40521
  • 1Darton1
    Ranked meccseken ugyanarról a rankról bárkit kaphatsz, szóval ott fájdalmas meccsek is lehetnek. Rank 25 és 20 között (aztán a season közepétől már 20-15-ig is) általában kevesebb az ügyes ellenfél, de az sem garancia.
    Casualben a korábbi win-loss statisztikád alapján van egy beépített, nem látható ratinged, és az ehhez közeliekből fog választani a játék. Egy idő után többnyire hasonló képességű játékosokkal fog összerakni, de mivel ezt a ratinget mesterségesen is lehet befolyásolni, ott is összefuthatsz drága paklikkal.
    Tehát sem az összesített szinted, sem az adott hősöd szintje nem befolyásolja a sorsolást.
  • DarkHorSe
    Igen, sajnos olvastam a lapok ertekeleset toled, igy biztos vagyok benne hogy nem sikerult.
  • Mephike
    700 arany/szárny. Sajnos az első szárny nemrég lett fizetős, az eddig ingyen volt.
  • Tinman #5579
    5x700G. Tetemes.
  • Tinman #5578
    Az már megy thx, ellenben az offolós trollpajtiktól nehéz lesz bármi hasznos infót kiszedni, ha állandóan a másik fenekét szagolják.
  • Zozo0122 #5577
    Most látom, hogy ezek amivel engem rendszeresen legyilkolásznak a Naxxos kiegből vannak...hány gold kell összesen ahhoz, hogy azt végigtoljam? Amúgy ha baromságokat kérdezek bocsi
  • Tinman #5576
    Még a kereső használata sem megy... lásd kivel van dolgod:

Ide kattints.
  • Mephike
    Azért sikerülni fog Neked is saját magad lejáratása, csak így tovább.
  • DarkHorSe
    Inkabb megtanulhatnal jatszani ^^
  • Devv
    Én már unom. :P
  • Tinman #5572
    Hogy miért mindig magadról dumálsz azt nem tudom, nyomd csak bátran, mindenkit nagyon érdekel bizonyára :-D
  • Shep
    Öcsém ti betegek vagytok. :D
  • Zozo0122 #5570
    Mi alapján sorsol a gép amikor online játszok? Az összesített szintem alapján vagy az adott hősöm szintje alapján? Mert ki szeretném próbálni mindegyik hőst így kezdetben felhúzni 20 szint környékére, de nem szeretném, hogy a sokadiknál abból legyen gond, hogy sokkal erősebb paklival rendelkező embereket kapok, mikor nekem még csak alap lapjaim lesznek szinte az új megkezdett hőshöz. Hogy van ez?
  • 1Darton1
    Pedig szépen kértelek, mára eleget offoltál.
  • Negritis
  • Tinman #5567

Ejnye.
  • 1Darton1
    Tessék szépen a játékról beszélni és nem személyeskedni!
  • Tinman #5565
    Kaptam Blizztől egy levelet, hogy zárolták az accom, mert próbálkozás volt rajta... szép. Nekem, akinek lószar sincs az accján, hát nagyon tudom sajnálni, aki onnan akar lopni, vagy azt az accot akarja.

Elég lett volna elkérni, megadtam volna a hozzáférést, annyira lexarom... eleve free az egész :-D
  • Tinman #5564
    Megint rossz napod volt? Ilyen ez, de fel a fejjel, lesz még rosszabb.
  • 1Darton1
    Tartom az állításomat. Bár ez a te szemszögedből annyira nem is vicces.
  • Tinman #5562
    Jó vicc, 90%-ban saját tapasztalatokat írok.
  • 1Darton1
    Pont erre utaltam. Inkább hanyagold a saját ötleteid.
  • 1Darton1
    Szerintem most sem rossz az, a murlock/zoo-t még mindig használják páran. Csak közben jöttek hatékonyabb aggro deckek.
    Viszont láttam már murlock paklival való kísérletezést minden class esetében, persze nem sok sikerrel. Ezek közül a warrior volt a kedvencem.
  • Shep
    Csakhogy ő warriort írt :)
  • Tinman #5558
    Tehát támadjon arcra.

Hát persze.
  • 1Darton1
    Amíg azokat a tanácsokat ismételed, amiket rutinosabb játékosok sokszor leírtak, addig nem baj, ha rád hallgatnak. Dehát ez fel sem merült eddig.
  • Negritis
    azért volt időszak mikor a legendary murloc warlock OPnak minősült
  • 1Darton1
    Murlock warrior deckkel is össze lehet hozni pár ezer győzelmet, attól még nem lesz értelmes pakli. Bár kifejezetten egyedi, azt nem tagadom.
  • Negritis
    sztem az elején még nem feltétlen éri meg a dustot arra "elverni" hogy craftolj 1-2 lapot

volt is párszor linkelve ide videó azzal kapcsolatban, esetleg azokat amik 2 felett vannak, de ha nicns meg a 2 akkor nem hiszem hogy jó ötlet
  • Tinman #5553
    "leverem 10-15 Hp-ra az ellenfelet"

Szerintem itt rontod el, board controlra menj rá és ne arra, hogy a hősét sebezd minden áron. Az a legyen a cél, hogy se az asztalon, se a kezében ne nagyon legyen már semmi.

Persze rám ne hallgass, csak motyogok itt magamban. :-D
  • Tinman #5552
    Hát igen... és elhiheted, hogy rankeden lefelé, meg arénában sokkal durvábbak. Miért nem vagyunk sámánnal? :-D
  • Tinman #5551
    Base dekket nem tudsz bontani, csak ha nyitsz expertet, azok mehetnek, de szerintem nem ajánlott, mert lehet olyan, hogy mégis csak szükséged lenne rá és akkor meg craftolhatod le arany áron. Később persze, amikor már sok lapod lesz, sok goldod, meglesz szinte minden kártyád akkor hajrá. Pl. én is csak azokat az experteket bontom, amikből legalább 2 van már.
  • Tinman #5550
    Azért nem teljesen működésképtelenek, nem a nyuszi hozta össze a 300 győzelmem (igen, szépen növekszik :-).

Abban viszont egyetértek, hogy auchenai nagyon kellene, nagyon, nagyon. Wild Pyrot viszont frissen kaptam 1-et, még nem volt időm kipróbálni, de sokat várok tőle a kis rohadék minionok ellen.
  • Zozo0122 #5549
    Amúgy nem érné meg nekem craftolni? Van egy pár közös lapom amiből 2 van, gondoltam a kevésbé használtakból szétbontom az egyiket. Minden kártyából hagyni akarok egyet, de a másikat ha nem kell szétszedhetem nem?
  • Zozo0122 #5548
    Bontanék én pakkot, de a napi quest kész van, experten a warriort nem tudom megölni, és összesen most 30 aranyam van :D Pár packot azért bontottam már, de béna vagyok még gondolom. Tényleg az lehet a hiba, hogy túl gyorsan rá akartam menni a hősre, most kicsit visszafogtam magam és lett pár szép győzelmem. Az előbb egy warlockot téptem szét, de úgy, hogy szinte lépni nem bírt :D Biztos ő is pár napja kezdhette :D Meg két rugó is kapott rendesen, valahogy azok nem bírnak megszorongatni. Igazából csak akkor van nagy baj, ha warrior vagy priest jön...:D
  • narumon
    Kb valami ilyesmi lehet az én bajom is. Priesttel vagyok (mert meglepő módon ezzel már győztem le ellenfelet! yuhéé), viszont Shamant azt képtelen vagyok akár csak megszorítani is. Az elején olyan lapelőnyre tesz szert, hogy csak pislogok. Ha végre ki tudok tenni valami nagyobbat akkor biztos, hogy van nála deal 5 meg deal 6 damage és kész. Általában Shaman ellen úgy vesztek, hogy megütni sem tudom...
  • Negritis
    a rush deckek elég népszerűek, főleg 15fölött szóval azért az elég komoly probléma
  • 1Darton1
    Ilyenkor az a kérdés, hogy minden adandó alkalommal az arcát ütöd vagy próbálsz minden lényt úgy lecsapni, hogy lapelőnyhöz tudj jutni?
    Kezdő játékosoknál gyakori, hogy az ellenfél hp-ját tartják a legfontosabbnak.
    Persze előfordul, hogy hozzád képest p2w arcokkal dob össze, főleg a season elején, ez ellen nincs mit tenni.
  • Devv
    Emlékszem én is így voltam, hogy megfordították ellenem a meccset. Majd kitanulod. Bontsál pakkokat!
  • 1Darton1
    Ezért is működésképtelenek az olyan priest deckek, amikben nincsen auchenai és pyromancer. Szerencsére ezeket olcsón össze lehet rakni.