40521
  • Shep
    Szerinted minek pazaroljam rá az időmet ha 90%-ban kikapok ellenük, semmi értelme. Én a szórakozásért játszom, márpedig a 90%-os bukás nem szórakoztató.
  • Tinman #5261
    Na meg is kaptam végre az 1. hátlapom, meg rögtön toltam is rankeden egy 5-ös win streak-et, már most Rank 20 megvan. Ez gyorsan ment :-D

Volt egy Warlock, aki a 3. körben feladta, mert kitett a hülyéje egy 2/8-as Deathlord-ot és le is hozott nekem szépen egy 6/8-as legendary kártyám a 3. körben. Idiótája :-D
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.01. 08:41:13
  • Pio
    Druiddal lehet vicces dolgokat csinálni, volt már turn2 deathwingem és instant feladta. :)
  • Negritis
    vagy botot találtam vagy nem tud mit kezdeni a turn1 spectral knightommal :D
  • Negritis
    gratulálok a mentalitásodhoz
  • Shep
    Na elindult az új szezon, sámánokat továbbra sem tudom megölni, úgyhogy marad az instant feladás.
  • Shep
    Az már jó, nekem ha ad egy fireballt akkor már örülhetek.
  • Tinman #5255
    Mindig elnyomom... kell a gold, minden cseppje :-D
  • Tinman #5254
    És mégis! Ez nekem magas... méghozzá azért, mert voltam mage-el arénázni és durvára 1x szaros fireballt és 1x flame strike-ot tolt be csak.

Random. Random. Random.
  • Shep
    Most gyűjtöm hozzá a szakirodalmat, mert egy tanulmányt készülök írni belőle.
  • 1Darton1
    Te is megoszthatod a tapasztalataid a 100 goldos kártyacsomagok kibontásának fortélyairól.
  • DarkHorSe
    Amikor 3 db 60as quested van, es a harmadikat 100ra rollolod :D
  • Shep
    Inkább szarkazmus volt, mintsem irónia és értettem amit írtál csak marha szarul adod elő és mindig rugdosásnak tűnik.
  • 1Darton1
    Majdnem megértetted, hogy mit írtam. Még csak véletlenül sem szántam támadásnak, legfeljebb egy kicsit ironikus volt.
  • 1Darton1
    Sőt, mindig kell hagyni legalább egy 40-est talonban, hogy arra el tudd tolni a napi eldobást. Ha nem tudod minden nap elhasználni egy 40-es questre, azzal goldot buksz.
  • Shep
    Á már kezdtem azt hinni, hogy a héten senki be nem rúgsz bele.
  • Shep
    Random az egész de ha 40-est kapsz érdemes elnyomni, hátha 60-ast vagy 100-ast ad helyette.
  • 1Darton1
    Nem hiszem, hogy túl sokat kellene gyakorolni, hogy rá tudj kattintani a fireballra vagy flamestrike-ra.
  • Tinman #5244
    Igen, ez így van... néha olyan hátlapos arcok jönnek szembe, amilyet még rankeden sem láttam. Pro-k is, tudnak is, el is vernek, de nem baj, lehet közben tanulni :-)

#5240 -> Rendben, rálesek majd, bár annyira nem érzem vészesnek a helyzetet :-)

#5242 -> Tudom... sajna pér classal egyáltalán nem játszok, egyszerűen azért mert nekem nem bejövős, szívok is emiatt arénában, de hát ez van, majd beletanulok.
  • Tinman #5243
    Ez mitől függ?

Mióta játszom a játékkal, minden egyes napi questet lenyomok. Eddig hetente pontosa 2x egymás után volt 60G-os quest, de ez az első hét amikor már csak 1 volt :-(
  • 1Darton1
    Rengeteg múlik a classválasztáson, és teljesen más a prioritás, mint constructedben. Például a lock az borzalmasan rossz arénában, talán a legrosszabb. Arénában gyengének számítanak a classlapjai és a hero powerje is. Én sem tudok sokáig jutni vele, még akkor sem, ha jó semleges lapokat kapok. Az alsó kategóriába tartozik még a priest, hunter, warrior, és a shaman sem túl erős.
  • dave9004
    igen ő nagyon hasznos, most az aréna pickeléseket is levezeti youtube-on, sokat tanulok tőle is. Ma eddig egy priesttel eljutottam 6 win-ig, most jött egy mage ellenem aki eddig kiéget. lehet itt a vége a menetelésnek :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.10.31. 11:30:53
  • Mephike
    Nem akarok észt osztani, de érdemes megnézi a Féreg TV néhány adását, magyar nyelvű, és okos infóval lát el az arénázásról. Ez szerintem nem ugyanaz, mint agyatlanul lemásolni valaki deckjét, ugyanis pickelni ezután is Te fogsz.
  • dave9004
    nekem 3. win után már olyanok jönnek szembe, hogy csak pislogok. 3 flamestrikeos mage a minimum
  • DarkHorSe
    Remelem blizzconon(ami ma lesz ha jol tudom) mutatnak valamit mar abbol a 100 uj kartyabol.
  • DarkHorSe
    Egesz heten csak 60 goldos questeket kaptam eddig, pont jo mert elkezdtem goldot farmolni :P
  • Shep
    Kint volt egy 4/4-es chargeos lényeg meg kinyomta a treanteket aztán rányomott 2 mindenkinek +2 sebzést és így össze is jött, mindezt úgy, hogy 4 lap volt a kezében és egy treantes-t már korábban eljátszott és még a pakli fele megvolt neki. Úgyhogy ennyit a szerencséről. :)
  • Tinman #5235
    Lenyomtam megint egy aréna runt.

Megint szar classokat kaptam, de legalább Warlock-al picit gyakorlottabb voltam, nyertem is 2x, mielőtt végem lett.

Egyik rommá alázásom úgy történt, hogy egy priest pontosan abban a stílusban játszott ellenem, amivel én szoktam mások ellen, ha priest-el vagyok... már akkor tudtam, hogy vesztek, mikor megláttam, hogy priest ellenfelet kapok. Bezzeg nekem a class választásba nem dobja be, de még a palát sem :-(

150G volt ugye a run.

Nyitottam egy paklit volt benne végre egy fasza nekem való tauntos lap, meg +40G-ot kaptam.

Ergo 10G-t buktam, de ismét sokat tapasztaltam.

Alapvetően megéri is, meg nem is, de ha a tanulást és a tapasztalást is beleveszem, akkor megéri az aréna, de továbbra is szigorúan csak azoknak, akik azért már valamennyire tapasztaltabbak.
  • dave9004
    ez az Ebola druid?
  • Shep
    Ja, az is marha vicces.
  • Negritis
    turn3 ragna is op :D
  • Shep
    És akkor így zárásként egy jó kis handlock, persze ,hogy minden giant meg tanutot adó ott volt nála már a 6. körben.
    Mi a bánatot lehet priesttel kezdeni a handlock ellen?
  • Shep
    Aha druid is kurva vicces az 1 körös 30 as sebzéssel.
  • Shep
    Hát ilyesmiről én még álmodni sem merek :)
  • chopin42
    Én ezt tegnap előtt nyitottam...100g-s pakkból. Nekem is kb 2 hónapig 1 rare többi szar kombó volt, de egy ideje beindult...nem hiszem h tudom ezt űberelni szerencsében :)
  • DarkHorSe
    nem nezegeti a lapokat, sokat varakozik, a "celzo" nyilat eloszerettel hasznalja, hulye donteseket hoz neha
  • Shep
    Vannak jelek. Nem nézi a lapjait, ugyanolyan időközönként cselekszik stb.
  • REALista
    És azt honnan lehet tudni hogy bot ellen játszol?
  • Shep
    Na én megcéloztam a rank 20-at. Sikerül vajon ma meg holnap? Eddig nagyon úgy fest, hogy jól haladok.
  • Devv
    Volt olyan, nem is egyszer. Épp ezért örülök most ezeknek. :)