40521
  • undY1ng #5902
    Akkor unlockolom golddal a 2. szárnyat, de szomorú leszek ha azok a szarkasztikus free wingek mégis elérhetővé válnának. :(
    BTW: HC Első wing ad valamit? Vagy feleslegesen szenvedek maexxnaval? :D Már csak az lenne, de ahhoz is marha nagy makk kell, hogy nyerj...
  • Shep
    Szerintem nem lesz semmi, kár álmodozni :)
  • Negritis
    tény, épp ezért fért volna bele vmi ajádnék, de nem jött semmi ezért nem tartom valószínűnek hogy ingyenessé tennék
    max kap mindenki vmi golden cardot és csók, többet nem hiszek
  • Tinman #5899
    Tavaly karácsonykor még javában béta volt a játék.
  • kabel15
    Leery sapkában dolgot adnám :D
    Mondjuk egyre kevesebbet használom. :( De lehet újra elkezdek ZOO val szórakozni.

Egyébként tegnap ki pick eltem életem legjobb aréna druid deck jét, tényleg szinte nem volt benne használhatatlan lap, talán a leggyengébb az a Nightblade volt. De azt nem is láttam, viszont olyan szinten aláztak szét, hogy rossz volt nézni. Egyszerűen mindenre volt válaszuk, 3-3 lett a vége :( Hulladék Hunter deck el meg megyek 10-3 11-3 at vicces :D
  • Mephike
    Amúgy ez a legvalószínűbb eset.
  • Negritis
    én ebben nem vagyok ennyire biztos
    a blizzt ismerve kapsz egy új card backet oszt csók
    nem is emlékszem hogy volt-e valami tavaly
  • Mephike
    Lehetőségek karácsonyra:
    - Naxx szárnyak X%-al olcsóbban. Ha az egészet egyben veszed meg Y% kedvezmény.
    - Valamelyik lap nyerhető/craftolható pár hétig, egyedi rajzzal. (pl.: Lerooy mikulássapkával.)
    - Jövő ilyenkor el tudok képzelni egy 30 lapos decket a goblinoknak és a gnómoknak. 1átlagos epic lap, 4 rare, a többi common. Kezdőknek tökéletes, magic the gatheringben ez bevett szokás, szerintem itt is lesz idővel.
  • Tinman #5894
    Karácsonyra valamilyen ajándékkal elő fognak rukkolni az 100%. Ingyen dekket biztos nem fognak osztogatni, sok más lehetőség nem nagyon marad... ráadásul jó reklám/behúzós értéke van az 1. winget újra ingyenessé tenni, mert ha kipróbálod jó eséllyel tetszeni fog és a többit is szeretnéd majd.
  • Zozo0122 #5893
    Mai választásom a priest volt, mert a tegnapról maradt questben és a maiban is benne volt az, hogy nyerj 2x pappal. Így 2 győzelemből teljesítettem egyszerre 2 küldit :D Na de random...mentem szépen a fejlődő papommal, egy warrior ellen (a legkevesebb esélye sem volt az egész meccs alatt, de tényleg, egy fikarcnyi se, sebzéshez nem jutott), és az utolsó körben nekem lenn volt 4 szörnyem, amikkel már támadtam, neki semmi, csak 2 fennmaradó életpont. Lehívtam a mad bombert (imádom :D) és hát ekkora szórás ellenére is 2 telibetalálta a hősét :DDDD Mi ideget átélhetett az a szerencsétlen játékos De a legdurvább, hogy a jelenet előtt benyomtam egy greetingset, hátha :D
  • Negritis
    5 flamestrike és 2 pyro kellett hogy kikapjak
    i láv it :D
  • Negritis
    trump bekezdett egy 0-2vel arénában, kemény
  • Zickler
    Arénáért, goldért, és valódi zöldhasúért is ugyanazokat a paklikat kapod. Mindegyiknél ugyanakkora az esély hogy ritka lap legyen benne.
  • Zozo0122 #5889
    Értem, köszi :D Amúgy Hearthstoneban egyelőre simán elhiszem, hogy full random a játék közbeni lapkiosztás, de el tudom képzelni azt, hogy a fizetősek jobb paklikat kapnak pl vásárlásnál, mint amilyen lapok alapból esnének.
  • Negritis
    én volt már hogy majdnem összetörtem a poharat a kezembe 1-1 vereség után, de aztán eszembe jut hogy duduval hányszor mákoltam be a kombót top deck során és lehiggadok

szeretném hinni hogy ténylegesen random a dolog, amúgy se szeretem az összeesküvés elméleteket és már WoT-ban is rühelltem a server oldali szándékos irányított "dobást"

a helikopterezés pedig arra a szólás/mondásra épít : mindenki hülye csak én vagyok helikopter :D
  • Zozo0122 #5887
    Mi ez a helikopterezés? Ki a helikopter ezt nemvágom, avassatok be, hadd osszak ki én is néhány helikoptert a jövőben, ha úgy adódik :DDD
    Amúgy a randomitás. Online pókerben a randomitás több tényező alapján befolyásolva van, aki ezt nem látja be, az nem lát bele eléggé. Nyilván a végső cél, hogy a terem minél több játékost játékban tartson, és minél több folyamatos jövedelme legyen. Hihetetlen lapütközések meg egyebek be tudnak jönni, de el kell fogadni ezeket a dolgokat, az online póker és az élő nagyon más. Ebben a játékban hát nem tudom, egyelőre úgy gondolom, hogy a randomitás hatalmas fun factor. Engem ha bemákolva vernek meg, akkor nem idegeskedek, inkább röhögök vagy well played :D Osztom itt az észt a kb. egy hetemmel :D
  • 1Darton1
    Azok tuti belsős infók voltak. (/sarcasm)
  • Negritis
    tegnap merült fel a leggyorsabb W, trumpot most verték le 5. körben :D
    zoo vs wari
  • undY1ng #5884
    Tuti kettes winget érdemes goldért unlockolni? Valaki itt azt írta, hogy lehet ingyenessé teszik decemberi update előtt..
  • Negritis
    gondolom Zoo-ba futottál bele, és az hogy gyorsan berushol mielőtt tudnál reagálni
  • Crsújreg
    mi a fene ez a only minion-os agyhalál retard játék? ma 4-ből 4 ilyen.......mi ennek az értelme??
  • Shep
    Ez igaz.
  • Shep
    Biztos tök véletlen. Mikor az elején beraktam egyszer, le lettem idiótázva.
  • Negritis
    dehogy az uno a tuti :D
  • Crsújreg
    ezért a legtutibb a VAMPIRE kátya,mert ott játékosok közti intrika\politika is kell a győzelemhe!
  • Negritis
    nem, nem mindenkinek szólok be
    de nálad vagy az van hogy mindig vesztesz vagy mindig nyersz

ha pedig azt mondjuk hogy valami lehet hogy nem stimmel abból azt vonod le hogy fullon le vagy ugatva
    szépen mutatja az amilyen kommentárral osztod meg a deckjeid
  • 1Darton1
    Csak az nekem nem póker, mert a lényege, az emberi interakció, kimarad belőle.
  • Shep
    Ez pont nem így van de mindegy, viszont az ,hogy te mindenkinek beszólsz az igen.
  • 1Darton1
    Az utóbbi időben messze azzal szeretek a legjobban játszani.
  • Shep
    Én onlineról beszélek.
  • 1Darton1
    Egy frissen bontott, alaposan megkevert paklival szemben nem sok kifogás lehet. És még abban is benne van a sorozatos pechszéria lehetősége, vagy éppen az ellenkezője. De hosszú távon úgyis azt hozza ki a statisztika, hogy a random az bizony random. Ebben a játékban is így van, csak néha hajlamosak vagyunk kis intervallumokban gondolkozni.
  • Negritis
    összeraktam egy DR huntert undorító
  • Negritis
    nálad minden vagy fekete vagy fehér, árnyalatok nem léteznek ez a baj
  • Shep
    Ezt felesleges itt ecsetlened a vége úgyis az ,hogy mert szarul játszol és szar a paklid is :)
  • Shep
    Ahogy a te beszólásaidról is.
  • Crsújreg
    csak tudod az a baj,hogy az nem zavarna ha szar a paklim és elbaxom vagy az ellenfélé jobb az zavar,hogy kurvajó a paklim sikhülye az ellennfelem és ő nyer,mert a paklim 90-a egymást buffolja 12 féle képpen,de a 13. féleképp nem működik és másfél órán át ez a 13. variáció húzódik fel általam! na az nem random! az leprogramozott bullshit :D
  • Negritis
    nekem is volt ilyesmi, csak a másik irányból kicsit

mage vs rugó
    10 hp vs 20 hp
    neki lent egy ambusher 1 hp-val nekem már üres a kezdem, topdeck intellect -> anton + chow
    rugó arcba jön 2 hp-m maradt, de fent hagyta antont (ami végül hiba volt :D)
    topdeck missiles - ellövöm, ambusher leesik missile 2 :D
  • Crsújreg
    nekem hasonló 1hp-s dudu...majd kirak 3x 8\8 as Tauntos lényt amiből még kettőt meg is öltem majd megölt......ergó végig aláztam majd 3 kör alatt semmit nem tudtam behúzni és ő nyert
  • Negritis
    amíg a sírásod állandó addig tudjuk hogy jó helyen vagyunk :D
  • Pio
    Pont erről szól az az előadás, amit linkeltem a Blizzconról. A random teszi olyan nagyszerűvé ezt a játékot, az segít abban, hogy a játékkal való játszás kitermelje a jó kis sztorikat.
    Persze ugyanakkor a random az, ami miatt a legtöbbször az ember a falba veri a fejét.
    Szerintem enélkül unalmas lenne a játék.

Az előbb arénában lethalom van az asztalon, mage ellenem üres kézzel topdeck módban van, 3 egymás utáni körében frost nova, blizzard, blizzard, közben 12 HPról 9re pötyögtetett és negyediknek topdeckelt egy pyroblastot. :)
    Szerintem simán emlékezetesebb volt és ezáltal jobban megérte, mintha beütöttem volna neki a lethalt. 4 körrel korábban.
    Persze ha mindig ez lenne utálnám, de pont ezért jó a random, máskor meg hasonlóan emlékezetes topdeckekkel pont nyerni fogok egyet.