40521
  • Devv
    Kolentonak szurkolok! Bírom a csókát! :)
  • dave9004
    elment egy darabig, de szenvedett mert nem jöttek a zoo-k meg a hunterek, ugyhogy handlockkal ment r12v 13-ig
    most pickelnek egy sámán arénát madival
  • Shep
    Nem igazán nézek más játékokról videot. Egyedül a HS amibe belenézegetek.
  • Negritis
    SC2nél pl az amcsi jóval gyengusabb szokott lenni :D
  • games4ever
    Aha, tök jól be van rendezve, értenek a hangulat teremtéshez az biztos. Na meg az a 100000 dolláros főnyeremény se semmi. :)
  • Shep
    Mindig elmosolyodok, ha eszembe jutnak az IKEA-s székek az EU selejtezőn :D
  • Pio
    Látszik, hogy ez is USA-ban van, nagyon, nagyon hangulatos a környezet, le a kalappal.
    Azt hiszem a hétre meglesz a program... :)
  • Shep
    Beszarás, hogy hunterral hogy lehet hasítani, kár ,hogy közel sem olyan élvezetes, mint a priest. Igazán kiegyensúlyozhatná a Blizzard a játékot, hogy olyan deck is legyen amivel élvezetes játszani meg haladni is lehet vele, ne csak ez, vagy az!
  • games4ever
    Kezdődik a VB! ;)
  • Shep
    Na lemaradtam, mennyit tudott nyerni priesttel Belező?
  • Devv
    Tanulópálya. Kitartás!
  • narumon
    Szerintem most rekordot döntöttem :) Az én HP-m 27 az ellenfélé 2 amikor elfogytak a kézből a lapok. Utána ő természetesen felhúzta a 8-os tauntokat, én meg még egy rohadt charge-ot sem... :(
    Kicsit most ráuntam így :(
  • Shep
    Tény, hogy jól játszik a gyerek, meg vicces is.
  • Shep
    Ja, tényleg, ezt el is felejtettem :D

Na ez most hasonlít arra ami nekem szokott lenni. Na igen, ismerős a helyzet, elég sűrűn van ez velem.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 17:45:42
  • dave9004
    a streamerek irányított RNG-t kapnak azért
  • Shep
    Nekem miért nem jönnek így a lapok?
  • Shep
    Ok, de nem is priesttel lett legend :) Azért az nem sokaknak sikerül és nem is 1,5 óra alatt :)
  • dave9004
    be, de nem mákkal volt neki eddig minden hónapban legend.
    A hunter-zoo ellen készült mára, eddig mondjuk mage-sámán az ellen :D
  • Shep
    És bemákolta.
  • Shep
    Beszarás ellenem ilyenkor már szarrá earthsokkolta volna mindkét belchert.
  • Shep
    Akkor az tuti nem ellenem volt :)
  • Shep
    Hát mákja is van nem gyengén.
  • Mephike
    Ma játszottam 9 meccset, ebből 3 volt vesztett meccs, mind a 3 priest volt, mindegyik alkalommal mindent le tudtak kontrollálni, agyvérzés, facelekarmoláshegyek és ismét agyvérzés. :)
  • Shep
    Huhó na a rettegett sámán, na ezt megnézem
  • Pio
    Zetalot priest azért annyira nem RNG szerintem és rettentő élvezetes vele játszani.
  • Shep
    Na lássuk, őt is szívatja-e az rng :) Na ez is berakja a fos zenéjét alá. Utálom a zenét a stream alatt.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 17:06:11
  • dave9004
    Belező Deathrattle priesttel éget most öttől. Aki priestezik, jöjjön lessen bele, meg bárki más is, gyertek.
    stream
  • narumon
    A gondot ott látom egyébként, hogy nagy lapokat nem tudok lehívni - vagyis igen, de az ellenfélnek mindig van olyan lapja amivel 1 ütéssel semlegesíti, míg nekem nincs ilyen az övéi ellen. Lerak 2 8x8 Taunt-os akármit és évekig sem tudom kinyírni, főleg ha ledob mellé egykét +-os kártyát. Nekem meg közben feljön az 1-es meg a 2-es kártya.... grrrr
  • Shep
    Próbálkoztam vele de ahhoz az kell ,hogy sok lény legyen lent, zoo ellen ok, de más ellen nem nagyon. Jaxot amúgy mivel pótolod? Alex-al? Mondjuk az sincs nekem :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 16:38:14
  • Negritis
    jaxom nekem sincs, Molent elég fontos része a decknek
    3 aoe kell max bele 2shadow flame + 1 hellfire
    de 1 shadow flame + 1 hellfire is elég lehet

a gond tényleg a molten hiánya, de anélkül is lehet tolni csak kevésbé lesz hatékony
    seavel próbáltad?
  • Shep
    Handlockot én is szeretnék de hiányzik hozzá jó pár lap. Pl. a 2 molten, Jax, 1 shadowflame.

Nyomtam most amúgy egy huntert, ég és föld a priesthez képest, könnyű vele játszani és nem igazán van olyan gond, hogy na nem jön a circle, akkor most hogy próbáljam húzni az időt, ha mást nem egy pingelést mindig meg tudsz ejteni :) Múlt hónapban is hunterral mentem le 10-re, aztán priesttel szépen visszadolgoztam 12-re :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 15:53:31
  • Negritis
    én a handlockot imádom, de ha nem megy nem eröltetem és tolom a fun shamannal :D
  • Shep
    De azzal meg szar játszani. Priestet szeretem, mert élvezetes a játék vele, csak hát állandóan beszívat az rng.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.02. 15:32:47
  • Negritis
    válts zoora oszt lenyugszol :D
  • Shep
    Tényleg nem értem ,hogy lehet mindig a pakli alján ami kell. El van átkozva ez a szar priest.
  • 1Darton1
    Én még mindig nem ajánlom a priestet csak olyannak, akinek kötélből vannak az idegei. Néha még Amaz is kiborul, pedig neki ez a nagyon jól fizető munkája.
  • dave9004
    magyar HS oldal
    az oldalon emellett sok más hasznos info, facebookon is van csoportjuk.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.11.02. 14:43:53
  • Negritis
    ha nem gond az angol nyelv akkor http://www.hearthpwn.com/
    magyar cuccot nem tudok így hirtelen

valamint érdemes Trump videóit nézegetni youtuben, van fent több olyan VOD is amikor f2p deckel megy legendig ott el lehet lesni 1-1 lap csinját bínját

Tinmannal meg nem kell foglalkozni, mindnekinek jobb úgy
  • Tinman #5344
    Baj van... egyet kell értsek, mert eddig az összes csatából jó ha 3-4x tudtam csak a 2.-at használni. :-D
  • Shep
    Mind controlból nem kell 2, nem fogod tudni kihasználni, vagy legalábbis nagyon ritkán és ennélfogva -1 lap, sőt volt olyan meta amikor még 1 sem fért be, most még pont befér, de lehet 1 hét múlva már megint nem fog.