40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
undY1ng #5782 Persze, csak ez a name upgrade................. "elszakadt a cérna". :D -
csoszi87 #5781 Azt hiszem mágus párti vagyok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem engedi elnyomni a kapott küldetést. -
Különösen vicces lesz, ha mind a 6-ot beléd lövi. -
undY1ng #5778 "Madder Bomber". Na ezen nagyot felnevettem! :D -
Ehj a mai nem az én napom - tegnap rankedben felmentem 20-ig ma meg kb 10-bol 9-et kikaptam, ami idegesitő, hogy ebből talán kétszer játszott. Nálam jobban az ellenfél, a többi esetben gyak szopóágra kerültem a lapokkal.... :( -
Druid op!
-
Itt vannak az infók az új kiegről: Goblins vs. Gnomes
Azért az tök jó, hogy az új csomag is 100 gold lesz. -
Negritis #5774 ez a firebat rugó beteg :D -
Negritis #5773 tiddler-t rohadtul nem csípom, de Kranich-t lejátsza a pályáról kb -
Nem tudom hogy mennyire ismeritek a srácot, de egy jó ideje különböző új kasztokat, kártyákat gyárt. És most elkezdett készíteni egy Starcraft II modot, amibe ezeket bele fogja implementálni. Ha érdekel titeket, vagy valami ötleteket kövessétek figyelemmel, a mod alakulását.
Zozo0122 #5771 Értem, köszi :D Akkor már nem kell sok, hogy minden hősöm arany legyen, már megvan 57 győzelem. (összesen :DDD ) -
Negritis #5770 jah igen, karakterenként kell az 500 Ranked győzelem :D -
Azt azért tedd hozzá hogy 500 win / karakter -
Negritis #5768 mármint mi az arany hero?
ha egy megvan az asszem 500 győzelem akkor onnantól végig arany leszel -
Zozo0122 #5767 És az meddig marad úgy? 1 hónapig? Jelenleg nem tudok túljutni a ranked 20. szinten. Lejátszanak a sokkal jobb kártyákkal, pedig mostanra megtanultam tartogatni a jobb lapokat és board controllra menni, nem pedig arra, hogy arcba támadjak mindennel ami mozog :D -
Negritis #5766 jópár Ranked győzelem után arany hero-d lesz :D -
Zozo0122 #5765 Már meg is csináltam :D Volt egy ellenfelem, akinek animálva volt a képe és arany színnel körbe volt vonva + a hero powerje is. Ez miért volt? Elég jól nézett úgy ki, én is akarok ilyen aurát. Casual meccs volt, de gondolom rankedben magas rangú volt vagy miért volt ez? -
Kétségtelenül sok a randomitás ezeknél az új lapoknál, de biztos lesz pár lap, amit megéri majd megszerezni. -
BlackWolf #5763 nekem ez kicsit sok -
Ha a mait nem csinálod meg akkor igen. -
Zozo0122 #5761 Tehát ha ma lecserélem akkor holnap kapok helyette másikat tehát holnap 2 questem lesz? -
Komolytalan ,hogy a M rogue még mindig lazán 20+ -at sebez 1 kör alatt. -
naponta egyet mindig lecserélhetsz. ugyh ja lesz egy másik, de azt maximum másnap cserélheted, ha nem tetszik ofc -
Igen. -
Bocs, félrement, #5752-re akart menni. -
Szerintem is naxx, vannak benne alap lapok. Én most gyüjtök a 3.-ra, az uccsó kettöt meg megveszem. Muhahaha! -
Zozo0122 #5755 MI történik, ha ki x-elem a napi questet? Kapok másikat ? -
Negritis #5754 háát, ez elég komoly dilemma én azt mondanám hogy Nax mert ott fixek a lapok és jó része nem hiszem hogy kikerül a metából azok közül ami bent van
bár Shade-t sztem a Tank felváltja, a fix 3/4 többet ér mint a random 2/2 +++ aztán majd elválik mi lesz
én kiváncsian várom -
Zozo0122 #5753 Ugye, hogy ezek a legélvezetesebbek? Vagy ha tudsz fordítani, vagy ha kezdettől a végéig nagyjából egyenlő a harc :D
Na, amúgy meglett az első legendary kártyám, neked különösen fog tetszeni
Bár kicsit off, de hülyéskedtem kicsit :D
undY1ng #5752 Most akkor mizu? Egy új ismerősöm HS-ben (nem rég vettem fel, mert egy 14 percen át tartó "epikus harcot vívtunk" és gondoltam annyival megtisztelem, hogy felveszem és írok neki) azt ajánlotta, hogy most már ne gyűjtsek naxx wingekre, hanem majd az új kártyákhoz most már hagyjam meg. De nem leszek akkor túlságosan lemaradva? Csak Wing 1 van kitakarítva... -
Csak 1 lávám van úgyhogy az most elmarad.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.08. 14:13:18 -
antiatom #5750 Bocs, hogy így ismeretlenül de elég sokat játszok mostanában sámánnal. Szerintem ha agresszívabb taktikát akarsz akkor kéne a 2. Lava burst a 2 doomhammer mellé finishernek. Ha a lassabb játékot kedveled akkor max. 1 hammer mert nem tudsz healelni! Egyébként elég standard pakli. -
De így legalább jó eséllyel fel is jön, azért van benne 2, egyébként elég lenne 1 ha nem rólam lenne szó, és az én szerencsémről. -
1Darton1 #5748 A 2 doomhammer biztosan túlzás. -
Na úgy döntöttem ha nem megy a sámánok ellen beállok közéjük egy kicsit :)
Ötletek, mivel tudnám jobbá tenni a paklit. A sámán legendary lap nincs meg nekem, helyette raktam be Loathebet, amolyan Jolly Jocker-ként.
Nekem 1000 aranyam van meg kb. egy legendaryra elég dustom ha betöröm a feleslegeket. Legyártottam ugyanis egy Sylvanast, mert az nagyon kellett.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.08. 12:45:51 -
1Darton1 #5745 Én inkább craftolom majd, az a tuti. Sajnos elszórakoztam a goldom pár hete, és mire kijön a kieg legfeljebb 6-7k lesz, amiből nem sok esélye jó lapnak. Dustom viszont van dögivel. -
Na igen, 120 lapból csak lesz pár jó lap, már csak ki kell őket nyitni :) -
Azt beleszámoltad, hogy a Priestnek egyedül a Holy Nova az AoE lapja. Vagy esetleg Circle of Healing, de ahhoz ugye kell a soulpriest.
Azért valljuk be nem a legnagyobb az esélye annak, hogy 1 specifikus lapot, felajánl a rendszer.