te találkoztál botokkal.
  • Shep
    Gépi program által vezérelt játékos.
  • Tinman #4733
    Ezt én sem értem.
  • GanXstaZoleeWrk
    botok?
  • Shep
    Pontosan de azért 30 győzelem az még ha egyet sem buksz akkor is min. 300 perc, ha meg valami kontroll paklival játszol még több.

Ja, amúgy a botok is egyre inkább elveszik az egésztől a kedvemet. A francnak sincsen kedve botok ellen szarakodni.
  • Negritis
    kb 5 naponta tudsz nyitni ha elég aktív vagy
  • Ozzyehh
    szóval akkor 1-2 hét alatt kitudok nyitni egy szárnyat ?!
  • Negritis
    3winért jön 10g és napi 100g a max
    legalábbis legutolsó infóm szerint betettek ide egy limitet

http://hearthstone.gamepedia.com/Gold
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.07. 13:00:02
  • Zickler
    napi 10g(!!!!) 3 winenként + a küldi 40g, csak hogy helyesbítsek.
  • Negritis
    napi 100g 3 winenként + a küldi legyen 50g így számolj
  • Tinman #4725
  • Ozzyehh
    a naxos küldikre hogy lehet gyorsan összeszedni a goldot?
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.07. 12:14:22
  • Negritis
    khelthuzad+reincernate->troll on :D
  • voros12
    Na ilyet is ritkán lát az ember.. :D. Értem én hogy egy hunter csak taunttal az fun pakli de akkor miért rankedbe használja? :D
  • Negritis
    épp most verte meg egy Leeroyos rugó tidesoftime-t :D
  • Negritis
    ez a dudu deck elég kemény volt DTwo-tól
  • 1Darton1
    Egyet sem. A második felvetésedben viszont igazad van, teljesen elképzelhető, hogy valaki inkább 10-ből kikap 9-szer, csak hogy a 10. meccsen összejöjjön a spéci kombója. Én inkább a kevésbé frusztráló paklikat szeretem.
  • Shep
    És legalább ennyit, hogy miért igen, ráadásul nem mindenkinek a legend a cél, van aki csak szórakozni akar.
  • 1Darton1
    Vicces tud lenni egy ilyen deck is (mint ahogy például az inner fire-ös priest is az), csak nagyon rossz a győzelmi aránya az okosabb koncepciójúakhoz képest.
  • 1Darton1
    Én elhiszem neked, de inkább hagyatkozom a kivételesen ügyes játékosok és saját tapasztalatomra.
    Ha utánanézel, akkor legalább 3 érvet is találsz rá, hogy miért nem illik bele.
  • Ozzyehh
    srácok.. asszem megtaláltam a kedvenc kasztom.. a pap valami nagyon állat.. főleg ha healelem a minionokat+magamat nem tudom, hogy ez magasabb szintű ellenfelek ellen bejön e, de eddig 5 win/1lose volt :D
  • Negritis
    nem vital, de nem rossz finisher
    ma épp egy leeory+pow -> hit arcba -> shadowflame kombóval takarítottam a boardot :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.06. 20:06:30
  • Shep
    Persze mióta nerfelték de továbbra sem rossz lap, és azt kategorikusan kijelenteni ,hogy zooba nem lehet berakni szerintem nem kellene.
  • Negritis
    kevés van, de most ugye az ázsiai versenyen meg Deathwinget is használtak :D
  • Shep
    Már hogyne lenne, nem csak 1 variáció létezik belőle.

Millhouse megint beszívatott, tök vicces dolgok jönnek ki vele, már csak ezért érdemes benntartani, igaz csak bukni lehet vele, de hát valamit valamiért.
  • 1Darton1
    Zoo-ban még csak véletlenül sincs Leeroy (sőt már alig van olyan használható deck, amiben előfordulna). Ha hasonlóan oda nem illő lapokat használsz más paklikban is, akkor sok kellemetlen pillanatod lesz még.
  • Shep
    Na betörtem, aztán meglátom.
  • Pio
    Paphoz sylvanas egyertelmuen. Nagyon jol kombozik shadow word death-el.
  • Mephike
    Még full áron bontható? :O Akkor viszont törjed! :D
    (Ragnarna, Cairne, Szilva az én sorrendem.)
  • Shep
    Lehet sorsot kellene húznom :)
  • Shep
    Nekem Szilva is szimpatikus de a fene tudja :)
  • Zickler
    Cairne, talán a játék legnagyobb Value-val rendelkező lapja, a Fire Elemental mellett.
  • DarkHorSe
    alap swagnaros, szerintem az a legszorakoztatobb :D Nincs jobb amikor 5-6celpontbol fejbelovi az ellenfelet es gg :DD