40521
  • DarkHorSe
    Soso, annyira nem nepszeru az a kartya
  • dave9004
    itt jön a képbe Harrison Jones :D
  • DarkHorSe
    Hat ha ott van a kezeben a doomhammer, es meg nem hasznalt el egy rockbitert sem. Elkezdhetsz felni :D
  • Zozo0122 #6259
    A sámánok tényleg durvák, tegnap 25 Hp-ról vert agyon az egyik egy kör alatt :D
  • Tinman #6258
    Nekem ma egy warlock pakolt ki legendary lapokat, egyiket a másik után. Baromi jó lapjárásom volt priest-el, de nyilván kinyírt. Pedig már 2 fatique dmg-et bekapott, addig kitartottam. Elképesztő miket baszkodott ki egymás után.

Ilyen kártyákról álmodhatnék csak :-(
  • Zozo0122 #6257
    Első és eddig egyetlen legendarym :D
  • Tinman #6256
    Phászmek... kemény! :-D
  • Zozo0122 #6255
    Bár mégsem, volt olyan, hogy beléptünk a játékba és azonnal feladta Biztos ment valahová, de akkor is, ezt előzzétek meg
  • Shep
    Mondtam már, hogy a sámánok után azokat utálom leginkább akinek van Yseraja? :DDDDDD
  • Zozo0122 #6253
    Hoppá, mivel ő kezdett, ezért az 5. körben adta fel :D De ez akkor is rekord, eddig 6 körös volt a leggyorsabb győzelmem :D
  • Zozo0122 #6252

Az előbb:
    warlock- 1. kör - voidwalker
    2. kör - coin+alarm-o-bot
    3. kör - alarm-o-bot aktiválódik - Ysera a pályán + arany knife juggler
    4. kör - Yeti
    Feladta
  • Shep
    Retkes warrior mindent nyomott. Groomash, Ysera, Geddon, Alex hát persze, hogy volt esélyem ellene, a feladásra, másra nem nagyon. Én meg hiába nyitom a paklikat csak a hulladék szarokat kapom.
  • Tinman #6250

Ezért mondom, hogy én a Deathlorddal mindig benyaltam, de amikor nekem tolták az arcomba, akkor meg szinte behozhatatlan előnyt hozott nekem :-D
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.19. 15:02:23
  • karmacoma
    Mai fun aprty. Sámán vs sámán. Zombie chow-al indítok, ő nemsokára Millhouse. Rockbiter, Ferral spirit, Zombie chow. Ő give up. :D
  • Zozo0122 #6248
    Nekem meg az előbb egy priest kirakta a Deathlordot, lecsaptam, az meg előpattintotta Yserát a paklimból :D Fél óráig nyomtam a thank yout, ő meg: That didn't quite hit the mark
  • Tinman #6247
    Lol de barom vagyok!

Ellenfélnek kint volt Auchenai, levettem a chow-ját és abban a pillanatban jutott eszembe, hogy ja az 5 dmg lesz nekem.
  • Mephike
    Ha megkaptam Lorewalker Cho-t, az azt jelenti, hogy a játék adott 400 dustot? :)
  • Negritis
    egyébként van egy combo-token rugó ami egész jól megy ladderen is
    Amaz és Trump ellen is nyert már párszor legend rank környékén, de engem annyira nem érdekel
  • Zozo0122 #6244
    Köszi, nézem :)
  • karmacoma
    Az a baj, hogy a lopakodó légiót szép lassan leölik az Aoe-k neked meg elég 10+ manád úgy, hogy nem nagyon csináltál semmit velük. Amire vágysz az amúgy létezik. Működő koncepció, csak gyakorlatban másképp néz ki. Sok olyan lapot használ, amit nehéz leszedni, és bármikor lehet roar segítségével boardot takarítani vagy FON-al leathal-t létrehozni. Kolento hasonló druiddal játszik. Echoing Oize, Haunted creaper, Shade of naxx, Harvester Golem a jellemző kis lapok. Közben találtam is róla vidit: http://www.youtube.com/watch?v=hXf25rKOCf0
  • karmacoma
    Rouge. Csak arénában használom, mert csak a miracle életképes ladderen. Néha azért tolok pár casualt tempo rouge-al. Reménykedek, hogy a mechek talán életre keltik kicsit a classt. Mellette a sámán a nagy kedvenc. Figyelni kell a positioning-re, sok a jó kombó és trükk és gyakran alakulnak ki király agyalós meccsek kontrolok ellen. Ráadásul Hunter ellen is elég jól teljesít.
  • Shep
    Hmmm. úgy tűnik most jött el az ideje a mindgames-es priestemnek, zsinórban nyertem vele 3-at zoo-k meg mage ellen, pedig ezek eddig eléggé meg tudtak szívatni de most ráfaragtak.
  • Negritis
    próbáld ki, sztem nem fog működni de egy próbát megér
  • Zozo0122 #6239
    A tauntok feláldozhatóak amúgy is, azok csak feltartják az ellenfelet. A lényeg, hogy mindig legyen védelmem és ne én haljak előbb. Nézegettem a lapjaimat és rengeteg a taunt + stealth :) Ezek mellé még a druid varázslatok + Ysera és kész a pakli :D A maradék lap meg mind laphúzó kártyák novice eng stb...
  • Negritis
    ott hogy a taunt nem tart ki addig hogy lethal legyen savage roar mellett is
  • Shep
    Nem, ez sámán volt, és középen megállt a lapja.
  • Zozo0122 #6236
    Kitaláltam egy buildet, mennyire lenne életképes? Druid. Sok kicsi lény (1-5 mana) és nagyon kevés nagy. Ysera pl. tuti. Na szóval az 1-5 köztiek csak tauntos vagy stealthes lények lennének, ezeket játszanám meg szépen, de a stealthesekkel nem támadnék, majd ha már elég lenn van, akkor savage roar vagy akár dupla savage roar és kivégzés . A sok taunt védene és feltartaná a támadásokat amig feljönnek a roarok és a stealthek, a stealtheket úgyis szinte csak AoE-vel támadhatná. Nyilván pl. mage bekavarhatna a 7. körben...:D Hol vannak a hibák a képletben? :)
  • Negritis
    megint jött egy pyro-aco-tracking kombó? :D
  • Shep
    Mekkora már, szerencsétlen handlock 6 hp-n kint neki a 2 molten egyik taunt meg egy 4/10-es sárkány 2 bagoly, meg egy argent. Én meg a 2 tauntost áthúztam, fel is adta :D
  • dave9004
    Warlock (handlock féle, nem a hülye rush féle) sámán és druid
  • Mephike
    Hunter/Warrior a kedvencem, a prist lapokat viszont ha lehetne felgyújtanám :) /Csak vicc./
    A lapok közül nekem Savannah Highmane és Armorsmith.
  • Shep
    Ez mekkora hulladék már ,hogy csak zoo/hunter/zoo/hunter néha egy kis sámán. Kellene ide vagy 1000 lap ,hogy ne ez a takonyság menjen.
  • Shep
    Roppant vicces, hogy befagy a játék az ellen körében és neki adja oda a győzelmet.
  • Shep
    Priest/mage
  • Zozo0122 #6228
    Na, akkor jó változatos, hogy kinek mi a kedvence :D Nekem Ysera, Imp Master :D Akkor nézzük, hogy melyik hős a favorit :) Nálam a druida :D
  • Devv
    Bátran állíthatom, hogy Wisp mindannyiunk kedvence!
  • Tinman #6226
    - Sword of justice - 3 manából 2 db. 2/2-es Wisp
    Viccen kívül... 5 minion +1/+1-el jön le.

- Ysera - dream kártyák + felhúzva iszonyat beteg, de ha nem húzod fel akkor is az. 4/12 minden priest rémálma.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.18. 21:54:28
  • Shep
    Millhouse :DDDDD
  • Devv
    Ez a windfury shaman ma nagyon bejött nekem, 8-9 meccsből 1x kaptam ki, a lent említett warlock horda ellen.
  • karmacoma
    Nekem sokáig Cairne volt. pirest számára nehezen kezelhető, nagyobb board clearek után is marad belőle egy yeti, főleg Brawl ellen jött jól, hogy jó 6drop volt akkor is, ha már nagyon érett. Mostanában nem nagyon tudom kihozni rankeden a sok aggro ellen, szóval a fő paklimból ki is vettem.

A másik kedvenc a Zombie Chow. Eszméletlen jól működik sámánnal. Lerakod és Rockbiter/sebzős totem segítségével hatalmas trade-eket tud csinálni, Argus meg baromi jó tauntot csinál belőle.