40521
  • Negritis
    arénában hányszor szivattak már be vele :(
    1 manás 2/1et kiszedem mert earlnyek jó lesz, erre 10böl 5x rávágják a crabet és onnantól túl nagy a hátrány
  • Negritis
    nemtom zavar-e hogy én amikor videókat linkelek kezdőknek azok ált F2P deckek, amikben a lapok igenis megvannak

a streamereket azért jó nézni mert nem mindegy hogy mikor és hogy lövöd el pl a Hexet vagy Poly-t és mikor használod a fegyvert
    valamint arénában is tudnak segíteni nem is keveset

az hogy a te eltorzult személyiséged nem képes ezt felfogni nem az én bajom
    inkább az hogy mindenbe belepofázol itt, és mindenkit kiosztasz ha mond valamit

és nem, nem mi kezdtük hanem te mondtad ki hogy mi gondoljuk szarul
  • Devv
    :D Meg a Hungry Crab, bár murloc lehet az ellennél...
  • Shep
    Az még hagyján, de a legrosszabb szerintem a papagáj, 2-ért 1/1, mert ugye nyilván van pirate a deckedben :D
  • Tinman #5418
    Az összes SG-s játék topikban képesek a játékról dumálni, csak itt akad 2-3 ember, akinek érdekesebb a másikat piszkálni. A kutya nem szólt hozzátok, ti mégis a másikba próbáltok karmolni. Ez valami belső feszkó? Nem itt kéne levezetni.

Anno mikor ebbe a topikba jöttem, -CENSORED- ezt írta p.ü.-ben... azt hittem téved, aztán már megint én tévedtem.

"Hagyd a búbánatba ezt a szar sg topicot, tele van idiótákkal, gyere inkább a prohardverre, sokkal értelmesebb és segítőkészebb ott a társaság, vannak persze ott is okosok, de kevesebb az ilyen -CENSORED- féle, én mindent jobban tudok alak. "
  • Tinman #5417
    Ebben az esetben, megkérnélek, hogy távozz a boltból, mert egy bizonyos színvonal alatti vendégeket nem szolgálunk ki ;-)
  • Devv
    :) Én az Angry Chicken-nek is örültem!
  • Tinman #5415
    Igen, leírtad, hogy az ég kék, a fű meg zöld és most ráadásul alá is támasztod, hogy 1 napos anyag... hatalmas segítség volt egy kezdőnek captain obvious. Be akartam tenni anno a meme-t, de a béke érdekében inkább csak a szemöldököm emeltem meg. Pont az a gond, hogy egy idetévedő kezdőnek a következőt toljátok páran:

- nézzé' vérprofiktól videót, amikben olyan lapok vannak 80%-ban, amilyenekkel te kezdőként kb. 1.5 hónap játék után fogsz találkozni
    - másolj vérprofiktól dekket, ha nincs olyan lapod arról nem szól a fáma, akkor küzdj ember és bízza hízzál
    - mennyé' arénázni... ja, hogy a 150 aranyat esélye sincs összeszedni? Deal with it.
  • Tinman #5414
    Akkor talán meg kéne nézned, hogy mennyi mínuszom van ;-) Amúgy valami elferdülésed van, hogy a hátsómban koslatsz egész nap?
  • Shep
    Az felbecsülhetetlen, mikor minden webspinner újabb webspinnert dob. Úgyhogy ilyen végtelenített hálószövő mókában volt részem. Óriási poén egyébként.
  • 1Darton1
    Nem fogod elhinni, hogy melyik részhez sikerült beletekernem az egyik videódba: "Aki nagyon sok mínuszt kap, az valószínű, hogy okkal kapja azt a sok mínuszt."

kopter

Szar dolog helikopternek lenni, ugye?
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2014.11.03. 19:36:35
  • Negritis
    más kérdés hogy ez a Hooters és rajtad van a hátulnyitott bőrnadrág ...
  • Devv
    Tessék nézni a vb-t!
  • 1Darton1
    És pont le is írtad a problémád lényegét. Fogalmad sincs mit jelent a lapelőny és a boardcontrol kifejezések (és a lényegüket sem érted), amelyekre mindenki még a játék elején magától rájön. Én voltam az egyik, aki ezekre rögtön felhívtam a figyelmed, amikor megjelentél a fórumon és érdeklődtél.
  • 1Darton1
    Egy hazugsággal nem tudom kit szeretnél meggyőzni, mert akik tudnak olvasni, azokat nem fogod. Saját magad hazugságokkal tömni pedig nagyon aljas. De azt teszel magaddal, amit akarsz, csak ne keverj bele másokat.
  • DarkHorSe
    Valoban, mindeki massal van a baj, biztos nem te vagy a hulye.
  • Tinman #5406
    Sajna meg :-( 2. runt nyertem, de hogy??!!

Megint nem volt egyetlen büdös, rohadt aoe sem!!! Ilyen nincs!!!

Ráadásul valamiért ilyen aggros arcokat kapok :-/

Kvázi azért nyertem, mert megmakacsoltam magam, hogy ha vesztek is, akkor is az összes legfosabb kis lényét is minden erőmmel le fogom szedni. Bejött (éppen, hogy csak), mert elfogyott a lapja, ez lett a veszte. Így öltem én a 4-es sebzésű palámmal, 1/1-es wispet mihelyst kitolta... muszáj volt, mert folyamatosan azokat próbálta meg felhúzni. Argh.
  • Tinman #5405
    Pont ez a baj... nem a te saját észrevételeid olvasom, hanem másokét, hogy külföldi vagy más ide nem járó játékosok ilyenek vagy olyanok.

Eskü azt hittem, hogy ebben a topikban arról van/lesz szó, hogy az ide látogatók milyen stratégiát/taktikát ötölnek ki, milyen győzelmeket aratnak, etc. Be kell látnom rendre, hogy tévedek. Kb. úgy érzem itt magam, mint az a hetero a Kék Osztrigában, aki keresi a 180 centi szőke rúdtáncosnőt. Epic fail belátom.
  • Shep
    Akkor látom te is megtapasztaltad a bámulatos Blizzard rng-t.
  • 1Darton1
    Én remekül szórakozom rajtad, és valamivel formában kell tartani téged. Még a végén nem írnál ide több butaságot, azt pedig nem viselném el.
    A játékkal kapcsolatos észrevételeimet úgyis figyelmen kívül hagyod, mert te vagy az egyetlen helikopter.
  • csoszi87
    Rugónál Loatheb mekkora pofátlan dolog már.
    Kirakni majd a következő 2 körben visszavenni és megint kirakni...
  • Tinman #5401
    Éppen most is arénában vagyok, egyébként a velem való foglalkozás helyett foglalkozhatnál pl. magaddal, vagy basszus jobbat tudok: A JÁTÉKKAL.

Már k. unalmas, hogy minden napra jut egy önjelölt idióta, aki a személyeskedésbe éli ki magát. Ha csak ennyire telik, az rémesen kevés ám... bizony, még ide is!

Fárasztó és unalmas a semmirekellő offolásod.

ON:

Aréna run, pala. Tele vagyok Consecrationnal. Ellenem shaman. Ezt nem lehet elveszíteni. De. A 8. körre rommá vert mert egy büdös darab aoe-t nem adott, de a final hit előtt, bedobta, amikor már felhúzta a lényeit. Csodás.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.03. 18:28:36
  • 1Darton1
    Mivel te nézted, neked kell tudni. Arénában sokszor rákényszerül az ember, hogy semmirekellő lapokat válasszon. De ezt úgyis tudod, mert már legalább kétszer arénáztál, és egy copy-paste inner fire-ös deckkel bárkit lealázol.
  • Tinman #5399
    2x is hát persze :-D
  • dave9004
    fos pickek voltak, mind nagy lap. de az elején összejött jópár deathrattel, akkor már a végefelé rakott bele egyet. addig volt neki zombie chow, belcher, harvest golem is.
  • 1Darton1
    Segítek, valószínűleg a másik két opció még rosszabb volt.
  • Tinman #5396
    Arénában használta tegnap, éppen ezért nem értem.

"két épkézláb, logikus mondatot nem tudsz összerakni."

Ne magadból indulj ki, az mindig rossz tanácsadó :-(
  • 1Darton1
    Az azért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szövegkörnyezetben húzta le. Arénában például használhatatlan az Undertaker, hunter és priest deckekben pedig kifejezetten jó.
    Hasonlóan ahhoz, mint ahogy te ügyes vagy alacsony mmr-en, pedig két épkézláb, logikus mondatot nem tudsz összerakni.
  • Tinman #5394
    2 kört néztem tőle, ha már annyira ajánlottátok, de úgy fest rossz hatással voltam rá, mert éppen akkor kapott ki 2x. Belepörgettem pár videójába és elég érdekes, hogy undertakert kiröhögte, de azért a stream-es dekkjében volt belőle, meg más olyan lapokból is, amiket elég keményen lehúzott.
  • Tinman #5393
    Játssz palát, hasonlóan élvezetes és halomra lehet vele szívatni a priesteket...
  • Tinman #5392
    Egen... "kezdőként" biztos azért nyerek 70% körül már ;-)
  • Tinman #5391
    Köcsög freezes mage... már nem először akadnak a hálómba, szánalmas copy-paste bagázs. Olyan szinten egyformák, hogy 60%-os valószínűséggel megmondom mire mit tesz ki. Az egyedi gondolkodás luxus.

• Negritis
    akkor most Amazt feltörték or wut?!
  • DarkHorSe
    A Card Huntert probaltam regebben, ilyen kartyajatek feleseg, de elegge szar volt a jatekmenete. Meg kicsit p2win szaga volt a dolognak, mondjuk attol meg masoknak tetszhet. Itt van rola gameplay

• Shep
    Hát az sokkal komplexebb, az nem az a játék ami elé gyorsan beugrok 10 perce. Hosszú csaták vannak ráadásul igencsak oda kell figyelni, mit lép az ember. Na meg ott a pakli összeállítás sem olyan egyszerű.
  • Negritis
    háát, eléggé más de Urban Rivals
  • DarkHorSe
    Hex (nemprobaltam) de hasonlo
    Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.11.03. 11:24:32
  • undY1ng #5385
    Bocsi, hogy itt kérdezem meg, de amíg nem jelenik meg a HS android telefonokra..tudtok hasonló kártyajátékot ajánlani? :D
  • Devv
    Druidnál nagyon megy a Force of Nature.
  • Pio
    Akkor már ketten vagyunk. :)