40521
  • Shep
    Hát ha szeretsz lottózni akkor aréna. :)
  • Negritis
    érdemes nézni nagynevű streamerek arénáit mert sokat lehet tanulni belőle
  • DonPedro22
    ok thx
  • Negritis
    az esélyek ugyanazok, de alapvetően jobb az aréna mert ha eléred a 3 győzelmet akkor már 3 jutalom van és ált bőven a 150g fölé mész
    2 jutalom esetén kicsit lutri, de ha kapsz 30 dustot akkor kb ugyanott vagy :D
  • DonPedro22
    Melyik a jobb? ha veszek paklit és azt bontok vagy arénázzak és az ott kapott pakliban előbb esik rare vagy nagyobb kártya?
  • Negritis
    konkrétan 9-1 volt ezen a versenyen is trump a lock zoo-val :D
  • Pio
    Jókis torna volt, érdemes volt nézni. Persze a legigényesebb torna továbbra is marad az amcsi selejtező, az nagyon magasra tette a lécet. Kíváncsi vagyok, a blizzconon mit fognak összehozni, de addigis a jövő hétvégén elvileg 2 érdekes verseny is lesz.
  • Shep
    Hát asszem Sav megnyerte.
  • Amaymon
    Ez érdekes kérdés amit írsz senki sem bannolja a sámánt legalábbis ritkán. Inkább a rouge vagy lock ban a tredi. Most még... Na de ebben a játékban az a szép és zseniális, hogy instabil a metagame.
  • Shep
    Hát nem de úgy fest nem is húzza meg az ászt Savjz :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.20. 00:01:31
  • Amaymon
    Na a szerkesztésemben benne a válasz :D
  • Pio
    Halljunk többet, imádom a konteókat! :)

Shep: még annyit, hogy ha belegondolsz a 10-0 ellenére se a sámánt bannolta Mirrari a döntőben.
  • Amaymon
    Biztos vagyok benne, hogy a játékot erősen promótáló játékosoknak (pl. streamerek, rajongók kedvence stb.) a "rejtett karmája" eltér az átlagosétól.

Természetesen kivéve a versenyek, ha nincsenek egyen karmán.
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 23:59:26
  • Amaymon
    Azért, hogy skill függő a dolog, mint tényező még mindig ott az RNG, amit szerintem a Blizzard befolyásol. Bele nyúlnak a háttér dolgokba, de már érezhetően nem olyan durván, mint régebben a játék bétájában és indulás utáni időszakban.
  • Pio
    Bocsi, nem olvastam a flamewart, most visszanéztem, így már világos, miért írtad. :)
  • Shep
    Nem érted miért írtam a másolóst? Persze nem jelent semmit de ettől még utálhatom, nem? :)
  • Pio
    Egy csapatban játszanak együtt találták ki.

Az meg, hogy ezen a tornán sokat nyert az a sámán deck nem jelent sokat, az EU selejtezőn egy aggro mage nyerte sz*rrá magát, egy korábbin meg egy frostmage, de olyan is volt, amin priest és ha jól emléskzem egyszer trump is döntőig jutott majdhogynem csak zoo lockkal.
  • Shep
    Na most mondja a sapkás gyerek ,hogy szerinte mindkét jelenlegi versenyző druid paklija ugyanaz, szóval ők is agyatlan pakli másolók :D
  • Shep
    Ja és ha nem lenne erős a sámán nem tartanának sehol a botok és mégis vannak már 5-6-on is.
  • Shep
    Értem én a szarkazmust de ettől még tényleg brutális a sámán. Itt is csinált vele eddig 10-0-t, azért az nem gyenge.
    Az meg ,hogy mennyien játszanak vele sok mindent nem jelent ettől még lehet valami erős, pala is erős csak nem túl kedvelt
  • DarkHorSe
    kar hogy kb senki nem jatszik vele es csak a paladin meg a rogue nepszerutlenebb nala :D

miert jatszanak ilyen kevesen mondjuk miraclet? mert oda tudni kell jatszani is :P
  • DarkHorSe
    Ennyi, nem fogja semmi a shaman paklit. A shaman verhetetlen!!4444
  • Shep
    És ennyi nem fogja semmi a sámán paklit, szerintem a tornát is megnyeri vele Savjz
  • Shep
    Igen.

ÁÁ Trump kiesett, francba, pedig neki szurkoltam.
  • Devv
    Buzi pap. Lenyom 6 hp-re, nyom egy "Thank you"-t mielőtt leszedi a lényemet, másolja a kezemből meg a dekkemből a lapokat, de jöttek a beast-ek és megtalálta a Concede gombot. Pöcs!
  • Mephike
    Frodanra gonolsz?
  • Shep
    Egyébként a szemüveges ázsiai srác, aki mindig dumál az kicsoda?
  • Shep
    Na úgy fest a handlock megfogja.
  • Shep
    Hát ennyi, a sámán sem bír a sámánnal, mondom ,hogy a legmocskosabb hiró.
  • Pio
    Jaja, őt is nagyon bírom, úgyhogy így is jó, de szerintem a legjobb kommentátor, szóval sajnálom, hogy így kevesebb meccset fog kommentálni. :(
  • Shep
    Azt nem láttam. Mi volt?
  • csoszi87
    Tegnap Reynad Amaz elleni topdekje is epic volt.
  • Shep
    Na a finn gyerek jutott tovább.
  • Pio
    Kolento nem adja fel egykönnyen. :) Bár Savjz-től se sajnálnám, őt is bírom. De azért hajrá Kolento! :)
  • Shep
    Beszarás, hogy Kolento milyeneket topdeckkel. Na most ez sem segített rajta.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.19. 15:23:09
  • csoszi87
    Látom felpörgött a topic...
    Mondom visszaolvasok már, hátha van érdekes a hsz-ekben.
    Erre rájövök, hogy kretén vagyok vagyok, mert netdeckkelek.
  • Tinman #5026
    Egyszerűen a héten túl sok volt belőle... csütörtökön-pénteken volt egy csomó üresjárat melóba, egyik meccset nyomtam a másik után és nagyon sok ismétlés volt és amikor végre láttam rankeden egy egyedi, ötletes és jól működő buildet szinte csak base dekkből megépítve, kedvem lett volna leborulni az ellenfél elé és megköszönni, hogy ő is játszik. El is vert, de rendkívül elegánsan, szépen, jól felépítve, előre gondolkodva. Na az ilyenek után az n+1. rusholós idiótától a falat kaparom.

Részemről eof, zárjuk.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.19. 13:05:32
  • Tinman #5025
    Na ez jogos!
  • Negritis
    hienás hunter rank 15-n :D
  • Shep
    Mert neki a harc a lényeg, nem a győzelem és vele járó gold amiből paklikat lehet nyitni, legalábbis nekem ez jött le.