40521
  • kabel15
    Archmage Antonidas pipa
  • dave9004
    sok a dr priest, pont a dr huntered miatt :D
  • Negritis
    most esett le hogy a Finkle Einhorn honnan rémlik :D
  • Devv
    Láttátok már a credits-t? Megjelennek a készítők kártyaként, elég mókás.
  • Negritis
    közbe már rank 11 vagyok a DR hunteremmel :D

egyébként csak én találkozok sok DR priestel?
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.20. 16:42:56
  • Negritis
    nekem tetszik 1-2 effectje de amíg nincs meg minden lap addig nem éri meg számomra foglalkozni velük
    még akkoris ha a legendarykon és néhány epicen kívül minden megvan
  • Shep
    Töröm is őket befele, meg amúgy is idegesítenek a villogó lapok.
  • Negritis
    engem nem vonzanak a goldenek, de izlés kérdése
    számomra többet ér hogy meglegyen a jobb lapok minthogy goldenből legyen pár
  • karmacoma
    Én is tartom őket amíg lehet.
  • Devv
    Én se bontok mindig tutit: bontottam egy golden Bloodsail Corsair-t, ami valószínűleg csak a gyűjteményemet ékesíti majd. Nekem bejönnek a golden kártyák.
  • dave9004
    itt megy
  • Negritis
    valakinek megy a game?
  • Negritis
    5W fölött gyakoriak mert azzal a legkönnyebb elvileg
  • dave9004
    arénában már csak mage-ek vannak? 4. jön zsinórban ellenem
  • Botond #6288
    Szerintem meg pont elégségesek a kommunikációs lehetőségek. Az a 6 emote mindenre elég. Nekem még mindig el tudta magyarázni az ellenfél, hogy most besz*ptam, vagy most ő b*szta el, hogy csak szerencsém volt, vagy hogy b*szodjak meg. :D És én is el tudom mutogatni neki, hogy értem én, hogy még van 25 hpja, de jól gondolja meg mitcsinál, mert most rak utoljára ebben a partiban, meg azt is, hogy ugyan van még 16 hp-m, de ebből már nem lesz énekes halott. :D
  • Mephike
    Kedvencem az, amelyik amíg jól áll, addig well done-t nyom mindenre amit csinálsz, amikor pedig Te dominálsz és már a végjáték van, akkor meg húzza az időt és mindig az utolsó pillanatban passzol.
  • DarkHorSe
    pont ezert nincs :D
  • erasmus4
    Annyira idegesítő hogy nincs ingame chat, néha annyira jól esne elküldelni a halál faszába némelyiket...
  • antiatom
    Druidtól láttatok már Malygos+moonfire kombo decket? Most alázott meg 21 HP-ról :D
  • Zickler
    Ha kap valamit a paladin, amivel meg tudja növelni, akárcsak 1-el is a fegyvere sebzését, akkor nagyon hatékony lap lesz.
  • karmacoma
    Ne becsüljétek alá az 1/1 erejét. :D 3 Manából sztem ez baromi jó kombó. 3 Token+egy fegyó.
  • antiatom
    Jobban belegondolva viszont szerintem az echoing ooze-nál is gyengébb, az 1/2 sokkal jobb mint az 1/1 xD + annál a buffok ugye duplán számítanak.
  • DarkHorSe
    nem hinnem hogy a harom 1/1tol fog feltamadni a paladin, meg az 1/4 fegyotol
  • Mephike
    Jól látod, a pala rushba tökéletes, a késessel jól fog működni. A fegyver és a kis 1/1-ek meg tökéletesek equality után. Jah arról ne is beszéljünk, hogy szerencsére nincs randomitás ezen a lapon :)
  • antiatom
    Szerintem elég gyengus ... max. egy rush pakliba lehet jó, máshova nem. Az unleash-al összehasonlítva pedig kb. borzalmas :D és azt a lapot se nagyon játszák már, max 1 darabot. Arénában jópofa lehet, ott fontosabb a board presence.
  • karmacoma
    Elég jó tempo lap. kihúzhat korai aoe-t, és akkor is marad a fegyó, amit viszonyt gyakran kell majd Truesilverre áldozni. Talán kicsit jobban elterjednek majd a buffoló pala lapok. 4. körös argussal is jól összejátszik. Ez végre tényleg lehet build changer lap egy classnak.
  • Zozo0122 #6276
    Szépen meg fog nőni a paladinok száma :D
  • Devv
    Hú ez fasza!
  • Shep
    Kár, hogy paladin :)
  • qetuol
    OMG ez killer...

• Shep
    Alapból nincs szerintem.
  • kabel15
    Alapból van rajta Divine Shild? vagy csak ha rakunk mellé mech et.
    Csak mert mech nélkül akkor 2mana megcsapja a 6. körben.
  • Shep
    Nem igaz, már minden jöttmentnek van Yseraja, meg ragnája, meg alexa és még pofája is, hogy mindet ki is játssza. Egyre kevésbé szórakoztató így ez a játék.
  • Shep
    Hát engem mindig elver, bár mióta egyből feladom, nem :D
  • antiatom
    Tiszta mech deckben elmehet constructedben. Bár jobban belegondolva elég drága 5 manáért 6/3 úgy, hogy mindenképpen ki kell játszanod mellé egy mech kártyát. Arénában pocsék xD
  • Mephike
    Az új lap, örülünk neki?
  • antiatom
    Bárcsak így lenne... tapasztalatból mondom, hogy nem nyer mindig a shaman. Hunter, priest ellen elég gyenge, handlock meg 50-50 az első 10 lapodtól függően kb.
  • Shep
    Éljen ma sem tudok nyerni, ma is az ellennek minden összejön nap van. Jó lenne ha nem csak heti 2 nap lenne normális ebben a szarban!
  • Shep
    Elég egy oze is de az sem fog megmenteni. Sámán mindig nyer, ha véletlenül nem, az csak hiba a programban :)
  • Mephike
    A jó lapok csak idő kérdése, nekem már megvan az a lapbázis, amiből azt mondom, hogy képes leszek egy versenyszintű huntert (könnyű összerakni), warlock zoo (könnyű), controll warrior (hiányzik még Sylvanas, és Alexstarzsa) deckeket összerakni és kész a token druid deckem is. Jelenleg van 2400 dustom, vagy a handlock paklit, vagy shaman paklit de lehet a miracle rugó decket fogom összetákolni.
    Az új lapok között még nem láttam olyat, amelyikre azt mondanám, hogy számomra versenyképes lenne mondjuk egy Sylvanassal vagy Cairnevel, akik még hiányoznak, szóval csak türelem, idővel össze fog jönni minden.