40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nyerjek 5-öt shamannal vagy warlock-al: shamannal bohóckodok casualban, eddig 3-ból 3-at hoztam, pedig még feral spiritem sincs. Viszont a dust devil-től úgy félnek, mint a tűztől, nem csodálom... :) -
nem heal effect, csak annak néz ki. ha a max HP-ját megnöveled valaminek pl 4/5(max5)-ről 4/7(max7)-re változtatod, akkor kvázi gyógyítod is kettővel, mert nem 4/5(max7) lesz belőle, hanem 4/7(max7). szóval a HP növelés értéke az aktuális HP.hez is hozzá lesz adva, különben a hogy nézne már ki, hogy egy fullos 4/5(max5) lény statja 4/5(max7)-re változik a 4/7(max7) helyett? az olyan, mintha megsebezte volna valami. -
Zozo0122 #6180 Épp tegnap akartam a Windfury Harpyra + windfuryt tenni :D Gondoltam majd 4x támadok, de semmi nem történt, ugyanúgy csak 2x tudtam :D -
Negritis #6179 sztem fals a vita, fogadjuk el hogy így működik
minden hp növelő buff silence esetén heallé válik -
De ez nem heal effect, ha az lenne triggerelne a northshire clericel. -
nem szar, mert a 2 healt nem szed le silence. akkor az összes healt le tudnád mindig silencelni. -
Ugyanezt írtam én is. :) -
Szoval
4/3 lerakom sebzodik 3at 4/7 a max elete > pw shield
4/5 az elete, (serult piros) max elete 4/9 lett
SILENCE
lesz belole 4/5 a max elete meg 4/7 lett
Szoval a +2 hpt nem szedte le a silence csak a +2hp max eletet (szerintem a +2hpt is le kene szednie)
Szerintem most igy mukodik, ez meg szar.
-
Nem is kell, a lényeg, hogy 4/5 marad :) A többi csak duma. -
Nem birom feldolgozni :D
-
Ok, lehet szarul magyarázom, hogy nem érti mindenki de én igen :) -
Attól még 4/7 hogy 4/3 a sebződés miatt. -
Ahoz hogy 4/7 legyen kell egy circle vagy 2 heal, itt most nem erről beszéltünk. -
várj hat.
mivel +hp az = plusz max élet és plusz annyi heal
Ebből a plusz max életet leveszi, de a healt nem (a 4/3-ast healelte így 4/5-re) -
Nem érted. Leveszi. Van egy 4/7-es lényed lehívod sebződik 3-at de ettől még 4/7 marad. Rárakod a PWS-et 4/9-lesz de mivel kapott +2-t ezért 4/5. silence ekkor lekerül róla minden és visszakerül 4/7-be de mivel neked csak 4/5-ön volt ezért marad is 4/5. -
Igen, enis igy gondoltam. Aztan pw shield +2hp meg huzok egy lapot es ha ezt silencelik 4/3 lesz, de nem mivel 4/5 marad. Mivel a silnce ezt az efektet nem veszi le. meh Azt hittem hogy leveszi.
Tehat a +hp effektek a leny alap eletet novelik(es nem gyogyitjak meg) es ezekre a silence nem hat, eleg gaz.
-
Silenccel sosem lesz 4/7 -
4/3 marad mivel a battlecry lehíváskor megtörténik. -
Szoval ha lerakom az injured blademaster alapbol ugy 4/3 lesz, ha ezutan silencelem rogton akkor meg 4/7 lesz? Nem igazan vilagos :D
a pw shield meg nem heal csak +2 hp buff meg huz egy lapot, a northshire cleric se aktivalodik vele tudtommal. -
Azért mert alapból 4/3 ugye a PWS-el adsz neki +2-t így már ugye 4/5 na már most ha silence-led akkor mi történik? Lényegében semmi. A 4/7 -ből lehetne 4/9-ed de mivel leveszel róla mindent 4/7 lenne de mivel sosem volt max hp-n ezért marad 4/5. -
áááá :D
mert a pw shield buff és heal egyben
az alap 4/7-es kapott egy plusz kettes életet és healt is. a silence meg csak a buffot tünteti el a healt nem. így a 4/3-as megmarad 2 heal-lel így lesz 4/5 -
Mert ha silenceeled akkor olyan mintha korábban healelted volna, tehát 4/5 sebzett blademaster lesz belőle, a statja alapból 4/7 amit battlecry szed le 4/3-ra. Érthetőbben nem tom bocs :D -
amugy 4/5 lesz csak kivancsi vagyok hogy miert :P -
4/7 -
Es miert :D -
4/5 -
Szoval akkor mennyi lesz a blademaster a silence utan?:) -
pontosabban utánanézve, ha megváltozik a max értéke
"Érdekes (nem feltétlenül hatékony) “gyógyító” trükk: Ha valamely hatástól egy sérült minion maximális HP értéke megváltozik (pl Hunter’s Mark, Equality, Crazed Alchemist) majd erre a lényre Silence kerül, maximum értékére megy vissza a HP-ja. Az Injured Blademaster például 4/7 lesz." -
kizárt. ugyanis alapjába véve az egy 4/7-es lény ami battlecry-jal kap egy -4-es debuffot. amit eltávolítasz róla akkor 4/7 lesz ismét
ha pw shield van rajta akkor is 4/7 lesz, nem 4/9
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.11.18. 10:14:54 -
4/5 lesz a blademasterből :) -
Ugyan úgy 2x fogsz támadni vele.
Mondjuk az elég OP lenne ha túlélne 1 kört, 3. körben kapna egy Wundfury és egy Rockbiter-t. 3. körben megkínálni az ellent 4x5DMG el.
De szerintem semmi nem történik.
Egyébként nem ártana egy olyan mód ahol lehetne kisérletezgetni.
Második esetben pedig 4/3 lesz szerintem.
-
ktm99 #6151 Szerintem elso esetben semmi, masodikban 4/3 lesz a blademaster. -
egyest nem csináltam még, de blademastert ha silenceled akkor átvátl 4/7-re nem? -
Mi tortenik ha a Thrallmar Farseerre windfuryt adunk?
Mi tortenik ha az ellenfelunk kirakott egy injured blademastert adott neki power world shieldet majd ezt mi silenceljuk?
:P -
Negritis #6148 rászántam magam egy arénára, mage lett de asszem kár volt :D -
karmacoma #6147 Amikor azt hiszed meglehet végre Priest ellen:
Nyitásom: Tojás reincarnate tojás. Nem hagytam húzni, de 5 lapból előadta, a Soulpriest+Circle+circle kombót. WP.
-
Negritis #6146 Amaz priestjében is benne volt ma mikor legend #5-10 között ingázott, de sztem rankedon nem éri meg -
Zozo0122 #6145 Ezt az előbb műveltem...Ysera már 4. körben lenn volt:DDDD Brutál ez az Alarm-O-Bot :)
-
Mondjuk Trump is berakta a warrior paklijába de olyan nagy hasznát nem vette akárhányszor néztem. -
Negritis #6143 azért mondom így amúgy, mert versenyen az ellenfél tuti hogy control wari/jaraxus handlock/hunter közül valamit használ és emiatt erős lap a Jones, de ugye rankedon sok a zoo-aggro ami ellen gyenge