40521
  • Devv
    Ebben én is benne voltam... :P
  • Shep
    Randomra adja valamelyik paklit, vagy pedig a befizetésnél lehet választani pl.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.06. 13:36:47
  • Negritis
    amúgy érdekes kérdés lesz hogy az arénában ezt hogy oldják meg :D
  • Shep
    Mi a búbánatra gyűjtsek, ha még az eddigiek sincsenek meg? :) Igen, más dust kell majd az új lapokhoz és csak boosterből lehet majd őket megszerezni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.06. 12:33:31
  • Negritis
    valamelyik selejtezőn említette asszem a testesebb fejlesztő
  • DarkHorSe
    Mitol fix, az uj booster? Hol olvastad?
  • DarkHorSe
    Persze, mar 700 goldnal jarok. Elegge uncsi, de ez van. Szerintem blizzcon utan okosabbak leszunk, addig csak mindenki talalgat.
  • Negritis
    nem tudok arról hogy jött volna ki info
    és sztem max annyi lesz hogy emelt dust költsége lesz az elején

az viszont eddig elvileg fix hogy egy újfajta boosterrel lehet majd őket kiváltani, ami gondolom pl 150g lesz paklinként

és én nem gyűjtöm még, majd ha bejelentették :D

itt egy link a spekulációkról manna addic találgatás
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.06. 11:46:31
  • Mephike
    Ti már gyűjtitek a goldot a köv kiegre? Gondolom az új lapoknak új dustja lesz, és a meglévő dustunk csak a régi lapokhoz lesz jó. Erről van valahol már infó, vagy majd pénteken és szombaton talán megtudjuk ezt?
  • Tinman #5613
    Majd a köv. hónap elején kapod. Rank20-ról már nem tudsz visszaesni, szóval már garantáltan van 1 hátlapod. Tovább menni rankeden max 2-3 szintet tudsz még, amíg expert kártyákból nem leszel erősebb.
  • Tinman #5612
    Enélkül nem tudom, hogy lehet heroicon nyerni... komolyan mondom. Cirka 11-12dmg-et osztottam vele fejre ;-)
  • Zozo0122 #5611
    Jó, hát jól nézne ki valami új hátlap :D Egyébként elértem a rank 20-at és nem kaptam semmit.
  • Negritis
    mégse lett elmondva a tuti, de elvileg offcast majd megcsinálja :D
  • Negritis
    nah trump épp most ad full kezdőknek tanácsot Twitchen, ha felkerül youtube-ra linkelem
  • Negritis
    nem mintha sokat jelentene :D
  • Zozo0122 #5607
    Jaa, akkor ez az oka, hogy nekem még csak egyféle hátlapom van :)
  • Zozo0122 #5606
    Ezt az előbb lőttem, elég hamar elpusztítottam. :) Lassan bemegyek 20 alá...

• Negritis
    3 winenként kapsz 10 goldot, ezzel ugye jöhet napi 100
    valamint minden hónap (season) végén mindenki aki kijut a fa ligából (bemegy 20 alá) kap egy hátlapot ami az adott hónapra vonatkozik
  • Zozo0122 #5604
    Na, megöltem 2 priestet is közben:D Alakulnak a dolgok, most a rankedben a druiddal, konkrétan 25-22ig úgy mentem, hogy nem győztek le :) Kapok jutalmat itt is ha elérek egy szintet? Eddig semmi, csak xp, meg bónusz csillagok.
  • Devv
    Legnagyobb lap! :P
  • Tinman #5602
    Who's the bitch now bitch? :-D

• Negritis
    nemtom mi van Trumppal, mostanában folyamat nem látja a lethalt
  • Tinman #5600
    Maexxna heroicon... hát ez nem jött be, pedig közel voltam :-/

• Shep
    Érdekesnek érdekes volt, csak nem túl hatékony.
  • Negritis
    az mondjuk legalább érdekes próbálkozás volt a voidcallerrel
  • Shep
    Igen, aztán abba is belebukott :)
  • Negritis
    Amaznak se ment, ezért csinálta meg az AmaZoo-t :D
    most nézem hogy warizik trump :D
  • Negritis
    ez így önmagában nem igaz
    de az tény hogy ha veszel 2 full kezdőt akik mind2en játszanak napi 3 órát
    és az A beletol 5ezer ft-t boosterekbe és megveszi a Naxot
    míg B játékos full f2pként fog játszani, akkor Anak több lesz a sikerélménye az első 2-3 hónapban
    viszont ahogy már említettük nagyon sok f2p legend rank videó van, ahol 1 fillért sem költve jutnak el a ranglista 'tetejére' (kis csúsztatás, de nagyjából igaz)
    csak ahhoz ismerni kell a játékot rendesen
  • narumon
    Akkor ez is egy olyan "ingyenes" játék, hogy aki fizet az előnyre tesz szert? Akkor már most leteszem :o
  • 1Darton1
    Hagyjuk ezt, mert az inas sziklaszilárd elve már ott elbukik, hogy fórumon kérdezősködik és másoknak csinál walkthrough videókat. Emellett biztos sosem olvasott még el egy szakfolyóiratot vagy könyvet sem, mert mindent saját maga tapasztal meg.
  • Shep
    Mert a priesttel nem haladt sehova és utána próbálkozott.
  • Negritis
    tegnap is ment mással is rankedot is
  • Shep
    Úgy látom Trump feladta a priesttel legendig célját, mert ma már úgy tűnik warriorral áll neki :)
  • Negritis
    de azt megosztotta az önjelölt mentor hogy nem jó semmire, csak a saját tapasztalat ér valamit
    hiába másolod nálad okosabbak véleményét, mivel az nem sajátod sz@rt se ér
  • DarkHorSe
    Ott az internet, toled okosabb emberek mar kifejtettek a lapok erosseget. Hasznald batran.
    Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.11.05. 20:23:54
  • 1Darton1
    Teljesen az elején a ranked meccseken, olyan rank 21-22-ig.
    Ha casualben jól bírod a vereségeket, vagy szándékosan kilépsz jó párszor, akkor ott is egyszerűbb lesz.
  • Tinman #5586
    Na de tőled mit is olvastunk? ;-)
  • 1Darton1
    Akkor már megkérdezném, hogy az "is" szócskát miért tetted bele?
  • Zozo0122 #5584
    Még nem teljesen tiszta ez nekem :D Kezdetben casual vagy ranked meccseken van nagyobb esélyem?
  • Zozo0122 #5583
    Az igen :O Gondolom akkor ez a játék az elején baromi nehéz mások ellen, utána szép fokozatosan egyre könnyebbé válik ahogy jönnek a jobb lapok, amikor meg már majdnem mindent megszereztél abból áll, hogy 10ből 6-7 meccset lazán megnyer az ember? Ha van egy alap taktikája és a lapjárás kedvez neki, akkor végül is a legtöbb ellenfelem meg sem erőlteti magát ugye?