40521
  • Mephike
    Köszi!
  • Zickler
    És az új lapokat először valószínűleg csak ezekből lehet beszrezni, nem biztos hogy az elejétől lehet craftolni őket.
  • Zickler
    A booster minden gyűjtögetős kártyajátkban a kisebb kártyacsomagomat jelenti, amikben 5-10 lap van. Heartsthone ugye az 5 lapos formát alkalmazza.
  • DarkHorSe
    Mi az hogy boosterek lesznek? (nemertem)
  • Mephike
    A főbb lapok megvannak, jelenleg a már említett két legendásból szeretnék választani. Akkor a köv booster lapjai nem lesznek craftolhatóak? Van erről valami infó?
  • Negritis
    HA van olyan decked amibe sylvanas jó (kb 80% :D) akkor craftold le

igen boosterekben lesznek az új lapok, ha bejelentik hogy milyenben asszem elkezdek spórolni vagy csak arénázni

bár nálam akkor indul be a game ha tabletről is tudom tolni :D
  • dave9004
    az új lapok csak boosterekben lesznek. nem olyasmi mint ahogy most voltak. De nem tudom mennyi lapod van... Sylvanas viszont szinte mindenben jó.
  • Mephike
    Meglett az 1600 dust. A kérdéseim a következőek:
    - Várjak-e vele még két hetet, amikor a Blizzcon után talán már lehet megszellőztetnek pár lapot és inkább az új kiegre tegyem félre ezt a dustot.
    - Vagy craftoljam le Sylvanast vagy Lerooyt?
  • dave9004
    most épp közösen draftoltak és ugymond játszanak
  • Negritis
    én madit szoktam nézni, ő is magyaráz ha olyanja van :D

de Zeke épp shadow of mordorozik :D
  • undY1ng #5172
    Na róla beszéltem. Azért elég szép nézőközönsége van. :)
  • dave9004
    Ha valakit érdekel 19:30-tól magyar arénás srácok streamelnek ma. Ha érdekel mit miért, meg jobb magyarul hallani a dolgokat, nézzetek be. a nevetés is garantált

stream
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.10.26. 19:20:54
  • Mephike
    Hidd el szeretek arénázni, és tisztában vagyok vele, hogy el lehet tenni a meccseket későbbre is, de az arénázáshoz idő kell, az meg nálam véges.
  • Negritis
    ha nincs rutin akkor is jobban jársz
    amit shep is ír a befektetett energia visszatérül, ráadásul a HSnek a tanulási görbéje nem vészes

aki játszott az EVE-el tudja milyen a húzós görbe :D
  • Shep
    Ezt mondom én is, csak itt mindenki egyből, mer az aréna az ám a spanyolviasz, közben meg marhára nem ennyire fekete/fehér a kép.
  • Tinman #5167
    Na igen... ezért mondom, hogy mind a 2 oldalnak valamelyest igaza van. Meg az a helyzet, hogy különbözünk, mást és mást kedvelünk a játékban. Én pl. az adventure szárnyakat is csíptem :-)
  • Tinman #5166
    A chow akkor jó a board controlba, ha korán ki tudod tenni, ha nem, akkor csak n+1 haszontalan lap. A fegyvereket meg naná, hogy jókor kell elcsattintani... amatőr vagyok, de ennyire azért nem.

"ahogy pedig feljön a rutin bőven megéri arénázni"

Ezt írtam én is már párszor... kezdőnek NEM ajánlott, de ha már van rutin és lapismeret, simán oké.
  • Negritis
    2.3. Earning Gold in Play Mode

Winning 3 games in Play Mode awards 10 Gold, up to a maximum of 100 Gold per day. This feature is exclusive to Play Mode (both Casual and Ranked games count towards your progression), which means you will not benefit from it while playing the Arena, Practice Mode, or when challenging your friends.

ice veinysről
    mea culpa, de így sem éri meg jobban decket venni
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.26. 17:20:34
  • Negritis
    a 3 győzelem sztem mindenhol 3 győzelem
    de lehet rosszul tévedek
  • Shep
    Na ugye, hogy, ugye.
  • Gabor113
    Arénában tudtommal nincs 3 győzelemért járó gold, csak az alap jutalom (, legalábbis úgy sosem írja, mint constructedben).
  • Shep
    Jól van akkor menjen mindenki arénázni. Egyébként igen elírtam nem 7 hanem 6. Hát nem tudom nekem arénában nem ad aranyat a győzelmek után. Na de igazából legyen igazatok, én viszont akkor is tartom, hogy nem tudsz felmutatni átlag 4-5 győzelmet nem éri meg, sokkal lassabban jönnek meg belőle a lapok, és akkor még nem is beszéltünk arról ,hogy ha csak arénázol sokkal nehezebb a napi questeket is beilleszteni az időrendbe, persze akinek van napi 3-4 órája HS-ezni ...
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.26. 17:17:11
  • Shep
    Köszi az újabb rúgást, a héten még nem volt úgyhogy már hiányzott.
  • Negritis
    khm, a 3 győzelemért járó aranyat NE számold bele mert az aréna esetén is megkapod
    valamint a 3 győzelem az nem 7 hanem 6 meccs azt se feledd

szóval az okfejtésed több helyen sem műxik

HA nem szereted a random draftot vagy nincs elég időd akkor vegyél paklit egyébként aréna
  • 1Darton1
    Ha nagyon béna vagy, akkor kétnaponta, ha csak egy kicsit, akkor naponta. De mivel nincs alternatíva, el kell fogadni, hogy eleinte nem lehet orrvérzésig nyomni. Ráadásul legtöbbször elég sok meccset jelent a daily mellé, szóval nem biztos, hogy napi több aréna pass-t szeretnél.

De annak valóban nem ajánlott, aki nem ügyes a kártyajátékokban, gondot okoz a fejszámolás vagy a logika használata. Ők vegyenek inkább lapokat.
  • dave9004
    ő sem mindig. tegnap 3 arénából nem lett összesen 5 győzelme egymás után.
    Volt benne szar pakli is, de volt benne jó is, csak folyton szar kezdőket adott neki és warriorok vagy magek lerusholták, mindenki arcba :D 3. után már ki volt kicsit készülve
  • Shep
    Tehát vegyünk egy példát. 3 győzelem ez minimum 7 meccs. Befizettél 150 aranyat kaptál a végén 1 paklit meg + 25 aranyat + 1 gyakori lapot (legrosszabb esetet vegyük). Ezzel szemben 100 aranyért nyitottál egy paklit megmaradt 50 aranyad és mivel vélhetően 7 meccs alatt itt is nyertél 3 meccset még +10 arany, vagyis +60 arany, ehhez másnap a küldetés és megint nyithatsz 1 paklit, arénához megint kell 125 aranyat gyűjtened és újra felülhetsz a random vasútra. Hát köszi de inkább nem. Úgyhogy ha nincs meg az átlag 4-5 győzelem akkor szerintem felejtős az aréna, persze erre lehet mondani, hogy de azért kell nyomni ,hogy jobb legyél benne, persze de miért akarnám magamat random szarokkal szívatni ha normálisan is lehet játszani? Persze akinek bejön az aréna az nyomja ezerrel, mert neki az a jó, nincs ezzel gond de ne akarjuk már mindenáron mindenkire ráerőltetni az arénát. Előbb mindenki nézze meg tetszik-e neki, mennyire fekszik a felállás, és ha igen, játssza, ha nem akkor inkább vegyen paklikat.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.26. 16:43:10
  • Shep
    És miért is vagy előrébb, mint 1,5 paklival, mert kaptál 25 dustot, ja értem. Ja és akkor arról még nem is beszéltünk ,hogy arénában nem jár gold a győzelmek után.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.26. 16:35:35
  • Negritis
    ha nézel streameket és 1-2 draft segítő oldal alapján rakod össze a random decket akkor simán nincs gond és pár aréna után arra is rájösz hogy nem kell mindig ellöni a fegyvereket pl, vagy hogy Chow milyen jó a board controlba ....

ahogy pedig feljön a rutin bőven megéri arénázni
    nekem hangulatom nincs rá mostanába ezért nem is erőltetem, ha néha mégis akkor tuti hogy szar vagyok
  • Tinman #5153
    Aréna = 3 naponta belépő? :-(
  • 1Darton1
    Pont fordítva. Arénával szerzel gyorsabban tapasztalatot és lapokat/goldot. Aztán amikor már több tízezer goldot összekaparsz, akkor érdektelenné válik az aréna.
    Én most kezdtem el megint goldot gyűjteni, de mire kijön az új kieg addigra daily-kből is meglesz a goldcap.
  • Tinman #5151
    Szerintem mind a 2 oldalnak igaza van.

Kezdő, aki nem ismer minden lapot 100%-os biztonsággal, gőze nincs milyen combokat érdemes elsütni, ne menjen arénázni, inkább nyisson dekket és tanuljon. Aztán ha már úgy érzi, hogy jól megy, nyomja az arénát ezerrel.
  • Negritis
    rohadtul nincs igazad
    150g = pakli + vmi
    100g= pakli

ha mákod van és 35+dustot kapsz akkor már a 2w is jó lehet
    3w esetén pakli + 2 csomag amit kapsz és nagy pech kell hogy ne legyen a 2 pakkban 25dust+25g ami már azt jelenti hogy megérte
  • erasmus4
    Arenat nem kell 1nap alatt lenyomni. a csodamakker 12wines arenat is 4nap alatt hoztam le.
  • Devv
    Én most nyitottam a 2. szárnyat és nem élveztem annyira. Bár Loatheb bevallom kicsit megnehezítette a dolgomat, de mage-el legyőztem. Szerintem drága érte a 700 gold, viszont a 3. szárny jobban érdekel, úgyhogy gyűjtök tovább.
  • Shep
    Hát szerintem magyarul ebből nem lehet megélni, alap az angol nyelv és még akkor is valami olyat kell nyújtanod amit a többiek nem különben esélyed sincs még arra sem ,hogy előfizess bárki is az 5 dolcsit, nem hogy adományozzon, meg támogatóid legyenek. Ja és én nem szívesen HS-eznék napi 8 órában. Napi küldi meg még pár meccs mellé pont elég.
  • undY1ng #5146
    Bár ez nem ide tartozik, de gondolom ti is keresnétek ilyennel a kenyereteket(?). Mik a "követelmények" egy streamhez? Múltkor egy magyar HS-es srácnak elég sok nézője volt (nevére most nem emlékszem) és ugye magyarul beszélt. Azért emelem ki, hogy magyarul, mert ugye inkább a folyékonyan beszélő angolt csípik..
  • Tinman #5145
    Atomvérpro... mondjuk ahogy anno a D3-at, most ezt tolja majdnem fő állásban ha jól sejtem. Rosszul gondolom?
  • Shep
    Napi sok órában arénázik és ő csak azt nyomja akkor szerintem a kérdésedre meg is kaptad a választ. Valamint szerintem nem a streamereket kellene alapul venni, lévén ők egész nap ezt nyomják.
  • undY1ng #5143
    Akkor Kripp ennyire makker? Ahányszor csak nézem a streamjeit, 8 win / 12 win, persze neki is vannak néha 0/3 the dream arénái.. :D De a legtöbbször mindig ownol.. Vagy ennyire "pro"?