40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Earth Elemental, Jaraxxus :D -
jó az a cannon. 3-5-ért sebez is kettő random nem mecht- warlock lap, szóval lehet lesz egy zoo féle mech warlock sztárkodás is -
Argent Commander, Gladiator's Longbow -
Negritis #6219 Antonidas és Pyroblast :D -
Zozo0122 #6218 Pont ez volt, + az én kezem ótvar volt nagyon:D Gyakorlatilag lépni alig bírtam a 3. körig, később majdnem megfogtam, de bőven túlerőben volt. -
Zozo0122 #6217 Amúgy kinek mi a kedvenc lapja közületek? :D Tudom, hogy rengeteg jó van, de biztos akad egy, amit különösen kedveltek, vagy sokszor megmentett már stb...:D -
Pedig a murloc már nem olyan erős, bár ha jól húzza fel őket akkor még mindig brutális, gyakorlatilag csak elkezdődik és már vége is a meccsnek :) -
karmacoma #6215 Pure mech+egg :D -
Zozo0122 #6214 Az előbb jött ellenem egy murlockos warlock :D warmurlock :DDD Hát, a 6. körig bírtam :D -
Negritis #6213 egyébként közbe nézegetem a fel cannont és szép lassan lehet megbarátkozok vele :D
kicsit gyengébb mint a yeti, de 3/5 mint a taszdingó és stealth minionok ellen használhatónak tűnik
legalább az end turn jobb mint a start turn (aka demolisher) -
karmacoma #6212 Ez a mech jóval érdekesebb, mint a murlock. Nem annyira zoo-s, inkább jól összehangolható komplettebb pakliknak tűnnek azok, amiket ebből ki lehet hozni. -
Negritis #6211 kijött még 2 lap
a fel cannon sztem gyenge, bár pure mechben lehet haszna
a clunker pedig csak pure mechben hasznos kicsit murloc synergy klónozás -
Én ennek nem is állítottam soha az ellenkezőjét. Az előbb lehet félre érthető voltam, na mindegy :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.18. 19:43:30 -
Negritis #6209 akkor sztem te is elfogadod hogy nem attól függ hogy ki mennyi lapot vesz hogy hány fajta sikeres olcsó deck van
hanem hogy mennyi új lap jön egy ccg esetén ez a normális sztem
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.18. 19:38:41 -
Már láttam. -
karmacoma #6207 Arénába se lesz rossz. Jó korai minion 2/3-al, később meg segíthet boardcontrolban. -
Ez egy druida only lap... senki nem állítja, hogy egy juggler nem férne meg mellette a dekkben. Nekem egyébként még mindig nincs jugglerem, pedig gyak. naponta nyitok már dekket -.- -
Negritis #6205 dudu earlybe sztem a 2/3 taunt nagyon fasza, főleg ha a combora építesz és várod mikor jön be
később pedig a 3/2 taunt sem rossz mert le kell szedni -
Hát, én inkább vinnék egy knife jugglert helyette kb. BÁRMIKOR. -
Szerintem is... az szimpi benne, hogy flexibilis. Jó lenne 3/2? Ok. 2/3 kéne inkább? Ok. Helyzettől függően jól kijátszható, ráadásul még picit később is lehet haszna, elvégre csak bele kell verni, hogy eltakarodjon.
Ott a helyzet, hogy kint egy sérült lény 5/3-al... verne bele arcodba, te meg kitolod 3/2 tauntal. Kínos. 2 manáért szuper!
Vagy szegény priest ellen... dobná ki a Holy Novát, ez meg ott maradt tauntnak, mert 2/3-al tetted ki. Ouch :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.18. 19:26:29 -
Negritis #6202 nekem nagyon tetszik és a dudunál eddig se nagyon volt 2drop minion nah ez pótolva és sztem joval faszább mint pl egy unstable ghoul -
Negritis #6201 a pénzügyi modellhez ajánlom ezt a South Park részt, elég szépen leírja hogy kiket és hogyan kell fejni
a balance miatt érdekesebb amúgy hogy 5 vagy 15 pakli van ami körbe tudja verni egymást és nyilván az előbbi esetén könyebb megtartani -
Ez ennyiért nagyon korrekt. -
Hát ez magában nem nagy kaland. -
Hát én 120 új laptól nem várok nagy csodát, a jobbak esetleg bekerülnek a mostani paklikba és kész. Eleve a Blizzardnak nem feltétlenül célja az ,hogy legyen 66 féle pakli, mert nehezebb kordában tartani a dolgot és a kezdők kedve hamar elmenne ha pl. egy olcsó zoo-val már nem lehetne sikereket elérni és akkor ki venné pénzért a paklikat? -
karmacoma #6197 Roppant egyszerű lenne a megoldás. Playmodeban banolhatsz egy classt. -
Negritis #6196 dudu 2drop
hmm, ez tetszik most találtam
-
Negritis #6195 ennyi random mellett nem hiszem
simán lesznek olyanok (lehet én is) akik a randomra építve akarnak érvényesülni
és 1-1 jól időzített random meccset tud nyerni (pl most is a brawl,yseria,misdirect)
és a mákerek szépen haladhatnak majd -
kieg után meg kis idővel kb megint lesz 2 cancer pakli, aztán sírás ismét. -
nee :D én usa szerón olyanba futottam bele, hogy két golden succubus-a is volt benne, meg raid leader :D mondjuk r20 plays :D -
Zozo0122 #6192 Én azt utálom, ha feladja. Oké, talán még a vége előtt belefér, mikor már nincs esélye, de ha pl. leütöm egy lényét ami kellett volna a kombójához az 5. körbe és utána feladja az szégyen. Küzdjön már a győzelemért, hátha húz egy jó lapot és fordít. Ezért izgalmas. -
De utálom azokat akik megköszönik ha feladod. Szerintem rohadt nagy bunkóság. -
karmacoma #6190 Ezért is várja mindenki nagyon a kieget. Mindenki ugyan azzal a Hunterrel és Warlockal játszik, ami nem tesz túl jót a játék szavatosságának. Ahogy fórumon olvasgattam, Európában még jobb a helyzet mint az USA szerveren. Nagyon jól jönne, ha a kieggel kicsit színesebbé válna a meta, mert jelenleg csak ezzel a két primitív deckel és ezek countereivel lehet haladni rankeden. -
Ennyi! Egyszer futnának bele a beastjeimbe... -
Első körbe na mit tesz ki? 3/2-es Flame Imp-et... amikor már a 15. ilyet látom, kedvem lenne kilépni. Annyira egyformák, hogy szinte manára pontosan megmondod mit tesz ki a következő körben. Sigh. -
Negritis #6187 igen, sőt shaman 2 ugyanolyan DR-t is rátud rakni asszem -
Zozo0122 #6186 MI történik akkor, ha egy deathrattle lényre rakok újabb deathrattel tulajdonságot? Tegyük fel van egy nerubian eggem + a druidával rárakok egy olyat, hogy treant lesz belőle ha meghal. Akkor mind2 érvényesül és lesz egy nerubianom meg egy treantom a tojásból? -
Olyan szép kreatív játék ez, mégis minden warlock ezzel a gagyi hordával jön, mindegyik kopp egyforma, oké nyernek (ha nyernek), de mit élveznek ezen? -
Negritis #6184 nap tanulsága : counterspell >> flare :D -
Zozo0122 #6183 A rugó nagyon nem fekszik nekem...mindig az van, hogy vagy épp legyőzöm vele az ellent, vagy épphogy egy kört kések, megölnek, pedig a következő körben biztos lenne a győzelmem...:D