40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Hát ha szeretsz lottózni akkor aréna. :) -
Negritis #5061 érdemes nézni nagynevű streamerek arénáit mert sokat lehet tanulni belőle -
DonPedro22 #5060 ok thx -
Negritis #5059 az esélyek ugyanazok, de alapvetően jobb az aréna mert ha eléred a 3 győzelmet akkor már 3 jutalom van és ált bőven a 150g fölé mész
2 jutalom esetén kicsit lutri, de ha kapsz 30 dustot akkor kb ugyanott vagy :D -
DonPedro22 #5058 Melyik a jobb? ha veszek paklit és azt bontok vagy arénázzak és az ott kapott pakliban előbb esik rare vagy nagyobb kártya? -
Negritis #5057 konkrétan 9-1 volt ezen a versenyen is trump a lock zoo-val :D -
Pio #5056 Jókis torna volt, érdemes volt nézni. Persze a legigényesebb torna továbbra is marad az amcsi selejtező, az nagyon magasra tette a lécet. Kíváncsi vagyok, a blizzconon mit fognak összehozni, de addigis a jövő hétvégén elvileg 2 érdekes verseny is lesz. -
Hát asszem Sav megnyerte. -
Amaymon #5054 Ez érdekes kérdés amit írsz senki sem bannolja a sámánt legalábbis ritkán. Inkább a rouge vagy lock ban a tredi. Most még... Na de ebben a játékban az a szép és zseniális, hogy instabil a metagame. -
Hát nem de úgy fest nem is húzza meg az ászt Savjz :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.20. 00:01:31 -
Amaymon #5052 Na a szerkesztésemben benne a válasz :D -
Pio #5051 Halljunk többet, imádom a konteókat! :)
Shep: még annyit, hogy ha belegondolsz a 10-0 ellenére se a sámánt bannolta Mirrari a döntőben. -
Amaymon #5050 Biztos vagyok benne, hogy a játékot erősen promótáló játékosoknak (pl. streamerek, rajongók kedvence stb.) a "rejtett karmája" eltér az átlagosétól.
Természetesen kivéve a versenyek, ha nincsenek egyen karmán.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 23:59:26 -
Amaymon #5049 Azért, hogy skill függő a dolog, mint tényező még mindig ott az RNG, amit szerintem a Blizzard befolyásol. Bele nyúlnak a háttér dolgokba, de már érezhetően nem olyan durván, mint régebben a játék bétájában és indulás utáni időszakban. -
Pio #5048 Bocsi, nem olvastam a flamewart, most visszanéztem, így már világos, miért írtad. :) -
Nem érted miért írtam a másolóst? Persze nem jelent semmit de ettől még utálhatom, nem? :) -
Pio #5046 Egy csapatban játszanak együtt találták ki.
Az meg, hogy ezen a tornán sokat nyert az a sámán deck nem jelent sokat, az EU selejtezőn egy aggro mage nyerte sz*rrá magát, egy korábbin meg egy frostmage, de olyan is volt, amin priest és ha jól emléskzem egyszer trump is döntőig jutott majdhogynem csak zoo lockkal. -
Na most mondja a sapkás gyerek ,hogy szerinte mindkét jelenlegi versenyző druid paklija ugyanaz, szóval ők is agyatlan pakli másolók :D -
Ja és ha nem lenne erős a sámán nem tartanának sehol a botok és mégis vannak már 5-6-on is. -
Értem én a szarkazmust de ettől még tényleg brutális a sámán. Itt is csinált vele eddig 10-0-t, azért az nem gyenge.
Az meg ,hogy mennyien játszanak vele sok mindent nem jelent ettől még lehet valami erős, pala is erős csak nem túl kedvelt -
kar hogy kb senki nem jatszik vele es csak a paladin meg a rogue nepszerutlenebb nala :D
miert jatszanak ilyen kevesen mondjuk miraclet? mert oda tudni kell jatszani is :P -
Ennyi, nem fogja semmi a shaman paklit. A shaman verhetetlen!!4444 -
És ennyi nem fogja semmi a sámán paklit, szerintem a tornát is megnyeri vele Savjz -
Igen.
ÁÁ Trump kiesett, francba, pedig neki szurkoltam. -
Buzi pap. Lenyom 6 hp-re, nyom egy "Thank you"-t mielőtt leszedi a lényemet, másolja a kezemből meg a dekkemből a lapokat, de jöttek a beast-ek és megtalálta a Concede gombot. Pöcs!
-
Frodanra gonolsz? -
Egyébként a szemüveges ázsiai srác, aki mindig dumál az kicsoda? -
Na úgy fest a handlock megfogja. -
Hát ennyi, a sámán sem bír a sámánnal, mondom ,hogy a legmocskosabb hiró. -
Pio #5033 Jaja, őt is nagyon bírom, úgyhogy így is jó, de szerintem a legjobb kommentátor, szóval sajnálom, hogy így kevesebb meccset fog kommentálni. :( -
Azt nem láttam. Mi volt? -
csoszi87 #5031 Tegnap Reynad Amaz elleni topdekje is epic volt. -
Na a finn gyerek jutott tovább. -
Pio #5029 Kolento nem adja fel egykönnyen. :) Bár Savjz-től se sajnálnám, őt is bírom. De azért hajrá Kolento! :) -
Beszarás, hogy Kolento milyeneket topdeckkel. Na most ez sem segített rajta.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.19. 15:23:09 -
csoszi87 #5027 Látom felpörgött a topic...
Mondom visszaolvasok már, hátha van érdekes a hsz-ekben.
Erre rájövök, hogy kretén vagyok vagyok, mert netdeckkelek.
-
Egyszerűen a héten túl sok volt belőle... csütörtökön-pénteken volt egy csomó üresjárat melóba, egyik meccset nyomtam a másik után és nagyon sok ismétlés volt és amikor végre láttam rankeden egy egyedi, ötletes és jól működő buildet szinte csak base dekkből megépítve, kedvem lett volna leborulni az ellenfél elé és megköszönni, hogy ő is játszik. El is vert, de rendkívül elegánsan, szépen, jól felépítve, előre gondolkodva. Na az ilyenek után az n+1. rusholós idiótától a falat kaparom.
Részemről eof, zárjuk.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.19. 13:05:32 -
Na ez jogos! -
Negritis #5024 hienás hunter rank 15-n :D -
Mert neki a harc a lényeg, nem a győzelem és vele járó gold amiből paklikat lehet nyitni, legalábbis nekem ez jött le.