40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #4982 egy observer mód már elég lenne kb :D
mondjuk a "leleményes" szervezők megoldják
amúgy arra vagyok kiváncsi, hogy lesz-e 'mentett' állás versenyekre mint pl SC2-ben -
Szerintem a Blizzconig már semmi nem fog történni, utána meg mindjárt karácsony, úgyhogy max jövő tavasszal, de az tuti, hogy emiatt majd megint lesz egy köteg bug, meg leállás :D -
Szíven ütött, hogy egy magát kezdőnek tartó ember úgy érezte, hogy az élet kemény számára :)
Amúgy, hogy más vizekre evezzünk, engem sokkal jobban érdekelne az a Blizz ígéret, hogy a játékot megpróbálják versenyek lebonyolítására alkalmasabbá tenni. Kíváncsi vagyok mikorra lesz ebből valami. -
Örülök, hogy ennyire megragadt benned az a mondat, hogy vissza is kerested :D -
"Csak nem felbukkant egy újabb pro aki örömmel rúg bele a kazuárokba?" Emlékszel még erre? Nem volt olyan régen... -
WTB: Beluga caviar & Crytal champagne. -
Tőlem úgy is lehet, hogy nem lehet bent legendary, vagy akár az epicek számát is maximalizálhatjuk.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.18. 11:41:29 -
Megint félre magyarázod a dolgokat és utána meg vagy sértődve, hogy veled mindenki személyeskedik, meg hasonlók. -
Benne vagyok! Mihelyst lepergett az intro... viszlát 2 év múlva 
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.18. 11:38:50 -
Megértem, hogy Shep elmondása szerint nagy az arcom, elvégre, hogy is merek én kis senki véleményt/álláspontot közölni, 1 hónap csak ezzel a játékkal történő játék után? Na de akkor azok szerint, akik szerint hozzá sem szólhatok, mert az intronak is csak a legelején vagyok, akkor vajh mekkora eme nemesebb részük? Föld - Uránusz, vagy Föld - Neptunusz? ^^
Tulajdonképpen miről szól ez a topik? Azt hittem a játékról, a játékkal kapcsolatos dolgokról lehet itt beszélgetni, de ha csak yacht tulajok szólhatnak hozzá, akkor ezt az elvárást illene kitenni a bannerba. -
Lenne egy javaslatom. Rendezhetnénk egy SG-s tornát és akkor mindenki megmutathatná mit tud. Na mit szóltok? -
Jó, túloztam. A 6 perces intró első három másodpercénél jársz.
szerk: és ezt nem azért mondom, mert olyan nagy császár vagyok, ilyen kontextusban még én se néztem meg a 6 perces intronál 1 percnél többet
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.10.18. 11:28:42 -
1 hónapja játszok vele. 150 nyert győzelmem van (vesztes csatát nem írja? Abból is akad :-), arénában jártam, de egyelőre nem telik rá, ebben a hónapban már az extra hátlap is garantált, játszom ranked meccseket és minden áldott nap nótaszóval lenyomom a napi questeket is. Az elmúlt 1 hónapban hét közben általában 1-2 órát játszottam, hétvégén ennek a többszörösét, de vannak olyan hétköznapok, ha melóban van időm, akkor további 1-2 óra beleszalad. Azt már elmondhatom, hogy annyi időt eltöltöttem a játékkal, amennyi idő alatt nagyon lassú, kivesézős tempóban végigjátszod a Dark Soulst.
Ennek ellenére te azt mondod, hogy láttam eddig a játék az introját. Ha kocsmában lennénk, mint 2 haver, azt mondanám, hogy "na elmész ám te a..." :-) -
Láttam az intrót a DaSból, szóval én legalább annyit és olyan mélységben tudok a játékról mint te, hiszen az elején ki volt írva, hogy ez az a játék, így bármit mondok az ikszedik boss kill taktikáról az releváns, hiteles, megalapozott. Ha így sem érted miről van szó, akkor hagyjuk, igazad van. -
Na meglett az első 12 win arenaban hunterrel. 2pakli 250 gold meg egy arany wyrm :). -
Nem erről beszélt. -
+1 -
Tehát vegyek kártyákat, ha feljebb akarok jutni és nem csak rank 19 körül szarakodni ezt tudtam eddig is...
Szerencsére azért ezen a szinten is vannak baromi jó és élvezetes csaták és találkozok új lapokkal, ergo elég sok köze van a játékhoz. Ezt egyébként onnan sejtem, hogy amikor elindítom ez van kiírva: Hearthstone. -
Casual sok sikerélményt ad, de semmi köze a játékhoz az előbb írtakból kifolyólag, és ezt próbálják neked elmagyarázni finomabban és kevésbé finomabban a kollégák, és közben úgy néznek rád, mint ahogy te néznél rám, hogy 0 perc DaSozás után youtube videók alapján próbálnám elmagyarázni neked, hogy hogyan kell azt csinálni profin... :) -
A garantált havi kártyalap már megvan, utána már nagyon kevés előrelépésem volt, vissza is vertek 20-ig... sajna ott már nagyon kijön, hogy expert kártyából alig akad nálam :-/ -
Meddig jutottál rankeden? Mert casual nem releváns játéktapasztalat, oda új paklikat próbálni járnak az emberek, meg max a kezdők ismerkedni a lapokkal. -
Aha jól van. -
Mi lehet az ellenfélnél? A nem a kasztjához tartozó lapok közül bármi (külön vicces, ha az elején lop a lapjaid közül). Egy default hátlapos ellenfélnél is láttam már könnyfakasztó legendary-t, egy "csicsás" hátlaposnál meg FULL base dekket és mocsok jól játszott vele, nyilván egész más lapokra számítottam tőle. -
Azért mások beszívták már párszor.
Megidézed Feugent. Leteszed. Kinyírja. Megidézed Stalaggot, leteszed. Lekopizza. Van nálad is egy Stalagg, meg nála is. És jön a móka, hogy na vajon kié hal meg előbb? Plusz móka, ha mondjuk mind controllal azt a nálad levő Stalaggot is lenyúlja. Mi van akkor ha békát vagy birkát kreál belőle? Akkor jön Thaddius?
/költői kérdések, itt mindenki tudja rá a választ, csak példa
Ezekre mind megvan a válasz a neten, de sokkal jobb a gyakorlatban látni, átélni, mert felejthetetlen. -
Kb. 15 perc végigfutni a craftingnál az összes lapot, nem memorizálásról van szó, hanem ,hogy nagyjából tudd mi lehet az ellennél, milyen ellenlépésre számíthatsz stb. -
Hány kártya van összesen a játékban? 500.
Pénzért sem állnék neki annak, hogy utána olvassak melyik mit tud.
Ezért is írtam korábban, hogy szerintem arénázni kezdőként nem érdemes. Az 1. free lehetőséget sem érdemes ellőni, amikor az ember még a base lapokkal ismerkedik, ráér. Ez egy "évtizedes" játék, kb. mint a WoW. -
Thaddiusos dilemmádat nem tudom értelmezni sem, ugyanis teljesen egyértelmű, hogy mi fog történni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.18. 09:43:19 -
Mondom első lépések egyike, nem az első. -
Jogos és egy életre megjegyeztem :-) -
Értem, tehát MIELŐTT leültem volna vele tök kezdőként játszani, nyitottam volna ki a wikit és olvastam volna át a több 100 lap leírását, memorizáltam volna, a régi tanáromnak felmondtam volna és utána esetleg leültem volna elé játszani. Hát ez kicsit sem vicces... szórakozni akarok és nem wikit olvasni.
Nem.
Remekül van megoldva ugyanis a fejlődési rendszer. Amikor kezdőként játszol vele nyilván casual módban teszed, nyitogatod az ALAP lapokat, TANULGATOD őket a GYAKORLATBAN, kialakítasz egy saját stílust, próbálgatod melyik kaszt áll hozzád legközelebb és ezt a játék meg is követeli, hogy próbálgasd! Nagyon jól kitalálták!
Aztán ahogy fejlődik adott karaktered, úgy rak össze a szintedhez közeli ellenfelekkel, közben kapsz/szerzel újabb lapokat, azokat beépíted a stratégiádba, de már az ellenfeleidnél is lesznek olyan lapok, melyek nem a base dekkből valók és így azokat is tanulod a GYAKORLATBAN.
Ráadásul, ha gazdag vagy, vagy ügyes grinder, akkor lehet szépen arénázni, ahol meg aztán az általad ismeretlen lapok is dögivel szerepelnek, ismét tanulhatsz, SZÓRAKOZVA a GYAKORLATBAN.
És ha elbukok, mert nem tudtam, hogy létezik 10 DMG-es lap, mert nem a wikit bújom? Na bumm, egy életre megjegyzem, hiszen közvetlenül a saját "bőrömön" tapasztalom az eredményét. Ennél jobb laptanulási móka nincs. Jó példa erre Thaddius. Nem egy játékos esett már abba a hibába, hogy tudta, hogy ha a 2 legendary-t lenyomod, akkor megidézi. Na de kinek és hová? Mi van akkor, ha az ellenfél kopizta ez egyik miniont? Mi van, ha ellopta tőled? Mi van, ha neki is vannak ilyen lapjai? Erre, mind rá lehet keresni a neten és meg lehet tapasztalni a gyakorlatban, ami élvezetes és remek csatákat, meg WTF-eket eredményez :-) -
how to bm :D akkora jo -
Pedig a játék első lépési közé tartozna az, hogy ismered a lapokat, anélkül nincs értelme játszani. -
10-ig sem működik. 14 a vízválasztó. Ráadásul mivel elég kevés lap van a játékban, ráadásul ami még használható is az még kevesebb ezért a használható paklik száma eléggé be van korlátozva úgyhogy, innentől kezdve mindenki tovább szőheti a gondolatmenetet. -
Azt a 10dmg-es kártyát jegyezd meg jól. Ha draftolsz majd, és mage jön szembe, alapból játssz úgy, hogy azt feltételezed, hogy van nála ilyen lap. Ha lesz, akkor legalább azt mondhatod, hogy "Én megmondtam!" :) -
Így van, de ha a napi questeket le akarom tolni, akkor az nem ranked menet szokott lenni.
Más...
Találkoztam egy olyan mage-el, hogy csak egy hajszálon múlt, hogy nem végzett velem, pedig abs. előnyben voltam. A lényeg annyi, hogy a direct dmg-es kártyák hadával bírt. Deal 6 DMG + Deal 6 DMG + Deal 10 DMG és gondolom volt ott még 1 db. 10-es, meg persze a 3 DMG@random enemys kártyákat is kijátszotta.
Az mentett meg, hogy gyanús lett a szövegelése (3 x ooops) és totál nyerő helyzetben így mégis minden energiámat a hero gyógyításába toltam. 1 HP-n múlt, hogy nem nyírt ki a végén...
(Őszintén szólva nem is tudtam, hogy létezik 10 DMG-es kártya, mert eddig még soha nem játszotta ki ellenem senki, igaz még csak 149 nyert csatám van és még csak alig 1 hónapja tolom :-/)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.18. 07:31:15 -
Pio #4947 Szerintem legfeljebb olyan rank10-ig mukodhet az, hogy valaki agyatlanul jatszik. Onnan ha mazlija van a winning streakes dupla pontok felviszik rank5-re, de annal tovabb egy tapodtat se fog tudni mozdulni az, aki esz es megfontoltsag nelkul jatszik egy zoot. -
Tudod miért szégyen? Mert nulla ész kell hozzá. Google -> "Hearthstone rush deck" -> Play.
Ez így egy semmi, egy nulla, egy értékelhetetlen kínlódás és nem taktika, játék meg végképp nem. Persze, mindenki azt csinál a játékban amit akar, másolhat agyatlanul másokat, ahelyett, hogy saját egyedi buildet találna ki, legfeljebb van kit szánni...
Van egy warlockom saját kitalált rush dekkel. Többnyire jól működik, de ha nem, akkor nagyon nem :-D
De, hogy egyedi az hótziher, mert még soha nem találkoztam ellenem hasonlóval... hogy a neten van-e ilyen azt nem tudom, mert nem keresek buildekre rá, van önálló gondolatom, nem kell másé.) -
Oké, vegyük ezt egy valós verekedésnek, ha már ezt a példát hozod fel.
Amíg a másik visszaüt addig tart a harc... attól, hogy gyengét üt, attól még üt!
Tény, hogy előfordul az is, hogy az ellenfél érezhetően várja, hogy én adjam meg a kegyelemdöfést, de ha bosszantóan játszott végig, miért tenném?
Neki joga van troll buildekkel nyomulni, nekem meg jogom van utána addig játszani vele, mint macska az 1 lábú egérrel, amíg meg nem nyomja a "feladom" gombot.
Mit értek bosszantó dekken? Amikor tizedmásodpercek alatt, gondolkodás nélkül szórja ki a neten látott lapokat, amikor csak és kizárólag arra játszik, hogy 4-5 kör alatt 0-ra verjen le.
90%-ban, belebuknak és tudod mi a dühítő? Amikor túlélem az eszetlen lapkiokádást, érezhetően kezd fordulni a kocka és feladja az 5.-6. körben. Vegytisztán érezni, hogy legtöbbször csak a gyors aratásra mennek és eszük ágában sincs nekik "játszani", csak tolják egyik rush-t a másik után.
Eluntam. Ilyeneken tegnaptól revenge, ahogy csak lehet. Fairplay? Van! -> Feladhatja :-) -
Nem tudom feltűnt-e, de a topik címe: Hearthstone.
Erről beszélj inkább, mert én személy szerint erre vagyok kíváncsi... egyéb gondoddal érdemes más topikba írnod. -
Akkor ezúton is elnézést kérek. Valóban nem olvastam vissza. Én személy szerint jobban szeretek egy rush deck ellen játszani, mert tudom, hogyha kihúzom az 5-6. körig, akkor onnannyert ügyem van. És ha vesztek, legalább akkor is gyorsan túl vagyok rajta. Ellenben egy control Pala vagy Warri ellen kínszenvedés néha azt a 10-12 percet végigülni.