40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
DonPedro22 #4862 Valaki pls help -
DonPedro22 #4861 Akàrhogy próbàlom nem kezdi leszedni, pedig van elég szabadhely is. -
DonPedro22 #4860 De nem kezdi letölteni... Ezt a szöveget leokézom és nem csinál semmit... Tipp?
-
Azt hogy nem kerül pénzbe. -
DonPedro22 #4858 Miért van az hogy le akarom tölteni ipadra de mikor rányomok hogy letöltés azt írja hogy, you,ve already purchased this, so it will be downloaded now at no additional charge. Azt jelenti hogy màr le töltötte nem? Mert nem találom sehol. -
Hát csak a zoo. Egyből sikerült visszalépnem meg még előrébb is, mint ahol priesttel elkezdtem a "sikerszériát". -
Ja-ja, fel lehet tépni 5/5-re palával sitty-sutty, de akkor ennyi erővel bármit :-D -
Így igaz, ezzel már egyetértek... korán kijátszani egy picit is értelmes player ellen = fail.
Később, jól időzítve, viszont könnyen instant win.
De ahogy én 1 csettintésre szoktam letörölni az ilyen felhúzott minionokat, úgy más se rest. Nem véletlenül tart az ember a pakliban pár lapot az ilyen esetekre.
Más...
Ma volt egy győzelmem rush dekkel, melyben a 6. körre lenyomtam az ellent... várta a nagy kártyákat, csak várta, aztán vége lett a meccsnek :-D -
Hát most miért? Tök jó lap, 0-ért 1/1-es, ettől nincs jobb :D -
Kb. kemény 4x nyitottam paklit, ebből 2x volt benne Wisp. Mi a faszért van benne mindenkinek Wisp?
Random? Kizárt! Ez nem véletlen, nekem ne mondja senki! -
Ez amúgy tényleg így van és sajnos legtöbbször a lapok is hasonló kaliberűek. -
DonPedro22 #4851 Hmmm... Nagyszerű -
Pio #4850 Régebben azt mondták, hogy még idén, szeptemberben azt, hogy "not so distant future". -
DonPedro22 #4849 Tud valaki valami közelebbi infót, hogy mikor jön androidra? -
Pio #4848 :D
-
Hogy teljes legyen a mai nap nyitottam egy fenomenális paklit. Mana wyrm, Ironb. Owl, Whisp, Starfall meg még valami hasonlóan király lap. -
ÚÚÚÚ nyertem egyet, mert feladta játék nélkül :DDD -
Akkor még csirke vagyok :) Mondjuk dühömben az összes priest deckemet kitöröltem :) -
Negritis #4844 összeraktam a zoo-t és 14 azaz 14 bukta volt zsinórba :D
trumpot láttam múltkor a void caller deck mellett 8 v 9 vereséggel zsinórba :D -
Kurva jó vagyok zsinórban 6 bukó. Szóljatok ha valakinek sikerül überelni! -
Rohadt undorítóak de a Blizz leszarja. -
streameket elnézve a botok már mostanra rank 6-8 körül járnak
sea giantes sámánok szinte mind -
Negritis #4840 rank16on az elmúlt pár napban nem találkoztam velük, tény hogy napi 3-4 meccset tolok csak a küldi miatt, de inkább találkozok olyannal aki élből feladja mint bottal -
Ha a blizzar dnem kezd valamit a botokkal lehet temetni ezt a vackot, állandóan ezekkel a szarokkal rak össze, hogy törne el a keze mindnek aki azt használ.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2014.10.13. 18:56:14 -
Negritis #4838 egy miracle szerű deckbe el tudom képzelni ez a kombót finishernek amúgy
mind blast és tsi emellett -
Negritis #4837 én hafutól mászok falra, nem tudom idegesít az a csaj
annyira nem vágom Leát és a hisztijeit én se, sőt mostanába megint manvsgame és ezekielIII streameket nézek inkább akik ugye nagyon nem HS-eznek
de néha perverz élvezetként jó 1-1 csajt nézni, főleg hogy spyte már nem streamel (sc2-t streamelő csaj volt aki azért egész jól is tolta+ normálisan nézett ki + nem a kirakom a mellem fizessetek kategória volt) -
SZUsszan #4836 A chargeos miniont és a többi lapot lehet combónak felfogni. Addig nem játszod ki, amíg nincs meg az összes lap és a célpont nem tiszta.
Te miért raknád ki a 2-4 lelövő lapodból az egyiket is, ha nincs egy normális minion kint? Akkor benthagyod a kezedben, várva egy fenyegetésre. Ha neked fogja a kezed, akkor nekem is foghatja a kezemet 2-3 lap. Mert amint letolom a tauntodat (ha nem 4-es sebzésű) egy sima common priest lappal, és a manától függően kipakolom abban, vagy a következő körben a kombót és már üt is oda, ahova akarom. Teszem azt 7 manáért 10/10, leveri szinte bármelyik minionodat, ha az kell, vagy a hősödbe 10. És több mint valószínű, hogy túléli a kört 10 élettel. Illetve ki kell játszanod ellene egy leszedőt, de akkor is buktál egy ragnát, vagy 10 ép-t, no meg egy leszedőt is. -
Pio #4835 Boccs, meghulyult a telefonom. -
Pio #4834 elvezheto az o streamje kezdokent. -
Pio #4833 En egyaltalan nem birom, ha mar lany streamer, akkor inkabb Hafu. De egy picit mindig bosszant, ha ranezek, hogy mennyit keresnek ezzel csak azert, mert lanyok es ez elrontja az elmenyt... :D
Leaval meg az is gaz, amit teszem azt Sodapoppinnel lemuvelt, de ez mar nagyon szappanopera, aki akar utananez. :)
Amugy Kolento tenyleg nem magyaraz el mindig mindent, amit en kifejezetten szeretek, mert lehet kozben gondolkodni, de semmikepp nem elvezheto az o streamje kezdokent. -
Ha kint egy tauntja -lehet gyenge is, 2 vagy éppen 3 HP-vel, - az k. megnehezíti a dolgot, a köv. körig meg úgysem bírja ki a trükk, mert ha kicsit is gyakorlott játékos, látja, hogy mit szeretnél és leradírozza a felhúzásra szánt lapod.
Ellenem még nem jött be igazán... nekem talán 2x bejött, de az is csak a Kék Osztrigában :-) -
Pio #4831 Regen is voltak Leeroy nelkuli Malygod rugok, nem rossz az se. :) -
SZUsszan #4830 Mire célzol? A charges ability miatt amikor kijön, rögtön tápolod és küldöd a céljára. Az, hogy a célja mi, az változatos. De több esélye van beteljesítenie a célt, ami rajtad múlik, mint az összes többi élettáp+inner fire-s minionnal, akiknek kellene egy kör, amit túlélnek, hogy egyáltalán csinálhass velük valamit. -
Negritis #4829 handlock vs rugó
sztem miracle a deck, de érdekes volt nézni ahogy a BGH-t shadowsteppeli és 3x is tudta használni ami komoly value
mondjuk én meg a ragnáját használtam ki szépen
azért sikerült leverni, továbbra se látom hogy mi lehet a finisher a mostani miracle esetén
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.13. 15:30:39 -
Negritis #4828 trump nekem is kedvenc, de néha elidőzök a csajon, nem igazán szép de aranyos
és van benne valami perverz élvezet ahogy nézem amint játszik :D
a stílusával kevés gond van, inkább az zavar mikor seggrészegre issza magát mint mikor káromkodik
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.13. 15:24:51 -
1x 2x ránéztem de annyira irritáló, hogy nem bírtam nézni, ráadásul még káromkodik is, nálam ez nem fér bele. Egyedül Trumpot bírom. Amaz túl sokat ripacskodik. Zeta aki még jó, mert mindent magyaráz, sokat lehet tőle tanulni de idegbajt kapok a zenéitől, meg azért ő is szereti az f betűs angol szót. -
Negritis #4826 csak én szégyenlem magam mikor Leát nézem játszani? -
0 hp-val már nehéz ellenszerezni :) -
Majdnem minden kasztnál nagyon gyors ellenszere van. -
SZUsszan #4823 A felhúzás nem elavult, csak máshogy kell játszani.
Stormwind Knight+divine spirit+inner fire 7 mana 10+10 charge.
Persze kb 5 meccsenként 1x bejött vele az álom kombó is a Stormwind Knight+power word shield+2 divine spirit+inner fire 10 mana 28+28 charge.