40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
3 vagy 4 murlockkal. -
Zozo0122 #5821 A hunternek van tán a legjobb hero powerje nem? :) Semmi nem állítja meg, ha egy hunter ellen van nagyon kevés hp-d, akkor pár körön belül borítékható a vesztés. Csak minden körben 2 manáért közvetlenül a hőst lövi :D Nem lehetne rá úgy építeni, hogy rengeteg tauntos szörnyet betenni neki, és minden körben hagyni 2 manát a powerre? Nyilván amikor van esély, akkor mással is sebezni, de így lassú, de biztos győzelemre rá lehetne menni, jó nyilván nem priest, pala vagy warrior ellen...:D -
Negritis #5820 hunterrel volt turn5 W tuti, hyena + unleashre építve -
Zozo0122 #5819 Hány körös volt az eddigi leggyorsabb győzelmetek? Nekem kétszer volt az, hogy a 6. körben elintéztem az ellenfelet. Nektek esetleg valami extrém eset?:D -
hearthstone tracker, keress rá -
Zozo0122 #5817 Milyen tracker? -
Koszi szepen -
Loatheb-nél heroicon az 1. köre végén ez van... 1 manából. Vicc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Érzésre én is így voltam vele de a tracker biztos nem hazudik :) -
A Tracker szerint csak 44%-ban nyerek ha nálam van a coin és 54%-ban ha nics nálam. Meg mertem volna esküdni, hogy ha coin van nálam, akkor többet nyerek. Hm, érdekes. -
Zozo0122 #5812 Köszi a válaszokat. Érdekes dolog ez, tényleg erősen függhet a paklitól. Én általában már az első körben ki tudok játszani valamit, sok jó 0 vagy 1 manás lap van, de a coint általában tartogatom. Próbálok mindig mérlegelni, hogy melyik lap kijátszása mennyire éri meg, kezdek belejönni, elég gyakran verem már a nálam sokkal jobb paklival rendelkező játékosokat is. Mostanában az arányom kb. 50% win, 50% lose. Azt is észrevettem, hogy a roguekat szinte mindig legyőzöm. Az lenne a leggyengébb hero az összes közül? Pedig elég szívatós lapjai vannak, de legtöbbször csak késleltetni tudja vele a vereséget. -
Hát a tracker szerint én 59%-ban nyerek akkor ha első vagyok (mármint mikor nyerek azokból 59%), de amúgy az is sokat számít, hogy milyen paklival játszol. Egy controll decknél pl nem gond ha 2. vagy, egy zoonál azért jobb elsőnek lenni de amúgy korábban olvastam, hogy a nagy átlagot nézve majdnem 50-50 az arány 1% eltérés volt asszem az első irányába.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.09. 19:33:30 -
Negritis #5810 statisztika szerint amit Nax előtt hoztak le, 51%ban nyertek elölröl és 49ben hátulról -
Tökéletesen egyetértek.
Ez szvsz annak köszönhető, hogy aki kezd annak sok esetben máris látszik a stílusa. Ha nem rak ki semmit az is egy jel, ha rak az is... na és mit rak ki? Már pedig ha kirak valamit, arra a másik máris tud érdemben reagálni, hiszen a manás lap nála van, tehát ő ha akar 2 manával rendelkezik.
A másik pedig, hogy az 1. kör sok esetben az "ördögé". Egy kör, amikor nem sokszor nem történik semmi, de megint ott vagyunk, hogy a manás lap birtokosa 2 manával rendelkezhet.
Mondjuk én személy szerint nem szeretem ellőni a mana lapot az 1. körben. -
Zozo0122 #5808 Hmm. Kicsit úgy érzem, hogy aki kezd az adott menetben az hátrányban van. Valahogy így érzem és úgy vettem észre, hogy többször nyerek akkor, amikor 2. vagyok. Van ebben valami szerintetek? Végül is a coin is jó lap tud lenni, és azzal együtt az már 2 kártya előnyt jelent a 2.nak...Van ebben valami nem? Ne csak leoltsatok , hanem fejtsétek ki, ha nincs igazam :D Amúgy ma a hunter a soros, ha telepakolom beastekkel a paklit, akkor elég komoly kombókat le tudok pakolni :D -
Nekem meg nincs miért farmolni, továbbra is minden pénz megy paklira, ha ezek kijönnek akkor meg úgy fogom ,hogy 1 pakli ebből 1 a régiből. -
csoszi87 #5806 Engem eddig nem nyűgöztek le annyira, hogy nekiugorjak farmolni. -
Pio #5805 Itt nagyon jól össze van foglalva.
Itt pedig a folytatás
Utoljára szerkesztette: Pio, 2014.11.09. 17:32:48 -
osszefoglalhatnad mert nem ertesultem rola :D -
Pio #5803 A Gamergate botrányra. -
Se Holy Novát nem dobott be a 90 lehetőségből, sem pedig a Wild Pyrot, sem az általad leírt combot. Mennyi ennek az esélye? -.- -
Loatheb-el (99 HP!!!) nem bírok heroicon.
A 4.-5. körben halott vagyok, mert nem foglalkozik a lényeimmel, csak arcra támad.
Mire megfordítanám a csatát a spórái segítségével már késő... az -3 HP minden körben amit eltol az kőkemény. -
+1
... az a sok paraszt, aki köszönni sem képes, ha köszönsz nekik. -
Kire célzott az elején? -
Pio #5798 Akinek nem inge, ne vegye magára, de nekem erről a beszédről egyből eszembejutott valaki. :)
-
Kétségtelen, hogy lesznek jó lapok, gyanítom lesz valami olcsó rush mech deck is, valami hasonlóra tudok gondolni, mint a murloc paklik. -
Már most is van pár igen jónak tűnő lap. Mondjuk az sem lenne jó ha decembertől meg mindenki csak a goblin/mech kombókra épült paklikkal játszana. -
Negritis #5795 még van ~80-90 lap amit nem láttunk várjuk ki a végét :D -
Szerintem ezekből az új lapokból olyan brutál paklik lesznek, hogy majd nem győzik nerfelni őket :) -
Senki nem mondta, hogy a játék elején kell ezt megcsinálni, ki kell várni a megfelelő pillanatot, márpedig szokott ilyen lenni egy meccsen 1x 2x. Persze nehéz kirakni, még szép, hogy az de megoldható. Az a battlecy, hogy húz egy lapot és ha lény csirke lesz belőle is elég vicces. A 4-ért 3/2-es minden egyéb lényednek randpmra taunt, shield vagy windfury elég tápnak tűnik egy zoo pakliba de akár másba is. -
Ez a lényeg. Tehát kiteszed a két mech-t (ekkora már a leghülyébb játékos is felméri, hogy Te mech paklival vagy és várja a legendásodat ha van esze). Általában köv körben kiteszed (ideális helyzet, mert az ellenfél körében nem halt le egyik mech se, de ha mégis, azt pótoltad a köröd elején) Mimiron fejét, majd passzolsz. Mimiron feje nem tud még semmit, 5-ös segge van és ennyi, ez coinnal a 4 kör. Átadod a kört, mert a fej ugye csak a köv kör elején fog aktiválódni és ekkor hozza be Voltront.
Eléggé sok ideje van közbelépni az ellenfélnek. Kétlem, hogy erre sok pakli fog épülni. -
Alapvetően nem a 30 a kevés, hanem az amit egyes paklik 1 kör alatt ütni képesek akár kézből is :) -
Pio #5790 Aki kevesli a 30 HP-t, az játsszon warriorral, priesttel vagy paladinnal. :D -
Ha 50 hp lenne akkor a max lapok számát is növelni kellene hiszen ha nem tennék a csaták nagy része lapsebződéssel érne véget, ami szintén nem lenne túl izgalmas. -
Negritis #5788 háát a wari nem az én classom továbbra sem :(
pedig a napi küldiből most lenne lehetőségem bőven hogy haladjak vele, de nem fexik -
Zozo0122 #5787 Az szerintem is nagyon jó lenne, ha mondjuk 50 hp lenne, minden más változtatás nélkül :) Szépen megnyúlnának a csaták és gyakran előfordulna, hogy mind2 játékos kijátssza minden kártyáját. Izgalmas lenne :D -
Negritis #5786 persze, de azért ha lent van 2 mech és benyomsz egy concealt a headre akkor jobb esély lesz
ettől függetlenül mivel az idézéséhez is kell egy legend ez is miracle deckekbe lesz igazán jó -
Úgy érzem elfelejtitek, hogy Voltront mennyire baromi nehéz megidézni. -
Szerintem lassan el lehetne gondolkodni azon ,hogy ne 30 hp legyen, vagy valami más módosításon ,hogy az ilyen 1 kör alatt 100-at sebzek dolgokkal ne vegyék el az egyszeri játékosok kedvét az egésztől. -
Negritis #5783 belegondoltam hogy voltron milyen OP lehet, és most esett le egy egy rugó conceal - voltron kombó 6 manás körbe
aztán 7 manásba meg shadowsteppeltetni coldblooddal, ouch