40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #5942 szivem szerint sikítanék mint egy fürdős k
secret mage ftw :D -
eleg gyengusz, nem csinal semmit kb :D -
Új lap -
Ok :D -
Még nem, mesélj róla kérlek :D Cserébe én tudok priestes történeteket mesélni... -
Azt mondtam már ,hogy milyen rohadt módon utálom az összes mocskos sámánt, meg a szar top deckjeiket? -
Tegnap én is belefutottam, mondanom sem kell, hogy priesttel a 2. oracle után jó pár elégetett lappal kiszálltam. -
Negritis #5935 most találkoztam vele elöször
ha nincs a kezembe a kombó duduval akkor valszeg el tudott volna kapni, de így nem volt nagy gond -
1Darton1 #5934 Nem csak mill rogue, hanem mill druid is van már egy ideje, de előbbi jóval hatékonyabb. -
Negritis #5933 találkoztam egy érdekes duduval ma
oracle-panda-naturalize
ahogy néztem a túlhuzatásra játszik -
Negritis #5932 control wari ellen partiba lesz a rugó
handlock ellen eddig is jó volt szvsz -
Negritis #5931 mert tökéletesen anti agro volt a wari és neki tetszett hogy nem a verseny copy-paste decket használja valaki, hanem inkább anti meta decket csinál
handlock ellen nem sokat ért, de egy zoo-hunter ellen vitte volna a prímet gond nélkül -
És mit mondott miért? -
A két új lap, amit tegnap mutattak be egész jó lett. Ilyenből kellene több még. -
Negritis #5928 nah Trump ellen most toltak ki egy Deathlordot és elemezte is hogy miért jó a meta ellen -
Zozo0122 #5927 Na, most jött az eddigi legmázlisabb deck nyitásom :D Végre van legendary lapom is :)
-Faerie Dragon
-Unbound Elemental
-Vaporize (rare)
-Ancient Mage (rare)
-Ysera (legen-wait for it-dary)
-
Zozo0122 #5926 Akit érdekel, az új lapok, magyar kommentárral:
-
Zozo0122 #5925 Egyébként mikor elkezdtem a játékot, akkor a tutorial alatt egy maget kaptam. Ez mindekinél így volt, vagy a tutorialnál random hőst kapunk? -
undY1ng #5924 Ohh akkor hagyom a fenébe és ..... azt hiszem kibírom azt a pár hetet decemberig......hááááátha free second wing és addig is farming gold.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.11.11. 21:49:09 -
Gabor113 #5923 Nincs külön reward az első wingért, egy naxx hátlap jár, ha kitakarítod az összeset hc-n. -
undY1ng #5922 Szóval mi a reward HC első wing kitakarításáért? Már ha egyáltalán van. -
Aranyos! -
Negritis #5920 új rugó lap -
5x vagy 6x arénáztam és 8. -
Negritis #5918 10-3 volt a legjobb, de ált 3-4Wt hozok össze
a 10-3ban a vicc hogy itt volt haver, fun hunter és félig részegek voltunk
olyan mákos topdeck sorozatom volt hogy én szégyelltem magam
utána mentem még1et ott 7-0 után retire-t nyomtam mert égett a pofám :D -
Zozo0122 #5917 Amúgy azt hiszem azt olvastam valahol, hogy a legmagasabb győzelemszám egy huzamban lose nélkül 24 volt. De nem emlékszem,hogy ezt arénára vagy sima meccsekre kell érteni. -
Zozo0122 #5916 Az előbb 6-ig jutottam. De ez még csak a 3. arénázós próbálkozásom volt. Priesttel voltam. -
Arénában kinek mennyi a rekordja? Meddig jutott el max? -
Negritis #5914 nekem jópár már War3ból megvan :D -
Mivel én sem wow-tam, de a hősök története érdekelt ezért itt elolvastam őket. (keresőbe írd be a hős nevét aki érdekel) -
Negritis #5912 elvileg igen kiterjedt lore van mindhez
a craftnál Naxot jelenleg nem lehet simát kraftolni azokat Wingekből kell nyitni , de a Golden Naxx kártyákat csak kraftolni lehet -
Zozo0122 #5911 A hero karakterek amúgy WoW karakterek? Van lorejuk meg minden?
Még egy kérdés, amit a crafting menüben látok, azok az összes lap + a Naxxos kártyák, amiket mindet megkapunk ha végigvisszük a kieget? -
Egy ilyen hófedte/havas karácsonyi jellegü harctér kellene! -
1Darton1 #5909 Akkor inkább ne vedd meg, karácsonykor úgyis ingyenes lesz. -
Az lenne az igazán stílusos ha a megjelenési időpont is random lenne. Egy véletlenszerűen sorsolt decemberi nap :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.11. 14:26:02 -
Lehet Dec23. án jön kiegészítő és ez lesz a karácsonyi ajándék :D -
Hát engem hidegen hagynak az arany lapok -
Csak találgatunk, semmi sem biztos... -
Negritis #5904 arany tauren chieftainre céloztam amit tavaly kaptak akik voltak blizzconon
egy ahhoz hasonló lap esetleg, de kétlem hogy foglalkoznának vele
jön egy szimpla card back és csoki -
Egy arany Booster amiben van 5db arany kártya? Igazából aki már tolja mondjuk 2-3 hónapja annak mind1 hogy kap egy boostert vagy sem.
Mondjuk ha ez arany akkor már lehet jól jön :)