40521
  • Negritis
    majd mikor 15ből 15x kapsz 1 raret ami semmire nem jó és csak dust akkor átértékeled :D
  • Devv
    Jó ez nekem... a tegnapival együtt 3 rare és 2 epic.
  • Shep
    Hát jobbat is el tudok képzelni, bár egy ice block nekem sem lenne rossz
  • Devv
    Aréna helyett... Szerencsés kezet!
  • 1Darton1
    Az nem is érdekel, hogy zoo. A rengeteg bot a zavaró pont azután, hogy elméletileg kigyomlálták őket. De gondolom ezt a részt nem sikerült elolvasnod.
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2014.10.30. 16:42:15
  • qetuol
    mi a gond? ha sok a zoo, akkor egy anti-zoo deckel sokszor lehet nyerni, nem? :P
  • 1Darton1
    Zoo és rengeteg. Egy óra alatt legalább 5 jött szembe, meg is untam.
  • Tinman #5215
    Pont most vertem el priest-el egy lapokkal jobban felszerelt másik priestet... már mondogatta, hogy well played nagy pofával, mert 4HP levert, neki 20+ volt és 3 kör alatt lenyomtam. Epic win! :-)
  • Tinman #5214
    Áááááááááááááááá... se priest, se warlock, se pala nem volt, ergo már eleve esélytelenül mentem neki.

1 dekket ugye kaptam, azt kinyitva semmi a fenti kasztjaimnak megfelelő nem volt, viszont a többi kaszt korrekt lapokat kapott, meg kaptam egy bonus lapot druidának az is frankó. Kár, hogy nem játszom a többi kaszttal.

Megérte-e 150G-t arénázni? Így nem igazán, bár effektíve bukta így mennyi lehet? 30-40G? Kibírom.

Nagy tanulság, hogy a többi kaszttal is álljak neki gyakorolni, ne csak a fenti hárommal... :-/
  • dave9004
    még mindig sámánok?
  • 1Darton1
    Sokáig tartott az öröm, hogy banoltak pár botot. Ma már megint minden második ellenfél az.
  • Shep
    A rohadás esne bele ebbe a hülye játékba, priest-tel képtelenség úgy játszani ,hogy állandóan a pakli alján van az összes aoe. A hülye pap csajt sem tudom soha használni, mert az is mindig vagy a pakli alján van, vagy a lehívást követő körben már le is szedték. Priest túlságosan szerencse függő. Most is 10 lap volt még a pakliban és egy Wildpyromancert kivéve minden ott volt, auchani, holy nova, holy fire, másik wild pyro, így aztán lehet játszani.
  • dave9004
    ja. Hearthpwn főoldalon is volt a deck. na mondom meg is van honnan jönnek.
  • voros12
    Igen jogos, a TS eléggé idegesítő tud lenni az tény, de ahhoz nagyon nagy szerencse kell, és úgy veszem észre, hogy összességében a paphoz elég nagy szerencse kell.
  • Negritis
    az volt eddig is, csak eddig kevesen használták aggro pala jó amúgy a deathrattle hunti ellen elvileg azért merészkednek vissza

meg a post bot érát próbálgatják

de az is lehet hogy az új bot decket tesztelik
  • dave9004
    hohóó jelen

Megjelent vmi cancer paladinféleség, leper gnomeokkal, coldlight oracleokkal, sword of justiceokkal
  • Shep
    Az is jó :)
  • Negritis
    oda se figyelve lettem 9ről 13 megint :D
  • Shep
    Ismeritek azt a mesét amikor rank 10-ről hirtelen 11-en találja magát az egyszeri játékos? :)
  • Mephike
    A leggyengébbek közé nem sorolnám, inkább a középmezőny elejére tenném, de ez saját vélemény. Azt sem nem vitatom, hogy kell tudni vele játszani (bár az első 3-4 körben nem kell összetörnöd magad), iszonyú idegesítő, amikor azokat a lapokat veszi el Tőled, ami neked a legjobban fog fájni. A rengeteg lényrablásról meg ne is beszéljünk.
    De csak hogy egy példát mondjak, az EU-s világbajnoki selejtezőn a priest volt a legnépszerűbb, de a ladderen is legutóbb a második legnépszerűbb hero volt. Az meg hogy én utálom őket szintén saját vélemény, el tudom fogadni, ha valaki szeretni őket... csak ne hangoztassa nekem :D
  • Shep
    Nincs is miért gyengíteni, inkább tápolni kellene, hogy a 4-es sebzésű lényekkel is tudjon mit kezdeni.
  • voros12
    Nem értem ez a nerf dolgot, a jelenlegi metában úgy érzem hogy pap az egyik leggyengébb kaszt.
  • Shep
    És meglett a 3 győzelem?
  • Devv
    :) Akkor ezentúl pozitív leszek! (csak a rogue-al még barátkoztam meg)
  • Shep
    Mert mi bajod a priesttel, nem egyszerű játszani vele ráadásul szinte bármi meg tudja fogni, ha kicsit gyengébben jönnek a lapok.
  • Mephike
    Tényleg rossz érzés lehet használható epicet és két szintén használható rare-t nyitni, őszinte részvétem :)
    CSak, hogy én is panaszkodjak egy sort, remélem a cleric deck is idővel fog kapni egy kiadós nerfet, utálom még a fajtáját is...
  • Devv
    Aréna helyett... tudom, hogy nekem semmi nem jó, de akkor is miért pont rogue epic-et bontok?
  • Tinman #5195
    Tegnap én is bevállaltam egy aréna run-t jól be is szívtam, mert a 3 választható hős közül egyik sem volt olyan, melyet kedvelek. Priest, Warlock, Paladin-al érzem magam jól, de naná, hogy egyik sem volt :-/
  • undY1ng #5194
    Na most idegesített fel arena, 1 win 3 lose, normális paklival, az ellenek meg ott van kel'thuzad és társai.
  • Mephike
    Szerintem adventure mód most jó ideig nem jön. Kijön ez a max 100 lap boosterekben, majd a fejlesztők megnézik, hogy miként hatnak a játékra. Ezek után nerfelik amit kell, illetve hagyják, hogy kialakuljon az új meta. Szóval ha nekem tippelnem kellene, akkor szerintem min fél évig még nem fog jönni semmi.
  • Tinman #5192
    Lehet arról tudni valamit, hogy mikor jön újabb advanture mód kártyákkal?

Csak azért kérdezem, mert elég hamar gyűlik a gold, pedig 2 napja még nullán álltam, de ha holnap is lenyomom a napi questet, meg az apró, akkor máris 220G-om lesz.

Sajna egy lap hiányzik a buildembe, egy nem is akkora nagy szám (100 dust elkészíteni, de kettő kéne belőle), de mennyi az esélye, hogy én azt arénázás vagy pakli nyitásból megkapom? :-(
  • Shep
    Volt valami összetűzés Trump meg közte de bővebbet én sem tudok.
  • undY1ng #5190
    Hafu-t (ázsiai streamelős csaj) miért oltják ennyire Trump és Amaz stream chatjein? :D Vagy csak trolling?
  • Shep
    Végre, végre!
  • Devv
    Kitiltották a botokat!
  • Negritis
    mert valszeg nem játszol control magegel vagy control priesttel
    esetéleg olyan duduval aminek a finisherje a force-savage kombó

hidd el azok ellen lételem a jól időzített loatheb
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.27. 18:38:51
  • Tinman #5186
    Hát nemtom... ellenem kitették már párszor, de nagyon nem hatott meg, mert levettem seperc alatt, tehát még a panda témát se tudták eljátszani.
  • DarkHorSe
    Szerintem enis ujra nekiallok goldot gyujteni, lassan mar csak 1-2 darab kartya kell mindegyik kasztbol persze a tobbsege epic/legendary azokat meg ugyse kapom meg paklibol. Arenazni mondjuk szeretek, de kb mar csak dustot nyerek ha kapok is valami jutalmat szoval elegge uncsi. :D
  • Mephike
    Egyetértek, biztos, hogy várni fogok két hetet a Blizzconig, hogy hátha ott mondanak valami megjelenési dátumot, vagy mutatnak pár lapot. Nem fogom elkapkodni a dolgot az tuti. Na meg a goldot is nekiállok szép lassan gyűjteni.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2014.10.27. 15:07:59
  • Negritis
    valamint ki tudja hogy melyek lesznek igazán jók
    várható volt pl hogy Loatheb jó lesz de hogy ennyire azt nem gondoltam volna