40521
  • WagnerUr
    Olvasd el még egyszer a hozzászólásokat, nem arról van szó hogy nem illik a handlockot x hp-n tartani, az teljesen rendben van, így kell ellene játszani. Itt arról van szó, hogy Tinman itt sirdogál hogy rush deckkel egyenesen felháborító, bűn, és szégyen játszani, ezért amikor már biztos a győzelme akkor még direkt húzza az időt ellenük.

Pedig szerintem egy rush deck sem idegesítőbb mint egy akármilyen control deck ami 2-3x annyi időre elhúz egy meccset.
  • Zickler
    Én még mindig nem értem... Handlock ellen az az alapvető taktika hogy olyan hp-n tartod ahol nem tudja olcsón kirakni a giantjeit... Akkor meg nem értem miért bűn healelni. Sokszor előfordul, hogy jobban jársz ha nem támadod meg a Handlockot, mert akkor esetleg ki tudna rakni 2 giantet, tauntal. Szerintem ilyen esetben healelni, vagy nem támadni, ugyanaz.
  • Negritis
    mert földön fekvőbe se rúgunk bele
  • Shep
    Azt játszok amit akarok. Köszi! :d
  • Mephike
    Ennyi simán elfér egy fórumon, nem kell az igazságérzet felszentelt paplovagját játszani. Köszi.
  • Zickler
    Egész nap ezen gondolkodtam... Ez miért is nem illik?
  • Devv
    A másodikat szeretném nyitni, hogy nyithassam a harmadikat. :)
  • Shep
    Az, hogy arcoskodsz, még ha lenne is mire akkor sem kellene, de így meg pláne nem.
  • Tinman #4934
    Te sem találod sokszor a concede gombot vagy mi fáj?
  • Tinman #4933
    Wing-et akarsz nyitni? :-)

Nyitva van eddig valamelyik?

Amúgy relax, mert ha a napi questekre alapozol csak és beleszámítod a minden 3. win után járó +10Goldot, akkor 1 hét alatt nótaszóval 330-350Gold megvan, vagyis 2 hét alatt lazán nyitható egy wing :-)
  • Shep
    Kicsit nagy az arcod, nem?
  • Devv
    Piszok lassan fog össze jönni nekem is a 700 gold...
  • Tinman #4930
    Teljesen korrekt vagyok, bármikor meg lehet nyomni a Concede gombot ;-)
  • Tinman #4929
    Dehogynem, csak félrebeszélek :-)

Elnézést!
  • Negritis
    még mindig korrektebb sztem
  • Pio
    Nem OS X-re gondolsz?
  • Tinman #4926
    Nem arra gondoltam.

Ha Intel procis géped van, nyugodtan feltolhatsz rá egy iOS-t (egy extra vinyóra pl.), arra pedig a Hearthstone-t...
  • DarkHorSe
    Szerintem nem letezik normalis Ios emulator :)
  • Tinman #4924
    Pl. torrent, de hátha van itt valakinek iPad-je/iPhone-ja és tud segíteni.

Mondjuk hamarosan androidra is kint lesz, szvsz arra is fog adni +1 dekket :-)
  • qetuol
    nem akartam ilyennel cseszekedni... :/ honnan tölthetem le?
  • Tinman #4922
    A 10. netről lekopizott rush deck se túl elegáns :-/
  • Negritis
    én láttam már olyan priestet aki direkt gyógyított egy warin/handlockon pusztán azért hogy ne tudjon lehozni giantet / mortal strike-t jó használni

de ha direkt "szivatod" az ellent az nem illik
  • Tinman #4920
    Vegyesen... napikat általában kazuáron tolom le, hamar le lehet pörgetni, aztán ha itt melóban van üresjárat akkor ráérek rankedezni :-)

Most jövök egy másik meccsről, nem fogjátok elhinni az tuti: A végén én gyógyítgattam az ellenfelet a priestemmel :-D

Fúúúú... akkora kibaxott köcsög troll vagyok ebben a játékban
  • Shep
    Mit játszol? Kazuár, vagy létrás?
  • Tinman #4918
    Ma egész nap buzeráns rush dekekkel áldottak meg -.-

De eljött a bosszú!

Levert 8 HP-re mikor végre fordítottam az ügyön... szépen levertem 1-re a HP-ját, elfogyott a kézéből a kártya, nálam 3 a kézben, 2 minionom lent. Na mondom, akkor revenge! Kapjon egy látszólagos esélyt a kis buzija ;-)

És kértem a következő kört, és a következőt és a következőt és a következőt. 4 körig nem is csinált semmit, majd ellentámadott, megint leszedtem minden lényét, gyógyítgattam magam és kértem a következő kört és a következőt :-DDD

Aztán mikor 2-3 lapja maradt már csak a dekkben feladta... remekül szórakoztam :-D
  • Devv
    Most beengedett.
  • Devv
    Nálam is kapcsolódási problémák voltak az előbb, fél óráig tartott a meccs.
  • erasmus4
    Hú 1. körben 6 lapom volt amit nem x-eltem az is eldobta kész káosz most a játék :D
  • DarkHorSe
    Hello there, I am Game Master Sioblusi, I will be helping you today. Please hold on while I load up your account and description here.

nagyon porognek a dolgok, birom ezt a live chat supportot, mindig veluk trollkodok :D
  • DarkHorSe
    Annyira nem banom, amugy is nagyon gyenge paklit raktam ossze :D
  • Negritis
    nekem kb 1 órája tökéletesen ment, 1 meccs kellett a 3W-hez és élmény volt 1 hpról visszajönni dudu ellen :D
  • erasmus4
    totál vereség lett volna arena aztán jött a shut down, és nyerésnek adta :D. Kivételesen jól jártam 7-1 jelenleg.
  • Tinman #4910
    Húúú az nagyon gáz... k. ideges lettem volna :-(((
  • DarkHorSe
    Engem is kidobott, el is buktam az arenat miatta :D (aztan mentem trollkodni a supporthotz)
  • Tinman #4908
    Nem... fél órája próbálom.
  • DarkHorSe
    Ti be tudtok jelentkezni? (Most)
  • Tinman #4906
    Tolj fel egy ios-t a PC-re, elvileg azt is elfogadja, megvagy vele 30 perc alatt. Nekem is csak később jutott eszembe.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.17. 10:41:27
  • qetuol
    van itt olyan megbízható valaki, akinek van ipadje, és megcsinálná az ipados questet nekem?
  • Negritis
    te dolgod, de nekem nincs vele bajom
    főleg hogy (én pl SC2-t nézek leginkább) itt azért max az amerikai ázsiaiak jók, viszont ők meg normálisan beszélnek angolul ami elviselhetővé teszik őket, valamint jól magyaráznak általába
  • undY1ng #4903
    Csak számomra Asian HS is a cancer? :( Nem tudom... itt se és (off) dota-ban se bírom az ázsiai népet...