40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #4782 nyilván ha nincs sima belőle akkor marad :D -
Mondjuk pont nemreg nyitottam egy golden gorehowlt, minek torjem be, jol jott a warrioromnak :D -
Negritis #4780 én direkt töröm be :D amíg nincs golden herom addig eltom hitetni hogy noob(bénább mint valójában :D) vagyok 1-2 lap ellenében :D
a basic golden lapokat se használom pont ezért -
Be, engem idegesítenek az animált lapok, bár 1-2 van ami jól néz ki de a többség béna szerintem. -
En csak azokat a golden kartyakat torom be, amiket nem hasznalok egy deckben sem. -
Nah, ez gyorsabban, megy mint gondoltam. 6 nap alatt 400Goldot szedtem össze, napi max 1 óra játékkal.
Ahogy elnézem 450Goldot 1 hét alatt napi max 1 órával össze lehet szedni, tehát 1.5 hét alatt nyitható is 1-1 wing. Ez nagyon jó, nagyon korrekt a Blizztől! :-)
Mondjuk már remegve várom, hogy az utolsó 2 winget is kinyithassam, mert utána végre paklikat is vehetek a goldomból... nem fog ártani.
Kérdés!
Golden kártyákat ti betöritek? Igazából sok jelentősége nincs, hogy most animált vagy sem, a lényeg a dust nem? -
Engem sem :-)
Viszont, ha 20-ért jár egy hátlap, akkor frankón kimaradtam az előző haviból, mert ezt nem tudtam, pedig röhögve meglehetett volna :-( -
Egyre több a bot, ez így nagyon nem jó. -
SZUsszan #4774 Már rég játszottam. Akkor elég combos volt, ha túlélted a kritikus kört, amíg a giantok ára lement az életeddel együtt. -
Én is ranked 20-on vagyok. Előző szezonban meg 19. Mondjuk egyelőre nem izgat a legend. -
Negritis #4772 már nem megy mert a charge-t átalakították,de elég op volt anno -
Köszi! -
Igen, mert nem tudsz 20 alá esni. -
SZUsszan #4769 Egyszer csináltak egy warrior charges giants paklit. Szépen felhúz egy rakás lapot, lemegy az élete 10 alá, aztán kicsapja a charget adó warrior miniont meg a gianteket kb. ingyen. Aztán lehet pillázni.
Ja és ivócimbiként visszaveszi a kézbe a 0-ért kijátszott giantot és újra kipakolja 0-ért és megint charges.
Nem mindent verő, de szórakoztató.
Utoljára szerkesztette: SZUsszan, 2014.10.10. 08:30:20 -
Ranked, warlock ellen... sejtettem, hogy érdekes lesz, de erre nem számítottam. Kifejezetten jól játszott, de már az elején is feltűnt mennyire erősen használja a képességét (-2HP + 1 card). Relatív hamar el is jött a pillanat, amikor kifogyott kártyákból! Nekem még 10+ volt neki lófax se és már kapta az amúgy is totál leamortizált hőse a körönkénti 1dmg-et (meg se ütöttem lénnyel egész játék alatt :-D).
7-re vert le amúgy, de végül megvertem. Nekem ez az első Ranked 20-am (eddig nem nagyon mertem arrafelé küzdeni), ez most azt jelenti, hogy mindenképpen kapok majd kártya hátlapot? -
Persze, hogy nem az, hiszen eleve a base deck-ből és kb. +20 db. expertből tudok csak válogatni.
El is kenik a szám amikor rankeden elérek egy olyan szintet, ahol már többnyire expert pakból csapnak ki kártyákat, na de majd eljön az én időm is. -
Sebaj, tuti nem egy világverő deck, mert akkor már lemásolták volna és fent lenne a hearthpwn-on :D -
Leírtam milyen jellegű a deck, műhelytitkot csak nem adok ki :-) -
1Darton1 #4764 Azért vannak ranked meccseken ilyen furcsa paklik, mert gyorsan akarják megcsinálnia a daily-t, és sok esetben könnyebb ranked meccset nyerni, mint casualt. Persze biztos vannak tapasztalatlan és mazo arcok is köztük. -
Na látod. Egyébként az elképzelés nem rossz csak a gond ott kezdődik ,hogy a charge-os lények nagy többsége rossz lap, vagy a hp kevés, vagy a sebzés és ehhez képest drágán jönnek le. Arénában viszont elég jól lehet velük működni. -
Én is komolyan gondoltam, de nem volt erős... -
Tehát kitérő választ adtál :) -
Full x és full y és full z ritkán jó, inkább nettó hülyeségnek mondanám.
Olyan lapokkal játszom, amely lehetőleg minden helyzetre fel van készítve és nem állok ott egyik vagy másik stílus előtt, mint lóhere a lakodalomban. -
Miért ne gondolhatná komolyan. Alapvetően a szórakozás lenne a cél és nem a legend elérése. Mondjuk azért nagyon kíváncsi lennék te milyen paklikkal játszol. -
Nekem is volt charge warrior-om, pár meccset nyertem is vele. Jó móka volt, de tényleg nem hatékony. Persze hiányzott is pár lap... -
Rankeden: Full Charge-os warrior. Elmebeteg.
Levert 14-re, aztán kifogyott és meghalt. Komolyan gondolja az ilyen? -
Kipróbálom, köszi! -
Én azt használom, sok mindent meg tudsz nézni, tökéletes arra, hogy egy frissen összerakott decket le tudj ellenőrizni, hogy miként teljsesített. Néha, nagyon ritkán rosszul ment el egy meccset, de azt át lehet írni manuálisan. -
Persze, mert farmolnak az arany hősre, meg ha látja, hogy nincs esélye akkor elnyomja és kezdi a köv. meccset. -
én meg azt figyeltem meg, hogy rankeden több a feladás, mint casualben főleg rank 15 felett -
Ilyen statisztikát figyelő programot melyiket ajánljátok? Én a Hearthstone Trackert szedtem le, az jó? Köszi! -
Mitttomén #4751 Onnan lehet a legegyszerűbben észrevenni, ha bot az ellenfél, hogy "nem csinál semmit".
Úgy értem, hogy az ellenfél körében látod, ha valamelyik kártyájára, board-on lévő minion-re, vagy a hero power-ére viszi az egeret.
Na ilyen botnál nincs, csak jönnek ki a kártyák, soha semmilyen fentebb leírt interakciót nem lehet látni tőlük.
Én mostanában szoktam ezt figyelni, mert a bot elég kiszámíthatóan játszik és ha ezzel kalkulál az ember növelhető az esély a győzelemre. -
Ma 2x is volt hasonló helyzetem... eltelt a meccsből 1 perc se és feladták, egyik esetben még ki sem tettem semmit. Nem sámánnal voltam hanem druidával (napi quest miatt). -
1Darton1 #4749 Biztosan ezt mondtam. -
Annyiszor megfogadtam már ,hogy sámán ellen soha többet de én hülye mégis mindig próbálkozom, de ennek vége, mostantól még a lapot sem nézem meg egyből feladom. A legmocskosabb hős ami csak van a játékban. -
Majdnem győztem a 15. szintű druidommal egy warlock ellen, amikor jött Lord Jaraxxus. Megértem leverni, de sikerült. Egy gagyi murloc-os paklinak indult, gondolom időhúzás volt, amikor jött a góré, de már késő volt. Jó ez a játék, mindig tartogat meglepetéseket. -
Negritis #4746 közölted hogy leeroy szar és nincs olyan deck ami futtatja, ehhez képest mégis van? -
1Darton1 #4745 Miracle-ben Leeroy az valóban különlegesség. -
Negritis #4744 én is szoktam ilyen csak azért is bullshit move-okat tolni, hátha kifagy az ellen :D -
Pio #4743 Áhh, reddit kommentek meggyőztek arról, hogy nem bot, csak kidobta poénból, mivel műr úgyse számított.