40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Régen én is próbálgattam, de majd idővel rájössz, hogy nem érdemes berakni, max ilyen poén pakliba. -
Az így tök kezdőbe elég derék eredmény, lesz itt gold hamar :-) -
Mostanában próbálgatok egy mage-et vegyes varázslatokkal és még a sámánokat is sikerült sokszor megverni. Még kéne bele pár lap az elképzelésem szerint, de mostanában biztos nem lesz rá dustom összeszórni. Ezt csak a Dalaran mage miatt mondtam, le sem tojják, de valahogy éppen mindig jól jött az a +1, főleg, ha volt még kint valami más is +1-es, mondjuk a 4/4-es+1lapos Drake. -
Láttál már palánál enrage-elt angry chickent? Epic :-D Rátolja a +4/+4-et, lesz 5/5, belecsapod egy 1/1-es lénybe és ott a terminátor :-D -
1Darton1 #5498 Már óvatos vagyok, mert kicsit túlcsordult mostanában itt a rosszindulat. -
Tudom, csak szórakozok. Egyébként abba is hagyta a zoo-t, nagyon nem ment neki vele. -
Fletley9 #5496 Warri 28hp 6 armor boardon egy armani berserk kezébe fiery axe.
neken négy 4/4-es pók deathrattle-s legendary lap (nemtom mi a neve) heal totem meg elementál.
számolok ez sehogyse jó, rag-hoz tradelnem kell mert nem fér ki az asztalra. de még úgyis 6 sebzéssel kevesebb.....erre megüti az elementált..
közel volt
U.I. : tetszik ez az egy tojásból négy (de ha jól számolok akár 6) pókot is dolog. fun, ja és én két hp-n voltam már három kör óta
Utoljára szerkesztette: Fletley9, 2014.11.04. 18:55:28 -
1Darton1 #5495 Én nem hiszem, hogy a klasszikus freeze mage működne nélküle, legalábbis jobb deckek ellen tuti nem.
Secret mage-ben viszont van bőven variálási lehetőség, az nem annyira kötött. -
1Darton1 #5494 Végre valami hasznos is. Jó ötlet volt összegyűjteni a tanácsainkat, egy ehhez hasonló mehetne is a bannerbe. A saját magadtól hozzátett részekben azért van némi bibi.
A gold elköltését mindenkinek a saját döntésére bíznám, de eleinte valóban érdemes tartogatni, amíg jobban meg nem ismerik a játékot.
A főleg lényekből álló priest nem javasolt, azért 20 körüli lény nem árt.
Egy fontos kimaradt tanács pedig, hogy úgy érdemes kialakítani a decket, hogy nagyjából mindenféle manaköltségű lap legyen benne, a legtöbb lap közepes költségű (3-5) lehetőleg. Külön figyelni kell arra, hogy a lényeknek és egyéb lapoknak az összeállítása is hasonlóan kiegyensúlyozott legyen külön-külön is. Vannak olyan speciális paklik, amelyek eltérnek ezektől, de azok eleinte nem ajánlottak.
Ha már itt járunk leírom az alap definíciókat is, mert valakinek még több száz meccs után sem világos.
Lapelőny: ami a nevéből is látszik, arra utal, hogy legyen több lapod, mint a másiknak, és a meccs során egyre növekedjen a különbség. Míg a végén annyira megcsappannak a lapjai, és ezáltal a lehetőségei, hogy teljesen átveszed az irányítást a meccs fölött. De a lényege az az, hogy miként tudod ezt elérni. Ide kapcsolódik a value (vagyis érték) kifejezés, ami a lapoknak azon mérőfoka, hogy ideális esetben hány lapot tudsz az ellenfélből kihúzni vele. Például a fegyverek erősnek számítanak, mert jó esetben legalább két lapját pusztítod el velük az ellenfélnek. Vagy mondjuk a yeti (ami a legrősebb semleges basic lap) szintén minimum két lapot ér a legtöbbször. Ehhez pedig nem arcba kell ütni vele, hanem olyan lényeket leszedni, amelyek sebzését túléli. A flamestrike pedig talán a legtöbb value-t erő spell.
Board control: ennek sem ördöngösség az alapkoncepciója, neked el kell lepned a térfeled, az ellenfél részét meg üresen tartani. Ha mindig arcra ütsz a lényeiddel, akkor egy spellel jókora lapelőnyt tud elérni az ellenfél, illetve ő tud nagyobb értéket kisajtolni a lényeiből. Azzal, hogy ő választ célpontot és buffolhatja is a lényeit. Alapvetően úgy kell takarítani a pályát, hogy minél kevesebb lényed haljon bele, és lapelőnnyel végezd a kört. Így persze alacsony hp-n maradhatnak a lényeid és egy kisebb aoe is végezhet velük, de általában megéri kockáztatni. Sőt néha még úgyis megéri takarítani, hogy közben laphátrányba kerülsz.
Ezek az alaptaktikák bárhol bevethetőek, de inkább arénában egyértelműek. Constructed deckek esetében az a legfontosabb, hogy minél hamarabb meg kell tippelned az ellenfeled deckjének összetételét, és annak alapján kell döntést hoznod, hogy mire számíthatsz tőle. Ilyenkor a lapelőny vagy a boardcontrol háttérbe szorulhat. Például egy hunter ellen áldozatot kell hozni néha, hogy ne maradjon beastje kirakva, vagy warrior ellen nem szórod ki minden lényed egy brawlra számítva. -
Negritis #5493 nemrég nyitottam egy Yserát, de Alexát az se helyettesíti megfelelően
a gond az hogy kb 2 deckbe lenne jó most Alexa a freeze mage és a legendcontrol wari, utóbbihoz nincs kedvem
előbbi vonz, de a 2. ice block és Alexa hiányzik sajna -
Negritis #5492 nem játszottam sajna, ezért kérdezem, mikor máshogy toltam akkor Rag volt helyette, de rank15 környékén már voltak bajok pont amiatt hogy ugye kell a finishhez -
1Darton1 #5491 99%-ban ő sem használja zoo-ban. És természetesen én is kipróbáltam már. Már 4 manáért is túl drága volt, és mivel csak finisherként használható, ezért jó eséllyel egy lapdobás áldozata lesz. Akkor van haszna egyedül, ha pont 1-2 körrel a meccs vége előtt húzod fel. Ezek miatt nagyon könnyű jobb lapot találni nála. -
csoszi87 #5490 Én nem is mernék rajta gondolkodni.
Habár ha előző szezonban ment nélküle, akkor most is mehet.
De az a deck arra a lapra épül.
Nem is tudom mire lehetne kicserélni...
Mivel játszottad a freeze-t? -
Zozo0122 #5489 Na egyelőre mage-el vagyok, toltam 8 online küzdelmet, 4 win 4 lose :) Nagyon bejövős :D -
Negritis #5488 jara priest :D -
voros12 #5487 Rendben, köszönöm. -
Negritis #5486 ez alapján végig kell ütni
http://hearthstone.gamepedia.com/Curse_of_Naxxramas_Class_Challenges
Class Challenges are not immediately available, but must be unlocked through completing the corresponding wing of the adventure. -
Végig kell ütni ha jól emlékszem. -
voros12 #5484 Nax-ban a class challenge-et csak akkor kapod meg ha végigütötted a szárnyat, vagy már akkor is amikor megveszed? -
Na ez az idióta, amatőr Amaz, hát Leerooy-t rak a zoo deckjébe. Látszik, hogy nem jár ide, mert amúgy tudná, hogy ez hibás döntés. -
Negritis #5482 Freezemaget használ valaki sikerrel Alexa nélkül itt? (értem ezalatt hogy októberben rank10 alatt is működött) -
Hát leírtam. -
Negritis #5480 hogy menne többre az ÉN tapasztalatommal mikor a béta óta játszom és rohadtul nem vágom mi volt a legelején? :D
és tovább nézted azt a bizonyos Trump videót mint hogy a Naxos beszólást megejtetted?
vagy néztél más f2p legend run-t tőle? ha igen mea culpa, de kétlem mert nem így állnál hozzá
és nem az 'fáj' (idegesít) hogy van véleményed hanem hogy leszólod alapvetően másokét -
Ezeket a lapokat nem szabad jatszani, mert nem ernek annyit hogy elfoglaljanak a decben 1 helyet. Akar arenaban, akar mashol. Talan a reckless tier 3, de a tobbi tier 3 legalja. Amugy a leirasod nem rossz, de az ott megemlitett lapok nagy resze jatszhatatlan. A yeti, senjin, cleric, stromwind, frostwolf, ozee, ogre kivetelevel, a tobbi hulladek.
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.11.04. 13:18:20 -
Miért ne fogadnám el? Egyetérteni kötelező? WTF?
Kreténnek nem, de a játék savát-borsát az adná, hogy magadtól, önerőből próbálsz valamit elérni, úgy van igazi sikerélmény. Persze akinek elég más sikere, hát hajrá. Már rég le van zárva ez a téma, csak mocskosul fáj ez neked, mert rajtad az ing. Kínos.
Személyeskedést te tolsz, vedd már észre magad...
Azt gondolom, hogy a saját tapasztalataiddal többre mennének, mint olyanokéval, akik kvázi ebből élnek és kb. 1 évvel előbbre tartanak itt bárkinél, egyszerűen azért, mert ezzel kelnek és fekszenek. Ettől még azok a high lvl lapok és tapasztalatok ide nem lesznek jók, mert egyszerűen a lapok nagy részével még sokan nem rendelkeznek.
Pontosan annyira tartam magam amennyire te és ez is fáj neked, mert mit képzel egy kis kezdő 1.5 hónapos, hát hogy lehet ennek véleménye? Van és lesz is, mert ez egy fórum, a játék fóruma, ahol a játékkal kapcsolatos gondolataink oszthatjuk meg, ahelyett, hogy 2 napja tolod a kötekedést. Fel kellene dolgoznod, hogy nem vagy különb senkinél és a te véleményed pontosan annyit ér, mint bárki másé, ahogy azt is fel kéne fogni már végre, hogy a vélemények eltérhetnek. -
Negritis #5477 gnomish inventor / novice engi közül is jó az egyik laphúzás miatt
Wolfrider ha mindeképp charge-t akarsz
Razorfen is jobb mint mint a dragonling, mert hamarabb tudod kirakni board presencenek
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.04. 13:10:25 -
Negritis #5476 TE vagy az aki nem hajlandó mások véleményét elfogadni és a játékhoz való hozzáállását tiszteletben tartani
TE tartasz minket kreténnek mert 1-1 deck alapját a netről szedjük össze és komolyabb streamerek - versenyek alapjánalakítjuk ki azt hogy mivel és hogy játszunk
TE jöttél úgy ide, hogy eldöntötted mit akarsz és mikor nem az volt, akkor személyeskedésbe kezdtél és mások gondolataid szarozod
TE gondolod azt hogy hiba másoknak a nálam tapasztaltabb és jobb játékosok ötleteit, játékstílusát javasolni
ráadásul, továbbra is áll, hogy a tudásod még az enyémnél is kisebb, mégis többre tartod magad
-
Grunt, Dalaran, Reckless helyett mit tennél be? Komoly a kérdés. -
Érvekre már nem telik mi? :-D -
Zozo0122 #5473 Áhh, sztem egyáltalán nincs gond Tinmannel, szerintem túlreagáljátok. Ez már kb. háború kettőtök között :D Játsszatok egy meccset egymás ellen, lehet olyat ugye? -
Aki te vagy, meg a kis barátod... próbálunk a játékról beszélgetni, de csak nem veszed észre magad. Toljad csak, hosszú még a munkaidő, ráérek. -
Negritis #5471 hajrá, bár az idejárás macerás eléggé rossz a hangulat mostanában 1 ember ámokfutása miatt -
Zozo0122 #5470 Na kipróbáltam! Tetszik, asszem sokat fogok idejárni :) Taktikus játéknak tűnik, lesznek itt 1 órás pakliösszeállítgatások úgy érzem :D -
Negritis #5469 egyébként kezdőként azzal érdemes kezdeni hogy rájönni melyik kaszt a legszimpibb, majd igenis felmenni youtube-ra keresni gameplayt hogy melyik lap hogy működik aztán szétnézni hearthpawn-n
például sztem kezdöknek a Dudu nem lenne rossz és van pár egész jó deck belőle mint például ez a full basic no Nax
a hunter full basic deckeknek az a baja hogy nagy részük a prenerf előtti buzzardra épít amivel nehéz mit kezdeni, de 40 dustból lehet csinálni 1-2 lapot amivel pótolható ezt az Icyvein félét
javaslom kiindulásnak
Mage is jó lehet kezdőknek, de a kevés lény - sok spell azért más fajta játékstílust igényel
egy all basic deckben a Water elemental OP laphúzásnak van Arcane Int és gyorsan erősíthető a deck ha 2 uncommon lapot: ice lance lecraftolsz amivel nő potenciális sebzésed arcba, itt egy full basic példa
én a Shamant javasolnám még kezdőnek a Dudu mellé, mert kezdőként sok sikerélményt tud adni 1-1 jól ellőt Bloodlust féle finish amit meglehet alapozni a totemekkel, íme egy jó példa rá
az is érdemes megnézni, hogy milyen kevés class lapot és mennyi neutralt használ a shaman, ami jó tapasztalat későbbre is -
Te is az vagy ,hogy folyton beszólsz neki! Francért nem lehet normálisan társalogni? Leírta, mert így érezte jónak, legalább ki lehet javítani ha valamivel nem értünk egyet, aztán vagy tanul belőle aki akar, vagy nem, ráadásul nem kell, hogy 1 lapról mindenkinek ugyanaz legyen a véleménye. Minden lap jó valamilyen pakliba, még a whisp is :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.04. 12:47:36 -
Footman az egyik legrosszabb lap a játékban, szinte bármi jobb nála.
A Grunt szintén gyenge 2-ért van egy 2-2es lapod, mert a tauntja az olyan mintha ott sem lenne, be lehet rakni ha nagyon akarod de felesleges, akkor már inkább akármelyik 2/3 vagy 3/2 2-ért.
Dalaran mage, borzasztó gyenge lap, ha már annyira kell a +mágia akkor még egy kobold.
Reckless R. rossz lap amúgy de Leerooy nerfje óta el lehet rajta gondolkodni finisherként de amúgy nem igazán nyerő, mert sok az a 6 mana érte, de nagyon.
A többi úgy hellyel közel de lenne még mit finomítani csak ezek azok amik eléggé kilógnak szerintem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.04. 12:45:05 -
Negritis #5466 ezt se írta le még itt senki és a párszor linkelt mana-addict oldalon sincs leírva tényleg ettől aztán überkirálylány leszel hogy leírod -
Negritis #5465 szép és jó hogy leírsz egy valag lapot, csak ha nincs koncepció az egész lufaszt se ér
valamint a lapok fele nettó faszság hogy téged idézzelek -
Nekem mint rém kezdőnek mage, priest, pala elég könnyen ment.
Te milyen lényeket tennél egy olyan hunter dekkbe, ahol csak base lények közül válogathatsz? Nyilván beasteket orrvérzésig az oké, de azokon kívül? -
Azt nem is képzeltem, de alapnak használható. Mit vennél ki és mit tennél be helyette, na és persze miért? Ne feledd semmi aréna szempont, semmi rare, epic, legendary, semmi kasztspecifikus lap. Csak base lények azzal a céllal, hogy a napi menetet a lehető legkevesebb szenvedéssel nyomhassa le egy kezdő, hogy tudjon haladni/gyűjteni.