40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Trump Amazzal fog meccselni, mivel mindketten nyertek. -
Na, Harrison Jones megmarad, a priest paklimat erösíti, hátha tényleg belefutok egy durva fegyóba. (Pedig mennyi Wisp kijött volna belöle...) -
Negritis #4900
vicces volt, kirakja ragnát, én meg másoltam terítettem az asztalt majd leütöttem :D
egy pyro-equa rosszul jött volna, de másolta a ragomat majd nem engem talált el úgyhogy mákom volt :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.16. 15:47:06 -
Pio #4899 Igen.
/10char -
DonPedro22 #4898 De pénzért akartam decket venni. Azt is játékon belül? -
Nem arcoskodásként töltöm fel, de örültem magamnak az tuti :) -
Játékon belül lehet paklit venni. -
DonPedro22 #4895 Valaki elmondaná a battle.neten miért írja azt hogy nincs feltelepítve a hearthstone? És azt kéri hogy töltsem le plusz a naxx-ot, egyébként decket akartam venni azt hol talàlom? Vagy ameddig ezt írja hogy nincs telepítve addig nem látom? -
2 Thaddius-om volt lent... baze :-D
/egyiket csórtam -
Negritis #4893 mikor a 10. körben benyelek egy olyat hogy charges murloc + 8x power overwhelming L-t, i love pro aréna :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.15. 19:07:23 -
RTomerHUN idejár?
A 8. kör elején -20 HP-vel búcsúzott :-D -
Főleg ha valami jó lényt tudsz áthozni vele :) Ezért szeretek amúgy priesttel játszani tök jó kombói vannak de pont emiatt könnyen sebezhető is, meg nagyon elhúzódik minden meccs. -
Negritis #4890 omg, ezt a shadow madness - panda playt még nem is láttam
kemény -
Negritis #4889 Amaz kicsit kiakadt mikor leszedték a Seagiantjét és 2 másikat kiraktak :D
"kicsit" :D -
Wing4 - Priest - Challenge mode :-D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát igen, ez a gép ellen durván működik.
-
Wing 4 is kipucolva... atomjó volt! Imádtam :-)
Thaddius viszont picit csalódás volt, nagyon könnyen borult, pedig az alap priestem vittem ellene, akivel a PvP-t is szoktam tolni. -
Millhouse a legjobb, ne hülyítsd a népet! :DDD -
Negritis #4885 persze, de pont ezért mondom azt hogy nem fos lap, hanem szituációsan erős vagy közepes -
Negritis #4884 igen, annyi a tuti hogy legalább 1 legalább kék :D -
Pio #4883 Harrison tipikus metafuggo lap, ha sok a hunter, warrior, shaman, akkor nagyon eros, ha nincs, akkor inkabb egy yeti. -
undY1ng #4882 Egyébként a packot teljesen random kártyákat adnak ugye? Szóval lehet, hogy a vásárolt 100g-s packban is ugyanott csücsülhet egy leg vagy jobb mint pl. egy 10+ arena win utáni packban. -
Negritis #4881 igen, csak én nem trollkodásból írom
a Harrison Jones jó lap, ha megfelelő class ellen tudod használni
Mage,Priest,Dudu ellen semmit nem ér
olyan mint az Oooze, hogy ha van fegyó jó ha nincs átlagos
de azért mikor a mostanába szeretett Jaraxist/Doomhammer duóból vmit kijátszik az ellenfél, te meg levágod HJ-t az priceless -
Negritis #4880 inkább arénára, ha hozol 3-4W-t már jobban jársz
1-2Wnél meg ki tudja -
undY1ng #4879 Valaki adjon tanácsot, hogy a goldot packokra vagy arena belépőre érdemesebb-e elkölteni. (?)
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.10.15. 12:28:36 -
Ezt írták a Wisp-re is pár hozzászólással ezelőtt. :D -
Negritis #4877 Millhouse fos lap, Nozdurmu gyenge
Harrison Jones pedig nem rossz legendary, nem tökéletes, de ha jó időben játszod ki akár game winner -
+1
Fos lap.
Más...
Naxxramas Wing 4-et megnyitottam... király!!! Tök élvezem :-)) -
Harrison Jones :'( 

-
No problemo! :) -
Ha be is torod szereztel 400 dustot, meg mindig nem ertem a problemad :D Mondjuk en alap nem torok be 1 legendaryt sem.
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.10.15. 12:01:30 -
Szomorkodok, mert fos lap. Töröm be! -
Szoval nyitottal egy legendaryt aztan szomorkodsz, biztos.. :D -
Kibontottam az első legendary-met: Harrison Jones :'( meg még volt benne egy Azure Drake... -
Pio #4869 Újabb nagy buli lesz Németországban, csütörtöktől vasárnapig fog tartani, minden nap koradélutántól éjfél utánig, olyan nevekkel, mint Kolento, Trump, Artosis, Forsen, Amaz, Reynad... nem is sorolom tovább, lényegileg mindenki. :) A fődíj 10ezer $.
RÉSZLETEK -
A bontáshoz hozzászólva: bontottam én is sok szart, bár az utolsó 4 az jó volt: volt kétszer epic-rare páros meg kétszer 2 rare. Igaz rogue epic volt az egyik (az a stealth-es bácsi), amit be is törtem, a többi jobb volt. A Wisp meg aranyos, ne bánCSátok! :) -
Hahaha, zooval még a sámánt is legyűrtem :) -
Vááá holnap végre meglesz az újabb 700G és nyitom a Wing 4-et...yeahh :-) -
Azért ha ennyire nem értessz hozzá, akkor nem praktikus 8.0ra frissíteni, mert a régebbi cuccokat az belassítja keményen, és majd egyszer csak arra ébredsz, hogy álmodban megfojt, mert tönkretetted az iPadét... :) -
DonPedro22 #4864 Nem tudom csajom ipadja, de utànna néztem most frissítem 8.0-ra -
Tedd fel pc-re az itunest, töltsd le ott, dugd rá az ipadot és szinkronizáld rá. Nekem is volt egyszer ilyen bug még iOS 6 alatt, hogy nem hagyott letölteni, de végül kiderült hogy túl gyenge volt a wifi jel, és amiatt nem indult el a letöltés.
Meg milyen ipad az? Ugye nem ipad1?
És milyen iOS van rajta?
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.10.14. 11:22:48