40521
  • Shep
    Ennyi, ráadásul nem kell az egyébként is szerencsére épülő játékban még jobban a szerencsére bíznod magadat.
  • Tinman #5141
    Egyetértek.

Ez a bajom nekem is vele, rémületesen random. Egyik menetet röhögve nyered, ha jó a lapjárás, a másikban, meg 9. kör végén meghaltál.

150G az 1.5 pakli, kvázi ha másnapig vársz az már 2 pakli vagyis 10 lap.
  • Mephike
    Nálam az aréna időfüggő is. Ha nyersz 3-szor, akkor ahhoz 6 meccset kell lejátszanod. Ennyi időm nem mindig van, főleg nem hétköznap. Szóval van úgy, hogy boostert veszek.
  • Shep
    Arénával akkor jársz jobban ha átlag 5 wint hozol de inkább 7-et. Na azért arra kíváncsi lennék ,hogy itt hány ember tudja ezt az átlagot? Ok, hogy ha hozol 3-at akkor ..., meg ha négyet akkor ... de még az átlag 3 sem egyszerű, arról nem beszélve, hogy nem mindenkinek jön be a random fosokból építsünk várat dolog, ráadásul az aréna meccsek többsége 2 rush deck összecsapása ahol az nyer akinek jobban jön fel a lényözönje. Persze a lottó mániásoknak biztos bejön a dolog :)
  • undY1ng #5138
    Arenara szavazok én is. Ha tényleg már csak 3 win összejön, akkor már jobban jársz.. Ha 5 akkor meg már majdhogynem paradicsom. :)
  • Tinman #5137
    Azt gondolom, hogy aki már összenyer annyi goldot, hogy kinyissa a wingeket végig, az már szerezz annyi tapasztalatot, hogy arénázzon, ráadásul közben megismer/megtanul más kártyákat is. Hogy előtte érdemes-e egy kezdőnek? Szerintem nem, de innentől simán.

Nekem személy szerint nem is egy Naxx kártya sok esetben kulcsfontosságú.

Ettől függetlenül tökéletes út az is, ha ebből 2800 aranyból nyit 28 dekket és aztán arénázik. Én kicsit szánt szándékkal megcseréltem, mert nagyon csípem a solo módot, nagyon mókásak voltak a boss harcok és a GARANTÁLT jutalom (nem wisplutri :-D) is igazán vonzó.
  • dave9004
    jobban, ha kibírja az idegeskedést :D
  • Negritis
    továbbra is áll a mondás hogy jobban jársz arénával
  • Tinman #5134
    Hozzám hasonló kezdőknek:

Végre nyitva az összes Wing :-)))

Csüggedésre semmi ok, kevesebb, mint 1 hónap alatt nyitható mind az 5 szárny, feltételezve, hogy szeptemberben nem hagytátok ki az 1. free szárnyat.

Pár nappal korábban értem volna el a célt, csak korábban ha jól rémlik 2x is vettem dekket még az elején. Mostantól viszont minden goldot deck nyitásra költhetek :-)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.26. 11:15:55
  • Shep
    Hát ma semmi esélyem nyerni, mindenki folyamatosan topdeckel ellenem, még a szar küldetést sem tudom megcsinálni, na sebaj, majd holnap. Kedvencem az volt mikor pala ellen zooval lejátssza a belchert meg rányomja a 2/2-essel a shield-et, ok nem gond bagoly elnémítja, köv kör lenyomja ugyanezt, és akkor legyen az embernek kedve nem szidni az rng-t.
  • Shep
    Persze, nem is azért írtam.
  • Negritis
    3 flamestrike + blizzard + pyroblast
    ebből lesz 1-3as aréna run :D
  • Negritis
    monthly top donate : 400$ -> bőven fedezi :D
    és akkor még ott a twitch-youtube partnership és az egyéb bevételek

ilyen szinten már megéri stramerkedni, de egész embert igénylő meló még így is sajna
  • Tinman #5129
    ~57.000 Ft?
  • Negritis
    donateböl simán visszajön neki :D

amúgy ennyit arról hogy a casterek jobb lapokat kapnak :D
    7 legend 6 whisp :D
  • dave9004
    a 130 subscriberből amit célnak tűzött ki, biztos meglett
  • Shep
    Amaz most vett 161 paklit lóvéért, mert nem jött össze a 12 aréna győzelem (3 lett). Azért 161 pakli már nem kevés pénz.
  • undY1ng #5125
    Gondoltam kicsit megcsinálom jobbra a félig "feldustolt" médzsemet. :D Kellene neki még ice block, pyroblast és antonidas. :(
  • Shep
    Ja igaz, az alap, minden pakliban :D
  • Gabor113

A mukla szerintem elég gyenge legendary, ha kell a dust craftolni, törd, ha nem, akkor várj vele amíg kelleni fog.
    Utoljára szerkesztette: Gabor113, 2014.10.24. 13:10:58
  • Negritis
    e-pen1s leginkább a golden card, de amíg nem módosítanak rajta (tehát teljes áron bontható)
    addig nem biztos hogy megéri szésztedni őket, kivéve ha specifikusan szeretnél valamit
  • Negritis
    és akkor milhouse?! :D
  • undY1ng #5120
    Egyébként aranykártyákat érdemes gyűjtögetni? Vagy ha annyira nem használom, akkor szétszedni? Van egy Golden King Mukla, de annyira nem szoktam használni..
  • Shep
    Nem feltétlenül. Rankedhez igazából leginkább marha sok idő, és türelem kell. Zoo-hoz meg pl. egyáltalán nem kell legendary lap.
  • undY1ng #5118
    Igen, csak idézőjelben írok, így akár P2W is tud lenni, mert most veszel egy jóval nagyobb mennyiségű packot pár euróért és csak kiesik valami érdemleges. Persze az sem nyer aki csak úgy leteszi a kártyákat gondolkodás nélkül de valljuk be, hogyha ranked 10 alá akarsz jutni, oda már jópár leg is kell.
  • qetuol
    még nincs vége a hónapnak, MINDENT BELE SHEP!!!44!
    Utoljára szerkesztette: qetuol, 2014.10.24. 09:59:07
  • Tinman #5116
    Azért arra jó, hogy 20. szinten garantált havi kártyahátlap jár... szerintem ez jópofa, de nem is ez a lényeg, hanem rankeden olyan játékosok vannak olyan kombókkal, hogy iszonyú sokat tudsz tanulni akár 1 meccsből is! A legjobb csaták rankeden vannak.
  • undY1ng #5115
    Nem arra gondoltam, hogy minden olyan kártya hulljon az ölembe amitől ez win lenne, csak szerettem volna tudni, hogy tényleg full random-e az egész. :) Érdemes "reménykedni" benne, hogy sok arena után feljebb (azaz lejjebb) jutni ranked matchben? Értem az alatt, hogy a rewardok amik bejönnek arenaból (dust, pakli, gold). Bár tudtommal a péniszmutogatáson kívül semmi másra nem jó a ranked.
  • Negritis
    ezért nem lehet 30 consec :D
  • 1Darton1
    Arénában nem igazán lehet koncepcionális deckre hajtani, csak simán össze kell dobálni az értékes kártyákat. Persze néha összejöhet 1-2 használható kombó, de önmagában értéktelen lapokat nem érdemes választani.
  • Mephike
    Gondold végig mennyire durva lenne, ha pl hunterrel bemegyek játszani és mert első pár alkalommal ki tudnék venni beasteket, onnantól csak azokat ajánlaná fel. Hamar lehetne durva deckeket csinálni. :)
  • Shep
    Igen, csak sajnos többnyire értékelhetetlenek :D
  • Pio
    Igen, random adja a kártyákat. Az 1., 10., 20. és 30. draft viszont mindenképp legalább rare.
  • undY1ng #5109
    Csak egy példa volt. A kérdés még mindig fent áll..
  • Mephike
    Tényleg spellpowerre gyúrsz arénában? Háááát....
  • undY1ng #5107
    Arena deck teljesen random adja a kártyákat? Mert azért hihetetlen, hogy pl. spell power rugót szeretnék aztán 2 spell poweres minion után kifúj az egész és jó sz/r deckem lesz....
  • Negritis
    én ma 12ről 15re estem vissza úgy hogy kb csak handlock-zooval toltam, de nagoyn nem ment
    aztán összejött a 2 lock W és rá is hagytam mára :D
  • Shep
    Hát úgy tűnik ebben a hónapban a 10-es szint lett nekem engedélyezve.
  • qetuol
    Egy kis Hearthstoneos infografika

link
    Utoljára szerkesztette: qetuol, 2014.10.22. 16:52:13
  • Shep
    A botok már 4-es szinten is ott vannak.