40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
WagnerUr #4942 Olvasd el még egyszer a hozzászólásokat, nem arról van szó hogy nem illik a handlockot x hp-n tartani, az teljesen rendben van, így kell ellene játszani. Itt arról van szó, hogy Tinman itt sirdogál hogy rush deckkel egyenesen felháborító, bűn, és szégyen játszani, ezért amikor már biztos a győzelme akkor még direkt húzza az időt ellenük.
Pedig szerintem egy rush deck sem idegesítőbb mint egy akármilyen control deck ami 2-3x annyi időre elhúz egy meccset. -
Én még mindig nem értem... Handlock ellen az az alapvető taktika hogy olyan hp-n tartod ahol nem tudja olcsón kirakni a giantjeit... Akkor meg nem értem miért bűn healelni. Sokszor előfordul, hogy jobban jársz ha nem támadod meg a Handlockot, mert akkor esetleg ki tudna rakni 2 giantet, tauntal. Szerintem ilyen esetben healelni, vagy nem támadni, ugyanaz. -
Negritis #4940 mert földön fekvőbe se rúgunk bele -
Azt játszok amit akarok. Köszi! :d -
Ennyi simán elfér egy fórumon, nem kell az igazságérzet felszentelt paplovagját játszani. Köszi. -
Egész nap ezen gondolkodtam... Ez miért is nem illik? -
A másodikat szeretném nyitni, hogy nyithassam a harmadikat. :) -
Az, hogy arcoskodsz, még ha lenne is mire akkor sem kellene, de így meg pláne nem. -
Te sem találod sokszor a concede gombot vagy mi fáj? -
Wing-et akarsz nyitni? :-)
Nyitva van eddig valamelyik?
Amúgy relax, mert ha a napi questekre alapozol csak és beleszámítod a minden 3. win után járó +10Goldot, akkor 1 hét alatt nótaszóval 330-350Gold megvan, vagyis 2 hét alatt lazán nyitható egy wing :-) -
Kicsit nagy az arcod, nem? -
Piszok lassan fog össze jönni nekem is a 700 gold... -
Teljesen korrekt vagyok, bármikor meg lehet nyomni a Concede gombot ;-) -
Dehogynem, csak félrebeszélek :-)
Elnézést! -
Negritis #4928 még mindig korrektebb sztem -
Pio #4927 Nem OS X-re gondolsz? -
Nem arra gondoltam.
Ha Intel procis géped van, nyugodtan feltolhatsz rá egy iOS-t (egy extra vinyóra pl.), arra pedig a Hearthstone-t... -
Szerintem nem letezik normalis Ios emulator :) -
Pl. torrent, de hátha van itt valakinek iPad-je/iPhone-ja és tud segíteni.
Mondjuk hamarosan androidra is kint lesz, szvsz arra is fog adni +1 dekket :-) -
nem akartam ilyennel cseszekedni... :/ honnan tölthetem le? -
A 10. netről lekopizott rush deck se túl elegáns :-/ -
Negritis #4921 én láttam már olyan priestet aki direkt gyógyított egy warin/handlockon pusztán azért hogy ne tudjon lehozni giantet / mortal strike-t jó használni
de ha direkt "szivatod" az ellent az nem illik -
Vegyesen... napikat általában kazuáron tolom le, hamar le lehet pörgetni, aztán ha itt melóban van üresjárat akkor ráérek rankedezni :-)
Most jövök egy másik meccsről, nem fogjátok elhinni az tuti: A végén én gyógyítgattam az ellenfelet a priestemmel :-D
Fúúúú... akkora kibaxott köcsög troll vagyok ebben a játékban
-
Mit játszol? Kazuár, vagy létrás? -
Ma egész nap buzeráns rush dekekkel áldottak meg -.-
De eljött a bosszú!
Levert 8 HP-re mikor végre fordítottam az ügyön... szépen levertem 1-re a HP-ját, elfogyott a kézéből a kártya, nálam 3 a kézben, 2 minionom lent. Na mondom, akkor revenge! Kapjon egy látszólagos esélyt a kis buzija ;-)
És kértem a következő kört, és a következőt és a következőt és a következőt. 4 körig nem is csinált semmit, majd ellentámadott, megint leszedtem minden lényét, gyógyítgattam magam és kértem a következő kört és a következőt :-DDD
Aztán mikor 2-3 lapja maradt már csak a dekkben feladta... remekül szórakoztam :-D -
Most beengedett. -
Nálam is kapcsolódási problémák voltak az előbb, fél óráig tartott a meccs. -
Hú 1. körben 6 lapom volt amit nem x-eltem az is eldobta kész káosz most a játék :D -
Hello there, I am Game Master Sioblusi, I will be helping you today. Please hold on while I load up your account and description here.
nagyon porognek a dolgok, birom ezt a live chat supportot, mindig veluk trollkodok :D -
Annyira nem banom, amugy is nagyon gyenge paklit raktam ossze :D -
Negritis #4912 nekem kb 1 órája tökéletesen ment, 1 meccs kellett a 3W-hez és élmény volt 1 hpról visszajönni dudu ellen :D -
totál vereség lett volna arena aztán jött a shut down, és nyerésnek adta :D. Kivételesen jól jártam 7-1 jelenleg. -
Húúú az nagyon gáz... k. ideges lettem volna :-((( -
Engem is kidobott, el is buktam az arenat miatta :D (aztan mentem trollkodni a supporthotz) -
Nem... fél órája próbálom. -
Ti be tudtok jelentkezni? (Most) -
Tolj fel egy ios-t a PC-re, elvileg azt is elfogadja, megvagy vele 30 perc alatt. Nekem is csak később jutott eszembe.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.17. 10:41:27 -
van itt olyan megbízható valaki, akinek van ipadje, és megcsinálná az ipados questet nekem?
-
Negritis #4904 te dolgod, de nekem nincs vele bajom
főleg hogy (én pl SC2-t nézek leginkább) itt azért max az amerikai ázsiaiak jók, viszont ők meg normálisan beszélnek angolul ami elviselhetővé teszik őket, valamint jól magyaráznak általába -
undY1ng #4903 Csak számomra Asian HS is a cancer? :( Nem tudom... itt se és (off) dota-ban se bírom az ázsiai népet...